|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
4.3.2013 10:19:11   
talika81
mogoče je bila zato malo slabe volje, ker sem slišala, da se jih je zadnje čase dosti prestavilo od reša v MB ali pa kam drugam.

drugače pa pommaranca, jaz sem v MB že od vsega začetka in ne menjam za nič na svetu. prijazni, dostopni, ni jim odveč odgovarjati na vprašanja. res je, da tu pa tam naletiš na kak slab dan pri njih in so malo mogoče zaradi tega nejevoljni, ampak na splošno imaš v mb občutek, da nisi samo številka. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.3.2013 10:20:55   
talika81
darijal, ni nujno, da je že vse izgubljeno. kdaj si imela ET? 3. ali 5. dan po punkciji? možno je, da še nimaš dovolj nosečniškega hormona, da bi ga test zaznal.
in ali si delal z jutranjim urinom ali sedaj? ker nekaterim šele 14 dni po ET pokaže +. prej pa -. tako da dokler se ne ulije, je še vedno veliko možnosti za uspeh.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.3.2013 10:35:57   
darijal
talika81 hvala za spodbudni odgovoruser posted image et aem imela 5 dan tako da mogoce pa se ni vse izgubljenouser posted image pa nisem delal cb z prvim urinom ampak kasneje...user posted image umap da bo vse ok...dokler ni user posted image od nikoder je se vedno upanje....user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.3.2013 10:49:58   
talika81
darijal, tako se govori. dokler ni user posted image , je vedno upanje. zato z veliko mero optimizma in pozivitnostjo naprej. user posted image
če druga ne, boš imela kmalu krvni test, ki bo dal jasni DA ali NE.

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.3.2013 11:04:10   
darijal
tako je upanje umre zadnje...user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer pri dr .resu ni krvnega tako da imam 8.3 uraden cb test..;)user posted image do takrat pa odmislit vse........

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.3.2013 12:16:08   
darijal
punce ni mi dalo miru in grem se enkrat pogledat testek na naravno svetlobo.....user posted image in vidim cisto rahlo ampak res koraj nevidni plusek....oziroma crtica skoraj da neopazna........je to mozno......da se tako slabo vidi....user posted image

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.3.2013 12:23:56   
talika81
darijal, sej veš, da je "veljavnost" teh testov nekje do 10 minut, po 10 minutah pa rezultat ni več realen. to verjetno piše tudi v navodilih.

tako da predlagam, da počakaš dva dni in ponovi test z jutranjim urinom. pa boš že vedela, na čem si.

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.3.2013 12:35:44   
darijal
user posted image to mi je jasno ze takoj ko sem ga naredila je bila ta crtica malo ampak res malo vidna tako da ji nisem posvecala pozornosti...user posted image user posted image itak bom pa pocakala se 2 dni in ponovila....do zdej nisem mela problemou z cakanjem sedaj me pa kar neka panika grabu....zivcki zivckiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.3.2013 12:38:21   
talika81
poskusi se s čim zamotit. zdaj je lepo vreme, idi ven na psrehod, kej naredi doma, vzami kako knjigo v roke... skratka, zamoti se, pa bo cajt hitro minil.
vem, da čakanje ubija, ampak druga ne ostane. user posted image

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.3.2013 12:42:41   
mojsonci
oj oj user posted image  evo mene od Reša, hcg narastel iz   četrtka do danes iz 200 na 240 kar pa ni nič dobrega oz. je bolj konec kot ne je rekel naj kr neham zdravila jemat, da se čimprej spuca in gremo po zamrznjenčka.... ne vidi pa se še al je v maternici al je izm. user posted image  to me najbolj žalosti, ker sem že imela izm in je šel zraven tudi jajcevod.... no pri nas je veselje trajalo samo dva tedna.... ampak gremo v nove boje...,. je pa reku, da upa, da ne bo treba na abrazijo in jst tud, tko, da čakam naj se kr takoj ulije, če je že tako namenjeno....
upam, da ne vsak zamrznenca še čakata bom jutri Rešku sms poslala naj prosim preveri....

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.3.2013 12:46:14   
talika81
mojsonci, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonci)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.3.2013 12:46:49   
mojsonci
darijal kaj pa, če bi šla rajši kri dat je veliko bolj ziher, ne vem meni je digitalni cb 9i dan napisal + 1-2)tedna pa je bil krvni 42tam nekje pol se je lepo podvajal zdej se je pa nehal....

