|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
20.2.2013 11:55:55   
MojcaD1980
joj cari ne bi vedla kaj ti povedat. Jaz se ne bi prevec sekirala. Ce si takoj sla ven si se verjetno uspela v casu izognit zarkom.

Roladica v fb skupini pisemo vse na zid ... vidimo samo me in nihce od nasih prijatelejev. Ce bo skupina ostala skirta cel cas ne vem. Nismo o tem se debatirale. :)

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.2.2013 15:33:49   
Penny
Jaz sem za to, da skupina za vedno ostane skrita in zaprta. Kaj pa koga briga, kdo je notr, še manj pa to, kaj pišemo in kaj smo pisale na začetku.

Cari, sam to je pa nemarnost osebja user posted image . Sicer še nikoli nisem videla, da bi bil rentgen kar tako v eni sobi, brez oznake in opozorila na vratih ...

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.2.2013 17:22:59   
babkaa
Dan!

Meni še kar slabo, sicer se mi zdi da čez dan že malo manj, zvečer pa ful... Spat še vedno hodim hitro (8-9). Nuhalno mam naslednji tedn, komaj čakam. Pridelela sem že 3kg, groza, sem tak jezna, pa saj ni čudno. če pa samo je, samo kaj pa nja če mi je tak slabo.. Kaj ostalim se je slabost že nehala? Kaj pa trebuhi, se že keri vidi? Meni se zvečer že malo, sem tak napihnjena pa sita hrane čez celi dan...No, iz dneva v dan se bolj privajam da bo dojenček in se nekak vedno bolj veselim, fajn mi je ker določeni že vejo za nosečnost in lahko včasih komu kaj pojamram...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.2.2013 17:42:53   
lollipop07
babkaa pr men je slabost v večini že pobegnila...in držim pesti, da pri tebi tudi kmalu mine...res zoprna zadeva, če ti je ves čas slabo...al si lačen al sit...bljahuser posted image meni se še ne pozna kaj dosti trebušček(sicer sem šele v 10. t), sem pa shujšala za 3kg od štarta...res pa da so se mi stopile vse pridelane mišice, pa še te dni ko sem bolna, mi nič ne paše jest...ubistvu komaj čakam, da bo mal trebuščka in kkšn gramček več, ker trenutno sploh nimam občutka da sem noseča...user posted image res pa da pouhn nos, pekoče grlo in glavobol precej pomagajo prikrit ostale nosečniške znakeuser posted image
imate ostale že vse nove hlače zarad trebuščka?

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.2.2013 18:14:04   
Penny
Od začetka 10. tedna nimam več slabosti, počutim se ful boljše, apetit se počasi vrača in sem ful vesela, da je tako (zdaj sem 11. teden).
Trebušček se malo malo pozna. Sem primerjala sliko od junija lani in od zdaj (oboje zjutraj pred jedjo). Se pozna, da je zdaj vse malo bolj napeto, ni pa nek grozen trebuh, da bi kdo lahko samo iz tega vedel, da sem noseča :) . Hlač pa še nimam novih, zaenkrat še ne rabim. Verjetno bom šla po nuhalni kaj v šoping.

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.2.2013 18:34:59   
mulica
Meni je bilo prejšnji teden (se pravi 8.) ful slabo, zdaj pa je že nekaj dni kar bolje. Upam, da tako ostane.
Trebušček je, ampak ne nosečniški user posted image Samo v prejšnjem tednu sem se zredila 3 kg, ker sem sem nonstop nekaj zobala.

Hlač še dolgo ne bom kupila nobenih, če sploh. V prvi N sem nosila samo tiste elastične trakove, s katerimi razširiš normalne hlače (vtakneš med gumba), nekje v 8. mesecu pa mi te hlače tud v stegnih niso bile več prav, ampak tako kot bo zdaj, je bilo takrat poletje in sem nosila pajkice in kiklice. Vsega skupaj sem kupila ena lanene hlače v MNG, ki so imele v pasu bombaž, tak za prepognit, pa še te sploh niso bile nosečniške.
Imamo srečo, da smo poletne user posted image Meni je ful škoda denarja za nekaj, kar bom nosila 3 mesece. Grem raje na dobro večerjo :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.2.2013 19:09:06   
pikec_pikica
Kako ste kaj?
Tudi jaz se počasi redim v trebušček ;)
Mene pa zanima, če je katere imela kaj problemov z vnetjem, ter kako ste rešile?
Lep Večer user posted image

