RE: januar / februar 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Pommaranca -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 9:11:09)

Jutro punce,

danes je moj 3. dan od ET-ja dva dni starih [sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Torej pričakujem, da se bosta jutri oz. v soboto lepo vgnezdili pri meni za naslednjih 8 mesecev [sm=smiley27.gif] Upam, da bo res tako, čeprav moram reči, da sem bila sedaj dva dni napihnjena in včeraj ponoči ter dopoldan me je trebuh bolel kot pred [sm=hudicek1.gif] Naj si ne drzne priti, ni dobrodošla!! [sm=smiley1.gif]

Držim pesti za vse; smartika, tara, vijola, pišanec, tejcy in vse ostale, če sem katero pozabila!

esperer tebe se pa spomnim iz oktobrske teme, ja bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za obe pikici! Srečka si!

Tejchy25 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 9:21:24)

Jutro!

Dons sm pa naredila CB Digital...in je bil minus...
Vseeno upam, da je blo še prezgodaj, 12. dan je dons...
Ne vem...še vedno upam na najboljše, zdej mi preostane samo čakanje na ponedeljek na krvnega.
Sicer pa nič izcedkov, nič posebnega, razen boleče in napete prsi (ampak pomoje od estrofema, mogoče tut [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zarad tega ni...)

vijola1 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 9:34:17)

Ja evo pr men se je rjav izcedek spremenu v[sm=hudicek1.gif] test je negativen. Šla sem še na krvnega ker mogoče vseen ker procent upam da se mi je vsej en zarodek obdržu in da urinski test ni pokazu ker sm mela et drugi dan. Ampak to je skor nemogoče. Tko da grem čez tri mesce u nov postopek.

S* -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 10:28:20)

Smartika, berem da si bila pri Rešu samoplačniško in da si se špikala z Meronalom. Tudi sama sem bila pri njemu samoplačniško 2009 in sem sama kupila merional in suprafact, na terapijo sem dobro odreagiral in pridelala 22 celic, od tega se jih je oplodilo 11, od tega so se 3 pikice prijele in ena je ostala z mano in mi sedaj lepša življenje. Sedaj pa me je kar groza ko prebiram kakšni so rezultati pri Rešu z drugimi zdravili.
Zanima me, če si Rešu kaj omenila da bi za naslednji postopek sama kupila Merional in če je pripravljen to dovoliti (Čeprav ga ti ne boš rabila ker upam da si že srečka [sm=nosecka.gif]). Jaz imam sedaj posvet pri njemu, pa bi mu to predlagala

Jona draga moja, hvala za lep verz, pa ne obupaj, folikli bodo izginili in ti greš lepo v postopek aprila, če gre DR v penzijo poleti, pa itak ni panike, ker boš do takrat že srečka [sm=nosecka.gif]

Toppssy [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], sedaj pa srečno do konca in naprej

tara81
, kako kaj hiperca? Berem da Se zadeva umirja, ma to ne pomeni da ti ni uspelo, samo pogumno.

pommaranca, navijam, navijam

Tejchy25, mogoče je res še prezgodaj, nočem ti zbit morale, ampak jaz nisem nikoli dobila [sm=hudicek1.gif] dokler sem pila estrofem.

Viola [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

pišanec -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 10:30:08)

Živjo punce,

Tara.81, veseli me, da si bolje. Sicer nimam izkušenj s hiperstimulacijo, ampak kolikor sem prebrala, je res najbolje, da greš do zdravnika, da ne ogroziš svojega zdravja. Pikica je itak tam in vgnezdena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Tejchy in Viola, držim pesti - še je upanje.

