|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2013
9.3.2013 13:28:48   
Night
A katera slučajno uporablja One Step Pregnancy teste? Sem jih po priporočilu nekje na tem forumu tudi sama naročila, pa me zanima, če so zanesljivi že pred izostankom M?

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.3.2013 14:55:52   
snika
ela23: Tudi jaz ta mesec nimam nobenih znakov, imela sem boleče prsi pred O, a sedaj me ne bolijo več. Bomo videli kaj bo. Je še nekaj dni do daneva D.

_sunshine_: Čestitke za zaroko in upam da ti dnevi hitro minejo do pregleda in da bo vse normalno =)

Neposredna povezava do sporočila: 127
9.3.2013 14:59:37   
Nessika18
Night jaz jih imam po priporočilu prijateljice, sicer sem trenutno samo O teste uporabljala, pregnancy pa še ni bilo potrebe, je pa prijateljici pokazalo en dan pred user posted image user posted image in je tudi to držalo, je pa po moje kot pri vseh testih odvisno od hormonov ne pa od testa, so pa menda na nivoju BC-jev, tak da kar zaupat, če je user posted image je user posted image , če ni pa ni! Pa vso srečo user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.3.2013 21:48:44   
Metuljčica 2013
Punce, vem, da je težko čakat cel mesec in dočakat dan, ko user posted image zamuja,... Ampak moje mnenje je, da res naredite test šele po vsaj 1 dnevu zamude. Jaz bi jo morala dobit nekje 24, 25.3. ga bom pa verjetno delala šele okoli 27 ČE bo zamudila.

Vso srečo vsem user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 129
10.3.2013 8:17:39   
oreh
dobro jutro!
nič več ne pišem, ker sem kar malo izklopila vse skupaj, še vedno pa se čisto vsak dan enkrat ali večkrat spomnim na punce, ki smo skupaj premagovale težke, a velikokrat tudi smešne trenutke... Imele smo obdobje celo, ko smo od vsega hudega, že skoraj zabredle v alkoholizemuser posted image user posted image .
Vsak dan mislim nate Katte in hodim čekirat, kdaj nam boš sporočila lepo novico, pa na Helenčico in seveda Curly, LS, witch in monsy.
Pa seveda navijam za vse ostale!
Lepo nedeljo, jutri bo spet nekaj sončka.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 130
10.3.2013 9:35:02   
pupika29
Drage moje marcice.user posted image

Zal sem se zgodaj poslovila od upanja na user posted image v marcu, ampak pa se vedno fejst navijam za vse vas, ki se cakate...in upam, da nobena od vas ta mesec ne dobi tete user posted image na obisk, ampak namesto tega na testu veeelik PLUSEK!

Jaz pa v aprilu upam na veselo novicko user posted image

Vsaki eno user posted image za sreco user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 131
10.3.2013 10:23:55   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Punce, vem, da je težko čakat cel mesec in dočakat dan, ko user posted image zamuja,... Ampak moje mnenje je, da res naredite test šele po vsaj 1 dnevu zamude. Jaz bi jo morala dobit nekje 24, 25.3. ga bom pa verjetno delala šele okoli 27 ČE bo zamudila.

Vso srečo vsem user posted image

Jaz drugače ne bi testirala, ker mi je grozno videt tisto eno samcato črtico. Če vidim, da sem dobila M, mi ni tako hudo kot pa gledat negativen test. Ampak moram testirat, ker v drugi polovici ciklusa jemljem Utrogestan in če je test negativen, ga preneham jemati, da dobim M, v obratnem primeru ga moram jemati naprej.
Zanima me, kaj bi se zgodilo, če mi test ne bi pokazal +, pa bi bila vseeno noseča in bi nehala jemati progesteron? Lahko v tem primeru pride do splava? Če se ne motim, je bila na tem forumu nekaj časa nazaj ena punca, kateri je test najprej pokazal -, ko pa ni bilo M, je dobila + in spet začela jemati progesteron. Samo ne vem, če je bilo potem vse v redu ...

