Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 8.4.2013 19:25:08
|
|
|
|
tara.81
|
hej vsem...danes ste bile pridne in polno napisale. Sem vas samo na hitro preletela, ker imam malo gužve. Danes sem precej boljše, glavobola na srečo ni več (upam, da tako ostane). Srečno vem, ki čakate...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 7:31:19
|
|
|
|
jona klara
|
jutro no vidte, sedaj ko sem v bolniški doma, pa spat zjutri ne morem namesto, da bi se ornk odpočila.Ja živci delajo, se odločujem, če bom poklicala v laboratorij ali ne, najraje ne bi, po eni strani pa če že dons zlučajn nič ni brezveze, da hodim zastonj tja, ampak upanje še ostaja in bi ga najraje zavlekla še vsaj do jutri......ko pa imaš kodo doma in veš, da lahko vprašaš ti pa spet ne da miru, brezveze.No v glavnem sploh si pa ne predstavljam, da se zgodga odvije drugače kot si želim, tako kot vse ane. SILVA-upam da so se krvavitve ustavile, jaz sem vedno po punkciji imela zelo malo krvi, le lani ko je bilo 10 celic je bilo nekoliko več, tako, da mislim, da je malo povezano s tem koliko te namatrajo.SE DNEVI ŽE VLEČEJO? JOJ KAKO SE ŠE BOJO, SAJ NI VAŽN, SAMO, DA PRIDEMO DO ET, DA SMO SPET KORAK BLIŽJE IN POL BO ŽE VSE LAŽJE.dRŽI SE TARA- Super, da ne boli več glava S*- KAKO PA PRI TEBI? SI ŽE IMELA STOPKO?saj veš, da noro navijam februar 202- še malo pa vidimo resnico ane.
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 10:20:22
|
|
|
|
zeuso
|
Jona klara in februar srečno jutri. Tako jaz sem pa končno fertik z uz in dajanjem krvi, foliklčka sta počila v nedeljo pa Et. Upam da bo preživel, punce lep dan vam žeim še naprej.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 11:39:25
|
|
|
|
maltezanka
|
Ojla jona klara - v 1 postopku sem imela 3 celice, ena se je oplodila in je bila blastocista ET 5 dan, potem sem imela IMN, v 2 sem imal samo 1 celico, ki se je oplodila, samo ta postopek se je zelo hitro odvil ker sem hitro odregairala na zdravilo in sem imela že 7 dan punkcijo, ET 4 dan. Oplodila se je samo sem dobila 9 dan po ET sem dobila M. Sedaj v tretjem sem imal 3 celice in sta se oplodila 2. Meni so že po punkciji rekli, da bo ET 5 dan, lahko pa me prej pokličejo, ker imam 2 celice, da bo ET 3 dan. Kakor sem razumela, kadar so 3 celice ali manj, če se razviijajo ok je ET 3 dan in da imajo kar lepe uspehe. Meni so rekli, da jaz nikoli ne bom imela veliko folikolov, ker imam baje majhne jajčnike. Na punkciji so bile vedno z mano v sobi za počivat punce, ki so imele od 15-20 folikov, celic pa bolj malo ali pa samo po 2 tako kot jaz. Ni merila. Jaz sem od punkcije na bolniški in moram reč, da mi je ful dobro, prav uživam in sem tudi zelo sproščena. Po pozitivnem krvnem testu so mi rekle sestra naj uživam, in naj nič težkega ne dvigujem, psičko ima težko 7,5 kg pa so rekli naj jo ne dvigam. Tega se strogo držim. Opravljam hišna dela, hodim na sprehode, gledam Tv vse na eazy. In počutje je bomba. Držim pesti za vse nas
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 12:25:31
|
|
|
|
jona klara
|
maltežanka- hvala za obrazložitev, IMN je grozna zadeva, še posebej, da se ti to zgodi po ivf- obup.samo, da te je sedaj sreča obiskala in si nosečka.Želim ti lepo nosečnost in uživaj v teh neprecenljivih trenutkih, ki žal prehitro minejo. Jaz sem pa klicala v labor. in so mi povedali, da je en lep zarodek, naj jutri pridem na et, sem se že dogovorila z profesorjem, on je sicer mnenja da je bolje do 5 dne čakati, ampak bo vseeno jutri et, samo, da me pričaka, da si čez noč kaj ne premisli, kewr sew mi zmeša, že komaj čakam, da bom grela pikico.TT DR. PA PRAVI, ČE DAJO 3 DAN JE TAK KO MAČEK V ŽAKLJU, NE VEŠ KAJ SI VSTAVIL, no upam, da mu bo lepo v bušiju vsaj 9 mesecev