(odgovor članu mojsonci)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.3.2013 12:50:52   
talika81
mojsonci, sej se bo poštimalo. če drugače ne, pa z abrazijo. tudi jaz sem morala na abrazijo v 9t pred 3 leti, ker je nehal biti srček. očitno je tko moralo biti.

krvni test bi mogoče res pokazal, ali je user posted image ali je ni.

(odgovor članu mojsonci)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.3.2013 13:07:22   
darijal
mojsonci drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom se malo pocakala......danes je tako le danuser posted image user posted image sicer sem v sluzbi vsak da od 10-19 tako da ponavadi nimam glih casa razmisljat o tem ampak danes je tak soncek da nimam strank in visim na kompu ze celo dopolde ...se 4 dni do uradnega pol bom sla pa na krvnega najbolje.....user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.3.2013 16:54:42   
iris1978
mojsonci drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.3.2013 17:11:18   
september*
pozdravček še od mene,

danes sem imela transfer ene morule, ki je po Reševih besedah zelo lepa, sedaj pa upam, da ostane pri meni še nadaljnih 8 mesecev. transfer je bil 3 dan. sva bila tako v strahu, ker sva mislila, da naju ne bo kaj pričakalo, od 5 celic sta bili samo dve zreli in ena se je oplodila (ICSI) in naju tudi počakala.

uradni test imam 19.3. vendar dvomim, da bom zdržala do takrat, me bodo prsti prej zasrbeli.

mojsonci
pošiljam ti velik user posted image

lp

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.3.2013 17:32:24   
darijal
september....nc se sekirati jast sem ravno tako pri dr.resu imela 6 oplojenih celic vendar jih je 5 zaostalo v razvoju tako da so mi 5 dan vstavili eno oplojeno....user posted image danes pa sem 10 dan od et in itak vsa zivcna in nervozna naredila test in se sama nevem a sem videla rahlo crtico ali ne bom pa cez 2 dni ponovila test.......pa srecno

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.3.2013 17:39:47   
iris1978
September, držimo pesti , da pikica ostane do konca pri tebi in da čas do testa čimpej mine. Mene še čaka 1teden nervoze.

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.3.2013 19:06:24   
rozica86
Pommaranca lepo, da si se kar naročila. Saj kot sem rekla , sedaj naročujejo nekje proti koncu junija. No midva imava dr. Vida Gavrič Lovrenc, baje pa so v mb itak vsi zlo dobri. Tako, da nič sekirat. Tudi meni pa se zdi, da je zlo pomembno, da lahko zdravniku popolnoma zaupaš, potem je tut dvomov manj , stresno je pa že tako ali tako. Ampak mislim, da je tudi stresa v mb manj, saj če nisi samo številka tudi veliko bolje odreagiraš. To je moje mnenje. Bom pa sporočila kako bo pri nama prvi posvet.
Sem pa tudi jaz klicala danes za dokumentacijo, pa res ni bla kaj dosti dobre volje. Ampak bodo poslali. No js upam, da še ta mesec dam kri za hormone, mož spermiogram, potem pa dalje.

September čestitam, zdaj pa grej pikico do konca, da bosta novembra s tvojim atek in mamica. Sm ful vesela za tebe. Midva pa počakava do mb in bomo videli. No le pridno počivaj, naj te t voj malce razvaja.

Darjal mal še počaki , kak dan, ali pa zjutraj ponovi test.

Iris1978 še en teden do testa. Držim pesti.

Talika81 kako pa je pri vama bilo v mb, ali lahko malo opišeš od prvega posveta do punkcije , prenosa zarodkov, koliko celic, katera zdravila itd. pa če lahko mal časovni, da si lahka predstavljam. Katere preiskave si pa mogla nardit. Jst mam že vse, hormoni, laparo, hsg, histero, ne vem kok UZ-jev, mož spermiogram, oba spb itd. Najina zdravnicaa je dr. Vida Gavrič. Kater je vajin zdravnik ali zdravnica!

