Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 2.3.2013 10:02:15
|
|
|
|
snika
|
Dobro jutro punce! Poizkušam biti ažurna s seznamčkom =) Danes me vse boli spodaj, imam O, in upam da bo ta mesec uspelo. Sva bla pa tudi pridna. Lep vikend vam želim =)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 2.3.2013 22:18:19
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
snika, držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 3.3.2013 11:56:53
|
|
|
|
pupika29
|
Drage moje, uradno se poslavljam od upanja na v marcu. Danes prisla ... Navijam za vse vas, ki se imate upanje v marcu, da prav vse zagledate dve debeli veliki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 3.3.2013 13:37:40
|
|
|
|
monsy
|
...še vedno ostajam v marcu,...ne pričakujem je 29.3. glede na to da sem 2x u marcu, upam da le uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 3.3.2013 15:23:31
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
pupika, še tukaj big huuug monsy držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 3.3.2013 19:06:27
|
|
|
|
delfincek85
|
[ sm=smiley19.gif] no meni se še ni vlila vendar je bil zjutraj test negativen. po 3 letih delanja na in dveh iui nama še vedno ni uspelo zagledati magični plusek, tako da greva sedaj naprej na ivf in upam da bova imela kaj več sreče. za vse ostale pa navijam da zagledate magični plusek v mesecu marcu . a katera ve koliko časa se čaka na odobritev konzilija za ivf?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 3.3.2013 20:18:09
|
|
|
|
curly
|
Hej, delfincek85. Odvisno je, kje si, ali v LJ ali v MB. Jaz sem šla v septembru na razgovor po IUI in smo se dogovorili za IVF, s tistim tednom so šli papirji naprej, oktobra sem dobila pošto, da je konzilij ocenil, da sva primerna za IVF in sva s tem dnem uvrščena na čakalno listo. Decembra sva dobila vabilo na razgovor. Hodila sva v MB. Konzilij načeloma zaseda 1x mesečno, tako da v roku 1-2 mesecev dobiš odobritev, kdaj pa greš v postopek pa je odvisno od čakalne liste (torej, kako dolga je). Želim ti, da si ti naredi isto kot meni, da ne boš potrebovala IVF-a oz., da te preseneti še preden dobiš pošto! PUNCE MOJE DRAGE, jaz še vedno navijajm!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 8:04:30
|
|
|
|
ela23
|
Jutro, punce, zgleda da je pred nami spet en lep sončen dan :D Moja ovulacija je najbrž že mimo, sam ziher je ziher, zato sva še naprej pridna. Upam, da nam ta mesec uspe ... Ko vidim kako dolgo na čakate nekatere, postanem kar malo zaskrbljena. Jaz sem šele v drugem krogu in sem že vsa nestrpna . Pa še fantu moram kar naprej pojasnjevat, da dojenčki ne ratajo tako hitro, kot si je on zamislil :D A ve že jemljete folno kislino? Jaz je zaenkrat še ne. Načeloma se poskušam izogibat farmacevtski kemiji, vendar je pozimi kar težko folno z s prehrano. Delfinček85 držim pesti, da na vrsto prideš čim prej, še bolj pa, da čim prej zagledaš . Srečno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 8:54:44
|
|
|
|
waja
|
Pozdravljene. Jaz se k vam selim iz februarske teme, le da tam nisem nikakor mogla objavita da je prišla, me ni spustilo not. M ne bi rada dobila 24. 3. Snika če bi dala še mene na seznamček prosim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 9:01:52
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
ela23, držim pesti ... jaz sem začela takoj jemat elevit ko sem nehala s KT, to je bilo prejšnji teden oz. dva tedna nazaj, ko se je M poslovila sem začela jemati elevit Waja dobrodošla in veeeliko sreče v marcu ti želim
< Sporočilo je popravil Metuljčica 2013 -- 4.3.2013 9:02:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 10:55:47
|
|
|
|
mama009
|
No evo.... so se že začeli 'znaki'. Mislim,da spet nič ne bo,ker je vedno tako. Pa spet me mika,da bi delala test!!!! . Nikoli se ne veselim dnevov pred M!! Žal mi je za že prispele . Ampak pesti pa držim še kr naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 11:58:58
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Živjo, punce! Tudi pri meni se že počasi začenjajo "psiho znaki" , test bom naredila enkrat proti koncu tedna, 9. ali 10. (lahko zapišete na seznamček) Sem našla na Pušenjakovem forumu njegov odgovor glede tega, kdaj naj bi bil test pozitiven, če katero zanima: Test postane pozitiven dan ali dva po vgnezditvi, vgnezditev se zgodi 6 do 9 dni po oploditvi, oploditev se zgodi ob ovulaciji, največ 24 ur po tem, spermiji pa lahko v rodilih preživijo do 5 dni. Zdaj si pa sami vse te podatke poskusite sestaviti v uporabno zmes iz katere boste dobili prebavljivo in uporabno informacijo, kdaj narediti test nosečnosti. Še malo bo treba zdržat ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 12:21:48
