Night
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013 Punce, vem, da je težko čakat cel mesec in dočakat dan, ko zamuja,... Ampak moje mnenje je, da res naredite test šele po vsaj 1 dnevu zamude. Jaz bi jo morala dobit nekje 24, 25.3. ga bom pa verjetno delala šele okoli 27 ČE bo zamudila. Vso srečo vsem Jaz drugače ne bi testirala, ker mi je grozno videt tisto eno samcato črtico. Če vidim, da sem dobila M, mi ni tako hudo kot pa gledat negativen test. Ampak moram testirat, ker v drugi polovici ciklusa jemljem Utrogestan in če je test negativen, ga preneham jemati, da dobim M, v obratnem primeru ga moram jemati naprej. Zanima me, kaj bi se zgodilo, če mi test ne bi pokazal +, pa bi bila vseeno noseča in bi nehala jemati progesteron? Lahko v tem primeru pride do splava? Če se ne motim, je bila na tem forumu nekaj časa nazaj ena punca, kateri je test najprej pokazal -, ko pa ni bilo M, je dobila + in spet začela jemati progesteron. Samo ne vem, če je bilo potem vse v redu ... No, danes bi morala priti M. Nikoli v zadnjem letu nisem imela na dan, ko bi morala prit, občutljivih bradavičk. Včeraj so bile tako pekoče, da se jih nisem smela dotakniti, test pa negativen, zato sem spraševala. Možno, da je zaradi progesterona, ampak ga ne jemljem prvič. Včeraj sem imela tudi krče kot pred M, tudi zdaj imam kakšnega on and off, tako da res ne vem. Mogoče spet zmeda v ciklusu. Sem pa tudi brala, da imaš lahko cisto na jajčniku, zaradi katere zamuja M, ti je slabo in imaš boleče prsi. Grozno, kaj vse gre lahko narobe. Verjetno preveč paničarim, zagotovo pa se preveč ukvarjam s tem
|