RE: januar / februar 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 7:02:39)

[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

jaz sem danes ugledala [sm=rozacrtici.gif]

oreh -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 7:40:25)

Oooo, kako lepo, kar dve nosečki. Čestitke toppssy in pin. Naj vama bosta sreča in zdravje naklonjena tudi v bodoče!
Za vse ostale pa držim pesti, da se jima pridružite!

februar202 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 7:50:04)

Pin[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] o kako lepo. Čestitam. Naprej ti želim lepo in mirno nosečnost.
Me takšne novice full razveselijo in dajo upanje.

Iris lepo umirjeno 18 celic je lepa številka zagotovo te bo čakal vsaj en zarodek, če ne več. Osebno sem imela 3 celice pa me je pričakal zarodek, ki ga grejem. Le pogumno naprej.

Punce srečno vsem in upam, da vse kmalu zagledamo[sm=rozacrtici.gif]

lp, februar202

tara.81 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 8:04:53)

pin ČESTITAM!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MIHIKA1 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 8:31:17)

pin....jupiiiii.....čestitke...srečka nosečka...kakšni občutki so to...vse punkcije in vse zadeve pozabljene a ni res..???
tara....zate imam tudi izreden občutek, da si nosečka...!!!!!!!

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 8:42:52)

Punce hvala...babica, dedek in babica že vejo. Vsi so vriskali. To bo sploh prvi vnuk/vnukinja.

Najožji prijatelji izvejo danes, ker spremljajo postopke. Prvič, ko ni ratalo, so bili oni bolj žalostni kot jaz. Da ne govorim kako so vsi veseli slikic, ki jih da dr. Reš.

Pa še o mojih znakih:
nožnica je bila "oblazinjena"...tega v 1. in 2. postopku ni bilo
glavobol 7., 8. in 9. dan (lahko je bilo tudi znamenje, da je moje telo staknilo malo virozice)
prsa so samo 1/2 polna...malo so uplahnila, tudi pol manj težka

Nič ni nakazovalo na [sm=nosecka.gif]

tara.81 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 8:45:17)

mihika1 kaj bi dala, da imaš prav. Danes sem sanjala, da sem začela krvaveti in sem jokala v sanjah in zdaj čekiram toaletni vsakič, ko grem lulat...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] sicer je še belina sam straha, se pa ne morem znebit...

drugače sem ok. Napihnjena sem še vedno, tekočina se mi počasi puca. Zdaj že lahko normalno spim, očitno so se jajčniki nekoliko zmanjšali. Včeraj me sestra opozorila, da kako me je lepo videti, kako si božam trebušček. Se nisem niti zavedla, sem delala to podzavestno.

Jutri je 9. dan po ET in bom po moje počakala še kak dan s testom. Kdaj boste pa ostale delale test? pišanec, februar202?

Ostale kako ste? Navijam, držim pesti in mislim na vse![sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif]

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 8:46:12)

aja, postopkov nisem pozabila. Mi je bil pa vsak naslednji lažji, ker sem vedela kaj lahko pričakujem. Če bi lahko v časa postopka hodila v službo le za 4 ure bi bilo fantastično...tistih 8 ur pa se vleče, pa še časa nimaš, da bi se konkretno spočil. Sem ugotovila, da sva v času postopka čisto nesocialna...ni obiskov...samo kavč in TV [sm=smiley21.gif]

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 8:47:33)

jaz sem imela 6.2. stopko
9.2. punkcija
11.2. prenos
danes test....zdaj pa računaj koliko sem čakala

Pommaranca -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 9:15:01)

ppiiiinnnnnnnn bravooooooo!!!!! Joj kako sem vesela vsake ki sporoči, da je ratalo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

februar202 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 9:28:13)

Pin hvala, ker si opisala svoje znake. Še nekaj me zanima, če ni skrivnost seveda ali ti je Reš rekel kakšna sta zarodka? Jaz sem imela petcelični zarodek in ET tudi tretji dan.

Tara81mene tko test muči, da ti ne znam opisati. Verjetno bom jutri lulala. Če bo moj dragi za[sm=smiley36.gif]
Mi pravi kaj prehitevam. Jaz pa tako neučakana.

Vsem borkam držim pestke.

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 9:41:14)

Za Februar20

Ja, imela sem prenos 2 zarodkov. Na slikici en zgleda kot dvojajčni, drugi pa kot rožica s 6 cvetki (ma res zgleda kot marjetica[sm=smiley36.gif]). Reš je za tega razvitega rekel, da je to punca, ker so punce tak pridne. Naj te slikice ne zavajajo, ker je celica lahko slikana pod napačnim kotom.

