|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
22.2.2013 23:27:37   
mamz
Midva sva šla danes ravno mimo Baby centra, tako, da sva šla notri malo vozičke pogledati. Je pa kar še nekaj časa, tako, da ne bova zaenkrat še kupovala. user posted image
Mogoče bo pa še kaka fajn akcija, ali pa tako, kot je ena prej napisala, bi naročila preko interneta, ampak če bi lahko v živo videla. Bi pa rada kupila 3 v enem. user posted image

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.2.2013 8:38:01   
Blue_one
Hej,

meni se trebušček še čisto nič ne pozna. Tako, da še vedno nosim kavbojke, zaenkrat nimam namena, dokler ne bo potrebno, kupovati ničesar novega zame. Če odmislim slabosti, ki so, vsaj po občutku vedno manjše, tako za par ur na dan manj jih je, sem prav super.
Vozičkov in opreme za otroka tudi še nisva gledala, menim, da imava še ogromno časa za to :) Kolikor pa poznam mojega bo večina opreme kupljena kar po e-bayu. Verjetno bova najprej počekirala zadeve pri nas v trgovinah potem pa naročila. Imava dobre izkušnje s tem pri večini stvari. Bo pa verjetno voziček 3 v enem. (če ta termin prav razumem).
Na fb-ju se vam pa pomoje pridružim enkrat tekom tega tedna. Moram še par osebam prej povedati, potem pa user posted image .
Pri nas imamo spet snega za izvoz, tako da vam želim en lep snežen dan!

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.2.2013 9:24:26   
Matty
Pozdravljene, še ena nova.
PDP 1.9., druga user posted image , en petletnik. Za mano je NH, naslednji teden me čaka BHR.

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.2.2013 9:29:09   
Anonimen
Ojla. Ves čas vas že spremljam pri pogovorih, sedaj pa se vam bi rada pridružila - tudi na fb-ju. Pri nas pričakujemo dojenčka konec avgusta, tako, da sem si z vami septembrčicami zelo blizuuser posted image Vsem vam želim lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu Matty)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.2.2013 11:14:32   
natali1
Ojla,
Me zanima, če je katera nosečka mogoče iz SG-ja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.2.2013 12:04:21   
jagodka14
Men je dosedaj v vsaki nosečnosti, vedno ko sm mela pregled naredila še UZuser posted image , res da bol na hitro. Je bla prva pika bolj majhna in so zaradi tega spremljal bol pogosto. V drugi nosečnosti so pa preverjal če je ta tud tko majhna, tko da sm tud mela pogosto UZ. Kako bo pa zdaj bomo pa vidl user posted image . Jaz nakupovala še nism nič, pomoje me bo čez ene 2-3 mesce prijeluser posted image user posted image .

So mi včeri NS prestavel iz 4.3 na 8.3.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.2.2013 14:01:22   
natali1
Jaz mam NS 11.03. in resnično upam, da se bo mogoče že videl spol.
Po dveh fantih, bi pasala še ena punčkauser posted image

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.2.2013 19:54:12   
Penny

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.9.
Matty, 2user posted image , 1user posted image
Teta Estera, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 18.2. (NS)

3.9.
čoko1
Inikica
naty_87, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

5.9.
mala.pikica, 32, MB, 2user posted image , 25.2. (NS)
Prva anonimna, 27.2., user posted image
robika, 4user posted image , user posted image

6.9.
Leni01, 34, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (+NS)
Partika, 29, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 25.2. (NS)
skrivnostnica, 30, Lj, 3user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS), 12.3.

7.9.
MojcaD1980, 32, NG, 1user posted image , 0user posted image , 4.3. (NS), 13.3.

8.9.
Wojcica, 24, Prlekija, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS), 6.3.
Tara S, 3user posted image , 2user posted image

10.9.
Vanja13, 25.2, 1.3. (NS)

11.9.
babkaa, 2user posted image , 1user posted image , 28.2. (NS), 15.3.
pikizenc, 2user posted image , 1user posted image , 26.2. (NS)

12.9.
anonimna (Celine), 5user posted image , 2user posted image , 20.3., 2.4. (AC)
Čebelca10, 2user posted image , 1user posted image , 6.3. (NS), 2.4.
nesika, 2user posted image , 1user posted image , 25.1.
paškec, 31, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 18.2., 4.3. (NS)

13.9.
*kmetka*, 32, Ce, 3user posted image , 1user posted image , 11.3.
mami411, 5user posted image , 4user posted image , 5.2.
zoga08, 3user posted image , 2user posted image

14.9.
Anonimnauser posted image , 11.3. (NS), 13.3.
little_thing, 27, MB, 1user posted image , 0user posted image , 12.2.

