|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarčki 2013
5.5.2013 5:53:31   
Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra

sadrika jst jima dajem GH zdej že 14 dni, ne kompliciram,..za prvič sem kupila narejene od Hippa..da vidim kako naj bi to sploh zgledal..mal krompirčka in korenčka,bučke..nad mlečno nista niti najmanj zainteresirana..sej je res ogabna! sam mora bit res čist fina zmes, brez najmanjših grudic..ker tamali ko sem sama naredila iz krompirčka se ni čist v fino maso nardilo pa se ji je kr malo zatikalo po tej kupljeni pa nič..jst jima dam tud sadno, včer smo mel hruškoveselica! po breskvi se fullll pokakatauser posted image ..tud sok sem jima že dala..ja kako veselje user posted image user posted image

Potem nisi dajala ene vrste zelenjave 1 teden in šele nato drugo, ko vidim, da si v 14 dneh že tolko dalauser posted image Sem dosti prebirala, pač kar se najde na netu, pa sm vsepovsod našla, da se naj bi ena vrste zelenjave uvajala 1 teden, da se vidi zaradi alergije. Kako dolgo si pa ti dajala 1 vrsto?

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.5.2013 9:34:57   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Sadrika

IZVIRNO SPOROČILO: sandra_sandra

sadrika jst jima dajem GH zdej že 14 dni, ne kompliciram,..za prvič sem kupila narejene od Hippa..da vidim kako naj bi to sploh zgledal..mal krompirčka in korenčka,bučke..nad mlečno nista niti najmanj zainteresirana..sej je res ogabna! sam mora bit res čist fina zmes, brez najmanjših grudic..ker tamali ko sem sama naredila iz krompirčka se ni čist v fino maso nardilo pa se ji je kr malo zatikalo po tej kupljeni pa nič..jst jima dam tud sadno, včer smo mel hruškoveselica! po breskvi se fullll pokakatauser posted image ..tud sok sem jima že dala..ja kako veselje user posted image user posted image

Potem nisi dajala ene vrste zelenjave 1 teden in šele nato drugo, ko vidim, da si v 14 dneh že tolko dalauser posted image Sem dosti prebirala, pač kar se najde na netu, pa sm vsepovsod našla, da se naj bi ena vrste zelenjave uvajala 1 teden, da se vidi zaradi alergije. Kako dolgo si pa ti dajala 1 vrsto?

js pr starejšem tut nism dajala ene hrane cel teden, ampak po 3 al 4 dni. itak če misli kj prit od alergije, bo že v parih urah. moje mnenje...

mučkanje ušes, očk, noseka pomeni zaspanost. vsaj pr mojih dveh je blo tko. lahk bi bla a tut kaka alergija, pr ušeskih pa vnetje. ampak potem bi bil zraven še huronski jok...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 802
5.5.2013 10:28:18   
Sadrika
Mhm, no sej zato sem hotela še 1x potrditev, da res ne dajete 1 teden, ker se tud po moji logiki alergija prej pokaže, če se bi že.
Fajn, no zdej rabm pa sam še eno brco v tazadno, da mu začnem, ker kr nekak odlašam, ne vem nekako me je še strah, da ne bi ok sprejel, ker že od začetka ni nek jedec, mogoč bom res počakala do petka, ko bo točno 4 star.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.5.2013 16:39:29   
vesper
hej hej punce,

pa se še malo jaz priskledim user posted image

smo bili en teden na morju in je bilo super. Tako super, da smo začeli spat že celo noč, brez hranjenja user posted image user posted image to zdaj traja že 14dni in upam, da tako ostane user posted image Je pa res, da ne vem, če ne bodo kakšni zobki, ker se ponoči malo zbuja. Kako kdaj no, včasih je malo nemiren, kr malo v spanju pojoka in brca in nekaj krili po postli. Zdaj pa ne vem, ali so to res zobki, ali kakšne sanje ali kaj user posted image

čiščenje lulčka- jaz že skozi čistim tako kot mi je pokazala patronažna. Kožico povlečem navzdol in mu nato z fajn naoljeno bibopalčko na nežno obrišem in potem še malo namažem z mandljevim oljem. Pa nimamo nobenih problemov zaenkrat. Ne štofirim pregloboko noter, ker mi je to tudi strogo odsvetovala.

