Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 14:56:10
|
|
|
|
jona klara
|
vsem vala za lepe želje in čestitke, sedaj pa lepo naprej korak za korakom. SILVA- srečno jutri na et pa naj te pričaka jo vsaj 1-2 dobri zarodki.Pozdravi tisto punco, ki je bila zadnjič tudi na punkciji, upam, da se ji je celica oplodila.Pa srečno!!!!!! daisy b- a že znakci? taki so bili pri meni ko sem bila noseča, prsi pa mehke.Upam, da spet to doživim.Res sploh si ne predstavljam druga kot to. aljonka- vso srečo, da bo kot mora biti.betricija- ti si še naberi moči in pol skok v poletje z pluskom.se slišiva kaj,naj se tvoje besede uresničijo. mene pa zanima a ste ve vse po et res skoz ležale prve dni, res samo ležanbje ali malo po stnovanju ali kaj ste delale? meni je setra cvčeraj rekla, da naj svojega otročka, ki ima 15 kg, celo nos, če bo ne dvigujem in naj se zelo čuvam.
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 14:58:39
|
|
|
|
jona klara
|
S*- HVALA ZA ZS, ŠELE DANES SEM GA VIDLA, SE VID, DA SEM ZMEŠANA KO KURA.tI KASNEJE ALI JUTRI ODGOVORIM, RES HVALA
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 15:21:32
|
|
|
|
oreh
|
Jona klara jaz sem kar ene 4 dni bolj ko ne ležala, seveda sem skuhala, pospravla po ta večem, za kaj več pa me je preveč bolelo, pa nisem bila zelo napihnjena. Tudi potem sem se pazila, sedaj ko je lepo vreme bi pa vse zunaj počela, pa me je ena videla in rekla, pa kaj je s tabo tolk časa si se matrala, a zdej boš pa izzivala usodo. No, pa se me je kar prijelo. Seveda, da delaš, pa sploh pri otročku verjetno ne gre, da ga ne bi dvignila. Pač po zdravi pameti, pa čim manj dvigovanja. V prvi nosečnosti, ko sem bila cela pametna, sem se šla fizičkega radnika, pa je bil pol ss, ne rečem, da ravno zaradi tega, ampak... Z glavo ! Pa srečno vsem!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 16:28:04
|
|
|
|
SILVA
|
Hvala za pestke Jona klara - jaz sem mislila, da je bila una punca tud na 3.dan, no bom videla če bo jutri tam, upam, da bo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 18:27:29
|
|
|
|
sisi81
|
Ojli punce, danes sem vas spet malo prišla pogledat. Zelo sem vesela za tiste, ki grejete svoje lepe pikice, vem, da je to eden najhujših trenutkov, ko trepetaš in tuhtaš a bo ali ne bo. Meni je ratalo v septembru, v bistvu oktobru, ker imam tako dolge cikluse z edinim zamrznjenčkom, ki sva ga imela v naravnem ciklusu, čeprav so vsi obupavali razen profesorja:) Tako, da ni še za vržti puške v koruzo. JONA KLARA še tukaj ti povem, da sem z mislimi s teboj Pa tudi za vse ostale bo posijalo sonce, samo ne obupat, in ne se pustiti tistim sestram, ki včasih sploh ne vejo zakaj so tam PA SREČNO!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 20:08:55
|
|
|
|
aksuram
|
Hej vse punce. Ze dolgo casa se nism oglasila. Skratka v ivf postopku. 2.4 sem imela punkcijo- 9 celic. Oplodile so se 4. Dve so vstavili 7.4 in zdaj cakamo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 20:36:23
|
|
|
|
zeuso
|
SILVA srečno jutri sisi81,hvala ker si delila to izkušnjo z nami, dvignila si mi moralo in dala upanje da mi uspe tudi z enim in edinim zamrznjenčkom Aksuram držim pesti, kdaj pa imaš krvnega
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 21:11:39
|
|
|
|
S*
|
