MIHIKA1
|
tibetka...glej, to kar počne Reš..nisem več prepričana, če je sploh legalno...v Lj so povedali, da tista, ki ima več kot 110 kg...pri tistih ne bodo delali postopka, dokler ne shujša...ma saj ti nimaš tolk a ne ? mislim, vedno znova se zgrozim, ko slišim besedo Reš...! ne vem, kaj naj ti v tem trenutku predlagam, ampak če boš imela venomer takšne težave pri njemu , je morda res boljše, da greš drugam...sicer ne vem, kako dolgo boš čakala, če greš drugam, da ne bo več kot tri mesece, kot bi bila na vrsti potem pri Rešu...ampak saj tudi ne veš, če bi bila na vrsti, če te skoz masira s temi kilogrami...ma saj to dol padeš...! res me žalostijo takšne zgodbe, čas pa tako beži in vedno smo starejše...a kaj bo potem reko, da si prestara..kdaj boš pa šla na IVF....mislim norec..res sem se prav pošteno najezla tu zraven, ampak, nekaj boš morala ukrenit, predvidevam,da te to psihično že fejst mozga, tako, da jaz če bi bila na tvojem mestu bi želela striktno pogovor z njim o tem,pred tem pa bi se prepričala, kako je dejansko s temi kilogrami..! jaz sem tudi med bolj težko kategorijo, pa nisem nikol rabla več zdravill...! mislim, vsaj ne vem, da bi jih rabla...!pa sem že slišala, da ima tud neke finte, da se vsak drugi postopek pri njemu plača...ma saj jih imaš pa šest zaporednih zastonj...to je res neki tip in pol...!!!!! moram pa povedat, da sem veliko deklet srečala v LJ, ki so šle vstran od njega...prav zaradi njegovega arogantnega obnašanja...!!!!!
|