|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
16.2.2013 1:39:23   
Maora
Prosim vas!! Povejte mi!! Ne morem delati nocne sihte! Utrujena sem do konca. Najraje bi zdaj zaspala! Se da kaj narediti, da ne bi delala nocne?? Kako? Ne morem vec!!

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
16.2.2013 10:21:07   
Anonimen
Punce meni se bo zmešalo od straha user posted image grem zjutraj na veliko potrebo potem se umijem pa še opravim malo potrebo se obrišem in na papir zagledam malo rdeč(roza) barvo meni se bo zmešal,me nič ne boli glih zdaj sem šla spet na wc na malo potrebo se obrišem pa ni nič na papirju meni je tako strah user posted image user posted image user posted image imela sem 3 ss zato sem še bol panična user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Maora

Prosim vas!! Povejte mi!! Ne morem delati nocne sihte! Utrujena sem do konca. Najraje bi zdaj zaspala! Se da kaj narediti, da ne bi delala nocne?? Kako? Ne morem vec!!

user posted image

(odgovor članu Maora)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
16.2.2013 10:30:18   
Penny
Maora
Kolikor vem, nosečnica ne sme delati nočnih. V Pravilniku sicer piše, da je potrebna neka ocena tveganja. Kaj pravi ginekolog?

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6702804

http://www.cilizadelo.si/default-30600.html#a
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/vzd/Nosecnice_1.pdf
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/pravilnik_vzd_nosecnice.pdf

Zakon: http://www.zakonodaja.com/zakoni/x/1/1/zdr/cleni/190.clen/190.clen

Anonimna, lahko da je od napenjanja med veliko potrebo kakšna žilica na materničnem vratu počila in da ni nič nevarnega. Opazuj.

< Sporočilo je popravil Penny -- 16.2.2013 10:37:32 >

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
16.2.2013 11:01:52   
Pinas
Maora-jaz bi šla na tvojem mestu do ginekologa,da ti napiše,da si res noseča in odnesla delodajalcu,da ima črno na belem.Če je zakon tak je pač tak in ti ni treba.user posted image
Anonimna-če je kri od velike potrebe,potem je pač počila kakšna žilica pri napenjanju-kot je napisala Penny.Ali pa počil kakšen notranji hemeroid-skratka nobene panike.
Najprej ugotovi 100% od kod je,potem pa naprej.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
16.2.2013 15:45:10   
Maora
Vprasala sem g, rekel je z ostrim tonom,da nosecnosti ni bolezen, da lahko delam brez problema. Tudi, da se mora delodajalec dobro zavedati, kaj nosecnica lahko in kaj ne sme, ker je z zakonom vse doloceno. To je rekel. Tak da adijo!!!

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
16.2.2013 16:54:57   
Penny
Eni ginekologi so pa res pizde! Pardon my French.

Ok, a ti pri delodajalcu velja materinska knjižica z vpisanim PDP-jem kot potrditev nosečnosti? Potem to predloži in še dodatno povdari, da ne smeš in moreš delat nočnih.

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
16.2.2013 17:03:41   
Inikica
Kakšen grozen odnos. user posted image Saj ga prosiš za potrdilo in ne bolniško ... pa še ta bi znala še kako koristit, da si malo spočiješ.
Kaj pa, če stopiš do osebne zdravnice?

Anonimna - držim pesti, da ni nič narobe ampak stavka kakšen hemoroid ali žilica.

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
16.2.2013 18:06:39   
lollipop07
Maora če ne moreš delat, pač to povej šefu...vem pa da jaz vsekakor ne bi mogla ponoči delat, ker sem že ob 8h zvečer ko zombi...user posted image
anonimna jaz sem tudi imela malo krvavitev, bolj na začetku...takrat sem se popolnoma ustavila...nič športa, nobenih naporov in vsako minuto ko sem se lahko ulegla, sem se...če se stvari ne ponovijo, je res možno, da ni bilo sploh iz prave "luknje", če se pa ponavlja pa obvezno h ginekologu...