Jona, kako se kaj počutiš med . Verjamem da ti je težko počivat, sploh če je tvoj dečko tako živahen kot je moja žabica. Jaz verjamem vate in v tvojo pikico, tako da... SILVA, za jutri, mislim nate in pestkam da dobiš dva pod srček, pa naj še kaj zav skrinjo ostane sisi81 srečno do konca in naprej, jaz imam tudi pingvinčka doma aksuram,pridno grej svoji pikici, pa en debel + ti želim Anonimna, držim pesti da bo tvoja beta rastlain da bo vse o.k., pri meni se na žalost z nisko beto ni izšlo aljjonka,kako je bilo danes na krvnem? betricija, ja že prvič sem se špikala 14 dni, sedaj se bom zgleda najmanj 18 , mah ni kej leni so moji foliklčki, sože sedaj bolj po meni Me pa veseli da si bolje, zdej se pa okrepi do začetka junija željica, meni je postalo slabo ene par dni pred testom,mogoče pa sta pri tebi dva in ti je že sedaj slbo Pri nas nič novega, spodaj se nič ne dogaja, tako da mislim da moji folikli še vedno rastejo po polžje, ma ni kej, počasi se daleč pride in jaz tudi upam da bom na koncu prispela na cilj Zdej grem papočasi pod koutrček, se mi zdi da sem kar nekam utrujena po teh hormonih.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 21:17:51
|
|
|
|
aksuram
|
22.4 imam krvi test. Me pa neki trebuh boli kot za menstro. Vse ostalo bom komentirala ko bom na stancionarnem racunalniku. Drzim pesti za vse
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 11.4.2013 22:46:52
|
|
|
|
pumpkinka
|
aksuram - če se prav spomnem si v gk v lj. Bom držala pesti zate, ker bom takrat tud jst čakala, ampak šele na 1. UZ,
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 7:32:48
|
|
|
|
februar202
|
Dobro jutro punce Silva srečno danes. Sem prepričana, da boš kmalu grela en lep ali dva zarodka. Tudi na vse ostale mislim in stiskam pestke. Čeprav imajo naše poti vzpone in padce nikoli ne smemo obupati. Ene prej druge kasneje,.... lp, februar
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 8:08:39
|
|
|
|
jona klara
|
ilva- srečno na et, upam, da kmalu dobiš k sebi, je to prelepo februar- močna bodi, tudi tebe čaka sreča prej ko slej, mislim nate
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 9:00:47
|
|
|
|
aksuram
|
februar202 žal mi je, da berem tako zgodbo. ampak kot si rekla eni prej eni kasnej. vsaka stvar se zgodi z razlogom. držim pesti, da naslednjič uspe. pumpkinka ja na gk sem. če me srečaš me kr pocukaj za rokav, bove kako rekle. S* hvala za pesti. seveda boš prišla na cilj in to z velikim +. tudi jaz zate držim pesti, naj folikli lepo zrastejo in se kasneje tudi lepo oplodijo. zeuso hvala za pesti. sisi81 kako se počutiš? jona klara držim pesti... ti se pa čuvaj in lepo grej svojo pikico
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 9:37:02
|
|
|
|
zeuso
|
S, lepo opravi jutri držim pesti da te tvoji foliklčki presenetijo in pade že stopka Meni pa se ta teden tako vleče do ETZ, kaj bo šele po tem, čeprav mislim da glede na to da sem v naravnem ciklusu in da bi prišla(upam da je ne bo) 21.04, bom kar kmalu vedla na čem sem.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 10:12:28
|
|
|
|
daisy B
|
Punce, mene danes precej zvija in upam, da to ni slab znak za vse!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 10:26:52
|
|
|
|
zeuso
|
daisy B lahko pomeni oboje tako da le pozitvno razmišljaj, ker jaz mislim da to pomeni da so se pikice prijele, čeprav vem da ti poznaš svoje telo najboljše, po vseh teh postopkih ki si jih imela. Imaš moje pestke na rokah in nogah.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 13:23:15
|
|
|
|
SILVA
|
