RE: januar / februar 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

pišanec -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 13:41:00)

Pin [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jaz sem na transferju pri Resu prejsnji teden dobila stopko. Sem vprasala, kaksno injekcijo mi daje, ker sem se tako veselila, da po vseh spikanjih in punkciji je zdaj koncno tranfer, ki ni bolec, pa sem kar velike oci dobila, ko je prisel s spiko.
Tara.81 - jaz naj bi test delala 1.3. Ce bo ostala belina (danes me grozno spika desno spodaj in obcutek je podoben prihodu [sm=hudicek1.gif]), ga bom delala dan ali dva prej, ker sem na transferju dobila stopko.

Stiskam pesti vsem...
P

smartika -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 13:51:43)

Pišanec a ti si tudi dobila špiko na transferju pri Rešu. .. Zgleda da je to novost pri Rešu,,, drżim ti pesti za
[sm=rozacrtici.gif]

tara.81 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 16:24:49)

Punce tudi jaz sem dobila še eno šponto v petek na transferju in ne vem kaj mi je dal. Je samo rekel, da me še enkrat pikne in nič drugega.

Čestitke novi [sm=nosecka.gif]!!

pišanec a pol skupinsko lulava v sredo?[sm=smiley36.gif]

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 16:35:25)

Ma 11.2. sem imela transfer, meni tega ni delal (dodatne inekcije mislim).

Kaj je zdaj to, ne me basat, počutim se diskriminirano. Jutri grem k njemu in zahtevam inekcijo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mojsonci -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 16:55:58)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sej nism brihtna k me je vsak dan hodu gledat kako moja hiperca je reku sej v čet pa lahko test [sm=love.gif] oooo fajn in še predno vprašam kateri četrtek on že veselo hiti po hodniku [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] zame je car pa, če se je prijelo al ne ... sem pa pršla do zaključka, da je to res stopka, samo, zdej ni kej s tem, ker ne vemo kolko jo je dal [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
srečno vsem ostalim [sm=smiley27.gif]

coala -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 18:38:25)

Oooo pin iskrene čestitke še z moje strani,res sem vesela zate [sm=bravo.gif]

smartika -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 19:19:25)

Jaz sem imela v ponedeljek, 18.2. transfer in tudi nisem dobila nobene špike ... ja, če bo test negativen, bom sem Rešu pritožila, da je "šparal" na meni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] malo heca [sm=smiley1.gif]

Jaz sem po obrazu mozoljasta kot najstnica, pa jih štejem že 32...... Počutje ok, dnevi do testa pa itak da se vlečejo....

Eno vprašanje: a vam Utrogestan tud kaj ven teče? Jaz ležim eno uro še potem, ko si vstavim, pa mi še vedno nekaj ven steče.

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 20:40:43)

Hvala še enkrat za vse čestitke vsem puncam na forumu.

Ugotovitev današnjega dne: kot, da ne verjameva, da sem noseča. No, uradni test je v ponedeljek.
Po šestih letih nekako ne upaš verjeti, da je tudi nam uspelo. Jaz sem pa mislila, da bom skočila do stropa. V resnici pa potiho hodim na okoli in ne morem verjeti. Res čudno...

Aja, ko se sem sama pa se kar smehljam. Danes sem že gledala neke bedarije za dojenčke.

pin -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 7:26:43)

Danes sem srečna, da ne potujem v Postojno na punkcijo ali transfer. Si sploh ne znam predstavljat, da moraš v takem vremenu oditi na pot. Vse, ki ste v tej nezavidljivi situaciji, srečno pot.

iris1978 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 9:41:34)

Dobro jutro,

Pin - iskrene čestitke za [sm=rozacrtici.gif]. Vsem ostalim pa čimkrajše čakanje.

Mene pa jutri že čaka ET. Držite pestke.