GH- mi še nič ne dajemo. Počasi, po 5 mesecu bomo pa začeli. To je torej nekje čez dobrih 14dni.

pitje čaja- meni še vedno noče nič pit. Jaz ne vem kaj naj nardim. Zdaj ga nisem silila, ampak me pa skrbi zdaj ko bo ta vročina, kako ga bom navadila na tekočino user posted image

oblačenje- jaz ga oblečem približno tako kot sebe. Torej če je za kratek rokav mu ga dam in vzamem zraven kakšno jopčko za vsaki slučaj, šunfkov tudi ne dajem več gor, par dni sem ga imela celo bosega, da si je luftal nogice, ker se blazno poti v njih. Pa na splošno je zelo vročekrven fanič. Pa taki suhec kot je...user posted image Kapice mu ne dajem več odkar se je otoplilo nad 15 stopinj.

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 804
5.5.2013 17:16:03   
alenkita1
živijo mamice,

nas je težek 6400g in 64cm dolg:))spi kar dolgo,kakor kdaaj;))

Glede GH mi je smesno kako povsod drugače,nam je nazadnje pedijatrinja rekla da prej kot 5 mescev nic dajat,pa že patronažna je rekla da za lulčka slučajno nesmemo vlečt kožico dol.Nič več mi ni jasno;)povsod ima vsak svoje mnenje.Morajo se vsi skupaj že enkrat odločit kaj je dobro in kaj ne!!Mislim pa da vsak svojega otroka najbolje pozna!!)

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 805
6.5.2013 12:55:05   
sandra_sandra
ta RR pa tooook nagaja..
sadrika ma jst sem jima dajala po dva dni enako hrano,pa tud enkrat sadno, drugič zelenjavno..pa sej pojejo obe sam se vid da sadno nekak bolj z apetitom!
vesper poskusi z različno temperaturo čaja..npr.naša user posted image noče mlačnega, vročega pa, pr tamaumu pa ravno obratno! pa itak ko bo žejen bo že spil..
punce kdaj pa pride patronažna s5.pri kolikih mesecih??
zobki naš mali se tok slini, da je do popka mokr čez dva bodija,tko da god bless slinček..pa mislim da nista na pohodu ne enkica ne dvojka ampak kr trojkica..drugač pa krčevit jok..zvijanje..vse živo tlač v usta, kr zaspi s prstom na dlesnih..včer sem mu mal s calgelom mazala da je lahk vsaj zaspal, pa korenček iz hladilnika tud prov pride...jok pa tak..k da mu cela proteza naenkrat poganjauser posted image res je revček! a tamala pa kokr on joka tok naglas se ona smeji,,k da bi ga oponašala..sej ne morš verjet! moram ju posnet!
bljak to vreme!!!!!!

(odgovor članu alenkita1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
6.5.2013 18:58:21   
Lumani*
Heey mamice,

mi smo pa danes iz tretje posvetovalnice, težki 7000 g in veliki 68 cm :) pa pikeca smo dobili in sedaj čakam na reakcijouser posted image
Nosek nam še zmeraj nagaja in to že 4 teden, pa pravi p, da to ni nič kaj takegauser posted image
Tudi naš tlači v usta vse kaj ima na dosegu roke, najbolj smešno pa je ko mu ne uspe prijet in dat v usta in potem se krega na igračke in to taako glasno user posted image user posted image user posted image prav sladki je...

Vidim, da ze kar uvajate gh, mi bomo čakali do dopolnjenih 4 mesecev in potem poklicali patronažno, da nam kaj pove in upam, da ne iz prakse izpred 20 letuser posted image .