Jaz sem čisto zmedena...vedela sem sicer, kako mučnih bo teh 14 dni, ampak sem taka 'razvalina', da lahko menjam razpoloženja na nekaj minut od smeha v jok. Tako je tudi z mojim prepričanjem v uspeh v tem postopku. Vse je bilo ok do včeraj, grela sem pikici in bila odločena, da bo uspelo. Potem pa mi je prijateljica by the way povedala, da je 3 mesece noseča. OOOOHHHH, tako grozno in grdo se počutim, da tole sploh pišem, ker sem seveda vesela zanjo ... ampak sem bila celo popoldne in večer neutolažljiva, še danes imam čisto zatečene oči. Seveda sem se zavedla, kako bo grozno, če mi ne uspe, kako naprej in prešla vse faze samopomilovanja in smiljenja - in to jaz, ki sem sicer kot kamen. In posledično sem se že kar predala, da saj itak ne bo uspelo, kako majhne so možnosti in kaj si delam neke utvare, da bo pri meni kaj drugače kot pri večini drugih, ki se leta in leta trudijo.
Konkretno grem sama sebi na živce, pa se opravičujem, da sem se spravila vse to sem napisat. Zagotovo ne rabite tele negative.

Pri meni tudi kakšnih hudih znakov ni, prsi imam napete in grozno boleče, ampak to že od punkcije naprej, tako da to pripisujem hormonom. Špikanja je zelo malo, kdaj pa kdaj v jajčniku, pa še to ne vem, ali naj bi bil znak za karkoli. Napihnjena v glavnem nisem nič več, edino bolijo me ledvice že od punkcije naprej (nekaj noči kar precej), pa tudi ta bolečina je sedaj izzvenela. Seveda sem na googlu postala strokovnjakinja preiskovanja znakov nosečnosti, ure in ure berem izkušnje drugih po transferju...

No, da ne bom več smetila, vsem želim RES veliko sreče in držim pesti.
p

luna85 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 13:20:05)

piscanc, najprej mocan objem! vem da ti ni lahko, se se prevec dobr spominjam cakanja, in vsega skupej. in ja, mi je logicno da ti je zdej vse skp dol padl, da bi se najraj nekam zabubila in pocakala da vse skp mine. sam punca moja, tut ce vse to nardis ti pri srcku ne bo nc lazje. ja, mas prov, res je mal moznosti, samo 20%, sam to je se zmeri vec kot vs cas pred postopkom. pa svetujem ti da ne beres o tem, kaksni so znaki ce se prime, ce se ne prime...jst sm mela precej hudo hiprco, vnetje mehurja, vse bolece, ampak prsi so mi pa cist uplahnle, prej bolece bradavice, cez noc popolnoma nc. mislm da ti je jasn kaka panika me je zagrabila. sploh ker povsod pise, da tako nenadne spremembe niso dobr pokazatelj. no, jst mam zdej bibo ze 15tednov v pecici. tko da ni nujno, da res ne bo ratal. hormoni ti pa istak nardijo celo zmesnjavo-sm jokala ob gledanju akciskih filmov.
glavo pokonc, dokler ni 100%da ni ratal, je se zmeri upanje!!!!!

MIHIKA1 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 14:01:00)

vse , ki čakate na pluske...naj vas še jaz malo potolažim....!
res so grozni ti dnevi do testa...vem, da sem večkrat dejala, da bi rajš tri punkcije skoz dala, kot pa čakala teh štirinajst dni...!
pišanec...naj ti povem svojo zgodbo....sem bila v enem postopku resnično najbolj prepričana od vseh 10 transferjev, da je ratalo..in ne morš verjet...od drugega dneva slabost , enkrat bruhala...pa ni blo hiperce...joški napeti, boleči..vse, kar je blo možno od znakov..tako, da sem tud vse domače stoprocentno prepričala, da je končno ratalo....hočem ti povedat, kaj dela psiha s temi znaki...ampak veš, kaki totalni šok je bil, ko ni ratalo takrat...in sem si rekla, ne gledam več na znake..pa konec...sedaj v zadnjem šestem postopku sem pridelala tri celice....drugače sem jih vedno po petnajst , dvajset....in na koncu so me klicali iz GK LJ...da je samo ena preživela in da mi jo bodo vstavili tretji dan...pa sem si rekla, glej iz tega ne more bit nič...in sem bla čist izy....skoz v upanju, da res ne more bit..ker je bil že tretji dan transfer in ena sama celica...ampak kaj ti naj rečem...odmislila vse skupi...pa sem danes v 14.tednu...srečna, ko vidim, kako raste najin pikec....! tako, da če lahko karkoli pripomorem, da te potolažim...ker vem, da, ko sem jaz imela krize, mi ni mogel nihče čist zares pomirit...skoz sem bla v tem..doktorirala iz znanosti znakov, tako, kot si dejala...potem mi je pa ena veteranka tukaj zabičala...da si znake samo domišljam...in da naj preneham..če želim uspeh...res sem bila kregana takrat..ampak, v zadnjem postopku je pa se mi je to obrestovala....tako, da res ti predlagam...da je včasih tako, da lahko z mislimi tudi usemrjamo potek....ko si najmanj prepričan, ponavadi rata..samo pozitivno naprej al pa probaj vsaj malo odmislit...vem, da ne gre čisto..ampak malo...res držim pestke, da se tvoji pikici tesno držita pri tebi...!
jona klara....a veš, da je meni tomaževič delal zadnji transfer, ko sem potem zanosla...pa sem mu rekla, profesor..pa če je bla sam ena...pa je reko, stavim, da je ta ena taprava...tako, da to dakrat , ko on gre v penzijo, boš ti srečka....!!!!