]Aja zdaj mam pa eno vprašanjeA katera ve, kako je potem z ovulacijo, a je normalno po ciklusu al kako. Jaz še vedno upam, da bi v teh mesecih uspelo po naravni poti, če bodo le jajčniki odreagirali, mam namreč PCO.Bova pridno delala na dojenčku, pa seveda pozitvno mislila.
Tako, da vprašanje za vse, ali je mogoče, da se po stimulaciji s homoni v obmp potem pojavi normalna ovulacija v naslednjih mesecih.Seveda bom delala ovu teste,čeprav jim nekako ne zaupam več. Mi je že v prejšnjih ciklih kdaj pokazalo ovulacijo, ampak je potem očitno ni bilo.

Hvala za odgovore in dajte čimveč pluskov imet in pridno pikice gret.

papa

< Sporočilo je popravil rozica86 -- 4.3.2013 19:10:01 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.3.2013 8:12:10   
talika81
rožica86, , za nama je že malo zgodovine, saj sva v MB začela hodit pred mislim da 5 leti. in sva najprej morala narediti vse preiskave - HSG pri meni, spermiogram pri mojmu, pa UZ, pa spolno prenosljive bolezni, pa 4x IUI, ki so bili vsi neuspešni. vmes sem sicer zanosila po naravni poti, ampak je v 9t sledila abrazija, ker je plodu nehal biti srček.
tako da sva na posvet pred začetkom postopka šla februarja (decembra sem dobila obvestilo, da sem bila dana na čakalno listo), marca sem začela pa potem najprej s tabletkami do menstre, potem pa s hormoni. imela sem gonal in še nekaj potem zraven, samo se ne spomnim več, kaj. je že kar tri leta od tega (2010). punkcijo sem imela pod narokozo, pridelala 6 celic (imela sem dokaj nizko dozo gonala), ki so vse lepo oplodile (1/2 so mi naredili prav obmp, 1/2 pa ivf). vstavili so mi eno celico, 5 zamrznili. hvalabogu ratalo v prvo, tako da imamo doma sedaj 2 leti staro punčko. sedaj pa trenutno čakam, kako se bo izteklo po drugem ETZ (prvi je bil neuspešen).
v MB so res vsi prijazni, ne glede na to, kateri zdravnik te obravnava. Res imaš občutek, da nisi samo številka in tudi se maksimalno posvetijo. če ti kaj ni všeč, lahko komot vprašaš, če bi lahko kako drugače in se potem pogovoriš, kako in kaj. ni vse avtomatsko. ma, vlada nekako pozitivna energija in ja, mislim, da se to tudi pozna pri rezultatih.
glede na to, da imaš ti že vse izvide, zna pri vama it malo hitreje. odvisno seveda, koliko so stari izvidi. drugače pa ti priporočam, da si vsa vprašanja, ki jih imaš, nekam zapišeš, da ne boš potem kaj pozabla vprašat. user posted image

darjal, kako si ti kaj? še vedno belina pri tebi?

(odgovor članu rozica86)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.3.2013 8:58:31   
darijal
jutroooooooooooooooo;)user posted image zaenkrat se vedno belina je pa za mano neprespana noc bolecine kot da bo glih kar priteklauser posted image celo noc sm na wcju prebila pa gledala gdaj bo....se vedno cuden občutekuser posted image nevem kaj bo upamo na najbolje.....11 dan je danes bi bla kr zacudena ce bi tako pozno prisla user posted image koliko sm brala so vse prej dobile......user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.3.2013 9:07:10   
talika81
darijal, user posted image user posted image super za belino. ja, user posted image lahko tudi še vedno pride. ampak pozitivno naprej. user posted image

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 697
5.3.2013 9:15:10   
darijal
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to se jast se tolazim zraven...ker ce se nebi bi me to cakanje pokopalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.3.2013 9:18:39   
talika81
sej bo, samo danes še in jutri zjutraj lahko ponoviš test in boš točno vedela, na čem si. jaz močno, močno držim pesti, da vama je uspelo. res. user posted image

(odgovor članu darijal)
Neposredna povezava do sporočila: 699
5.3.2013 11:09:27   
lillith82
Živjo punce.
Imam eno vprašanje pa ne vem kam naj ga napišem, tak da bom probala tu. Ta mesec imam prvi pregled v Leonišču. Glede na to da moje user posted image še kar ni, je velika možnost da jo bom imela ravno takrat ko bo pregled. Je bolje da se prenaročim ali grem na pregled kljub temu če bi takrat imela user posted image ?

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?