Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 5.3.2013 20:24:11
|
|
|
|
snika
|
uz imam 4.4. ja sem narobe napisala. Lli11: jaz imam redne , bolečine so le 1 dan ponavadi 2 dan. je pa redno da imam pred 3 dni rjavega izcedka. samo pri meni je stvar taka, da preden sva začela delati na jih nisem imela. V drugem krogu pa so se začeli pojavljati in od takrat jih imam vedno. Po sem jih imela le 1x. Bomo videli kaj mi bodo rekli na pregledu. snowgirl: Ja na uz sem se prijavila zato da vidim če je vse vredu, ker ga še nikoli nism imela. Gin pa mi je rekla da naj se prijavin če se v roku 1 leta ne bo prijelo. Pa sem mislila da bo dolga čakalna vrsta, saj sedaj sem v 9 krogu. Pa sem dobila že aprila termin.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 7:38:17
|
|
|
|
_sunshine_
|
Dobro jutro punce, da še jaz malo pojamram Namreč v 5 mesecih sem imela le eno sicer ornk menstruacijo in to je to. Najbolj od vsega me ti cikli skrbijo namreč ovulacija je potem takem malokrat in še pojma nimam kdaj naj bi sploh test delala. vglavnem tole vse skup me totalno frustrira, vedno samo čakam in čakam. Kdaj mislite da bo pravi čas da grem na obisk h ginekologu? namreč naslednji mesec bo poteklo pol leta kar sem nehala jemat tabletke in vem da pravijo da telo rabi da se regenerira ampak tole vse skup je pa že čudno. Malo me skrbi zaradi PCO. sicer tudi pred jemanjem tabletk nisem imela rednih menstruacij, ampak ne vem no...vse skupaj se mi ne zdi prav. Kljub temu da sem v marcu, vem da ne bo nič, in vprašanje če se vam bom lahko pridružila sploh v aprilu. kljub vsemu poskušam vse odmislit in vsa pridna , mogoče se pa kljub vsemu prime. Test sem pa v zadnjem mesecu delala že štirikrat ko sem si domišljala neke "znakce" in so blii vedno negativni. Popolnoma sem obupana
< Sporočilo je popravil _sunshine_ -- 6.3.2013 7:40:41 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 8:03:56
|
|
|
|
snowgirl
|
No, jz verjamem, da pač rjav izcedek res ni ok, samo, jz ga imam občasno, niti ne pred vsako , imela sem 2 UZ pred nosečnostjo in razen majhne pregrade ni videla nobenih cist. Hočem povedat, da rjav izcedek + glavoboli + boleče M še ne pomenijo kaj strašno groznega. Ampak na UZ je pa vseeno fajn it se mal pokazat. snika, če je vse ok, super, če pa bo karkoli kej za malo bolj pogledat, pa za naprej poslat, pa ti bo prišparanih par mesecev ko boš čakala . Tako da nič hudega če si se naročila pred 1letom Jz sem bla pred prvo N pri G na UZ, je rekla da je vse ok in da naj gre moj po napotnico za SPG da bomo potem videli kako naprej, se moj psihično pripravi, gre k svoji dr po napotnico, naslednji dan delam test in je bil :) Mogoče rabita tud vidva samo napotnico _sunshine_ jooooj sploh ne vem kaj naj ti rečem. Samo da, kaaaaaaaaj za vraga čakaš. Pokliči G in se naroči na pregled. Ker to sigurno ni nič dobrega da nimaš rednih M, vse pobrkljane cikle itd... Pa srečno. Naj te ne bo strah. Več kot da ti reče da počakaj še par mesecev ti itak ne more.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 9:10:23
|
|
|
|
MEGi20
|
Dobro jutro...malce sem bila odsotna z foruma nekaj časa in vidim, da pridno čvekate/mo dalje.. No ja jaz bi morala svojo tečko dobtit v soboto pa je še kar ni sej smo veseli ker je ni...smo pa seveda tudi zmedeni ker smo "nalulali" tole Ker sem prebrala, da hormon narašča na 2 do 3 dni bom z ponovnim testiranjem počakala do sobote, ko bom testirala z digitalnim CB, ki nima bledih črtic ampak ti jasno pove rezultat... Moje počutje: boleče bradavice in povečane prsi, glavoboli, utrujenost, slabost in vrtoglavice, občasno zbadanje v jajčnikih oz. predelu maternice, pogosto uriniranje na 20 minut, ponoči slabše spim in hodim po 3X na wc... Moram rečt, da ta mesec februar sva bila z sinom v bolnici in če še digitalni CB pokaže nosečnost, sva bebico z dragim spočela en in edini dan v mesecu ko sva pa še to sem bla na 1urni pavzi iz bolnice, ker sem šla malo domov pod tuš in sina prepustila babici.... No ja vaša menja..se vidi ali ne in seveda čimveč v tem mesecu