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 12:28:10
|
|
|
|
betricija
|
oj oj jona klara veliko sreče jutri na ET...Reš skoraj zmeraj vstavi zarodke 3. dan..nekako pravi, daje bolje čimprej vrniti v maternico v tapravo okolje...pestke do jutri in sporoči. tudi ostale, ki ste imele punkcije in ET srečno srečno srečno. daisy b...ko sem jaz zanosila s svojo pupo, je reško ko je že vstavil notri in smo podpisovali papirje pokazal na slikco zarodkov in rekel, da sta ful lepa, potem pa pokazal na prvo slikico in rekel, ta bo zmagovalna...niti slišat nisem hotela, samo, čez en teden ko sem zakrvavela in delala testek, ko semmislila, da je itak šlo vse naprej...je bil rezultat +...tako da mislim, da bomo čez nekaj dni od tebe slišali prav lepo novičko :) aja, a še vedno priporoča aspirin 100? S* kako si ti? sicer pa sem jaz zaključila s postopkom. bila včeraj pri rešu, ker je moja pljučnica precej trdovratna. amoksiklav jemljem že 6 dan, do nedelje ga še moram. cajtala se bom pa tudi še vsaj 3tedne , pljuča pa vsaj še 5tednov tako da ne grem niti naslednji mesec v nov postopek ampak šele z menstro v juniju...nimaš kaj, raje se najprej pozdravim, pa grem zdrava v nov postopek in upam, da uspe takoj in da se ne matram spet tako kot v prvo.. uspešno vsem, jaz pa se poslavljam
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 12:32:28
|
|
|
|
jona klara
|
betricija- pozdravi se, da bo sreča res v prvo, ker to vse skupaj je muka, če pa nisi zdrav ni ok, mogoče sem jaz šla prehitro po IMN v postopek, čeprav sem dobila zeleno luč.Bom pa navijala zate v juniju in držala pesti, jaz pa resno upam, da nam sedaj uspe, saj bi še zelo rada povila enega ivfjočka ali ivfjovko v prazničnem decembru, kot je bilo prvič.Čedalje bolj sama sebe prepričujem, da bo tako.SE SLIŠIVA
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 12:53:41
|
|
|
|
daisy B
|
zeuso, super za O, držim pesti za ETZ jona klara, super za lep zarodek in jutri uspešen transfer, ter seveda navijam za februar202, tudi tebi želim jutri čudovit štiricelični zarodek, pa pričakujem SMS; močno navijam betricija, upam, da bo res tako. Kdaj pa si delala test in kateri dan si imela transfer? Ja, Reš še vedno priporoča Aspirin 100, vendar ga jaz ne smem jemati, ker imam težave s strjevanjem krvi. Ti se pa čimprej pozdravi in srečno v naslednjem postopku!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 13:00:27
|
|
|
|
zeuso
|
Jona klara jaz sem v drugem postopku imela transfer 3 dan in so mi vstavili kao dva najlepša 8. celična zarodka, , ostalih pet pa so bli slabši zato nisem sploh pomislila na to da bi biu na koncu še kak zamrznjenček. Ampak sem bla kar presenečena ko sem dobila pošto da imava enega pingvinčka, tako da očitno niso vstavli najboljših ker je test biu negativen. So pa punce povedale da so z enim osem celičnim zarodkom in transferjem 3dan ble nosečke. Zato le pogumo jaz verjamem da se ti bo vse izteklo po pričakovanjih.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 13:08:11
|
|
|
|
zeuso
|
Betricija žau mi je da se ti je to zgodilo, bom pa držala junija pesti zate. Daisy b, hvala na lepih željah, kako si?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 14:06:34
|
|
|
|
soncek_25
|
Pozdravljene! Evo, se oglašam spet malo Danes sem klicala na kliniko, da izvem kaj so določili na konziliju včeraj. V glavnem, sledi dolgi postopek...me je kar mal groza. In glede na to, da bo moja 3 menstruacija šele v začetku junija, je to prepozno za dolgi postopek, tako da bom nadaljevala šele septembra...sem kar mal žalostna Nekje sem zasledila, da mora bit prvi dan zadenj M za dolgi postopek do 23.5.