No, danes bi morala priti M. Nikoli v zadnjem letu nisem imela na dan, ko bi morala prit, občutljivih bradavičk. Včeraj so bile tako pekoče, da se jih nisem smela dotakniti, test pa negativen, zato sem spraševala. Možno, da je zaradi progesterona, ampak ga ne jemljem prvič. Včeraj sem imela tudi krče kot pred M, tudi zdaj imam kakšnega on and off, tako da res ne vem. Mogoče spet zmeda v ciklusu. Sem pa tudi brala, da imaš lahko cisto na jajčniku, zaradi katere zamuja M, ti je slabo in imaš boleče prsi. Grozno, kaj vse gre lahko narobe. Verjetno preveč paničarim, zagotovo pa se preveč ukvarjam s tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 132
10.3.2013 10:29:08   
Metuljčica 2013
Night, a, pol je pa to druga stvar user posted image ... Upam, da čimprej zagledaš user posted image na testu user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 133
10.3.2013 12:37:23   
snika
Night: Jaz bi na tvojem mestu naredila CB, saj naj bi bil najbolj zanesljiv. Res pa je, da je tudi cena temu primerna. Držim pesti, da vama je uspelo. Seveda držim pesti za vse, da nam bo uspelouser posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 134
10.3.2013 17:54:57   
Luckasmucka
Živjo,
Pri nas včeraj na testu ni bilo nič, čeprav dopuščam možnost, da sem delala test prehitro. :(

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
11.3.2013 7:45:39   
Anonimen
Pozdravljene,
se lahko pridružim? V veselem pričakovanju user posted image bom ta teden; ker je kakšen cikel kdaj daljši, bi bilo pametno test delati šele 18. 3., menstruacije pa ne pričakujem 14. 3.;od tega datuma naprej me bo mikalo narediti test :)

(odgovor članu Luckasmucka)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
11.3.2013 7:46:58   
čudnočudo
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,
se lahko pridružim? V veselem pričakovanju user posted image bom ta teden; ker je kakšen cikel kdaj daljši, bi bilo pametno test delati šele 18. 3., menstruacije pa ne pričakujem 14. 3.;od tega datuma naprej me bo mikalo narediti test :)

No, da ne bom anonimna ...

< Sporočilo je popravil čudnočudo -- 11.3.2013 7:52:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
11.3.2013 8:40:34   
d_m_b
Dobro jutro punce user posted image pri meni je nažalost že prišla gospodična user posted image , tako da se selim v aprilsko skupinico..baje gre v tretje rado, tako da upam da bo tako tudi v tem primeru user posted image ..vseeno bom pa v tej skupinici navijala in držala pestke da preostali marec lepo obarvate roza user posted image user posted image

(odgovor članu čudnočudo)
Neposredna povezava do sporočila: 138
11.3.2013 14:00:59   
Luckasmucka
Živjo, punce,
no, jaz se dokončno poslavljam od marca in se selim v april, danes čisto nepričakovano prišla user posted image user posted image , kar je po eni strani dobro, da ne bi spet čakala 46 dni, kot prejšnji mesec.
Novim bojem naproti, torej!
Za vse, ki še čakata, pa stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 139
11.3.2013 15:21:44   
snika

user posted image

user posted image aliuser posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.3.
user posted image pupika29user posted image

3.3.
user posted image delfincek85user posted image

5.3.
user posted image lara2013user posted image
user posted image lillith82 (15 krog)user posted image

6.3.
user posted image Megi20user posted image

9.3.
user posted image Luckasmuckauser posted image

10.3.
user posted image mama009 (7 krog)user posted image

13.3.
user posted image d_m_buser posted image
ela23 (2 krog)

14.3.
user posted image Perzefona*user posted image
čudnočudo

16.3.
snika (9 krog)

17.3.
brioš

23.3
miska** (33 krog)
zvezdica.zaspanka83

24.3.
waja

25.3
Metuljčica 2013

27.3.
Radenska_

29.3.
monsy

X.3.
_sunshine_
Night

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 21

NOSEČK: 1

USPEŠNOST: 4,7%

user posted image user posted image NAVIJAČICE:user posted image user posted image

Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh, pupika29,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
11.3.2013 15:27:14   
snika
Do sedaj je seznamček bolj moder, user posted image .
Meni se je pojavil rjavi tok, tako da tudi dvomim da se je kaj prijelo. Sicer kar 8 dni pred user posted image . Bom še počakala, da se zares ulije, potem pa še sebe pobarvam. Sedaj pa že res komaj čakam pregled in upam, da se bo ta rjavi tok dalo sanirat.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 141
11.3.2013 17:52:08   
brioš
Zivjo...se nisem oglasala dolgo casa, sem se totalno odklopila. Danes pa grem na wc in me 7 dni pred menstrua ijo preseneti, rahlo prozorno rdec izcedek:(:( ker nimam tocne menstruacije ( zadnje na 37 dni): prej okoli 33 je tole prav negativno presenecenje. Pq se to brez vseh znakov, vcerej me je sicee zeblo kot ponavqdi preden prode, ampak niswm pomislila. Tako da predvidevam da se bo usula :(: grrr

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 142
11.3.2013 19:13:38   
pupika29
snika in brios dokler se user posted image konkretno ne ulije je vse mogoce...taksne rahle krvavitve so tipicne tudi za prve znake nosecnosti...nikoli se ne veuser posted image DRZIM PESTI ZA OBE!!!user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.3.2013 7:13:56   
brioš
Pupika29 vem...sem imela lansko leto težave z rjavimi izcedki. Potem mi je dala G Dabroston, se ni uredilo. Potem sem po njenem nasvetu izključila belo moko ( ne popolnoma), sladkarije, malo več gibanja, izgubila cca. 4kg in res so izginili. Ginekološko nekaj cistic, ki pa naj ne bi vplivali. No kaj vem...user posted image
Sedaj se mi je po 6m spet pojavilo tole, ampak prej sem imela rjave izcedeke od ovulacije naprej. Sedaj pa za 1x, samo včereja in pa danes zjutraj rahlo prozorno rjavo, ampak vem da ne bo user posted image , ampak se samo pripravlja user posted image  Ampak se ne dam, za 1xs e še ne bom obarvala modro, dokler se ne ulije.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.3.2013 7:33:48   
Metuljčica 2013
mogoče gre za vgnezditveno krvavitev? Sploh tista en teden pred M mi je sumljiva. Punce moje, držim pesti! user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.3.2013 7:52:02   
brioš
Tudi jaz sem, ce po pravici povem, najprej pomislila na vgnezditev, ker se casovno popolnoma ujema. Ampak glede na to da je bilo danes bolj temno rjavo, v izsledkih, menim da to ni to. V prvi nosecnosti ga nisem imela tako da prej priprave na teto.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
12.3.2013 8:08:38   
Metuljčica 2013
brioš, upanje umre zadnje, dokler se user posted image konkretno ne vlije je upanje user posted image

< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 12.3.2013 8:09:10 >

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 147
12.3.2013 11:08:33   
waja
Pozdravljene!

nisem nič pisala ker sem imela reačunalnik na čiščenju...
Najprej čestitke Megi , pa seveda Sunshine - kako romantično!
Joj kakšen grd seznamček ker je cel moder! Pri meni ni nekih večjih pričakovanj za user posted image ker sem glede na sluz imela O prej kot pa sem zračunala in sva sam 1x slončkala takrat...
metuljčica a ti boš šele 27 delala test? Mi2 imava kar skupaj dan D... Kdaj si pa ti imela plodne dni?

Neposredna povezava do sporočila: 148
12.3.2013 15:14:16   
ela23
Punce, barva tegale seznama ni za nikamor! Pa včerej sem brala, da so izraelski strokovnjaki ugotovil, da so semenčice precej bolj dejavne v poznih zimskih in zgodnjih spomladanskih dnevih. Očitno to drži samo za Izrael. user posted image Jaz svoje user posted image ne pričakujem jutri, testa pa v vsakem primeru ne bom delala vsaj še štiri dni. Prejšnji mesec se mi je tista ena črtica čist preveč zamerla! :D Pa lep dan, čeprou ni sonca, papa

(odgovor članu waja)
Neposredna povezava do sporočila: 149
12.3.2013 16:22:20   
snika
Meni se izcedek nadaljuje, user posted image pa naj bi dobila šele čez 4 dniuser posted image . Torej rjavi izcedek 8 dni prejuser posted image , ponavadi sem ga imela le 3 dni prej. Malo dvomim da bi bila tako dolga vgnezditvena krvavitev.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?