|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
18.2.2013 11:48:53   
MojcaD1980
paskerc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.2.2013 11:51:45   
mamz
tedy user posted image user posted image user posted image drži se

anonimen, upam, da bo vse v redu

Nos ima lahko tudi rinitis. user posted image jaz ga imam, reče se kronični rinitis in to pomeni, da skoz smrkaš. Zjutraj si moraš nos spihati, našpricati zdravilo, potem pa cel dan približno na eno uro spirati nos s fiziološko raztopino. Meni se to po eni strani ne da, po drugi tudi v službi ne morem, tako, da ne grem nikoli od doma brez robčkov in se potem pač veliko usekujem. user posted image

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.2.2013 12:02:29   
Penny
Uh jaz in robčki smo kot rit in srajca, vedno in povsod skupaj user posted image .

Paškec, čestitke za lepe novičke user posted image .

Držim pesti še za ostale, vidim, da vas ima kar nekaj še preglede in tudi že nuhalne user posted image .

Prav nič pa mi ni všeč to, da nas je zapustila že 8. punca user posted image .

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.2.2013 12:29:08   
Cari
tedy user posted image user posted image user posted image žal mi je. Skušaj razmišljati pozitivno, imaš že 4 sončke in priložnost, da spet kmalu rata tudi ... Saj vem da v takih primerih tolažbe praktično ni, le čas je potreben. Saj bo. Drži se!

Vsem ki imate danes preglede pa kar malo zavidam. Jaz ga imam šele 26., pa nuhalno šele za dan žena...oh, kje je še to, ko težko čakamo, ko bomo pogledali nazaj pa bomo videli, da je bilo vse prehitro mimo.

Cari

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.2.2013 15:22:03   
lollipop07
no jaz se že zdravim doma...sem šla še v lekarno po termometer na poti domov, izmerila malce temperature, ampak že švicam pod koutrom...čaj teče v potokih, prav tako stisnjen pomarančni sokuser posted image komaj čakam da bodoči očka pride domov, da me mal pocrklauser posted image
penny še sporočam datum nuhalne : 14.3.
čestitke za "nove" user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.2.2013 21:44:20   
naty_87
Rada bi se vam tudi jaz pridružla, se nisem upala prej, prejšnja nosečnost je bil žal ss.
Danes sem imela nuhalno- vse ok. Naš pikec je velik 5,02 cm. Naj bi bil fantek,čeprav ni 100 %, PdP 3.9., naslednji pregled 21.2. aja pa 3user posted image , 1user posted image , da lahko tudi mene dodate na seznamček :)

P.S: vas redno berem že od začetka :)

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
19.2.2013 8:24:35   
MojcaD1980
Dobrodosla med nami naty_87 :) user posted image :) :)

(odgovor članu naty_87)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
19.2.2013 10:26:48   
mulica
Butara smotana ... user posted image cel čas sem imela zabeležen napačen datum. Pregled bi tako morala imeti že prejšnji teden, ne pa včeraj. Že spada pod nosečniško pozabljivost verjetno :) Mi je tema padla na oči, ko so mi povedali, da moja gin. včeraj sploh ni delala in da je še 14 dni ni ... pa tako težko čakaš ta prvi pregled. No k sreči me je potem vzela druga ginekologinja ...

... videli smo en močan user posted image user posted image K sreči je tudi samo en, kar me je bilo kar malo strah, ker ne vem, kako bi poleg našega hiperaktivca zmogli še 2 hkrati ...da o prostorski stiski ne govorimo, itak bomo morali spalnico pregraditi, da bo starejši dobil svojo sobo ... no ... khm ... sobico user posted image

Velik je za 8 tednov (1,7 cm), to naj bi bila tudi prava velikost glede na ZM (22. 12.) pravi gin., čeprav ringaraja pravi, da sem noseča 9 tednov (a to je mišljeno, da sem v 9. tednu? ... a vam tudi tako kaže?)

Ginekologinja mi tudi ni povedala PDP, jaz sem pa tudi pozabila vprašat od vsega skupaj :)
Se mi pa zdi, da sem tako hitro opravila ... verjetno si za prvorodke vzamejo več časa, sklepajo, da me že vse vemo, čeprav bi mi prav pasalo vse slišati še enkrat.
Čez dobre 4 tedne imam naslednji pregled, pred tem se moram še naročiti na NS.