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
to je verjetno mišljeno za krvni test? drugače bi se ga naj nardilo po izostanku M, kar pa zna bit tudi do teden pa pol - 2 tedna od O... al se jaz motim? :D :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 13:21:29
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Pravzaprav večina testov pokaže N že prej, je pa seveda bolj zansljiv tisti rezultat po izostanku. ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 13:22:16
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luckasmucka Sem našla na Pušenjakovem forumu njegov odgovor glede tega, kdaj naj bi bil test pozitiven, če katero zanima: Test postane pozitiven dan ali dva po vgnezditvi, vgnezditev se zgodi 6 do 9 dni po oploditvi, oploditev se zgodi ob ovulaciji, največ 24 ur po tem, spermiji pa lahko v rodilih preživijo do 5 dni. Zdaj si pa sami vse te podatke poskusite sestaviti v uporabno zmes iz katere boste dobili prebavljivo in uporabno informacijo, kdaj narediti test nosečnosti. Še malo bo treba zdržat ... Vsaka ženska je drugačna. Meni na dan izostanka test ni pokazal pozitivno, ampak ker je 4 dni po tem še vedno ni bilo, sem test ponovila, pojavila se je rahla rahla druga črtica, ki je z vsakim drugim dnem postajala močnejša, tako da če bo test negativen, ne vreči puške v koruzo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 13:29:51
|
|
|
|
Luckasmucka
|
V moji drugi nosečnosti mi je first sign pokazal že prej, a ker je bila črtica zelo rahla, sem ponovila še CB-jem, ki je potrdil nosečnost. Sigurno, da smo si različne in na test vpliva nivo hormonov, ki se z vsakim dnem veča. Ja, boljš je kakšen dan več počakat, da je rezultat bolj zanesljiv, a kako se upret skušnjavi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 13:45:41
|
|
|
|
Metuljčica 2013
|
jaz sem do zdaj vedno delala z Seratec testom iz lekarne, in mi je vedno prav pokazal, pri nosečnosti jasno črtico, ko nisem bila noseča, je polje ostalo snežno belo... sem pa enkrat delala s CB (nisem bila noseča), pa se mi je izrisala čiiisto nežna in kot lasek tanka črtica. Sem to povedala v lekarni in je rekla, da je verjetno od kakega barvila ... takrat sem delala preventivno, ker sem bila itak na KT... sem potem vzela Seratec in mi je pokazal jasno negativen test. Tako, da tudi zdaj, če bom delala, bom delala s Seratec testom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 15:40:42
|
|
|
|
snika
|
ali PRIČAKUJEMO 1.3. pupika29 3.3. delfincek85 5.3. lara2013 lillith82 (15 krog) 9.3. Luckasmucka 10.3. mama009 (7 krog) 13.3. d_m_b ela23 (2 krog) 14.3. Perzefona* 16.3. snika (9 krog) 17.3. brioš 23.3 miska** (33 krog) zvezdica.zaspanka83 24.3. waja 25.3 Metuljčica 2013 27.3. Radenska_ 29.3. monsy X.3. _sunshine_ Night SKUPAJ NAS JE: 19 NOSEČK: USPEŠNOST: Katte,S*, Shana86, niinii, Penny, Martyna83, mamica deklicam, curly, Nikki34, Valencia, ta*mala, LittleSun, Tippi, Radenska_ , witch, oreh,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 15:46:55
|
|
|
|
snika
|
Tudi jaz imam že boleče prsi. Kar opažam že 3 kroge po O. Bomovideli kaj bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 4.3.2013 16:14:02
|
|
|
|
Night
|
Na Fertility Friend je veliko žensk test pokazal pozitivno že 10. ali celo 9. dan po ovulaciji. Ampak to so bolj tahitre. Mislim, da pred 12. dnem po O nima smisla delat. Jaz teste delam samo zato, ker jemljem Utrogestan, drugače jih ne bi oz. bi počakala na izostanek M. Če pa kej sovražim, so to negativni testi!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 5.3.2013 10:59:45
|
|
|
|
lillith82
|
Čudna so pota moje Očitno se ne morem več pohvalit da imam redno . Včeraj bi jo mogla dobit, pa je danes še vedno belina, ni povečanega belega toka, ni nič, razen bolečih prsi. V jajčniku me na vsake tolko nekaj zareže, vendar to ni ista bolečina kot pred . Delanje testa včeraj je bila prava avantura...pritisk 200, utrip pa tud tam nekje . Namreč ko se je tista "barva" začela razlivat po testu so bile vidne 2 črtice, ampak je potem tista ki bi pokazala nosečnost izginila (s tem sta se znižala tudi pritisk in utrip ) No na mestu kjer bi morala bit tista pozitivna črtica je nastala tako bela črtica da je prav izstopala iz tiste beline. Tolažim se da je mogoče zmanjakalo barve in bi tisto moralo postati roza . No danes zjutraj mi je ratalo slabo pri umivanju zob, ampak mislim da je to psiha. Razmišljam da bi danes test ponovila, ampak me moj prepričuje da naj še počakam kak dan in mislim da ima prav...