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.2.2013 19:32:31   
Vanja13
Ojla,

sem misnala, da sem se končno znebila slabosti (ene 3 dni je bilo super), zdej pa spet groooza. Zjutraj je vse ok, pol popoldne se pa sam stopnjuje in zvečer je najhujš user posted image Upam, da bo čimprej minil, ker zdej sem pa že v 12. tednu in vse prijatlce so rekle, da jim je blo bolš po 10. tednu... Glede trebuščka pa tak, da ga zvečer samo js vidim (mislim, da je samo napihnjenost), dragi se pa skoz smeji in pravi, da še nikjer nič ni :)
A ma še kira kakšne druge težave (kislina, zgaga itd) in kako jih rešuje?
Pozdravček

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.2.2013 20:30:33   
Blue_one
Pozdravljene,

sem še ena izmed novink. Danes sem imela prvi pregled, zaenkrat kaže vse ok. PDP 24.9. Sem pa v 9. tednu.
Berem vas že kar nekaj časa, ampak sem si rekla, da bom počakala na prvi pregled, preden se vam javim. Slabosti imam predvsem popoldanske in večerne, ki pa počasi pojenjujejo. Zaenkrat se mi še nič ne pozna, bomo videli koliko časa bo tako ostalo.
Pa naj bo za prvič to vse...

Se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.2.2013 21:13:15   
Cari
pikec_pikica jaz sem imela prejšnjo user posted image ves čas težave z vnetjem. Mi je sestra pri G priporočila čaj za sečila za nosečnice (dobiš v lekarni) pa je res pomagal. Za sečila. Za ostalo pa sem poskusila jogurt, pa....na koncu pa kupila ene svečke, mislim da so bile ene naravne Vaginalete tale lila škatlica in sem ene tri večere jih vstavila, pa je bilo malo bolje. Mislim da je bil glavni vzrok stres + sladkarije. Tako da sedaj se vsaj sladkarijam izogibam, pa stresu, če se le da, vsaj doma user posted image

Cari

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
21.2.2013 7:27:01   
Leni01
Končno mi je ratalo....odpret okno user posted image

*tedy*.......zelo mi je žal user posted image user posted image . Drži se in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

Anonimna.....upam, da so se ti izcedki umirili in da je vse kot treba bit user posted image user posted image

Pri meni slabosti še vedno vstrajajouser posted image tudi bruham..... Jutri grem v 13t in imam občutek, da mi slabosti sploh ne bodo minileuser posted image . Na bolniški sem do 1 marca in močno upam, da mi bodo slabosti do takrat minile. No, vsaj hujšam ne več.
O trebuhu ni ne duha ne sluha. Ravna ko deska user posted image . Še preveliki bušiji bodo....sploh čez poletje user posted image user posted image

Dobrodošle nove user posted image user posted image

Mulica....jaz sem si tudi v prvi user posted image kupila lanene hlače v mng. So bile super in ene kavbojke v Zari. To nosečnost ne mislim nič kupovat. Pajkice, tunike....itak so široke, oblekce in to je to.

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 21.2.2013 7:31:02 >

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
21.2.2013 7:50:22   
robika
Jutro punce,včeraj smo imeli NS,vse je v najlepšem redu,videli smo pa tudi da ima našo dete lulčeka,tak da bo pa mogoče le ratalo po treh puncah pridelat fantekauser posted image ,nama je pomembno da je vse kot mora biti,ni važno al fantek al punčka

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
21.2.2013 8:23:37   
babkaa
Jutro! OO, še vse lahko narmalno nosite hlače, jaz že ene tri tedne ne morem, kavbojke me čez boke tiščijo, sploh ko se vsedem mi je neprijetno, nosim pajkice, sem si trojne kupla, pa kake nosečniške kavbojke si bom kupla.. Meni je tudi zjutraj nekak okej, popoldan pa zvečer pa katastrofa, sploh zvečer slabo da joj... Res sem se že naveličala slabosti, ker vedno nekaj jem, zato pa se samo redim, se že počutim tako debelo, moj mi pravi, da mam domišljijo... Nekih drugih problemov pa nimam(zgaga, zaprtje,...) Pač slabo nonstop, upam samo da mi nebo dobre 4 mesece kot mi je bilo prvič, ker to pomeni še mesec pa pol, ojoooj....