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 9:52:56
|
|
|
|
Radenska_
|
Ojla, Megi20, tole bo kar plus, sigurno. Čestitam! _sunshine_, moj nasvet je amo čimprej k G, zlaži se da delata več kot eno leto, ker ti nič ne pomaga brezvezno eno leto čakanja, če nimaš menstruacij tudi zanosit ne moreš. In če imaš PCO boš takol ali tako dobila raznorazne tablete. Predolgo časa odlašamo, meni je žal (pa sem še mlada - 25) da sem vse živo prej postavljala pred potomstvo, vesela sem da nisem odlašala še dlje in da sem bila precej trmasta in sem sedaj pri Rešu, po parih mesecih poskušanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 10:34:09
|
|
|
|
Perzefona*
|
Pri nas ne bo nič
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 12:00:43
|
|
|
|
mehurcica
|
Megi20 jaz mislim da je to to Čestitke in srečno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 17:19:28
|
|
|
|
snika
|
Megi20: jaz vidim črtico, čestitke!!!!! , upam da bo čez par dni še bolj roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 17:26:59
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.3. pupika29 3.3. delfincek85 5.3. lara2013 lillith82 (15 krog) 9.3. Luckasmucka 10.3. mama009 (7 krog) 13.3. d_m_b ela23 (2 krog) 14.3. Perzefona* 16.3. snika (9 krog) 17.3. brioš 23.3 miska** (33 krog) zvezdica.zaspanka83 24.3. waja 25.3 Metuljčica 2013 27.3. Radenska_ 29.3. monsy X.3. _sunshine_ Night SKUPAJ NAS JE: 19 NOSEČK: USPEŠNOST: Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 17:43:33
|
|
|
|
ela23
|
Megi20, tudi jaz vidim dve črtici. Čestitke tudi z moje strani! Pa imamo prvo nosečko v marcu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 6.3.2013 20:41:22
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
jaz vidim črticooooo čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 7.3.2013 11:52:13
|
|
|
|
miska**
|
MEGi20 tudi jaz vidim tak da iskrene čestitke. Naslednjič ko boš naredila testek se bo definitivno bolj vidlo. Upam, da bo marec uspešen tudi za ostale. Kaj ima katera izkušnje z Klomifenom? 1.3. sem vzela zadnjo tableto, 5.3. pa sem imela UZ in so rekli da so folikli dovolj veliki niso pa še počli. Naslednji pregled imam 11.3. da vidijo če se je kaj zgodilo. Torej kdaj ste ve imele O? Ko sem malo prebrala na netu so punce občutle bolečino ali pa nekaj podobnega. Jaz pa nič,... razen včeraj ko sva slončkala sem imela neprijetni občutek pa še to samo v določeni pozi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 7.3.2013 12:41:59
|
|
|
|
lillith82
|
No tak pa se poslavljam iz seznama čakajočih na Ostajam pa navijačica Megi20 tud jaz vidim 2 črtici, tako da mislim da ti lahko kar čestitam
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 7.3.2013 18:33:06
|
|
|
|
zvezdica.zaspanka83
|
pozdravček kako smo kaj? jaz sem že cel dan v dilemi.....hmmm torej.....v pon zvečer se mi je pojavila slabost.... kot da bi mi nekaj ležalo na želodčku....ta slabost se je nadeljevala v naslednji dan....po službi....proti večeru naredim test N...za foro...sem itak vedela da ne more nič pokazati ker sem bila šele 12 dan v ciklusu.... in glej ga zlomka narišeta se mi wtf?!? nemogoče... danes naredim ponoven test....itak belina...torej vprašanje.... a je možno da baby check mini ki je test za ugotavljanje nosečnosti lahko pokaže ovulacijo?!?! čist zmedena......sicer je bila druga črtica bleda....ampak meni se še zdaj zdi vse skupaj brez smisla...... NA POOOOMOOOČČČ aham in nap da je ta črtica pokatala ovulacijo ali to pomeni da je bila točno takrat ali potem ali prej?!????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 7.3.2013 20:54:21
