|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2013
26.2.2013 13:30:05   
pupika29
radenska user posted image user posted image user posted image
jaz tudi mislim, da me bo konec tedna obiskala user posted image in bom potem upanje polozila v roke aprilu. In upam, da bova dobili letos najlepse Miklavzevo ali Bozickovo darilce draga moja...tako da samo pridno in veselo v marec user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
26.2.2013 16:06:36   
ela23
Oj,
na forumu sem nova, čeprav sem nekajkrat že štrfnarila po teh straneh. user posted image S fantom greva v 2. krog in je ne pričakujeva 13. 3. Vesela bom, če me bo katera dodala na seznam, sama namreč nimam pojma, kako naj bi to naredila. Držim pesti za čim več user posted image . papa

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 52
26.2.2013 17:11:30   
snika

user posted image

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
monsy
pupika29

3.3.
delfincek85

5.3.
lara2013
lillith82 (15 krog)

10.3.
mama009

13.3.
d_m_b
ela23 (2 krog)

16.3.
snika (9 krog)

17.3.
brioš

27.3.
Radenska_

X.3.
_sunshine_
Luckasmucka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.2.2013 1:51:10   
Anonimen
še midva, še midva user posted image

sva se nekak opogumila. Imamo že eno živahno 6 letnico doma ... Greva v izi, ko bo pač bo user posted image

se bom zaenkrat podpisala: Metuljček user posted image

(odgovor članu snika)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
28.2.2013 8:59:22   
oreh
No, punce, prihaja mesec prebujanja. Vsem želim, da se bodo tudi jajčniki malo bolj prebudili in ustvarili eno tako lepo celico, ki se bo z delčkom vašega dragega razvijala v prečudovito bitje. še posebaj bi si to zaslužile stare borke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.2.2013 9:53:29   
Night
Je spet čas, da kaj napišem, čeprav sem vmes odklopila in pozabila na ta forum, kar je dobro vplivalo name. Ni fajn, če preveč na netu visim in skoz berem take teme, včasih pa paše :)

Midva se počasi približujeva 1 letu, odkar sva se odločila za otroka. Ta mesec je bil prvi, ko sploh nisem vedela, da sem imela ovulacijo, ker sva bila na dopustu in nisem merila T, nisem imela testov ... Malo sem tudi prehrano spremenila in počutim se res dobro. Moje znanke so večinoma vse noseče ali pa načrtujejo, tako da kar malo čutim pritisk. Z nekaterimi prijateljicami se pogovarjam o tem, ampak je težko, če one nimajo istih težav. Mislim, da res razume samo nekdo, ki je v isti situaciji. Vseeno pa ne mislim skrivat tega, ker se mi zdi brezveze, da moji bližnji ne vedo.
Ne vem, kdaj naj pričakujem M, mislim, da sem danes 5dpo. Znakov nobenih, itak je pa še prezgodaj. Prejšnji mesec sem imela 7dpo roza izcedek in sem bila čisto evforična, da je bila vgnezditvena - no, pa ni bila. Sem bila res prepričana, da je to to. En mesec prej so me pa prsi pred M tako skelele kot še nikoli, pa sem bila tudi prepričana, da je to tisto, pa ni bilo nič. Ta mesec se res ne mislim ozirati na znake, ker je potem razočaranje toliko večje.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.2.2013 10:31:01   
witch
Pozdravček še od mene user posted image

Tam v februarju so se punce kar lepo roza pobarvale user posted image naj bo marec še enkrat bolj roza. Navijam za vse vas user posted image user posted image da bo čim več lepih novičk.

Mislim na vse vas user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.2.2013 10:47:22   
ta*mala
Jaaaaaaaaa, dejmo punceuser posted image user posted image user posted image Jutri je že prvi marec, tko da skrajni čas za akcijo pa za prve user posted image .

Ful navijamuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.2.2013 11:23:52   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Pozdravček še od mene user posted image

Tam v februarju so se punce kar lepo roza pobarvale user posted image naj bo marec še enkrat bolj roza. Navijam za vse vas user posted image user posted image da bo čim več lepih novičk.