pri nas v službi se je končno malo ustavilo...sem zadnje dva tedna po 12 ur delala in sem hodila domov samo spat...morm rečt, da me je kar malo skrbelo za user posted image , ker je blo zelo stresno...ampak sva kljub občasnim bolečinam, slabostim in ostalim radostim, prišla skozi tole stresno službo...sedaj se bo malo umirilo...počasi bo pa tako ali tako treba tudi v službi povedat...no bilo je tako delovno, da sem se vsak dan pozabila na nuhalno naročituser posted image v ponedeljek se moram nujno...
je pa tut men mučno, ko imam sedaj med pregledi kar 5 tednov časa in tudi meni je datum že na prvem pregledu zamaknila za kar 10 dni...je zoprno, ko si kar naenkrat 10 dni manj noseča...user posted image
no zdej grem pa mal žehto dat prat, ker se je je nabral v tem času...da o prahu in ostalih stvareh ne govorim...
lep vikend vam želim...

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.2.2013 15:45:50   
Penny

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.9.
Teta Estera, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 18.2. (NS)

5.9.
mala.pikica, 32, MB, 2user posted image , 15.2., 25.2. (NS)
Prva anonimna, 22.2. (NS), 27.2.
robika, 4user posted image , 20.2, 4.3. (NS)

6.9.
Leni01, 34, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (+NS)
Partika, 29, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 25.2. (NS)
skrivnostnica, 30, Lj, 3user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS), 12.3.

7.9.
MojcaD1980, 32, NG, 1user posted image , 0user posted image , 20.2./4.3. (NS), 13.3.

8.9.
Wojcica, 24, Prlekija, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS), 6.3.
Tara S, 3user posted image , 2user posted image

10.9.
Trilč, 29, Ce, 2user posted image , 1user posted image , 14.2.

11.9.
babkaa, 2user posted image , 1user posted image , 28.2. (NS), 15.3.
pikizenc, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS)

12.9.
anonimna (Celine), 5user posted image , 2user posted image , 13.2.
Čebelca10, 2user posted image , 1user posted image , 6.3. (NS), 2.4.
nesika, 2user posted image , 1user posted image , 25.1.
paškec, 31, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 18.2., 4.3. (NS)

13.9.
*kmetka*, 32, Ce, 3user posted image , 1user posted image , 11.3.
mami411, 5user posted image , 4user posted image , 5.2.
zoga08, 3user posted image , 2user posted image

14.9.
Anonimnauser posted image , 18.2.
little_thing, 27, MB, 1user posted image , 0user posted image , 12.2.

15.9.
jagodka14, 33, 3user posted image , 2user posted image , 20.3.

16.9.
anonimna#26, 26, Lj, 2user posted image , 0user posted image , 4.2.
mamz, 31, Lj, 1user posted image , 12.3.
Penny, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 4.3. (+NS)
Pinas, 3user posted image , 2user posted image , 6.2.
roladica, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.2.
Tejči, 29, Mb, 2user posted image , 1user posted image , 8.3. (+NS)

17.9.
SunRa, 28, 1user posted image , 0user posted image , 7.3. (NS)
Vogue, 29, 2user posted image , 0user posted image

18.9.
breskvica82, 30, Prlekija, 2user posted image , 1user posted image , 6.3. (NS)
lollipop07, 26, Kr, 1user posted image , 0user posted image , 13.3.
Lyah, 38, 1user posted image , 0user posted image , 5.3. (NS)

19.9.
coca cola, 2user posted image , 1user posted image . 12.2.
sončnica mala, 25, Ce, 1user posted image , 0user posted image , 26.2.

20.9.
anonimnauser posted image , 4user posted image , 3user posted image
Cari, 4user posted image , 2user posted image , 26.2, in 8.3. (NS)
Vesna27, 31, 1user posted image , 13.3.

22.9.
LuNaMi, 27, 2user posted image , 1user posted image
Maora, 28, Prekmurje, 4.3.

23.9.
me ni, 40, Kr, 2user posted image , 1user posted image , 22.2.
severnica88, 24, Posavje, 1user posted image , 0user posted image , 5.3.
rtm_, 27, Lj, 1user posted image , 14.2.