Punce tudi jaz mam žalostno novico....ostala sem brez transferja, sicer celice so oplodili ampak se niso razvijale naprej Sem ful žalostna, bom rabila neki časa, da se poberem.....moja dokumentacija gre pa še enkrat na konzilij in bomo videli kako naprej, če se bom sploh še odločila. Še vedno bom v mislih z vami in bom navijala za vse vas, da se srečno izteče.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 14:52:56
|
|
|
|
aksuram
|
SILVA žal mi je. kateri postopek je bil to.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 16:10:05
|
|
|
|
SILVA
|
Bi je 4 postopek.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 17:49:44
|
|
|
|
aksuram
|
naj v 5.postopku uspe. punce jaz vas občudujem. dobre ste. jaz sem že zdaj živčna razvalina
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 18:58:55
|
|
|
|
februar202
|
Ojoj kaj to berem. Silva žal mi je. Kaj naj rečem oz. napišem, da ti bo lažje,...nimam besed. Res ni pravice. Pa tako se borimo in upamo na koncu pa Vem kako se počutiš. Bodi močna. Boš videla, da boš čez čas pripravljena za nov postopek. Kolikokrat sem jaz rekla ne grem se več pa sem se vedno pobrala in šla od začetka. Tudi zate verjamem, da si močna in se boš še borila. Drži se. DaisyB tko kot je Zeuso napisala lahko pomeni oboje. Iz osebnih izkušenj lahko rečem, da je bil pri meni to zelo dober znak. Misli pozitivno in prosim črne misli stran. Ti si nosečka in pika.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 20:35:13
|
|
|
|
zeuso
|
Silva pa ne no , imaš že zdaj moje pestke da bo peti postopke uspešen.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 21:02:39
|
|
|
|
jona klara
|
silva- saj nimam besed, ne morem verjeti-to sem si pa najmanj mislila, prej za mene ob 5 ih celicah.Verjamem kako ti je, za znoret, ker verjetno nisi niti pomislila na kaj takega.Miška drži se in se poskušaj potolažiti ob sineku, meni je od vsega vedno to še najbolj pomagalo.Pa ne obupat, saj jaz sem lani isto rekla, pol pa sem že čez par dni klicala za naročit za nov boj,,,ne še obupat, doma imaš sina, in veš, da imaš še možnosti, na umetni je pač loterija vedno ko greš, kaj bo.Tudi jaz imam mešane občutke..... betricija- hvala ti, jaz pa navijam že sedaj zate sisi 81- o kako lepo je tebe tukaj brati, pridi še kaj in malo povej kako si, da bo puncam lažje.Hvala ti za podporo in lepe želje. daisy b- kako je si okej? vam kako je ko psiha dela na polno,...jaz že danes nekaj čutim v prsih občasno in malo v maternici, ne vem kaj kr neki pa ne skozi....upam, dsa ne bo spet vse narobe, joj ko je to vse stresno.
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 12.4.2013 21:39:11
|
|
|
|
Aljonka
|
Silva vem da ti je zdajle hudo ampak kmalu bo lažje in se boš sigurno ponovno pognala v boj! aksuram držim pesti za plusek jaz sem bila včeraj na krvnem pa dons tudi no dons je bil še UZ jutri ponovim vajo! Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI marec - april 2013 13.4.2013 8:36:33
|
|
|
|
oreh
|
Silva , se strinjam z jona klaro in ostalimi, ko bo preteklo nekaj časa, boš našla novo energijo in moč. Če se boš takrat odločila bomo spet močno navijale in ni res, da pa 5. postopek ne bi bil zmagovalen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Katerega bi izbrali?jan2010Prosim za pomoč, za lažjo odločitev. Matevž (
38%)
Martin (
28%)
Lovro (
34%)
Število vseh glasov: 232Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!