Sadrika
|
Oj punce, najprej bi zaželela dobrodošlico novima tajči in Čani , novih sem vedno zelo vesela mali še vedno spi-že od včeraj od 20h in imam čas se vam javit. Včeraj smo šli na morje (naše) in ga je precej izmučilo, ker ni spal kot ponavadi (no, spal je že, ne pa tko udobno kot ponavadi), še manj je jedel . Danes računam, da bo dan prespal, vmes pa jedel za 2. Je pa vedno tko, ko gremo kam za cel dan, ga izredno izmuči. Kako pa kaj vaši prenašajo vožnjo in vse kar spada zraven? A je katera že šla z na letalo? HeLenčica-ne vem, če še prideš kaj na forum, se pa spomnim, da si rekla, da greste v Azijo, samo sem pozabila kdaj...morda ste celo tam , če pa ne, bi te prosila, če lahko deliš izkušnjo z nami Ma se nikakor ne morem sprijaznit, da bi letos pa mogli it na HR morje, samo, ko pa pomislim, kako bi vse tragali na avion, me pa tud mine in kako bi mali vse skupaj prenesel, ko ga pa že enodnevni izlet utrudi. Je pa res, da gremo šele septembra, ko bo že malo večji in še imamo čas pretuhtati. Jaz sem po tistih poskusih korenčka, GH ukinila. Bom pa poskusila verjetno naslednji ponedeljek, sem pa v dilemi, ali naj zopet s korenčkom, ali bi poskusila z mlečnnimi kašicami (v mislih imam kakšen mlečni riž) Ja, forum je malo zamrl kar je povsem razumljivo, ko smo pa tako dolgo čakale na vreme, zdaj mormo pa nadoknadit vse dneve za nazaj, ki smo jih preždele notri. Ma saj bojo pa kmalu prišli vroči dnevi in se bomo skrivale notri pred vročino in bomo mele zopet čas se javljat.
|