25.9.
dbo, 2user posted image
Kiya, 2user posted image , 1user posted image

26.9.
Nusyka, 0user posted image
puppe, 34, 3user posted image , 2user posted image , 20.2.

27.9.
anonimna5, Lj, 3user posted image , 1user posted image , 6.3.
Kim80, 2user posted image , 1user posted image , 26.2.
LunaUna, 26, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 27.2.
mulica, 31, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 18.2.
*tedy*, 4user posted image , 18.2.

X.9.

čoko1

anonimnauser posted image user posted image

ANDREA2010, 2user posted image , 1user posted image

Zora20, Kozina, 1user posted image

anonimnauser posted image , 35, NM, 3user posted image , 0user posted image , 18.2.

tejchyi, 18.2.

goplay, 12.2.

MoSoNi, 31, Ve, 1user posted image , 21.2.

Inikica

user posted image user posted image z nami so pot začeleuser posted image user posted image
sonchek1
zoja09
gittex
sunflower29
alsa1
babyika88
šeena26

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 62

user posted image PREGLEDI user posted image

18.2. roladica, tejchyi, mulica, Teta Estera (NS), anonimnauser posted image , anonimnauser posted image , paškec
20.2. puppe, robika, MojcaD1980? (NS)
21.2. Leni01
22.2. me ni, Prva anonimna (NS)
25.2. Partika (NS), mala.pikica (NS)
26.2. skrivnostnica (NS), Kim80, Cari, pikizenc (NS), Leni01 (NS), sončnica mala, Wojcica (NS)
27.2. LunaUna, Prva anonimna
28.2. babkaa (NS)
4.3. Penny (+NS), robika (NS), Maora, paškec (NS), *kmetka* (NS), MojcaD1980? (NS)
5.3. Lyah (NS), severnica88
6.3. Wojcica, Čebelca10 (NS), breskvica82 (NS), anonimna5
7.3. SunRa (NS)
8.3. Cari (NS), Tejči (+NS)
11.3. *kmetka*
12.3. skrivnostnica, mamz
13.3. MojcaD1982, lollipop07, Vesna27
15.3. babkaa
20.3. jagodka14
2.4. Čebelca10

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnect.com
- pregnology
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Priročnik - šola za starše
e-nosečnost
ABC ginekologije in porodništva (dr. Pušenjak)

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1 - priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2 - priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.2.2013 15:56:03   
*tedy*
Tud jest sem šla danes zjutraj na stranišče in na papirju sveža kriuser posted image . sem kar šla takoj na urgenco , kjer pa je naredila UZ in je plod kar premajhen za 9t ( GV 14,9mm, plod 3,8mm), meni je sicer rekla da srčka ne vidi, je pa res potem še dolgo gledala in na izvidu piše " PSU še vidim zagotovo". je pa zraven tud neki neznani hematomuser posted image .
Skartka nimam veliko upanja, saj zadnje dni res nimam več znakov da bi bila noseča.....jutri imam itak pregled pri svoji ginekologinji pa bom videla kaj bo ona rekla.
Nikoli se mi še to ni zgodilo ( imam 4 sončke doma) in šele zdaj razumem vse , ki se vam to večkrat zgodi......meni se danes že cel dan po malem meša, da o joku ne govorim......
user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.2.2013 16:15:30   
Penny
PSU = plodovi srčni utripi