15.9.
jagodka14, 33, 3user posted image , 2user posted image , 8.3. (NS), 20.3.
Pinas, 3user posted image , 2user posted image , 3.4. (AC)

16.9.
anonimna#26, 26, Lj, 2user posted image , 0user posted image , 4.2.
mamz, 31, Lj, 1user posted image , 12.3.
Penny, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 4.3. (+NS)
roladica, 30, 2user posted image , 1user posted image , 6.3. (NS)
Tejči, 29, Mb, 2user posted image , 1user posted image , 8.3. (+NS)
Trilč, 29, Ce, 2user posted image , 1user posted image , 14.2.

17.9.
natali1, 2user posted image , 11.3. (NS)
SunRa, 28, 1user posted image , 0user posted image , 7.3. (NS)
Vogue, 29, 2user posted image , 0user posted image

18.9.
breskvica82, 30, Prlekija, 2user posted image , 1user posted image , 6.3. (NS)
lollipop07, 26, Kr, 1user posted image , 0user posted image , 13.3., 14.3. (NS)
Lyah, 38, 1user posted image , 0user posted image , 5.3. (NS)

19.9.
coca cola, 2user posted image , 1user posted image . 12.2.
sončnica mala, 25, Ce, 1user posted image , 0user posted image , 26.2., 6.3. (NS)

20.9.
anonimnauser posted image , 4user posted image , 3user posted image
Cari, 4user posted image , 2user posted image , 26.2, in 8.3. (NS)
Vesna27, 31, 1user posted image , 11.3. (NS), 13.3.

22.9.
LuNaMi, 27, 2user posted image , 1user posted image
Maora, 28, Prekmurje, 4.3.
puppe, 34, 3user posted image , 2user posted image , 7.3. (NS), 22.3.

23.9.
severnica88, 24, Posavje, 1user posted image , 0user posted image , 5.3., 14.3. (NS)
rtm_, 27, Lj, 1user posted image , 14.3. (NS)

24.9.
Blue_one
MoSoNi, 31, Ve, 1user posted image , 13.3. (NS), 2.4.

25.9.
dbo, 2user posted image
Kiya, 2user posted image , 1user posted image

26.9.
Nusyka, 0user posted image

27.9.
anonimna5, Lj, 3user posted image , 1user posted image , 6.3.
Kim80, 2user posted image , 1user posted image , 26.2.
LunaUna, 26, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 27.2.
mulica, 31, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 18.2.

X.9.

anonimnauser posted image user posted image

ANDREA2010, 2user posted image , 1user posted image

Zora20, Kozina, 1user posted image

anonimnauser posted image , 35, NM, 3user posted image , 0user posted image , 18.2.

tejchyi, 18.2.

goplay, 12.2.

user posted image user posted image z nami so pot začeleuser posted image user posted image
sonchek1
zoja09
gittex
sunflower29
alsa1
babyika88
šeena26
*tedy*
me ni

PRIČAKUJEMO:
user posted image 1
user posted image 2
user posted image

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 65

user posted image PREGLEDI user posted image

25.2. Partika (NS), mala.pikica (NS), Vanja13
26.2. skrivnostnica (NS), Kim80, Cari, pikizenc (NS), Leni01 (NS), sončnica mala, Wojcica (NS)
27.2. LunaUna, Prva anonimna
28.2. babkaa (NS)
1.3. Vanja13 (NS)
4.3. Penny (+NS), Maora, paškec (NS), *kmetka* (NS), MojcaD1980 (NS)
5.3. Lyah (NS), severnica88
6.3. Wojcica, Čebelca10 (NS), breskvica82 (NS), anonimna5, roladica (NS), sončnica mala (NS)
7.3. SunRa (NS), puppe (NS)
8.3. Cari (NS), Tejči (+NS), jagodka14 (NS)
11.3. *kmetka*, Vesna27 (NS), natali1 (NS), anonimnauser posted image (NS)
12.3. skrivnostnica, mamz
13.3. MojcaD1982, lollipop07, Vesna27, anonimnauser posted image , MoSoNi (NS)
14.3. lollipop07 (NS), severnica88 (NS), rtm_ (NS)
15.3. babkaa
20.3. jagodka14, anonimna Celine
22.3. puppe
2.4. Čebelca10, anonimna Celine (AC), MoSoNi
3.4. Pinas (AC)

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnect.com
- pregnology
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Priročnik - šola za starše
e-nosečnost
ABC ginekologije in porodništva (dr. Pušenjak)

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1 - priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2 - priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
25.2.2013 10:26:19   
babkaa
Heloo!