jona klara -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 15:30:51)

mihika- ja saj on ima zlate roke, je pe nekaj odvisno od mati narave in našega trenutnega bioritma v telesu.Po njegovi zaslugi imam jaz doma fantka ki je takrat bil ena sama od 5 celic, ki je prišla do petega dne, in je meni tudi takrat rekel, ta zgleda dobra bi znala bit taprava in da rabimo tako samo eno.Res je , teh besed ne bom nikoli pozabla.No v glavnem na gklj zaupam samo njemu in meni je vse delal on od uz- et.Upam na njegove srečnne roke še pred poletjem, pa da mi čimprej zginejo tisti folikli.Tebi pa srečno nosečnost in, vse dobro.Nam pa še kar napiši kako iz svoje zgodovine ivfjev, kmalu bom že jaz stara borka...čas beži, postopki pa letijo.

tara.81 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 16:53:16)

pišanec ma sej je normalno, da se tako počutiš. Kaj vse moramo dat skozi, vsi ti hormoni, pikanje, punkcije, čakanja...nič čudnega če se nam že počasi meša. [sm=smiley13.gif] boš videla, tudi mi bomo prišle na vrsto!!!

Danes sem res boljše, sem šla prej celo delat. Me vse še poboleva, trebuh se mi je spet malo napihnil, sam lahko normalno hodim, sedim. Sem pa prej šla delat BC test iz firbca. Lahko potrdim stopka pri meni nima več vpliva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (jutri bosta 2 tedna, kar sem jo dobila). Seveda se je pokazala ena sama črtica, pa pol se je še fant jezil, kaj prehitevam in delam test 6. dan po ET in še to sredi dneva. Sam sej veste kako je, ne? [sm=jezicek.gif] Glede ostalih znakov,...ja prsi tudi mene bolijo že po moje od pikanja naprej, mogoče me zdaj malo bolj, pa čutim nek prtisk, vsako tolko špikanje v spodnjem štuku, o kakem izostrenem vonju, čudnem okusu ne duha ne sluha. Ja, lačna pa sem za 2,...a to šteje?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

smartika -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 16:56:00)

Hojla, evo mene iz službe....
S* si me spraševala glede merionala.... Midva sva tudi premišljevala, da bi ga vprašala, če si lahko sama kupiva Merional...sedaj v ponedeljek po transferju ga še nisva upala vprašati, čeprav smo se že nekaj malega pogovarjali za naslednji postopek...je pa pojamral, da ga kao naše zdravstvo noče kriti [sm=zmeden.gif]

Jaz sem ok, malo še napihnjena, popoldne me začne boleti ledven del, samo to je verjetno od sedenja v službi; znakov itak da nobenih, jih niti ne iščem, živim povsem normalno...po 5 transferjih sem se že navadila, da ne iščem znakov; pač ali se vlije tečka (po transferju svežega zarodka) ali počakam na dan testa (po transferju zamrznjenčkov).