In zdaj samo razmišljam, da bom dobila deklico.
Z "dedkom" sem imela ravnokar pogovor...40 minut...tema...dojenček... tako je srečen...

februar202 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 9:55:00)

Hvala Pin za odgovor. Sem se pa tudi nasmejala glede marjetice (v pozitivnem smislu). Naj te še naprej razveseljuje tvoja marjetica[sm=smiley36.gif]. Mogoče sta pa dve marjetici[sm=smiley36.gif]

Srečno naprej in uživaj nosečnost.

lp, februar

S* -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 9:57:06)

pin [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Čestitam, sedaj pa srečno do konca in naprej!

jona klara -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 10:51:48)

pin-bravo za[sm=nosecka.gif]!čestitke res.
Kakšen postopek in zdravila si pa imela? kolkokrat si pa bila v ivf? v glavnem srečno

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 11:12:31)

Za Jono klaro

Imela sem četrti postopek..1. in 2. IVF. 3. in 4. ICSI.
Problem: moj latentni PCO (mestruacije imam redne, dobenih znakov za PCO, le slabe oglikove hidrate težko prebavljam, normalna teža...)
v 4. postopku so me pa nafilali, ker je šlo za dolgi postopek z Dipherlinom, z M sem dobila pet ampul Menopurja, zadnje dni pred stopko pa še 100 enot Purgerona.

MA ne sekiraj se, vsaki prime na svojo dozo hormonov...ne primerjaj!! Je vsaka svoj unikat!!

Hvala vsem puncam za dobre želje! Zdaj pravim, da SMO noseči: ne jaz ali midva...jaz,možek, Dr. Reš in njegov embriolog [sm=smiley36.gif]

mojsonci -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 11:17:10)

oj oj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitke vsem pluskom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Evo še moja zgodba, tudi ivf pri Rešu , 8.2 punkcija, 13 (5dan) dali dva nazaj imamo pa še dva zamrznjenčka [sm=bravo.gif] potem dobila hiperstimulacija bila 4dni v bolnici in sedaj pridem nazaj 9i dan naredim CB nariše plusek (1-2 tedna) elektronski. Jst seveda vsa vesela potem me pa dr.Pušenjak postavi na realna tla, da je to lahko lažno, ker Reš na transferju da injekcijo bcg za podporo [sm=smiley19.gif] zdej sem pa še bolj zmešana.... Sploh ne vrjamem več, da je to realen plusek in komaj čakam, da grem v pon.dat kri [sm=bravo.gif] upam pa seveda, da je to to [sm=bravo.gif] in za vse ostale tudi

MIHIKA1 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 11:48:44)

mojsonci...čestitke..ni več lažno..ne verjamem...pri men je bla enkrat 8 dan še čist mala črtica od stopke, ko ni ratalo.....ampak res taka, da si jo iskal ko norc...deveti dan pa več nič....tako, da ne verjamem, da bi bilo lažno..sicer sem jaz imela one lističe...jaz mislim, da se lahko komot veseliš....!

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 11:50:12)

Reš na transferju NE DA INEKCIJE ZA PODPORO NOSECNOSTI...LAŽ

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 11:51:10)

Pri REŠU se ne da kri, če ti je rekel test v ponedeljek....pomeni...da še enkrat delaš test nosečnosti..

mojsonci -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 11:53:28)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] resno? Kaj pa je v tisti pikici notri k jo da? jst še vedno ne mormmmmmmm vrjet da je plusek [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] kr gledat ga hodim [sm=jezicek.gif] Meni je pri transferju dal eno injekcijo pa sem pozabila vprašat kaj je to :( sem ga že hotla klicat na mobi, če je res hcg podpora [sm=nosecka.gif] .... in še sedaj ne vem al naj se veselim al ne [sm=smiley1.gif]

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 12:15:17)

Meni Reš (v treh postopkih) na transferju še nikoli ni dal inekcije. V tisti inekciji, ki ti jo dajo v vagino (in nič ne boli) pa je zarodek...

Preden dobiš "inekcijo" (beri: zarodek) Dr. Reš asistentu pove "pripravljeni smo".....

mojsonci -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 12:20:20)

ne ne tako kot stopka v trebuh, ko jih je daj notri sem ustala z mize je prišel še z uno pikico in me v trebuh piknu...pa sploh ne vem kaj je to mel [sm=smiley13.gif] , upam, da res ne kakega hormona

smartika -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 12:44:08)

PIn čestitke še iz moje strani za [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]; pa srečno do konca!

Mojsonci to je pa tudi meni čudno, da ti je Reš dal injekcijo na transferju.....jaz že od 2009 hodim k njemu, pa veliko punc, ki sem jih tam spoznala, pa še nobena menda pri njemu tega ni dobila [sm=zmeden.gif] Čudno... vseeno mislim, da si nosečka in tudi močno držim pesti za tebe

pin -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 13:08:12)

[b]Mojsonci[/b] to pa prvič slišim!

Kdaj je Reš napisal, da delaš test?

Lp, pin

Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>