Toppssy -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 13:13:06)

Ojla,

čestitam PIN !!!!, sploh po tolikih letih !!! [sm=bravo.gif]

Po imenu ne vem katera je delala transfer. Imela sem ga v sredo na GK LJ, je bila pa zdravnica s črnimi lasmi, in črne velike očale, pa bolj majhna je bila. Sem pozabila pogledati na urnik, ki ga imajo obešenega na vratih kjer delajo transferje in punkcije.

Smartika, meni Utrogestan skoz ven teče, moram imeti dnevne vložke.

Piščanec, Tara in Iris držim pesti za vaše sončke !!![sm=pikapoka1.gif]1

cebelica12 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 13:17:13)

pozdravljene punce!

imam eno vprašanje.

ta mesec februarja sem imela postopek ICSI. 1.2. sem dobila M, drugi dan pa sem se začela špikati (gonal f 225, cetrotide), pridelala sem 8 celic, dve prazni, šest oplojenih, 5 se jih je delilo, eno so mi vstavili, 4 dali na čakanje za zamrznitev, ena je postala blastocista ki so jo zamrznili. 15.2. sem imela transfer in sicer na 3dan. Danes pa se je pojavila krvvitev ki sicer ni velika, je pa krvavitev (rjave barve). Zanima me ali je katera dobila kravavitev že tako zgodaj? Krvni test naj bi imela 1.3. jajčniki me ne bolijo kot ponavadi pri M.nobenih drugih znakov, le to da me malo boli v križu in včasih malo zašpika v jajčnikih.
prosim za pomoč.!

hvala

smartika -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 13:25:47)

Evo tudi jaz sem dobila rjavi izcedek že 6 dan po transferju in to pri meni napoveduje menstruacijo...[sm=smiley19.gif]. V prvem postopku sem dobila m 8 dan po transferju, tako da zgleda da bo sedaj podobno..

Samo naj priteče M, da pokličem Reša in se dogovorim za nov postopek. Aja, moram imeti 3 m in potem v postopek ali pa že na drugi dan 3 m po neuspelem postopku lahko grem po špike? Katera mogoče ve?

Hvala ,lp

cebelica12 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 13:31:18)

jaz sem slišala da je treba počakati 3 mesece, tri menstruacije.

cebelica12 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 13:49:36)

če ima še kdo kako mnenje je dobrodošlo :)

pin -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 14:10:58)

V MB so zapisali: po preteku treh polnih mesecev od zadnje menstruacije...

http://www.ivf-mb.net/images/ivf_Zunajtelesna_oploditev_slo.pdf

piše na strani 7 (bolj spodaj).

Problem je, da jajčnikov ne smejo toliko pikat (da se o močnih dozah hormonov sploh ne pogovarjamo). Saj vem, včasih loviš njihove dopust, včasih svoje...

vijola1 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 14:24:13)

Ja jz upam da če grem samoplačniško da me uzame prej. Vsej upam, ker če ne je isto če grem po redni poti.

februar202 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 15:56:17)

Čebelica sva na istem tud jaz sem imela ET 15, tretji dan. Glede krvavitve pa tako za sabo imam 5 postopkov vsakič sem drugače dobila M od 7 pa tja do 12 dne. Poznam pa punce, ki so imele izcedke pa so bile nosečke. Najbolje počakati pa boš videla.
Vem, da je težko ampak drugo nam ne preostane.

Jaz sem tok, tok. Razpoloženje niha, nervoza narašča[sm=smiley36.gif] še dobro, da je bilo tudi danes smučanje navijala za Tino. Se vsaj ob gledanju malo zamotim, da tako ne mislim kaj se dol dogaja[sm=smiley36.gif].

iris srečno jutri. Stiskam pestke tebi in vsem ostalim.

cebelica12 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 16:48:45)

živjo, kje pa si imela transfer?maribor?je pa tako-zjutraj je bila krvavitev-rjava, sedaj ko grem na wc je ni več.včeraj sva imela spolne odnose, je mogoče kaj od tega?da sva kaj vzpodbudila :)?je smiselno da danes naredim test?

tara.81 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 16:49:57)

No, kot rečeno sem imela tudi jaz ET 15., je pa bil to 5. dan po punkciji. Za enkrat je še belina, sam psiha gor ali dol imam znake, ki me majo za norca [sm=jezicek.gif], že 3 dni me boli v križu, danes imam manjši glavobol, v trebuhu imam krče podobne, kot jih imam v času [sm=hudicek1.gif], pa še kaj bi se našlo...[sm=smiley36.gif], kje je še sreda [sm=smiley13.gif].

