Pommaranca
|
rozica86 tudi midva sva v 1. postopku pri Rešu kljub sedmim celicam ostala brez Et-ja. Ko sva prišla na peti dan na transfer je rekel, da so se sicer lepo razvijale 3 pikice, ampak da so iz četrtega na peti dan kar umrle Takrat sem mislila, da mi bo počilo srce! Žalostna na fertik! Potem v drugem poiskusu sva imela samo eno celico, ki jo je vstavil drugi dan, pa se ni prijela, in sedaj v tretjem postopku sta bili dve celici, ki jih je tudi vstavil drugi dan, pa kot vse kaže zopet nič. V vseh treh postopkih mi je menjal zdravila, ne vem zakaj! Mnenja sem, da to lahko naredi prvič in drugič, potem tretjič bi pa že moral malo poznati žensko, katera zdravila ji odgovarjajo, ker konec koncev sem sedaj že pokoristila 50% možnosti. Pri svojem ginekologu imam že naročeno napotnico za MB, v sredo jo prevzamem in mož pri svoji zdravnici, potem pa akcija via Maribor. Razmišljam, da bi šla kar osebno tja, mogoče bo pa zaradi tega kakšen mesec prej Čeprav sem brala, da v MB bolj postrani gledajo na take, ki pridejo od Reša. V ponedeljek bom pa tudi klicala sestro k Rešu in jo prosila naj pošlje pač vse dokumente, ker jih bova potrebovala za na drugo kliniko. Najina odločitev je pač taka, da bova sedaj poiskušala srečo v MB, dokler ne pokuriva vseh postopkov. In če še vedno ne bo ratalo, bova pa nadaljevala samoplačniško pri Rešu ali kje drugje. In ne me narobe razumeti, ne menjam klinike zaradi odnosa Reša, ker me pač ne moti, da mi je vedno povedal, da imam nekaj kg viška, da sva oba izredno slaba, ..... Moti me to, ker mu ne morem zaupati, žal! Ne vem če je to strokovnjak, če vsakič spremeni terapijo, in nenazadnje mi da neko novo varianto Elonvo, ki je dokazano milejša in manj škodljiva, kljub temu da ve, da tudi na ogromno dozo Puregona slabo reagiram?? In tudi to, da ima prilagojen-beri nočni-delovni čas zame ni nič strokovnega. Sicer pa mi je pri njem všeč to, da je neposreden! No kakorkoli, to je samo moje videnje. Mogoče, če bi mi ratalo, bi ga pa kovala v zvezde! Ampak žal ni ... Boš videla iz vsakega ne-uspelega postopka boš šla bolj močna in vsak te manj prizadane! Saj pri nama je bilo tako! V ponedeljek pa bom še vseeno naredila test, ker je uradi datum!
|