|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
7.2.2013 8:44:34   
Maora
Leni kak sem ti faus! Tudi jaz bi sladoled in sladkarije, pa ne smem :( nazrla bi semlesnikovega sladoleda s cokoladnim prelivom... Njami!

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.2.2013 8:57:59   
MojcaD1980
Leni01 korajzno ... drzimo pesti, da bo to bruhanje kmalu nehalo. user posted image

Me ni mislim, da nam gre res super ta forum in, da ne kompliciramo ena drugi. user posted image

dbo - od 60 € naprej.

Hvala bogu se nisem prisla do faze velikega pritozevanja. Ma ko bo na vrsti se kar bojim mojih reakcij. :)

Kak lep soncek je danes - krasen dan za sprehodek. Skoda, da bom v pisarni cel dan. user posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.2.2013 9:03:39   
Pinas
Maora-meni je včeraj tudi vzela bris in me je opozorila,da se lahko kasneje pojavi malo krvavega izcedka.user posted image
Kaj je to malo in koliko si ga imela pa ne vem,ti kar danes to lepo razišči.user posted image
Ponoči spet nisem spala,zbudila sem se ob 1 in ob 4 sem se še kar premetavala.user posted image
Sem vsaj prišla do zaključka,da se mi jejo makaroni in da bi šla na dopust.user posted image
Premalo spim,kar pomeni,da tudi erotičnih sanj nimam in potem sem sitna.user posted image
Ne da se mi prav nič,absolutno nič,bi kar na sedežni počakala september.user posted image

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.2.2013 9:05:43   
puppe
ojla,

se tud jaz oglašam po dolgem času, berem vas  pa redno user posted image

ja včeraj zvečer sem krstila wc user posted image  sem res upala da mi bo to prihranjeno pa vidim, da mi ne bo.

jaz imam do pregleda še skoraj dva tedna in ne vem kako bom zdržala, no sej če bom še bruhala se bom prenaročila zarad bolniške.

jaz si bom omislila nov voziček, ker tastarega sva dala naprej in je bil tudi že precej zmahan....bom pa seveda pogledala na bolho, da prihranimo kakšen EUROuser posted image

cunjice za začetek imam še od prejšnih dveh...so tudi nevtralne barve, tako da vsaj za začetek bo, pol bom pa itak morala na novo kupit, ker sta bila oba spomladna user posted image

čestitke za vse zagledane user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste nas nepričakovano zapustile.

o imenih že počasi razmišljam, za punčko mi je bilo blazno vseč ime lara, ampak sem se sedaj premislila...všeč mi je ime zoja....za fantka pa še ne vem, sem imela že pri taprvih dveh probleme z izbiro...bom to prepustila mojemuuser posted image

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.2.2013 9:20:06   
MojcaD1980
midva sva tudi neki ze razmisljala o imenih...nic ni se do koncno.
Ce bo puncka bo verjetno Katja.
Ce bo fantek bo verjetno Marko ali David.

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.2.2013 10:49:52   
paškec
pozdravljene še iz moje strani!
tudi jaz imam določen pdb v septembru, zaenkrat 12.9.2013.
zanima me, če boste zraven nuhalne svetline opravljale tudi dvohormonski test? ker grem k dr.pelkičevi, ki v ordinaciji ne jemlje krvi, moram prej v laboratorij. ali katera ve, koliko prej? hvala za odgovore in lep pozdravuser posted image

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.2.2013 10:58:07   
mamz
Nuhalna v Dravljah pride 60 evrov, če pa želite CD pa 75, tko je meni po telefonu rekla, ko sem se naročila.

Maora, če v službi težko dviguješ, obvezno povej, ker nosečnica naj ne bi dvignila več kot 5kg. Jaz delam v trgovini in je kar naprej nekaj za dvigovati, zato sem povedala takoj, ko sem doma naredila test. user posted image

o imenih še nisva razmišljala, sva rekla, da bi počakala, da se spol vedel, pa da bi še sin zraven pomagal izbrati ime, da bi se bolj pomembnega počutil.user posted image

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.2.2013 11:07:49   
MoSoNi
Hej babnce!

Vas je kej zamedlo? Pr nas je spet taka lušna zimska idila. Js sem itak skoz noter (vodene koze), ampak vsaj čez okno je super pogled user posted image

user posted image za vse preglede in user posted image !!

babyka88 žal mi je... pa držim pestke za prihodnjo srečo...

Maora tud js sem mela 14 dni nazaj tak svetlo rjav izcedek in ker sem prej en dan tud krvavela (sveža kri), sem se šla pokazat in je G rekla da je pri vsakem izcedku ki je vsaj mal rjav, prisotna kri (ker sem rekla da se mi zdi bolj ko obarvan beli tok, ne krvavitev oz. sem misla da bi lahk blo pač kako vnetje...) in da nobena krvavitev v nosečnosti ni dobra... dobila sem tabletke Dabroston, da jih jemljem do 12. tedna. V vsakem primeru se je dober it pokazat in pomenit, še posebi če so prisotne kake bolečine v trebuhu - tu lahk gre sicer za raztezanje maternice ali ugnezdenje ploda (če je to čist na začetku), ampak vseen... js bi šla do G, al pa na urgenco, pa te magari kam drugam napotijo. Če je krvavitev (ali izcedek) rahel, v majhnih količinah je to lahk pokazatelj kakih težav s plodom, če pa gre za svežo kri v večjih količinah ali celo krvave kose, pa je nevarno za nosečnico.