Uu, kaj že na nuhalni se vidi spol?!?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
21.2.2013 8:42:44   
skrivnostnica
Cari, mislim, da to ne bo problema, ker niso tebi delali rentgena. user posted image

glede FB skupine...absolutno naj ostane skrivna skupina. kaj pa druge briga, kaj si imamo me za povedat. user posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
21.2.2013 8:47:52   
Cari
Oj,

no barbkaa tudi jaz sem v nosečniških hlačah že kak mesec. Imam pač sicer vse oprijete, pa trebušček se mi takoj napihne in ne maram, da me kar koli drži čez trebuh. Imam pač dvoje hlače še od prej - ene črne in ene rjave - pač rabim za v službo, pa ravno včeraj sem si kupila še ene kavbojke, ker so prejšnje nosečniške odslužile. Sem šla pa kar v popek, ker imajo res najbolj kvalitetno narejene v pasu, kakšna elastika me prav gotovo moti. Pa za tretjega otroka ali več sem dobila še -10% user posted image . Sploh nisem vedela, da imajo to foro.

Cari

Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.2.2013 8:48:08   
MojcaD1980
tudi meni hlace skoraj da niso vec prav ... tiscijo me v stegnih in cez trebuh. (malcek zato ker sem pridobila kako kilco med bozicnimi prazniki in + 2 kg v nosecnosti).
Hvala bogu problem resujem z tunikami in pajkicami. :) :)

slabosti nimam vec - ze prej sem jih imela zelo malo. Vsake tolko imam rahle bolecine v trebuscku. To je pa tudi vse. Zgage nimam, zaprtja tudi ne. :) :)

Trebuscek pa ja ... je mal drugacen kot ponavadi. :)

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.2.2013 8:52:40   
Cari
Glede RTG se tudi jaz tako tolažim, samo mislim, da bom do septembra sedaj imela slab občutek. Res samo upam, da bo vse ok. Itak pred porodom nihče ne more vedet. Pa tako sem jezna, da se kaj takega sploh lahko zgodi, še posebej, ker je imela na kartoteki napisano, da sem noseča! Grrrrrr
A katera dela v zdravstvu pa je že kdaj slišala za RTG ki ga imajo kar v ordinaciji? Bila sem na pregledu za obščitnico, ker so mi najdli eno bunkico, pa se sedaj nihče noče ukvarjat z njo in me malo pošiljajo okrog.... Tam je bila pisarna in potem notri dve mizi, dve sestri in dva rentgena. Sem mela srečo, da je delal samo eden...

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.2.2013 8:54:29   
Vanja13
Za vse tiste, ki vam je zvečer slabo, jst sem včeri odkrila novo for user posted image Ves čas grickam čokoladne kroglice od Nesquicka (brez mleka) in morem rečt, da pomaga user posted image user posted image Mogoče bo pa še kateri :)
Jst načeloma trebuščka nimam nič, sam vseeno že kakšen mesec nosim samo pajkice, ker me kavbojke tiščijo ko sedim. Drgač pa mislim, da smo kr srečnice s temi oblačili, ker poleti (ko bomo res imele trebušček) lahko itak nosimo samo oblekce, ki sploh ne rabiijo bit nosečniške, pol k se bo pa mal ohladil bojo pa že dojenčki tukaj :) Juuhhuuu

Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.2.2013 9:09:48   
mulica
Joj blagor, ene pa že na nuhalno in že spol poznate user posted image kako je pa to fajn user posted image Pri meni prvič na nuhalni niso videli spola, no, Pušenjaku se ni dal dobr pogledat user posted image , pol en teden kasneje pa sem imela en izredni UZ (pa se ne spomnim sploh zakaj, pa če me ubiješ), in so že zagledali lulčka ;)

Je kar fajn imet čim kasneje nuhalno, da se že več vidi.