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 14:27:32
|
|
|
|
Aljonka
|
olaaa daisy B, željica, aprilčka2013 lepo grejte močno navijam, da zagledate pluske! jona klara in februar202 srečno jutri S* naj te jutri pričakajo lepe novičke! tudi ostalim lep pozdrav in naj vam dnevi do ET-ja hitro minejo. Jaz tudi štartala jutri mi bodo vzel kri po tem pa verjetno vsak dan v Lj. Prosim povejte mi kam moram najprej it, da mi bodo povrnili potne stroške.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 14:34:27
|
|
|
|
zeuso
|
Aljonka super da že jutri štartaš, in hvala za seznamček . Za potne stroške si vsakič ko greš vpiši datum na obrazec za povračilo in zadnji dan to je et daš da ti vse poštampljajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 14:39:48
|
|
|
|
daisy B
|
zeuso, sem čisto v redu, malo me še spomni na postopek po opravljeni veliki ali mali potrebi, ko me še nekaj minut spodaj tišči in je prisotna rahla bolečina, drugače pa fino, sem v službi. Aljonka hvala. Za potne stroške greš po napotnico oz. ne vem točno, kako se reče tistemu obrazcu, k svojemu osebnemu zdravniku, potem pa sama izpolnjuješ datume gor, potrdijo pa ti ga sestre - v LJ na koncu postopka, v MB pa sproti. Na koncu pa ga z vlogo, ki jo najdeš na internetu ali pa pri referentu ZZZS, odneseš na najbližjo enoto ZZZS in dinarčki so čez kakšnih 14 dni na tvojem računu.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 17:27:47
|
|
|
|
jona klara
|
kak je že tisti mit o ocvrtih lignjih po et in levi bok ane
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 17:44:07
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara kak je že tisti mit o ocvrtih lignjih po et in levi bok ane haha Jona se spomnim ja, samo jaz imam v spominu kalamare na žaru in levi bok . Drgače pa sem super vesela za tvojo celico in močno, močno navijam, da je zmagovalna. Drugače sem jaz o.k. jutri imam UZ pa da vidimo kako rastejo foliklčki pri meni. Ene dva dni me je špikalo, sedaj pa nič več, tako da res ne vem kaj naj pričakujem . Sem pa drugače v gužvi in mi zmankuje časa za živet . Jonči moja draga, SREČNO jutri, bom skozi mislila nate in na tvojo pikico in vama pošiljala pozitivne misli.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 20:48:14
|
|
|
|
SILVA
|
jona pa še rdeče spodnjice držim pesti zate in za februar
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 20:55:13
|
|
|
|
februar202
|
Ojla pupe Hvala vsem za lepe želje. Tudi jaz srcno upam, da me jutri pričaka en lep zarodek. Jona Klara jutri je najin dan Betricija žal mi je. Ampak bolje, da se pocajtaš in junija v akcijo. Že zdaj držim pestek, da bo uspešno. S* srečno na uz. Aljonka pa se je začelo. Srečno Lahko noč pupe. Jutri se javim in upam, da bom imela lepe novice. Držite pestke. lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 20:57:02
|
|
|
|
februar202
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA jona pa še rdeče spodnjice držim pesti zate in za februar jaz jih bom imela.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 21:21:45
|
|
|
|
S*
|