Sem se pa odločila, da bom s FB vseeno še počakala do nuhalne. Itak tudi v službi še ne mislim kar vsem povedati ... če bo tako kot v prvi nosečnosti imam itak še 2 meseca časa, preden se bo sploh kaj očitno poznalo.

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
19.2.2013 11:27:39   
Vanja13
Živjo vse nosečnice :)

Evo, da se še jaz pridružim septembrčicam, čeprav malo kasneje (sem čist pozabila, da obstajajo super forumi :) )

Moj PDP je 10.9. in naslednji pregled 25.2. Juhuuu, komaj čakam, da spet vidim bebeka :) Drugače je pa to moja prva nosečnost.

In kako ste ostale? Vam je že kaj manj slabo? Js sem iz dneva v dan bolš in že pozabljam na trenutke, ko sem pomislila, da je to moja prva in zadnja nosečnost zaradi slabosti :)

Pozdravček vsem

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
19.2.2013 11:34:10   
MojcaD1980
Vanja13 dobrodosla in cestitke user posted image

user posted image tudi za srcek od mulica :) :)

(odgovor članu Vanja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
19.2.2013 11:37:08   
MojcaD1980
mulica PDP imas vpisan verjetno v materinski knjizici. Meni vsaj ga je vpisala :)

Ringaraja tudi meni narobe posilja - za par dni se zmoti. Vceraj so mi poslali da sem v 12 tednu ... a 12 teden nastopim sele v petek. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1186
19.2.2013 11:38:31   
lollipop07
mulica tudi tistim, ki smo prvič, ne posvetijo kej dost časa...jst sm bla kr mal presenečena, da ne dajo nobenih navodil, nasvetov...magari vsaj kkšno zloženko za začetke...prvi " posvet" imam v 13. tednu...to je kr pozn ubistvu...se pravi, da 3 mesce lah totalne kozlarije počnem in niti ne vem...verjetno mislijo, da smo itak vsi računalniško pismeni in da nam da internet vse info, ampak je vseen drgač če ti da g nek info kot če ga prebereš na netu...

Neposredna povezava do sporočila: 1187
19.2.2013 12:04:15   
Penny
Meni je ob naročanju sestra po telefonu na hitro povedala o toksoplazmozi in drugega nič.
Ob pregledu sem pa potem dobila dva lista glede opreme za novorojenčka in za v P, podatke glede porodniške in očetovskega dopusta, Unicefovo knjižico z navodili za dojenje, Niveine praktične nasvete o negi dojenčka in knjigico Na poti v materinstvo - vodnik po pravicah nosečnic.

Verjetno se od sodobne ženske pričakuje, da se bo še pred zanositvijo (ali pa takoj po njej, če je bila nenačrtovana), sama informirala o vseh stvareh. Tako kot si rekla, imamo internet. Sicer pa vprašaš sama ali pa greš na tečaj za zgodnjo nosečnost user posted image , ki je namenjen vsem nosečnicam od + testa do 4. meseca.

Pa dobrodošli dve novi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
19.2.2013 13:33:02   
mulica
Nimam PDP v materinski, tok pa še nisem šašava, da ne bi tega šla pogledat :)

Ja, tudi to se je za zamislit, da te nekje v cca 8. tednu povabijo na tečaj za zgodnjo nosečnost, ko pa se embrionalna faza, v kateri naj bi bilo narejenih največ napak plodu kot posledica toksičnih snovi, itak končuje user posted image

Jaz recimo sem našega prvorojenca konkretno zalila, ko še nisem vedela, da sem noseča :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
19.2.2013 13:48:25   
Penny
Mulica, na UZ slikici bi tudi moral bit napisan PDP (EDD v angleščini).