Pa ve; tara, pišanec, vijola....+ ostale ki sem jih pozabla, držte se, pa pozitivno naprej.... vem da je meni malček lažje, ker imam enga sončka že doma, ampak želja vseeno ostaja velika po drugem

rozica86 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 17:24:16)

Pozdravček še z moje strani!

Smartika držim pesti, da ti uspe.

Ostale pa še ne obupat,lahko je samo izcedek in bo minlo!

Imam pa vprašanje, in sicer kdaj pride do menstrucije po špikanju , v primeru ko ni bilo ET-ja.

lp

pin -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 17:51:02)

IZVIRNO SPOROČILO: rozica86

Imam pa vprašanje, in sicer kdaj pride do menstrucije po špikanju , v primeru ko ni bilo ET-ja.

lp

Tega ti ne bo znal povedat nihče. Najverjetneje okoli predvidenega datuma.

Meni danes teče 10 dan od ET. Nisem še delala testa, v soboto zjutraj ga bom, ker je bila stopka 6.2.

Prsa polna, vendar me več ne bolijo. Napihnjena nisem. Nikakršnih znakov, edino, nožnica je mehka "oblazinjena" [sm=smiley36.gif]. Tega še nisem doživela, ena je zgoraj napisala, da je to lahko znak nosečnosti. Naj se ti besede pozlatijo.

T3JK4 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 17:54:24)

Pa da se že jaz javim.
Dočakala sem UZ, vidno 6 foliklov. Glede na to, da sem bila napinjena kot balon, sem jih pričakovala več. Pa kaj čmo, saj bodo še zrastli - jutri se grem spet pokazat.
Me pa zanima, je bila katera po Puregonu kaj ekstra čustvena? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/img] Sva šla danes z možem kropit kolegovo mamo in sem bila jaz tam bolj solzna kot pa žalujoči ... 

pin -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 17:56:25)

Prvič sem dobila malo dozo Purgerona....kako sem bila noseča...no meni so se luštale same čudne kombinacije hrane.

Pri vsakem doziranju s hormoni pa mi diši slana hrana, ki je sicer niti ne povoham.
Aja, pred televizijo pa tudi potočim kako solzo...[sm=smiley36.gif] Hormoni, hormoni...

vijola1 -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 17:58:04)

No meni ni uspelo grem pa drugi mesec samoplačniško k dr. Tomaževiču ker ne bom čakala do junija na nov postopek. Upam da nama tokrat rata.

smartika -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 19:19:13)

rozica86 hvala za dobre želje......tudi jaz tebi želim, da bi ti čimprej ratalo....
Jaz sem septembra 2012 , ko sem ostala brez transferja, (od dveh celic se ni oplodila nobena), dobila menstruacijo točno na 28 dan ciklusa....kar je pri meni zanimivo, saj je moj razpon menstruacij od 28 pa do 45 dni..

lp

oreh -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 19:58:06)

Dober večer!
[sm=smiley36.gif]tara, predčasnega in za povrhu še popoldanskega lulanja pa moški ne bodo nikoli razumeli[sm=smiley36.gif]. boš videla, kmalu bo prišlo tapravo jutro...

rožica jaz sem isto po neuspelem T dobila [sm=hudicek1.gif] čez 14 dni po punkciji.

Za vse čakajoče močno, močno držim pesti, naj vam dnevi kolikor se že pač da v taki situaciji hitro minevajo in upam, da nas kmalu kakšna razveseli s kako lepo novičko.

Pommaranca -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 20:29:22)

vijola1 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] prišel bo pravi čas!