Jaz sem danes 12 tednov, slabo mi je blo prejšnji tedn ful bolj kot ponavadi, utrujena še vedno, prooosim naj že mine vse to... kak ste lahko srečne tiste, ki vam ni slabo!!! Joj, zdaj bi pa slabosti že lahko pošle, če bo tak kot prvič, še me čaka celi MESEC slabosti!! Groza!! Ok, sem dala malo jeze ven, mi je boljše... Drugače pa mi so nuhalno prestavli na petek 1.3., upam da bo vse vredu, da bi se spol videl ne razmišljam, bom rekla da če ne vidi lepo naj rajši ne pove, ker te to potem čist zmede... Sem začela manj jest, ker mi je slabo če jem ali ne. Bom že, ko se bo slabost nehala bom verjetno komaj začela uživat nosečnost... Še je keri vedno slabo? Ta slabost me tak v slabo voljo spravlja, da niti nič kaj druga ne morem razmišljat..

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
25.2.2013 11:48:16   
mulica
Hojla bodoče mamice user posted image

Danes me taka čudna melanholija grabi ... nč se mi v službi ne da delat ... doma s tamalim pa tudi ne bi bila, ker od mene prav veliko nima ... je pa bolje da je v vrtcu kot da cel dan risanke gledava.
Jaz vem, kaj je še krivo poleg slabost, vreme. Jaz po pravici povedano imam dovolj snega. Itak me nonstop zebe (to sem tudi prebrala je eden od nosečniških spremljevalcev), sankanja smo se naveličali, smučat ne smem, tamali pravi da ne bi več smučal, bi raje plaval user posted image .. ne vem no, itak pol bolj kot ne ždimo doma in po obiskih, pa se mi ne da več. Malo akcije bi, sonček, narava ... vem, da bo takrat vse bolje, tudi na slabost pozabiš, oz. vsaj delno pozabišuser posted image .

Jaz sem v 10t, pa mi je še kar fino slabo + utrujenost po 15h je za znoret. Zdajle bi raje bruhala (sej vem, tiste ki bruhate me boste kregale), ampak ta oblika slabosti, ki jo imam jaz, da moram nonstop nekaj jest, je najhujša! Kr redim se in redim ...

Tile kurenti letos niso bili nič prida. Jaz hočem pomlad!

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
25.2.2013 14:23:10   
babkaa
Jaaa mulica, kot mi sebe brala, slabo in samo jeeem, groza, počutim se že kot slon, pa včasih bi tudi jaz rajši bruhala!!! Jaz tudi pridem domov ob teh in samo poležavam na kovču, nič ne pospravim, nekaj na silo se z malim igram, včasih še gre ob petih spat za pol urce in seveda grem jaz zraven, ob osmih pa spet kar spat. beda vglavnem - celi dan slabo za znoret, nonstop nekaj jem in čist sem brez volje... vsi mi grejo na živce ko so tak veseli pa me nekaj sprašujejo kak sem pa kaj si želim pa bla bla, jaz bi pa rada samo tišino in najrajši bi en mesec skup spala... zdaj sem vse zbedirala..

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
25.2.2013 14:43:23   
mulica
Ja no, morala bi cveteti od pričakovanja, sem pa totalno brezvoljna, kot da ne bi bila vesela :) In potem imam še slabo vest, ker se res po službi sploh ne morem s tamalim veliko ukvarjat in potem ta hudičev TV gori cel ljubi dan ... ampak verjetno se moram teh občutkov navaditi, ko bo dojenček prišel, bo starejši itak na stranskem tiru. Sem že stokrat slišala, da se ljubezen podvoji, ne deli ... ampak si še ne predstavljam, kako gre to v praksi. Pa itak prvorojenec za vedno ostane nekaj posebnega, se mi zdi user posted image jaz sem tud prvorojenka, pa se tako posebno počutim user posted image ;)

