Night
|
Je spet čas, da kaj napišem, čeprav sem vmes odklopila in pozabila na ta forum, kar je dobro vplivalo name. Ni fajn, če preveč na netu visim in skoz berem take teme, včasih pa paše :) Midva se počasi približujeva 1 letu, odkar sva se odločila za otroka. Ta mesec je bil prvi, ko sploh nisem vedela, da sem imela ovulacijo, ker sva bila na dopustu in nisem merila T, nisem imela testov ... Malo sem tudi prehrano spremenila in počutim se res dobro. Moje znanke so večinoma vse noseče ali pa načrtujejo, tako da kar malo čutim pritisk. Z nekaterimi prijateljicami se pogovarjam o tem, ampak je težko, če one nimajo istih težav. Mislim, da res razume samo nekdo, ki je v isti situaciji. Vseeno pa ne mislim skrivat tega, ker se mi zdi brezveze, da moji bližnji ne vedo. Ne vem, kdaj naj pričakujem M, mislim, da sem danes 5dpo. Znakov nobenih, itak je pa še prezgodaj. Prejšnji mesec sem imela 7dpo roza izcedek in sem bila čisto evforična, da je bila vgnezditvena - no, pa ni bila. Sem bila res prepričana, da je to to. En mesec prej so me pa prsi pred M tako skelele kot še nikoli, pa sem bila tudi prepričana, da je to tisto, pa ni bilo nič. Ta mesec se res ne mislim ozirati na znake, ker je potem razočaranje toliko večje.
|