|
RE: Nenehno drazenje, kreganje, ... med brato... 13.2.2013 10:59:25
|
|
|
|
ronja
|
Ronja, po kupu nasvetov (dobrih in uporabnih) , ki si mi jih dala, imam lahko tudi jaz svoj trenutek slave. Jaz tebi? Meni se zdi, da ves čas ti mene tolažiš! Ne, ta nasvet je bil res krasen! Pri psihologinji pa je bilo 1 uro šušmuša, kako ne more dat nobenega nasveta tako na pamet, ker otroka ni videla itd... in potem da kaj se nam zdi sprejemljivo in toliko časa je to gonila, da sem mela dost in rekla, da mi ni sprejemljivo, da bi se pretepala, ampak da mi pa tudi ni sprejemljivo, da bi bila ves čas tepena in da v tem primeru bi mi bilo bolj sprejemlijvo, če bi nazaj udarila kot da jo skoz tepejo. To ji ni bilo všeč:D. Da to pa ne gre, pa da so drugi načini, ko sem jo vprašala, kateri, pa je seveda bluzila brez enega samega konkretnega primera, kaj naredit. Kao da se da vse male nasilnike ustavit tako, da jim rečeš al kaj? ja, veš, da. To, ad sem mali razložila, zakaj je una mala jezna (ljubosumna na bratca), je bilo po njenem prav, da sem ji povedala, da je una zato vseeno ne sme tepst, tudi, samo to, kako ustavit, no, tu se je pa ustavilo. Čisto nobenega nasveta whatsoever! Sem si mislila svoje, res! Veš kateri nasvet si je zapomnil Uš? Pojma nimam, razsvetli me:).
|