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče te bodo pa še nekaj časa opazovali in bo plodek vseno rastel. Lahko da si kasneje zanosila?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.2.2013 17:43:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Tud jest sem šla danes zjutraj na stranišče in na papirju sveža kriuser posted image . sem kar šla takoj na urgenco , kjer pa je naredila UZ in je plod kar premajhen za 9t ( GV 14,9mm, plod 3,8mm), meni je sicer rekla da srčka ne vidi, je pa res potem še dolgo gledala in na izvidu piše " PSU še vidim zagotovo". je pa zraven tud neki neznani hematomuser posted image .
Skartka nimam veliko upanja, saj zadnje dni res nimam več znakov da bi bila noseča.....jutri imam itak pregled pri svoji ginekologinji pa bom videla kaj bo ona rekla.
Nikoli se mi še to ni zgodilo ( imam 4 sončke doma) in šele zdaj razumem vse , ki se vam to večkrat zgodi......meni se danes že cel dan po malem meša, da o joku ne govorim......
user posted image
ne izgubi upanja, mogoča je kasnejša zanositev, krvavi pa lahko hematom in bo na koncu vse okuser posted image ne obupaj

user posted image

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
18.2.2013 7:17:29   
lollipop07
Ko sem že mislila, da sem se ubranila...grlo peče, iz nosa teče, to da sem komaj vstala pa že skoraj ni relevantvno...ali katera ve katera zdravila za grlo lahko nucam - pastile in spreji in te zadeve. za nos rabim samo 10km robčkov, za energijo pa še ne vem čist točn ampak bom že pogruntala.
matr!
tedyuser posted image držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
18.2.2013 7:32:06   
Čebelca10
Pozdravljene po dolgem času!
Tale teden je bil kar naporen, mali zbolel potem še pa jst in mož....super...porabili smo tono robčkov...hvala bogu da je zdaj že boljše...user posted image

tady-mogoče je res nastopila zanositev kasneje, uglavnem pa držim pesti...user posted image

lollipop07-kolikor vem lahko samo lekadol uzameš če imaš vročino nad 38, drugih stvari kot so pastile itd.pa ne...no tako sem jst slišala vem pa tudi ne 100%...vprašaj ginekologa...

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
18.2.2013 7:50:32   
Cari
lollipop, jaz se vsemu izogibam sedaj (beri zdravilom, sprejem...) in prisegam le na čaje = veliko piti in počivati. Ob močnih bolečinah v grlu sem v prejšnji user posted image vzela Granobil pastilo in ob res hudih bolečinah - zobobolu ko skoraj nisem več mogla ust odpert, dva lekadola. Vprašaj pa še ginekologa, oni najbolje vedo. Upam, da boš kmalu bolje.

tedy, tudi zate držim pesti. Najbolje ve samo tvoj ginekolog, pojdi čimprej k njemu na pregled. Boš videla da bo vse ok.

Cari

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
18.2.2013 8:55:50   
*tedy*
user posted image user posted image
na žalost nam ni bilo usojeno user posted image user posted image
krvavim res nenormalno veliko, celi kosi.......
sem klicala pa je rekla da če ne bom preveč krvavela lahko počakam do popoldne in grem k svoji zdravnici, kot sem naročena, sicer pa naj grem na urgenco na čiščenje. Bom počakala do popoldne morda gre pa samo vse ven in ne bo potrebno čiščenja.

držite se

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
18.2.2013 9:58:17   
mulica
*tedy* user posted image user posted image

Lollipop07 -jaz sem prejšnji teden, ko me je nenormalno bolelo grlo, pošpricala z malo propolisa, imajo tudi na vodni osnovi ... s tem baje lahko.
Pa vzela sem en Lekadol, ker se res nisem mogla niti dvignit iz postelje, čeprav nisem imela vročine ... paracetamol naj bi se lahko , tudi do 5 na dan, čeprav pred 12 tednom vseeno raje manj kot več.

Ne vem, jaz sem že odkar sem noseča nonstop prehlajena ...user posted image Zdaj sem se celo že navadila spati z odprtimi usti, ker imam poln nos, sprejev pa nočem uporabljati.

Danes je poseben dan, dočakali smo namreč naš prvi pregled. user posted image Sicer šele v poznih popoldanski urah, tako da nas čaka dooolg dan.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
18.2.2013 10:01:17   
pikizenc
tedy - user posted image drži se

lollipop - granobil za grlo mislim da lahko, ostalih pastil pa ne

glede FB - kakšen nick pa ima Mojca tud na RR, da ji še tu napišem sporočilo, da me doda v skupino?