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 807
6.5.2013 19:20:07   
Bijoux
Sandra_sandra, tako rada preberem tvoje poste, vedno imaš kakšno zanimivo prigodo, se prav nasmejem user posted image user posted image

Mi smo tudi začeli z GH. V soboto sem mu prvič dala malo korenčka za pokusit, ampak sem mu dala po flaški z mlekom in ni kaj dosti šlo. Danes sem pa obratno naredila, najprej kašico, potem pa mleko in je pridno jedel. Nisem nič silila, pa je pojedel kar ene 15 žlic. Ne ve še čisto, kaj bi delal z žlico v ustih, ampak usteca je pa odprl in pogoltnil..tako da očitno mu je bilo všeč user posted image
Jutri zjutraj pa pokličem patronažno..saj bi jo morala že preden sem začela z GH, ampak sem toliko že o tem prebrala, da kaj dosti zgrešiti nisem mogla. Sem pa komaj čakala, da vidim, kako mu bodo všeč novi okusi user posted image

(odgovor članu Lumani*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
6.5.2013 20:04:42   
Sadrika
Bijoux - a pa si potem, ko je pojedel 15 žlic, mu dala še mleko, ali je imel dovolj za potešit lakoto?
Jst ne bom klicala patronažne, tko mi je rekla, da jo naj šele med 5 in 6mes, pa itak ne bom tko dolgo čakala. Če pa hoče sama pridet, pa kar naj.... pa bova kofje spili user posted image

Se mi pa mali ne obrača več, že kaka 2 dni se ni obrnil, ne vem zakajuser posted image , zdej namest, da bi se obrnil, začne jokcat, da ga dvignem.
Si pa že nekaj časa nogice vlači, zdej mu pa rata že v usta jih "prnest". To mi je pa tako smešno, za poknit, res. Pa danes je začel cvili, tko ful naglas. Res posrečeno user posted image
Aja, pa ko taščo vidi plane v neutolažljiv jok, pa to samo pri njej, pa pr kakšnem stricu, ko radovedno pokuka v vojz, pa ne pr vseh, ja očitno so mu eni bl simpatični k drugi. Bo pa verjetno tak mali občutljivček, tko nežen fantič.
Ja, se pa še vedno ful slini, daje roke v usta in vse kar mu pride pod njih, pa ne vem, če si poskuša z jezičkom drgnit dlesni, k zgleda tko kot da skoz neki žveči po ustih. Mogoče res zobki na pohoduuser posted image nisem pa že dolgo pogledla v usteca.

Ja, pa to vreme je res depresivno, upam, da bo ju3 več sončka

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 809
6.5.2013 20:20:02   
Bijoux
Ja, potem sem mu dala še mleko, je popil 4 merice namesto običajnih 5. Saj te žličke kašice so bile tako majhne, da se pomoje ni mogel nasititi. To je glavno, kar mi še ni jasno, kako bom vedela, koliko kašice je dovolj. In kdaj ni treba več dodati mleka..Tako da upam, da bo patronažna kaj več mi znala povedat user posted image A tako majhni otroci že imajo občutek za sitost? Mislim pri mleku pokaže to ja..pri GH pa pojma nimam user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.5.2013 8:40:37   
Pikica_82
Mi smo meli tudi včeraj cepljenje. Pogumna bejba niti pisnila ni user posted image  Ima pa pri 3,5m 5600g in 60cm.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.5.2013 10:09:02   
mini86
uuuu kok ste pridne s tem uvajanjem gh..
midve začneve drugi mesec ko bo stara 6 mesecev..

začela bom s korenčkom, potem naslednji dan krompirček, potem bučke, potem mu bom pa že kar juhico naredila..
čakam na ta 6 mesec tudi zaradi tega ker potem nekako ni omejitev..lahko dodaš malo parmezana v polento z zelenjavo, v zelenjavno juhico ki ti je vstala od včeraj stopiš malo topljenega sira in je prec drugačen okus..
mi je pa patronažna pr babi rekla da se daje meso že od 4 meseca in da jagodičevje ni prepovedano..