Jona klara infebruar202 srečno jutri, mi bomopestkali i čakali dobre novice Aljonka, tudi tebi srečno na krvnem jutri, naj bo odvzemov čim manj. Ja pa hvala za seznamček daisy B, kako se kaj počutiš, te že kaj prstki srbijo? Željica, aprilčka2013, lepo grejta in božejta bušije SILVA, še malo pa boš tudi ti med grelkami, kako kaj počutje po punkciji? soncek_25, poletje bo kmalu tu on potem te čakauspeše postopek. Ta čas pa iskoristi zase in za svojega drage. betricija, nič žalostna bit, zdravje je na prvem mestu, brezzveze da zavoziš postopek. Sej junij bo kmalu tukej in poleti boš pred prikolico že božala bušija in ga gledala kako raste zeuso, nič bat, pingoti so zakon tara.81, me veseli da si bolje. Pa nič bat zaradi stranskih učinkov estrofema. Jaz sem jih v 5 ETzjih pojedla za eno malo lekarno, pa sem še med živimi Bo dovolj za danes, grem hitro pod tuš in spat, ker jutri bom itak spet sredi noči brzela k atu na obisk. Lahko noč
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 9.4.2013 23:04:02
|
|
|
|
željica
|
Ženskice, hvala za lepe misli in pozitivne besede! Jaz sem ok, božam bušija, se pogovarjam s pikicami, jih grejem ponoci s termoforjem. Imam pa eno vprasanje: ali je bilo mogoce kateri dan po et slabo? Ne vem ali je to samo psiha ali kaj pomeni? Jona klara in februar202 srecno jutri! Drzimo pestke in smo z mislimi z vama in vajinimi pikicami! S* tudi tebi srecno na UZ in da bi bilo cim vec dovolj velikih foliklickov! Lahko noc!
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 10.4.2013 7:18:19
|
|
|
|
dekca
|
Laufa, laufa... No, jaz se pričnem špikat prve dni maja, ker se mi je ciklus zaradi ciste malo zamaknil, se je pa zadeva močno zmanjšala in naj bi do takrat popolnoma izginila. Tako da v marec april res ne pašem več, ampak berem in držim pesti lahko pa še vseeno.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 10.4.2013 8:51:05
|
|
|
|
primorka.976
|
živijo punce, vidim, da se kar nekaj dogaja v tem mesecu. Super, držim pesti in navijam za vse Pri meni nič novega, še vedno ni (danes 49 dan), upam, da pride do konc tedna. Vas berem in navijam za vse, se kaj javim ko bo končno kaj pricurljalo. lp
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 10.4.2013 9:15:43
|
|
|
|
mamica deklicam
|
ali je katera jemala Dabroston trikrat na dan po eno tableto? G me je opozoril, da po končani terapiji bom dobila močnejšo , kot je navadna. Mene pa zanima, koliko časa naj bi taka močna krvavitev trajala? Še dobro, da sem doma, ker moram vsako uro menjavati super plus tampon. Kar začutim, kdaj začne teči mimo, ker je poln. To je sedaj drugi dan. Mogoče se katera še spomni, kako sem jamrala čez mojega dragega. No v ponedeljek sva šla v Ljubljano, ker je imel spermiogram in sem bila kar malo presenečena kako suvereno je šel noter. Vsaj glede na njegove odzive doma . Očitno rabim priročnik za moške , ga še nimam naštudiranega. No sva vsaj oba enakih misli, da bi imela še enega, hvalabogu. PA NAVIJAM ZA VSE VAS , tiste ki se špikate in tiste, ki čakate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomag3Ime za punčkoHana (
18%)
Lina (
10%)
Neli (
13%)
Mia (
17%)
Ema (
27%)
Naja (
15%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!