Toppssy -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 20:57:03)

Ojla,

malo pozno se javljam, sem bila do 13h v Ljubljani, potem pa direktno na delo. No v glavnem test je pokazal pozitivno, moram pa povedati, da nas je bilo danes iz iste skupine kar 5 na testu in vse smo bile pozitivne ...tako, da so nas spraševale sestre kdo nam je delal transfer, da je toliko uspeha [sm=bravo.gif]. Zdaj moramo pa preživeti do 10.tedna pa bo ena stopnička več dosežena [sm=smiley1.gif]

Vijola1 jaz sem imela samo rjav izcedek, pa le to zjutraj, potem je izginil, rdečih flekov ni bilo nič. Mi je žal, da te je ujela [sm=hudicek1.gif], držim pesti za naslednjič!

Mislim na vse vas, da vam uspe ... ker vem kakšna psiha nas spremlja ...živčnost ... bolečine in joka. Ne obupat, veliko vas misli na vas !!![sm=pikapoka1.gif]

smartika -> RE: januar / februar 2013 (21.2.2013 21:33:09)

Toppssy [sm=bravo.gif] za plusek, pa držim pesti do konca
[sm=smiley1.gif]

jona klara -> RE: januar / februar 2013 (22.2.2013 7:52:27)

topssy- čestitke zA[sm=nosecka.gif]!Kdo pa je delal et, če lahko vprašam
vijola-drži se vem ksakšno razočaranje je to.Ne vem, če je dobro, da že greš drugi mesec v postopek zaradi hormonov, ki so še vedno prisotnoi v telesu in če si imela punkcijo morajo miniti 3 menstruacije. Zagotovo pa jeTtomaževič najboljša alternativa na gk lj.Samo obetajo, da gre junija v pokoj, če bo res šel, pa griza za kliniko in seveda nas.Upam, da do takrat rata, da še nas nosečke spravi naprej.Srečno, saj ti bo vse on povedal.

februar202 -> RE: januar / februar 2013 (22.2.2013 8:16:02)

Pozdravljene punce

Tudi jaz vas berem že nekaj časa pisala pa nisem. Trenutno čakam kako se bo končal moj 6. postopek. Do sedaj je bil samo en uspešen pa se je žal končalo z ss.
15 sem imela transfer ene pikice. Danes je sedmi dan, dol še vedno belina, občasno me špika, drugače pa nobenih posebnih znakov. Dnevi se vlečejo in bi najraje vse skupaj prespala, če bi se dalo. Krvnega imam 4.3.

Toppssy [sm=bravo.gif] čestitke za plusek. Po dolgem času ena lepa novica. Tudi ostalim, ki je uspelo čestitam.

Ostalim, ki čakate držim pestke in iskreno iz srca želim samo pluske.
Tistim, ki pa ni uspelo pa želim, da bo naslednji postopek uspešen.

Tara81[sm=smiley36.gif] tvojemu sporočilu sem se pa tako nasmejala, ker ko sem brala sem videla, da nisem edina, ki je že 6 dan norela z testom pa tudi fant je enako reagiral[sm=jezicek.gif] Tudi pri meni nima stopka več vpliva[sm=smiley36.gif]

Srečno punce.

lp, februar202

vijola1 -> RE: januar / februar 2013 (22.2.2013 13:08:15)

Jona klara, jz grem k njemu na privat kliniko barsos nekej tacga samoplačniško in ne na gkl. Hodm pa zdj k bionergetiku da me sčist hormone in telo. Jah tud če bi 3 mesce čakala ne vem če se takrat normalizera. Tko da bom vidla kaj mi bo reku. Dost mam tega k ti rečejo pridte čez tok in tok časa. Preveč cajta je minil. Upam da nama tokrat rata.

T3JK4 -> RE: januar / februar 2013 (22.2.2013 13:49:53)

Evo mene z UZ...
Rekli so, da bo v ponedeljek punkcija. Yupi... končno sem odreagirala na hormone :)

iris1978 -> RE: januar / februar 2013 (23.2.2013 0:57:00)

Dober večer oz. dobro jutro :-)

Kar ne morem it spat ob vseh teh forumih in branju vsega. V sredo sem imela punkcijo in sem pridelela 18 j. celic, zdaj pa strahoma čakam, koliko se jih bo oplodilo.

Vse srečkam želim lepo nosečnost sem ostalim pa čimprej tako težko pričakovani[sm=rozacrtici.gif].

Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>