bove šle pa poooočasi, ker se nama nič ne mudi..ne mislim nič pasirat, in za pit bo dobila po aventovem lončku ali kozarčku..
zdj sm ji ene 3x probala dat malo vode po kozarčku..ma je tok smešna, sploh ne zapre ustuser posted image

drugače imamo še zmeraj isti ritem-spanje do nekje med 10-10.30 zjutraj, ponoči se zbudi od 1x-3x, OBOŽUJE bratca, in on njo, pogovarja se smeji in je pravi sonček..

za na morje sem kupila uno blazino za v vodo za dojenčke, ker je ne mislim imet na plaži skos v naročju, sedela pa itak ne bo..pa še doma v bazenčku bomo lahko to uporabluser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.5.2013 11:35:26   
noseckec23
Hei punce :)

Kak ste pridne s tem uvajanjem. Jaz bom probala cim bolj dolgo se samo dojit, ce bo slo do 6 meseca, je pa bil vceraj star 3mesece in ima 7000g :). Laseki mu sploh niso odpadli ima pa tako cupico, da dol pades :).

Eno vprasanje predvsem za tiste, ki dojite. kdaj ste dobile prve menstruacije po porodu in ko ste jo dobile je bila normalna kot pred nosecnostjo? Jaz sem namrec imela prejsni mesec neko manjso 3 dnevno krvavitev (ce se temu lahko tako rece - res minimalno) ta mesec pa se kar cakam in cakam pa ni nicesar.

Sedaj pa se eno izvenserijsko vprasanje, ampak predvidevam da ste nekatere ze porocene ali ste ze bile na kaksnih zanimivih porokah. Iscem namrec lokacijo za poroko in po moznosti na prostem. Ima katera kaksen nasvet?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.5.2013 12:11:33   
SonoLei
Zdravo, punce!

Glede poroke ti ne znam povedati, nimam izkušenj user posted image . Menstruacije ali kakršnekoli krvavitve jaz štiri mesece po porodu še vedno nimam, se pa izključno dojiva.

Sem ravno iz posvetovalnice in drugega cepljenja. Sem vprašala par stvari, ki ste jih tukaj debatirale, zato kratek povzetek.

Krema za sončenje: zdravnica je rekla, da so nekatere kreme, ki se lahko mažejo že pred enim letom, Avenova je ena izmed takih. Potem sem šla v lekarno, kjer sem izpadla kot neodgovorna mama, ker me je farmacevtka podučila, da pred enim letom nobene kreme. Mi je sploh ni želela prodat user posted image . Sem razložila, da je itak ne mislim izpostavljat soncu, ampak da se temu poleti težko izognem in mislim, da je to še vedno bolje kot ne mazat. Je izgledalo, kot da prosim za tisto 20 eur vredno kremo, je pa še razložila, naj se maže izključno po delih telesa, ki so izpostavljeni, ne pa po celem telesu. Ne predstavljam si, kako naj bi šli v vodo poleti ...user posted image . Kakšen nasvet?

Kopanje: ko je morje toplejše, ni nobenih omejitev, sicer se pa do 6. meseca izogibati bazenom. Počasi iti v vodo, najprej nogice in tako naprej ...

Še mere: enako kot v nosečnosti, prva polovica brez težav, potem pa zaskrbljenost glede teže, velikosti. Do zdaj je tamala lepo napredovala, danes pri 4 mesecih pa malo slabše: 5650 g, 61,5 cm (ob rojstvu 3040, 51 cm). Mi je zdravnica svetovala, naj kar začnem z uvajanjem GH, po 14 dneh naj bi že pojedla cel obrok GH za kosilo, potem pa tudi za večerjo tudi žitne kašice. Se že veselim user posted image , sem pa vseeno mal zaskrbljena, čeprav glede na velikosti v naši družini manekenka ne bo. Mislim, da mleka imam dovolj, je pa zdravnica rekla, da se to rado zgodi pri bolj aktivnih otrocih. Kar pa naša vsekakor je, glede na to, da čez dan praktično ne spi in ves čas brca pa miga ...