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
zvezdica zaspanka, sem ravno par dni nazaj, mislim, da nekje brala, da se lahko zgodil, da test za odkrivanje nosečnosti pokaže tudi O, če ga delaš takrat, ne me prijet za besedo, ampak mislim, da sem to par dni nekje prebrala... grem pobrskat in če najdem prilepim sem... drugače, pa počakaj, če ne pride menstruacija ponovno naredi test ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 7.3.2013 21:46:26
|
|
|
|
mama009
|
Tudi moja se najavlja kot vedno..... en dan prej rjav izcedek,nič več bolečih prsi... . MEGI20 tebi pa kar cestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 7.3.2013 21:55:14
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
mama009 pridi čvekat na Želimo si novega člana - bodoče nosečke ;) nas bo kar nekaj tam dokler ne zagledamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 8.3.2013 7:44:27
|
|
|
|
lara2013
|
Pozdravček punce.... Pri meni se je žal pojavila pred predvidenim dnem, ko bi morala delati test ;) Torej gremo v nove boje in se tipkamo naslednji mesec.... Držim pestke za vse punce, ki še čakate Bom navijala ;) Pa lep petek želim vsem skupaj ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 8.3.2013 10:22:04
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.3. pupika29 3.3. delfincek85 5.3. lara2013 lillith82 (15 krog) 6.3. Megi20 9.3. Luckasmucka 10.3. mama009 (7 krog) 13.3. d_m_b ela23 (2 krog) 14.3. Perzefona* 16.3. snika (9 krog) 17.3. brioš 23.3 miska** (33 krog) zvezdica.zaspanka83 24.3. waja 25.3 Metuljčica 2013 27.3. Radenska_ 29.3. monsy X.3. _sunshine_ Night SKUPAJ NAS JE: 19 NOSEČK: 1 USPEŠNOST: 5% Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 9.3.2013 7:55:15
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
ooo kak lepa, snika , hvala, upam, da si se imela lepo včeraj za praznik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 9.3.2013 9:49:09
|
|
|
|
ela23
|
Sinka, hvala lepa za rožico :D Naj povem, da jaz vse upe že polagam v naslednji mesec, ker trenutno nimam niti namišljenih znakov, kaj šele pravih! Razen, če je znak prenajedanje in pubertetniška koža. No, bi morala dobit čez kake 5 dni, tako da ... pustimo se presenetit:D Lep dan vsem, papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 9.3.2013 12:41:06
|
|
|
|
_sunshine_
|
Živjo punce, za mano je predvsem vesel obenem pa tudi zaskrbljujoč dan. Včeraj na dan žena me je namreč moj dragi presenetil z zaroko je bil že čas, haha zdaj se še bolj veselim najine bodoče štručke Želja je ogromna in prav toliko tudi skrbi namreč sedaj sem se naročila pri ginekologu, sem naročena konec marca in upam da ne bom dobila kakšne slabe diagnoze. Namreč bolj prebiram o PCO večje skrbi imam kljub temu da sem vedela da nosečnost ni nekja kar se zgodi čez noč me zdaj vseeno skrbi koliko časa naj bi vse skupaj trajalo. Naj bi bila namreč v najboljših letih za nosečnost, ampka to očitno ne igra nobene vloge. Poleg tega mam še en kup drugih skrbi in mislim da to še dodatno vpliva na moje telo. Moram najt nek način da se sprostim in pozabim na vse te stvari, samo lažje reči kot narediti. No ja do pregleda je še mučnih 14 dni, tačas pa vseeno upam da se prikaže moja menstruacija.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 9.3.2013 13:13:51
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
_sunshine_, čestitke za zaroko, in veliko sreče ti želim, da bi kmalu zagledala ela23, vso srečo, držim pesti, da je ne bo !
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.