(odgovor članu Vanja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.2.2013 9:20:53   
Anonimen
Forum kar precej nagaja user posted image Izcedek nimam več,slabo mi ni ker imam zapestnico,en dan sem lačna en dan pa ne,jem kosilo potem pa čez 5 minut lačna,trebušček še vedno isti (.) (.) so polne ne boleče,spodnji del trebuha je malo trdi.Punce kake znake imate kaj ?user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Leni01

Končno mi je ratalo....odpret okno user posted image

*tedy*.......zelo mi je žal user posted image user posted image . Drži se in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

Anonimna.....upam, da so se ti izcedki umirili in da je vse kot treba bit user posted image user posted image

Pri meni slabosti še vedno vstrajajouser posted image tudi bruham..... Jutri grem v 13t in imam občutek, da mi slabosti sploh ne bodo minileuser posted image . Na bolniški sem do 1 marca in močno upam, da mi bodo slabosti do takrat minile. No, vsaj hujšam ne več.
O trebuhu ni ne duha ne sluha. Ravna ko deska user posted image . Še preveliki bušiji bodo....sploh čez poletje user posted image user posted image

Dobrodošle nove user posted image user posted image

Mulica....jaz sem si tudi v prvi user posted image kupila lanene hlače v mng. So bile super in ene kavbojke v Zari. To nosečnost ne mislim nič kupovat. Pajkice, tunike....itak so široke, oblekce in to je to.

(odgovor članu Leni01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.2.2013 10:21:31   
pikizenc
Joj men se tok vleče do NS. Zdej je že 4 tedne od zadnjega pregleda in sem bla čist skulirana, zdej me pa tok neki včasih špika in zateguje spodaj, da ratam čist paranoična. K da še nisem bila noseča user posted image No čakat bo treba še do torka, potem pa upam da spet mal zadiham ...

Facebookašice, dejte mogoče mal spomnit administratorja, da nas kej doda. Jaz sem že povsod pisala, pa še nisem zraven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.2.2013 10:57:51   
mamz
pikizenc, ali si kontaktirala ta pravo za fb, ker sta dve z enakim imenom, naša ima svojo punčko za prikazno sliko.

Jaz sem še veno enako, slabo, ne paše jesti, danes dopoldne je sploh noro. Od pol sedmih sem pokonci in sem šele ob devetih malo kompota pojedla.
Čez dan nisem več tako utrujena, je malo boljše, zvečer pa zaspim takoj, ko se uležem in zjutrj, ko zvoni budilka kar težko vstanem.user posted image
Drugače sem pa včeraj cel dan delala in v službi skoz stojim, se mi zdi da sem imela zvečer bolj zatečene noge kot ponavadi.
Jaz že ena dobra 2 tedna nosim pajkice pa krilo, v omari sem imela ene navadne hlače, ki imajo elastičen pas, tako, da še te malo nosim. Mogoče bom šla drug teden malo pogledati po trgovinah, če se mi bo dalo.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.2.2013 11:29:27   
Penny
Groza, 20x moram kliknit za odgovor, da se mi končno odpre okno. Najrajš bi samo še na Facebooku pisala, ker to je že nenormalno! user posted image

pikizenc, sem opomnila Wojcico, upam, da se boš zdaj lahko uspešno pridružila FB skupini. Najboljše je sicer, da ji preko RR pošlješ link do svojega FB profila (če še nisi). Tako ne bo pomot, ali si poslala pravi.

Občasno me kaj zaboli ali špikne v trebuhu, potem pa hitro guglam in ugotovim, da imajo tudi ostale punce enake težave. In sem spet mirna do naslednjega tedna user posted image . Prsi pa tudi še vedno bolijo na on-off, ampak baje je tudi to normalno.
Čas mi pa zelo hitro teče, naslednji ponedeljek že NS, pa se mi zdi, da sem se včeraj naročila. Samo upam, da bo vse vredu user posted image .

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.2.2013 13:38:45   
pikizenc
Tale RR res štrajka, Penny hvala da si Wojcico opozorila, sem ji še enkrat poslala pa še link mojega profila. Ima pa dve sliki svoje punčke pa še drevešček je na sliki a ne?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.2.2013 13:46:25   
Penny
Pikizenc, imaš zasebno sporočilo :).

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?