< Sporočilo je popravil SonoLei -- 7.5.2013 12:15:41 >

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.5.2013 14:06:38   
neonaia
lep pozdrav še od mene!

ooo kok je lepo prebrat tok postov! user posted image

GH in spanje: uf naša je tut že ful lačna..se futrava na 2uri čez dan..pa še okol 80ml čaja spije.je pa dons celo noč prespala!sm jo zvečer nafutrala kot ponavadi, pol jo je pa oči uspavu k sm šla js na jogo.je reku da se je po 15min zbudla in jokcala, pa ji je dal še mlekca (mojga).spala je do 7h zjutri, pol pa po furanju še do 10h! smo se ful naspaluser posted image tko da razmišlam o kšni riževi kašici z mojim mlekom za zvečer, sam bom počakala do pregleda pr zdravnici k bo stara 4m pa še mal, pa bomo vidl.drgač pa že komi čakam packanje s kašicami! user posted image

menstra: js je tut še nism dubla in je sploh ne pogrešam!

občutek za sitost: hm..mene tut to zanima, ker se mi zdi da bi ona kr vlekla in pila, dokler nebi zmankal...pol pa bruhcauser posted image

nogice: kr naenkrat je med previjanjem prešla iz brcanja oz.miganja v to da ma nogice skos u luftu in jih prjema, si z njimi pomaga igračo prjet k ena mala opicauser posted image ...jih pa še ne daje v usta.

kreme za sončenje: ja avenova je tut med unimi testrčki in je kul..je pa nam tut rekla da samo na izpostavljene dele namažemo, ker ma kao itk dolge rokavčke..sam kaj pa k bo vroče? in ja, kaj pa v vodi? mogoče jih bo treba kr u majčkah kopatuser posted image

mini86: kakšno blazino to?loh kšn link prlimaš...k sm tut že razmišlala o kšnem takem pripomočku.

noseckec23: midva sva mela zelo zanimivo in posebno poroko na prostem! user posted image ti pošljem na zs.

lep danuser posted image

(odgovor članu SonoLei)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.5.2013 18:57:47   
noseckec23
Neonaia hvalaa :))

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.5.2013 10:36:21   
mini86
otrok za nasitit naj bi pojedel nekje med 150-200ml...js sm ko sem mu pripravila za jest-govorim to za marcela stresla v eno večjo flasško k ma tok ml in sem točno vedela kok je pojedel..ko je pojedel dobrih 100ml, mu nisem več dala joške za čez in smo zamenjali en obrok..

noseckec-js še nimam menstre oz je tudi ne bom imela ker jemlem kontr. tabletke cerazette..in po njej nimam menstre

kreme za sončnje-mela pr marcelu od mustele-bil je bel kot snegulčica in stran vrgla 20€..pri tamali ne mislim konpicirat..mela bo tako kot mi kremo iz dm-a ker sem zelo zadovoljna z njimi-no sej kako sploh zgleda ko nisi zadovoljen s kakšno kremo

evo to je ta blazina
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/za-vecje-udobje-dojencka-in-mamice/delta-blazina-za-kopanje/1010275400653101027

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.5.2013 11:09:04   
Pikica_82
Mimi tako, da je otrok ves pikast po njej user posted image  Moj starejši je recimo tak po DMovi kremi (na prvem dopustu je blo ok, lani pa štala). Tak da smo zdaj na Eucerinu, ta pa mu je ok.

Aleksa smo na morju drugače kopali v bodiju ali pa v majčki. Pa prvo leto itak ni maral namakanja v morju, mu je blo zgleda prehladno, smo potem kar vodo v bazenček dali, tam je bil pa nagec (pa bazenček v senci).

