MIHIKA1 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 14:01:00)
|
vse , ki čakate na pluske...naj vas še jaz malo potolažim....! res so grozni ti dnevi do testa...vem, da sem večkrat dejala, da bi rajš tri punkcije skoz dala, kot pa čakala teh štirinajst dni...! pišanec...naj ti povem svojo zgodbo....sem bila v enem postopku resnično najbolj prepričana od vseh 10 transferjev, da je ratalo..in ne morš verjet...od drugega dneva slabost , enkrat bruhala...pa ni blo hiperce...joški napeti, boleči..vse, kar je blo možno od znakov..tako, da sem tud vse domače stoprocentno prepričala, da je končno ratalo....hočem ti povedat, kaj dela psiha s temi znaki...ampak veš, kaki totalni šok je bil, ko ni ratalo takrat...in sem si rekla, ne gledam več na znake..pa konec...sedaj v zadnjem šestem postopku sem pridelala tri celice....drugače sem jih vedno po petnajst , dvajset....in na koncu so me klicali iz GK LJ...da je samo ena preživela in da mi jo bodo vstavili tretji dan...pa sem si rekla, glej iz tega ne more bit nič...in sem bla čist izy....skoz v upanju, da res ne more bit..ker je bil že tretji dan transfer in ena sama celica...ampak kaj ti naj rečem...odmislila vse skupi...pa sem danes v 14.tednu...srečna, ko vidim, kako raste najin pikec....! tako, da če lahko karkoli pripomorem, da te potolažim...ker vem, da, ko sem jaz imela krize, mi ni mogel nihče čist zares pomirit...skoz sem bla v tem..doktorirala iz znanosti znakov, tako, kot si dejala...potem mi je pa ena veteranka tukaj zabičala...da si znake samo domišljam...in da naj preneham..če želim uspeh...res sem bila kregana takrat..ampak, v zadnjem postopku je pa se mi je to obrestovala....tako, da res ti predlagam...da je včasih tako, da lahko z mislimi tudi usemrjamo potek....ko si najmanj prepričan, ponavadi rata..samo pozitivno naprej al pa probaj vsaj malo odmislit...vem, da ne gre čisto..ampak malo...res držim pestke, da se tvoji pikici tesno držita pri tebi...! jona klara....a veš, da je meni tomaževič delal zadnji transfer, ko sem potem zanosla...pa sem mu rekla, profesor..pa če je bla sam ena...pa je reko, stavim, da je ta ena taprava...tako, da to dakrat , ko on gre v penzijo, boš ti srečka....!!!!
|
|
|
|