Sadrika
|
Pozdravček vsem, včeraj sva začela s korenčkom - sem ga sama skuhala in nama je nekako šlo, no okus mu je bil všeč in je kar odpiral usta, samo nekako pogoltnit ni znal in mu je sililo na bruhanje, se je pa zvečel pokakal in bilo kar nekaj oranžnega vmes, tko da neki je dobil vase. Danes sem mu pa dala korenčkovo kupljeno kašico od Holle, pa mu ni šlo tko dobr kot včeraj, kar sem dala v usta, je prišlo nazaj ven, res pa, da nisem nč vagala, ne včeraj ne danes, tko da nimam občutka, če je kaj pojedel, bom zvečer zopet videla . Sem pa v dilemi, ali naj nadaljujem z GH, al še počakam kakšen teden, da zgubi tisti reflex z jezičkom? Da sva vse nasvinjala s korenčkom, mislim, da ne rabim razlagat, kljub 2 slinčkom za vratom, je bil korenček še v njegovem popku, v mojih laseh, za njegovim vratom, celo body je bil oranžen na hrbtu. Nisem pa do danes vedela, da je tko težko spravit korenček z oblačil? Vanish mi ga ni spravil dol, poznate še kakšno boljše sredstvo? Neonaia - za našga vem kdaj kaka odkar smo na BabyLove AM, tko pritiska zraven, pa vsak dan ma približno isti čas, tko da že vnaprej vem, kdaj bo.... Mini - sem mela že namen kupit to blazino, pa se ne spomnim več, kaj me je zgrivalo.... ampak za kopanje v bani, tko da bi ga lohk sama kopala, ker še vedno potrebujem par rok zravn - parterjevih, pa mu je včas tko odveč, no zdej ga pa tko ne kopam več vsak dan... aha zato me je zgrival nakup, hehehe, skleroza je pa dons ponoči bolj slabo spal, no od 2h do 4 se je tko premetaval, pa jokcal, ampak zbudil se ni, še ko sem mu dala dudo, se ni pomiril, ne vem, al je kaj sanjal, al je bil kriv mogoče korenček? Zobki ne vem, če ga mučijo, ima še čist mehke dlesni, pa tud nč belega se ne kaže Dons sm mu dala tud nov cucelj od Mam-3 (4m+), pa je tko velika luknja, da ga je prav zalivalo, zato sva nazaj na 2. In še ena noviteta - čajčka sem mu poskusila dat pit iz "prvega lončka za pitje" od Tomme tippe (4m+) pa me je tud tko zmedeno gledal, kaj hudiča hočem od njega, čeprav počasi mu je šlo, najprej je pa "grizel" za nastavek.
|