Dajmo odplesat en ples za pomlad, kaj pravite user posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
25.2.2013 16:23:14   
lollipop07
jst sm tut čist brezvoljna...sm učerej en manjši depresivni izpad dožvela...zgleda že hormoni delajouser posted image ma nabere se vse skupej...meni je tudi zoprno ko je toliko snega in ne smem kaj dosti počet zunaj (ves teden bolna) in si na koncu sit samega sebe...poleg vsega sem pa še včeraj imela krvav izcedek na hlačkah in danes že nekajkrat na papirju...in sm še bl napsihirana al je kej narobe al bo šlo mimo...boli me sicer nič ampak skrbi me pa vseeno...tako da jaz bi kričala zdajle...user posted image ko človek misli, da je že varen ko pride do 11. tedna (začetek)...user posted image pa očitno še nisem varna...

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
25.2.2013 16:54:02   
pikec_pikica
No, pa bom kmalu konec ponedeljka user posted image Jaz sem tud danes čist ponedeljkova, zmatrana...
Jaz imam nuhalno 12.3. in me je malce strah, kaj pa vas?
Še nekaj me zanima, ali ste že povedale v službi? Jaz čakam, da gre nuhalna mimo, ker se mi zdi malo prehitro. Čeprav se mi zdi, da se zmeraj bolj "debelim".user posted image

LP sončne pozdrave

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
25.2.2013 17:24:45   
Tejči
Vauuu, v 50-to mi je uspelo okno odpretuser posted image

Pri meni v službi že vsi vedo, a nihče še mi ne upa nič rečt (samo za mojim hrbtom se pogovarjajo), saj se mi baje že vidi. Ja trebušček raste, čeprav kilce še vedno grejo dol.

Doletela me je še ena sreča: v petek me je dragi zaprosil, tako da naju nekje v maju alli juniju čaka porokauser posted image Nagledala sem si že oblekco, ostalo pa v prihodnjih dneh-bo treba kr migat v tej smeri, kajti čas gre takooo hitrooouser posted image

Nosečnostna slabost je minila, so pa prišli glavoboli - ko sem v službi, me popoldan obvezno glava boli, včasih tako, da mi je slabo in sem čisto outuser posted image Ne bi rada hodla v bolniško, a če se bo tako nadaljevalo, mi ne bo drugega preostalo, ker sem med tednom totalna razvalinauser posted image Lekadol mi ne pomaga.

Tako, ker mi je od glavobola spet slabo, grem kr pod tuš in v posteljo...in tako poteka moj dan...

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
25.2.2013 17:30:13   
pikec_pikica
Uauu Tejči iskrene čestitke :)
Ja tudi mene občasno boli glava ko pridem s službe. Pri meni v službi še ne vedo, vsaj mislim :)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
25.2.2013 17:51:21   
Penny
Tejči, čestitke user posted image . Tudi midva planirava maja poroko, zaenkrat si še bolj obleko izbiram, drugega nič (pozna sem user posted image )

lollipop, ti si imela težave z izcedki tudi po športni aktivnosti, ne? (če te nisem s katero zamešala) Se boš šla kaj pokazat k ginekologu? user posted image

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
25.2.2013 18:25:39   
lollipop07
user posted image Tejči...

ja Penny, sem že imela težave na začetku...ampak je blo sedaj 1 mesec dobro...tako da res ne vem zakaj in kako se je to spet pojavilouser posted image sem se odločila, da če jutri ne bo bolje, da pokličem g, pa bo povedala kako in kaj naprej...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
25.2.2013 18:45:36   
natali1
Punce, ne se hecat s krvavenjem, da vam ne bo žal potem. Bolš da se grete pokazat, pa boste mirne.

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
25.2.2013 20:27:41   
Blue_one
čer user posted image
Babka in mulica včeraj sem tudi jaz imela tak depresiven večer, ki se je mešal s paniko. Ampak je minilo in je danes boljše! JUHEJ.
Kar se pa tiče slabosti, sme vam pa kar malo fouš, ker lahko jeste. Pri meni gre pa zadeva tako, da sem lačna in mi obenem slabi, če kaj ojem je samo še huje. Tako, da večino dni preživim ob nekje 3 obrokih, ki so zelo enostavni in če mene vprašate, toliko, da dam nekaj vase. Tako, da dejansko se mi nima od kje kaj poznati. Mi je rekel G, da se bo obrnilo.. Upam, ker bi počasi že rada pojedla kak normalen obrok z juho+glavno jedjo, ne samo juho.
Tejči in Penny čestitke obema za tako lepo novico! Želim vama obema nepozabno in čudovito poroko, ki bo potekala po vajinih željah.