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.5.2013 12:59:05   
neonaia
Noseckec23: ni kej user posted image

mini86: hvala, sm jo lih gledala v novem katalogu user posted image bomo kupl.

joj, sm vam pozabla povedat, punce... js ne vem al sm zmešana al kaj...ampak tamala mi kr "pove" kdaj bo kakala! user posted image par dni ni blo nč in sva že mislla klicat zdravnico, pol se pa previjava in mi vztrajno prda z usti...prrr, prr... pa ji pravm, kaj boš kej kakcala? podstavm svežo pleničko za vsak slučaj in se pokaka! obrišm, dam novo pleničko odspodi in še zmer aprrr... in se še enkrat! no ko sm ji pa tretjo svežo podstavla in vprašala, pa ni več blo prrr, ampak sam smehc! nasledn dan je blo pa podobn, sam ne na previjalni.tut ful govorila prrr in pol kakcala. user posted image

spet je sončk! user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 819
8.5.2013 13:58:56   
Sadrika
Pozdravček vsem,

včeraj sva začela s korenčkom - sem ga sama skuhala in nama je nekako šlo, no okus mu je bil všeč in je kar odpiral usta, samo nekako pogoltnit ni znal in mu je sililo na bruhanje, se je pa zvečel pokakal in bilo kar nekaj oranžnega vmes, tko da neki je dobil vase. Danes sem mu pa dala korenčkovo kupljeno kašico od Holle, pa mu ni šlo tko dobr kot včeraj, kar sem dala v usta, je prišlo nazaj ven, res pa, da nisem nč vagala, ne včeraj ne danes, tko da nimam občutka, če je kaj pojedel, bom zvečer zopet videlauser posted image . Sem pa v dilemi, ali naj nadaljujem z GH, al še počakam kakšen teden, da zgubi tisti reflex z jezičkom?user posted image
Da sva vse nasvinjala s korenčkom, mislim, da ne rabim razlagat, kljub 2 slinčkom za vratom, je bil korenček še v njegovem popku, v mojih laseh, za njegovim vratom, celo body je bil oranžen na hrbtu. Nisem pa do danes vedela, da je tko težko spravit korenček z oblačil? Vanish mi ga ni spravil dol, poznate še kakšno boljše sredstvo?
Neonaia - za našga vem kdaj kaka odkar smo na BabyLove AM, tko pritiska zraven, pa vsak dan ma približno isti čas, tko da že vnaprej vem, kdaj bo....
Mini - sem mela že namen kupit to blazino, pa se ne spomnim več, kaj me je zgrivalo.... ampak za kopanje v bani, tko da bi ga lohk sama kopala, ker še vedno potrebujem par rok zravn - parterjevih, pa mu je včas tko odveč, no zdej ga pa tko ne kopam več vsak dan... aha zato me je zgrival nakup, hehehe, skleroza

je pa dons ponoči bolj slabo spal, no od 2h do 4 se je tko premetaval, pa jokcal, ampak zbudil se ni, še ko sem mu dala dudo, se ni pomiril, ne vem, al je kaj sanjal, al je bil kriv mogoče korenček? Zobki ne vem, če ga mučijo, ima še čist mehke dlesni, pa tud nč belega se ne kaže
Dons sm mu dala tud nov cucelj od Mam-3 (4m+), pa je tko velika luknja, da ga je prav zalivalo, zato sva nazaj na 2. In še ena noviteta - čajčka sem mu poskusila dat pit iz "prvega lončka za pitje" od Tomme tippe (4m+) pa me je tud tko zmedeno gledal, kaj hudiča hočem od njega, čeprav počasi mu je šlo, najprej je pa "grizel" za nastavek.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 820
8.5.2013 16:25:57   
Milal
kak fajn, da že začenjate z GH..js še mam tremo pred tem; tak kot Sadrika:)
je partonažna rekla, da o pokličem, ko bo 4,5m, tak da bom verjetno počakala, se pa taak veselim, ker moj še vedno ne prespi noč:/

odkar smo na aptamilu AR, je je naš kar fajn poredil:), 6800g zdaj, pa kake 65-66cm (od oka:))
študiram, da bi počasi spet poskusila z babylove mlekom - a je bolj gosto od drugih? naš je zdaj navajena na to AR, ki je kar gosto; enkrat sm mu dala celo na cucelj 6+ od mam, in je tak teklo, da je v parih min zmzal:) sm pol vseeno šla nazaj na manjšo luknju; da bolj počasi poje.