Glede naslednjih postopkov...meni je rekel Reš, da lahko pridem že naslednji mesec po našega zamrznjenčka, če nam ta krog ne uspe. smartika za celoten postopek, je pa po moje res bolje, da počakaš 3 mesece in potem znova začneš. Telo rabi nekaj časa, da se spravi h sebi, tako se boš ti počutila boljše in boš imela večje možnosti, da vam naslednjič res uspe. Ne hitet, mesec gor ali dol, zdaj ne pomeni veliko, tukaj se gre za tvoje zdravje in zdravje tvojega bodočega [sm=duda.gif]!

Pommaranca -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 16:55:33)

Vidim, da se kar dogaja na forumu [sm=smiley36.gif]

Pri meni je danes 6 dan od ET-ja, šele! Do danes sem bila kar optimistična, ker so se kazali določeni znaki;
boleče prsi (te so še), nežni krči v predelu maternice (teh ni več), vsako dopoldne mi za kakšne pol urce postane slabo (mogoče le psiha),
obložena notranjost, ko si vstavljam Prometrium, napihnjenost trebuha.

Ne vem kaj naj si mislim [sm=zmeden.gif] Jutri bo že 10 dan od stopke, mislite, da je preuranjeno, da bi naredila en testek [sm=smiley4.gif]? Brala sem, da naj bi se po 10000 enotah stopka izničila najprej v 10 dneh.

februar202 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 17:19:05)

Čebelica jaz sem na GK Ljubljana. Glej mogoče pa še ni vse končano, resnično poznam punce, ki so imele izcedke pa so ble [sm=nosecka.gif] tako, da ne obupaj. Mogoče pa je posledica spolnih odnosov. Testek pa če boš delala ne danes ampak jutri zjutraj. Mislim, da stopka nima več vpliva. Pa javi. Držim pesti.

Tara.81 ti me pa vedno nasmeješ z svojo pošto. Pa ne narobe razumeti tko pozitivno me. Si res faca. Ja tud mene imajo znaki za norca[sm=jezicek.gif]. Imam pa podobne znake kot ti.

Pomaranca jaz sem test naredila 6 dan in je bil minus. Stopka ni imela več vpliva.

Ja glede postopkov pa se strinjam z Taro punce počakajte 3M.

pin -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 17:55:10)

Za Pommaranco in ostale, ki jih srbijo prsti:

Nine days is the time frame for day five transfers, while day three transfers will require 11 days of waiting.

to je podatek iz te strani:
http://www.trying-to-conceive.com/fertility/fertility-problems/when-can-you-take-a-pregnancy-test-after-ivf/

ZA punce, ki bi želele delati IVF pred tremi mesci (četudi plačajo), hmmm. Mislim, da ne bo šlo. Držati sem morajo pravil (ne zaradi pravil), prvo je vaše zdravje. IVF vsak mesec bi ti uničil jajčnike.

cebelica12 -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 19:03:26)

Punce, imam še eno vprašanje.verjetno veste ker ste tudi ve že borke kot jaz. Zanima me ali ima kaka kakšno izkušnjo glede merjenja temperatue (pod pazduho si jo merim jaz). že nekaj dni si jo merim, ki pa mi poskakuje. ravno zdaj sem jo merila in je 36,9 ki pa se dvigne in pada (nisem nič bolna).

lp

pin -> RE: januar / februar 2013 (24.2.2013 19:19:12)

Bazalna temperatura se ne meri pod pazduho.
Ta temperatura ne dokazuje ničesar. Preveč si beliš glavo [sm=smiley1.gif]
Meriti bi morala v ustih ali nožnici ali danki.

Saj vem, težko je čakat.

Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>