Oooo danes imate pa ene že kar NS? Uživajte, enako pa tiste ki greste na prvi pregled user posted image

< Sporočilo je popravil pikizenc -- 18.2.2013 10:04:50 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
18.2.2013 10:09:06   
Penny
lollipop, verjetno najbolš, da kar v lekarni vprašaš? Kakšne Granobil pastile verjetno lahko? Sicer se mi zdi, da za grlo pomaga tudi karamelno mleko oz. ne vem točno, kako se reče (popečeš sladkor in ga zaliješ z mlekom, nato pa greješ še tako dolgo, da se sladkor raztopi).

mulica: temu se baje reče nosečniški rinitis. Zaradi hormon sluznica v nosu nabrekne al tko nekako.

*tedy* user posted image user posted image user posted image

pikizenc: Wojcica

< Sporočilo je popravil Penny -- 18.2.2013 10:19:17 >

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.2.2013 10:09:16   
MojcaD1980
tedy :( :( :( user posted image user posted image

Ce te zelo boli grlo bi jaz tudi propolis pospricala ... ampak samo ce je res nujno. Ce ne bi kar pocakala.

Jaz imam pa nos zaprt in full tezko diham. bo ze minilo. :)

Penny datum moje nuhalne bo kar 04.03. ostal :) Res si super pri azurniranju podatkov. Cestitam :)

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.2.2013 10:11:11   
Anonimen
Sem šla na urgenco in dva dni preživela v bolnici krvavela sem za en vložek na dan nobene bolečine razen slabost tako da danes niti sledi da bi kaj krvavela,naredili so mi UZ vse ok tudi oni ne vejo zakaj bi krvavela tako da v petek imam spet kontrolo razen če bi se prej kaj pojavilo takoj moram nazaj.Punce jaz sem cist panična non stop hodim na wc user posted image je katera imela krvavitve na začetek nosečnosti?Ne morem se pomirit user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce meni se bo zmešalo od straha user posted image grem zjutraj na veliko potrebo potem se umijem pa še opravim malo potrebo se obrišem in na papir zagledam malo rdeč(roza) barvo meni se bo zmešal,me nič ne boli glih zdaj sem šla spet na wc na malo potrebo se obrišem pa ni nič na papirju meni je tako strah user posted image user posted image user posted image imela sem 3 ss zato sem še bol panična user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Maora

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.2.2013 10:11:16   
MojcaD1980
nos rinitis?? a tud to obstaja??

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
18.2.2013 10:17:25   
Penny
LOL nosečniški rinitis bi moralo pisat.

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.2.2013 10:58:31   
mulica
Ja ja, to res obstaja, amapk ne, jaz sem res kar naprej prehlajena, s kihanje, kašljanje in slabim počutjem vred ... vse poberem, kar tamali prinese iz vrtca.
Ni samo brezbarven izcedek user posted image

Komaj čakam, da bo pomlad, da minejo ti prehladi ... in slabosti user posted image Rabim malo več energije, doma sem kot cunja, še kuhat se mi ne da, že vsi zavijajo oči nad juhami user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.2.2013 11:02:12   
paškec
Pozdravljene!

Tedy, zelo mi je žal kaj preživljaš, bogica!!user posted image

Jaz sem ravnokar iz pregleda, sem 10 tednov in 5 dni noseča, plod je velik 4,03 cm, srček bije hitro in glasno, miga z nogicami in rokicami, je celo pomahaluser posted image partner je bil zraven, in je bil cel hepi, da je končno videl malo bitjece. jaz pa tudi presrečnaaauser posted image
zdaj pa še nuhalna čez 14 dni in potem bom pomirjena;)

sem vprašala ginekologinjo ali naj pred nuhalno grem še na dvohormonski test, je rekla, da ni potrebe, naj se potem po nuhalni doktorca odloči ali potreba ali ne... ne vem, ker sem mali ziheraš, se bom do jutri odločila, če bom poslušala njen nasvet;)

držim pesti za vse vaše srčke!
Lp, m.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?