Mislim na vse vas user posted image

Joooj jaz sem pa res mislila, da ti bo uspelo! user posted image Nič, pomlad bo bolj plodna. vem to! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.2.2013 17:36:40   
Radenska_
ojla,

Night jaz opažam isto ja. Totalno mi poči živec ko mi sodelavka reče da je VSE V GLAVI, da zakaj jem te tablete, da naj poskusim s homeopatijo.
Nič ni uredilo mojih ciklusov in očitno jih nič razen morda tableti tudi ne bodo. Kaj jaz vem. Težko je govorit s tistim, ki so "hit the bulls eye" v prvem poskusu.
Jaz se ne sekiram tolko, sem se pa že navadla zdaj, da testov ne delam več. Vsak mesec sem opazovala znake, vsakič ej bil kaj drugega zaradi česar sem bla ziher da je ratalo, pa potem pride M. Zdaj ne delam več, če ne bo izostala, torej cca 14 dni po O če je ni, nič testov prej.
Tudi oazujem znakov več ne, ker je bv.

Night, kaj pa je pri vama problem, sta že kaj šla pogledat se?
Jaz sem že napisala terapijo, pofelšana pa sva oba, moj ima tudi slab spermiogram.
Nekako nisem pod pritiskom, glede otroka, se pa dostikrat sprašujem zakaj midva, ampak kmalu pridem do tega, da je to vprašanje neumno in da če imam jaz težave na enem področju, jih ima pa tisti, ki otroka naredi v prvo, na kakšnem drugem.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 60
1.3.2013 8:52:39   
mama009
Pozdravček vsem skupaj.
Sem v fazi čakanja,da vidimo kaj bo.... Za mano je sicer že 7 krog in od takrat imam po ovulaciji vedno kakšne "znake" user posted image user posted image
Prav rada bi recept od tistih,ki se jim uspe sprostit pa ne mislit na to. Čeprav sem cele dneve zaposlena se nekajkrat sigurno pojavijo misli na to... Če se pa "poskušam" izklopit, pa razmišljam skoz o tem kako naj se izklopim user posted image . A sem čudna ne?
No želim vam lep dan,jaz grem pa počivat (nočna služba...)
user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
1.3.2013 10:43:15   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

še midva, še midva user posted image

sva se nekak opogumila. Imamo že eno živahno 6 letnico doma ... Greva v izi, ko bo pač bo user posted image

se bom zaenkrat podpisala: Metuljček user posted image

Evo, sem si naštimala profil - Tole sem jaz user posted image Če me katera lahko da na seznam... user posted image ne pričakujem tam nekje 25.3. nisem čist ziher, vsekakor pa konc mesca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
1.3.2013 11:23:21   
snika

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
monsy
pupika29

3.3.
delfincek85

5.3.
lara2013
lillith82 (15 krog)

10.3.
mama009

13.3.
d_m_b
ela23 (2 krog)

16.3.
snika (9 krog)

17.3.
brioš

25.3
Metuljčica 2013

27.3.
Radenska_

X.3.
_sunshine_
Luckasmucka
Night

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 15

NOSEČK:

USPEŠNOST:

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh,

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
1.3.2013 11:31:52   
Metuljčica 2013
hvala user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
1.3.2013 12:13:19   
miska**
Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam rada pridružla na sezmanu in upala z vami na user posted image . To bo moj 33 krog, ne pičakujem je 23.3. bom pa prvič probala s Klomifenom.

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 65
1.3.2013 12:18:08   
Perzefona*
user posted image oziroma user posted image pričakujem 14.03. user posted image user posted image

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 66
1.3.2013 13:08:06   
monsy
bom kar zamorila že prvi dan,....user posted image je prišla točna ko ura!!!! user posted image
vsem ostalim želim veliko uspeha ta mesec user posted image
U pon.kličem Reša in gremo s postopki naprej user posted image

lep vikend!!!!