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 5.3.2013 12:20:00
|
|
|
|
snowgirl
|
Hej punce Joooj sem štrajkala februarja, vem, smo meli doma toook stvari za počet, pa polno enih rojstnih dnevov, pa žurk, pa prinčipesa nič ne spi in potem ko gre čez dan spat niti laptopa ne odprem ampak rajši odprem kako dobro knjigo al pa malo pokukam na tv. No, moje ne pričakujem čez ene par dni ampak rjav izcedek jo veselo napoveduje... Moj je že malo pozabil na leto pa pol ko sva delala na prvi , in je zdej po 3m že kr nekaj nervozen. Jaz pa mam tok stvari res za počet, da nimam niti časa mislit na to. Po sexu se kdaj spomnim, da mogoče pa se le bo kaj prijelo, no pa vidite, ne razmišljam o tem pa vseeno ni še pluska. Skratka, malo je v glavi, malo je vse skup od sreče odvisno, veliko pa od naših telesnih sposobnosti=plavalčkov in jajčkov Ammm kdaj test pokaže nosečnost??? Mogoče res nekje 9-10dni po O, ker mene recimo med vsako O špika neke 3dni skupaj, tako da ne morem niti natančno povedat, kdaj se O zgodi. Zato bi mi test mogoče res pokazal plus še pred izostankom Nooo imejte se skrajno lepo in navijaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 5.3.2013 15:44:24
|
|
|
|
snika
|
snowgirl: Jaz imam tudi vedno pred rjav izcedke, in me kar malo skrbi glede tega. Gin pa ne posveča neke pozornosti. Mogoče veš zakaj do tega pride, nekje sem brala da je to stara kri, sam zakaj se ta ne izloči prej z belim tokom, jaz ga imam vedno, a 4 dni pred ta postane rjav. Mogoče zaradi tega še ni . Danes sem se prijavila na uz. in ga imam 4.2. mogoče bo pa že prej . Bomo videli =)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 5.3.2013 17:39:17
|
|
|
|
snowgirl
|
snika nimam pojma v to se nikoli nisem spuščala in se pozanimala, tko d res nimam pojma. Sicer se pa men marsikaj dogaja in ne dogaja pred M. Enkrat mam rjavi tok, naslednjič spet nič in se ulije k iz škafa, potem tri dni migrene in potem samo 3 dni M, pa enkrat me prsi bolijo in drugič spet ne in... Nevem. Ne obremenjujem se s tem. Konec koncev imam redne cikle, vse BP razen manjše pregrade (za katero upam, da se ni povečala) in če bi blo hormonsko kaj narobe mi me moja G sigurno kam naprej poslala če bi kaj sumila. Tako da, ne se sekirat. Rjavi tok pač... Hmm sori, nisem spremljala... UZ za pregled da vidiš če je vse ok al??? Pa verjetno misliš 4.3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MARCA 2013 5.3.2013 18:11:58
|
|
|
|
Lili11
|
Pozdravljene punce.sem slucajno odprla to temo.prebrala o rjavem izcedku.tud jaz sem imela 10let rjave izcedke,gin ni imela zamar.zamenjala gin,so pa vidli cisto 9x7.imela 2 operaciji,diagnoza endometrioza.so mi komaj jajcnik resili k je bil zalepljen.so rekli da naravno ne bom zanosila pa sem.meni je tisti gin k me je operiral dejal da rjavi izcedki ne bi smel biti.sem jih imela pa pred in po menstri.po operaciji tega nimam.uz dober da greste ni pa nujno da pokaze.pr velikih cistah kaze,malih pa ne.znaki:bolece menstre,glavoboli,rjavi izcedki,dolgi cikli,kratki cikli,krvavitev cez cel mesec.jaz prej pozorna na to nisem dala,sem verjela gin,znake sem imela pa prve 3,drtgace pa tocne menstre
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.