Kar se tiče krvavitev, meni je G rekel, da v primeru, da začnem krvaveti, v smislu kot da je menstruacija, naj se takoj odpeljem do najbližje urgence. Ostalo, pa da načeloma ni problema. Sama sem imela manjše izcedke, ampak me je prejšnji teden pregledal in je vse ok, tako, da je rekel, da ni problema.

Drugače pa v popoldanskem času bolj počivam. Ta teden sem sploh srečna, ker so počitnice. V službi bom povedala po NS. Aha datum za mojo NS je 19.3. Je pa to zame prva user posted image .
Lep večer še naprej

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
25.2.2013 20:51:38   
natali1
blue one ne vem kaj naj rečem. Jaz pa tak apetit, da me je kr groza kaj bouser posted image
Komaj se obvladujem..
Na lepo vreme bomo morale pa še malo počakati, saj za jutri spet napovedujejo sneguser posted image

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
25.2.2013 22:24:48   
mulica
Wow, kar dve poroki. Čestitke! Jaz sem si pa vedno predstavljala, da bom svojo poroko konkretno zalila user posted image Kar ne gre med nosečnostjo :) Kok ste face user posted image

A fotografa že imata? user posted image

Jaz imam še kar plan v službi povedat po nuhalni (datum 21. 3.), ampak mislim, da bodo prej opazili, če bo šlo tako naprej.user posted image

< Sporočilo je popravil mulica -- 25.2.2013 22:29:24 >

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
25.2.2013 22:41:25   
_saskia_
Zdravo punce,
saj ne vem kam naj se dam, k septembrkam ali oktobrkamuser posted image . Sm mela že 2 pregleda, ampak do PDP-ja še nismo prišliuser posted image . Po mojih izračunih pa naj bi bil 30. septemberuser posted image .
To je moja 2. nosečnost, ki sva je z dragim zeeelo veselauser posted image . Doma še nimamo nobenega otročka, saj se je 1. nosečnost končala s SSuser posted image . Tokrat bo vse ok, smo se odločiliuser posted image .
Okrog še nisva veliko govorila, vejo seveda moja mami in dve kolegici..danes me je en sovaščan v službi vprašal, če prav vidiuser posted image . Že..pa komaj v 10. tednu semuser posted image . Sm se izmuznla, sam ne vem če prepričljivouser posted image . Bi rada še vsaj mojmu očkotu povedala, da ne bodo prej vsi govorili, stari pa v popolni nevednostiuser posted image . Po moje je videl samo po (.)(.), ker imam velikanske pa še napihnjena sm..bodo meli vsaj kej za govort v naslednjih dnehuser posted image .
Aha še malček mojih podatkov..stara sem 27, prihajam iz okolice Celja, naslednji pregled pa imam 11.3.user posted image .
Mejte se super fajn, pazite nase in se tipkamouser posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.2.2013 10:31:04   
robika
Pozdravljene,no pri nas so zdaj vsi otroci preboleli koze,jaz pa prehlad,zdaj pa upam da bo že konc teh bolezni
za seznam da dodate to je 4user posted image ,imamo že 3user posted image ,pregled pa 4.3
slabosti so minileuser posted image

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.2.2013 17:44:21   
Tejči
Hej moje sonosečkiceuser posted image

Hvala vam za čestitkeuser posted image

Penny, čestitke tudi iz moje strani..boma še kako rekle na to temo, kajne? user posted image

Pa je minil še en dan - tako štejem te dneve do nuhalne...komaj čakam...sicer sem prepričana, da je vse vredu, samo upam, da bom zvedla spol, to pa smo radovedniuser posted image

Me pa danes glava ne boli in sem čist druga, kr bolj polna energije..edini slabi znak je, da se mi apetit vrača..hm..upam, da se na tehtnici ne bo prehitro poznalo..pa saj nam nosečkam, je vse oproščenouser posted image

Lepo bodite nosečkice, upam, da ostanete zdrave, tiste, ki vas prehladek jezi-pa fuj prehlad, čimprej proč!

Pozdravček

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?