(odgovor članu Perzefona*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
1.3.2013 13:35:00   
curly
monsy user posted image user posted image
Le poročaj, kaj bo Reško lepega povedal! Navijam za april!!!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 68
1.3.2013 14:23:13   
snika

user posted image

1.3.
monsyuser posted image
pupika29

3.3.
delfincek85

5.3.
lara2013
lillith82 (15 krog)

10.3.
mama009 (7 krog)

13.3.
d_m_b
ela23 (2 krog)

14.3.
Perzefona*

16.3.
snika (9 krog)

17.3.
brioš

23.3
miska** (33 krog)

25.3
Metuljčica 2013

27.3.
Radenska_

X.3.
_sunshine_
Luckasmucka
Night

SKUPAJ NAS JE: 17

NOSEČK:

USPEŠNOST:

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh,

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
1.3.2013 15:04:03   
pupika29
monsy bejbi...user posted image user posted image user posted image user posted image
Greva skupaj v april, velja?user posted image Mene sicer user posted image se ni pocastila s svojim prihodom, ampak sem pa prejle naredil BC test in je bila samo ena crtica...tako, da...GREMO V NASLEDNJI KROG user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 70
1.3.2013 18:37:41   
ela23
Stavek VSE JE V GLAVI je tud meni popolnoma trapast. Enostavno je govorit ... Preden sva se resno podala v akcijo, sem kdaj pa kdaj pogledala na tale forum in me je res čudilo, kolk žensk ima neke namišljene znake. Men se je to zdelo čist psihopatsko.user posted image Vse do prejšnjega meseca, ko sem bila 100 %, da nama je ratal. Tud testu nism verjela. user posted image Za ta krog sem pa odločena, da nobenih znakov ne j***! :D Še testa ne bom delala, dokler mi user posted image ne zamuja vsaj 3 dni ... Srečno, punce, upam, da nam uspe!user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 71
1.3.2013 18:44:04   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček

kako ste kaj? jaz se cartam s user posted image kakava user posted image pašeeeeeeeeeee hehe no pa da še jaz obelodanim.... po ss ki se je zgodil 17.12.12 sva se odločila da poskusiva znova user posted image moj je že ves evforičen hehe jaz pa tako tako..... ne vem zakaj, ampak...malo se bojim vsega skupaj... sem si pa obljubila da ne bom več do potankosti analizirala takih in onakih znakcev... ko sva čakala na prvi + sem imela vsak mesec vsaj dva konkretna znaka hehe ki pa sta na koncu le napovedala mojo slavno user posted image tisti mesec ko pa mi je kar mal dol visel....od prejšnih razočaranj.... pa sva dočakala najin prvi plusek user posted image user posted image

tako da ja.... najin drugi user posted image user posted image pričakujem 23.3.2013 na testku CB user posted image

lep vikend vsem user posted image pa imejte se radi user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 72
1.3.2013 20:19:41   
Metuljčica 2013
uf, sem se namatrala, preden sem nastavila profilno fotko, ... se vidi, da me novodobna tehnologija počasi prerašča user posted image

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 73
2.3.2013 9:58:40   
Metuljčica 2013
user posted image jutro punce. Kaj boste kaj počele danes? Kak leeeep sonček je zunaj, ga bo treba izkoristit, da se naužijemo malo vitamina D user posted image .

Leeeeep dan vsem, pa upam, da se nam še kakšna nečakajoča na user posted image pridruži user posted image

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 74
2.3.2013 9:59:21   
snika

user posted image

1.3.
monsyuser posted image
pupika29

3.3.
delfincek85

5.3.
lara2013
lillith82 (15 krog)

10.3.
mama009 (7 krog)

13.3.
d_m_b
ela23 (2 krog)

14.3.
Perzefona*

16.3.
snika (9 krog)

17.3.
brioš

23.3
miska** (33 krog)
zvezdica.zaspanka83

25.3
Metuljčica 2013

27.3.
Radenska_

X.3.
_sunshine_
Luckasmucka
Night

SKUPAJ NAS JE: 17

NOSEČK:

USPEŠNOST:

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?