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
19.2.2013 14:43:43   
čoko1
Zdravo punce :) jst se po doolgem času spet oglašam, malo sem kar pozabila na ta forum :)
nestrpna čakam na ponedeljek ko mam nuhalno in srčno upam da bo vse uredu.. Je pa to moja prva user posted image , PDP pa imam 3.9., če ga seveda u pondelk nič ne zamaknejo..tko da držte pesti in od zdaj naprej bom malo bolj aktivna tudi v klepetanju z vami user posted image
nasvidenje user posted image

(odgovor članu LuNaMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
19.2.2013 15:19:58   
Anonimen
Meni pa nič ne piše na UZ slikici EEG. Verjetno niso delali takega testa, ker ni bil 1.pregled, ampak izredni.

(odgovor članu čoko1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
19.2.2013 15:35:19   
Penny
Ni to nobena posebna preiskava, UZ sam izračuna na podlagi velikosti ploda.
EDD = PDP po naše. Estimated Delivery Date ali Predviden Datum Poroda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.2.2013 15:56:20   
mulica
Nop, pri meni tudi tega ne piše ... očitno imajo različne naprave. No pa saj itak ni važno, okvirno enkrat septembra, upam da čimprej :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.2.2013 18:25:51   
Inikica
Jaz sem že opravila nuhalno in sem sedaj tudi uradno "vaša". user posted image PDP 3.9.

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.2.2013 18:34:03   
robika
No mi tudi jutri končno na NS,upam da bo vse ok,me že dva dni tak čudno zvija v spodnjem delu trebuha..pa komaj čakamo da našim trem puncam povema da bodo dobile sestrico al pa bratca..se javim jutri

(odgovor članu Inikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.2.2013 18:44:27   
Anonimen
Pozdravljene,
Upam, da si mi je uspelo uspešno prijavit.
Tudi pri nas pričakujemo konec septembra. Tako, da upam, da si bomo lahko delile še veliko izkušenj med sabo :)

(odgovor članu robika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
20.2.2013 9:39:56   
jagodka14
Dobrodošle vse nove .user posted image user posted image

Se dva dni sploh nisem mogla prijavt na RR, me je računalnik neki zezu.

Da mal poročam kaj je novga. V ponedeljek me je klicala sestra od ginekologinje, da morm pridt po napotnico za vrazov trg, mam mal povečan sladkoruser posted image na tešče. Sm klicala in morm jit v ponedeljen na eno predavanje o zdravi prehrani, v petek 1.3 pa na ponoven odvzem krvi da vidjo če je sladkor res povišan al je blo čist slučajno.
Klicala še za NS in sem dobila datum 4.3. Tko da Penny za seznam NS 4.3 .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
20.2.2013 10:16:15   
Cari
Ojla,

ja jaz sem tudi okrog zdravnikov nekaj hodila. Pa bi bilo bolje da ne bi. Sem imela en nujen pregled in te na začetku stehtajo in zmerijo, pa jaz vidim, da tam za zaveso ena ženska leži in zgleda, kot da jo slikajo, pa rečem - a je to rentgen? Pa ree sestra - Ste noseči???Potem pa takoj ven?!?!?! Groza. Saj upam da je vliv res min ali da ga sploh ni, sploh ker tam to slikajo zgleda kar v pisarni kjer 2 sestri sedita zraven, ampak vseeno. A ima katera kakšne izkušnje z RTG v nosečnosti? Sem malo brala Pušenjaka, pa mislim da ni panike, samo ravno sem v 10t, on pa pravi da med 4-12 t je najbolj občutljivo... Ah user posted image . Saj nima kaj, samo upam lahko da bo vse ok. Vem pa da me bo sedaj do konca skrbelo če bo vse ok. Splava pa ne bi šla delat.

Cari

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
20.2.2013 11:47:55   
roladica
Hej punce!
Mene pa zanima v zvezi s FB. Kako taka skrita skupina deluje? Ali potem svoje poste objavljaš na zid skupine, da jih ostali ne vidijo ali kako to gre? Pa zanima me, če bo ta skupina ostala skrita do konca? Jaz ne bi rada svojih prijateljev obremenjevala s tako specifičnimi temami kot so nosečnost in dojenčki, to je zanimivo samo nam, drugim, ki niso noseči je to user posted image .
Bi šla ful rada na fb.

Drugače je pregled za mano, vse je super, velikost točno ustreza PDP, nuhalno imam pa 6. marca.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?