sicer pa še vedno problemi s podiranjem kupčkov; podre jih 10 ziher v treh urah..bruhne včasih tudi 3h po jedi, sicer veliko manj, kot prej, a še vedno zna..

dans pa ju3 sonček, tak da uživajte! :)

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.5.2013 21:35:38   
neonaia
Sadrika: js mislm da bi blo fajn mal počakat, ker pravjo, da dokler jezička vn daje, da ni pripravljen na GH.Pa še če praviš da je bil ponoči nemiren..pač telo še ni pripravljeno,...sej ti bo user posted image pokazu k bo cajt, pa ti boš bla tut bolj zihruser posted image
...no tko si js mislm, ne vemuser posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.5.2013 22:23:24   
Bijoux
Sadrika, jaz tudi mislim, da če mu je šlo na bruhanje, še ni pripravljen. In če še vedno toliko jezička ven potiska. Saj bo..počasi user posted image

Našemu je recimo samo ekstremno čudno, kaj dela tista žlica v njegovih ustih, ampak pogoltne pa in nič ven ne pljuva. In če slučajno prehitro neham, se začne razburjati. Patronažna pride v petek, pa bom videla, kaj bo rekla. Ker naš ni imel nobenega drugega znaka, kot npr. zbujanje ponoči ali bolj pogosta lakota..samo zeeeeloooo ga je zanimalo, kaj sva midva z mojim iz krožnikov dajala v usta user posted image . In zdaj zelo zavzeto spremlja pot žlice od posodice do svojih ust.

Milal, nam so rekli, ko je toliko polival, da verjetno preveč zraka zraven popije. Smo ga pol začeli bolj pokonci držati, ko je jedel in flaško smo zamenjali, pa se je izboljšalo.

(odgovor članu neonaia)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.5.2013 12:24:47   
Mala BB
Živjo punce, naj vam povem, da sem presrečna user posted image . In to zakaj? Ker sem že mislila, da se mi bo zmešalo!!! Tako sem začela pozabljati stvari, da je bilo že kar malo čudno na trenutke. No in pol včeraj berem v eni od "naših" strokovnih revij, da je to čisto resna, zdravniško potrjena zadeva - mamnezija! In da se to dogaja veliki večini žensk po porodu - pozabljanje najbolj banalnih dejstev. Lahko traja kar nekaj časa ampak se popravi. Eto, pa sem okuser posted image

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.5.2013 13:38:10   
Polona19
Čav punce .... samo na hitro se oglašam.

Glede GH sem opazila, da rada poje zelenjavo ali sadje samo, če je zelo tekoče. V kolikor je bolj gosto, noče odpreti ust. Zelo redko pa kar celo skodelico zmaže. Še kakšna dva tedna bom delala redke stvari, nato bom postopoma začela gostiti. En dan sem ji dala banano, ki sem jo samo fajn mečkala z vilčko in je celo vse izbruhala. Od takrat pazim, da je bolj redko.

Mala BB He, he ... nisi edina z mamnezijo user posted image . Včeraj se mi je zgodilo naslednje: skuhala sem kosilo za našo pupo (bučke) in sem ji ga pozabila dati. Za starejšega sem ga sploh pozabila skuhati (v vrtcu ni nič jedel) ... prišla je mama na obisk, sem ji ponudila kavo, je rekla, da jo bo z veseljem spila, vendar sem se zvečer v postelji spomnila, da ji kave sploh nisem skuhala user posted image . Poleg teh dogodivščin bi se našlo še veliko manjših user posted image

(odgovor članu Mala BB)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!