Uh, slabosti... js jih mam bolj ko ne tud kr cel dan, čeprav zdej nisem čist ziher kok tega gre na račun N, kok pa je zarad vodenih koz. Tud nosim zapestnici, probavam pa različne stvari ki sem jih izbrskala in bi naj pomagale: npr. ingverjev čaj (čeprav mene peče ko ga pijem), limone, banana na tešče, ... bruham HB še ne.

Danes je pa moj prvi srček star 2 leti... kok čas hiter teče, sploh ne morem verjet user posted image

Lep, sončen dan vsem!

(odgovor članu babyika88)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.2.2013 11:44:47   
Penny
Punce, včeraj sem prebrala, da se ženski možgani med nosečnostjo zmanjšajo za 4%. Meni so se očitno za 40% user posted image . Danes zjutraj mi je kapnilo, zakaj ima Maora s skoraj istim CRL ploda 5 dni kasneje PDP. Ker je bla 4 dni kasneje na pregledu! user posted image Sem očitno res že mal neumna user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Penny
Obstaja kje kaka tabela velikost ploda glede na starost v tednih in dnevih? Ker vidim, da Maora je imela velikost ploda 10,4 mm in čas trajanja N 7+1 (+/-4) in ima na slikici PDP 22.9., jaz sem imela velikost ploda 11,41 mm in čas trajanja N 7+2 (+/-4) in mi na slikici piše PDP 17.9. To je kar 5 dni razlike v PDPju Zdaj pa ne vem, a je to odvisno od posameznega UZ aparata, od ginekologa, od česa tretjega ???? Očitno pa v 8. tednu raste po 1mm/dan, glede na razliko v trajanju N med nama?
Na noseca.com sicer piše, da je velikost ploda v 8. tednu 4-18mm (in jaz sem bila na zlati sredini tega intervala user posted image ).

Maora, po mojem je izcedek lahko od brisa, ampak sej ne škodi, če ti naredijo še kak dodaten UZ, da se prepričaš, da je vse OK s fižolčkom user posted image .

puppe, meni je tudi Zoja všeč. Oz. je eno od imen na mojem seznamčku imen, ki mi je všeč.

Pinas, če si bla budna ponoči, bi pa svojega tipa izkoristila user posted image . Jaz sem se tudi zbudila tam okol 1h al 2h in se je moj kar sam od sebe spomnu, da mi podari mal užitkov user posted image .

paškec, jaz bom šla na DHT (kar v Dravlje verjetno, ker grem tja tudi na NS). DHT je najbolj relevanten do 11. tedna, tako sem prebrala pri Pušenjaku. Nameravam pa it naslednji teden dat kri, ko bom v 10. tednu. Moraš bit pa vsaj 8. tednov noseča za DHT, bolš je pol, da daš si še kak dan plusa, ker je lahko plod za kak dan manjši, izgubiš pa nič ne s tem, če greš par dni kasneje kri dat. Prebrano pri Pušenjaku, niso to moje modrosti user posted image .

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.2.2013 11:46:11   
pikizenc
Ooo čudež danes mi pa dela RR.

No sej berem lahko, ampak da bi pa odgovorila lahko je pa no go.

Sprememb itak ni, slabost še vedno, buši isto konkretno napihnjen, v službi sedim z odprtimi hlačami user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 935
7.2.2013 11:51:20   
paškec
hvala za odgovor, penny!
aha ok, ker na spletu sem nekaj brala, da naj bi bila dvohormonski test in nuhalna delana v roku 24 ur. moram še preveriti pri pelkičevi direkt, da ne bom plačevala nekaj kar potem sploh ne bo prišlo v poštev. ti boš torej šla dati kri v 10 tednu, na nuhalno pa si naročena v katerem tednu? pelkičeva me je naročila malo pred dopolnjenim 13 tednom, takrat se baje najboljše vidi.cjoo, jaz pa že tako nestrpnaaaaa

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 936
7.2.2013 12:00:33   
skrivnostnica
mene pa še kar heca tale rr...

jaz bi povedala, kako je ime mojemu sinu in kako bi mu bilo ime, če bi bil punčka, ampak bo tista špijunka takoj vedela, kdo sem....user posted image

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.2.2013 12:02:20   
Penny
Na nuhalno sem naročena, ko bom po ZM noseča 12 + 0/7 (ali 11 + 7/7).
Ja vem, da nekatere dajo kri za DHT, če je NS slaba, tudi moj GIN mi je rekel, da se to dela istočasno, ampak on nima licence za NS, Pušenjak jo pa ima, pa tudi pri dr. Megličevi sem prebrala, da je treba prej dat, tako da zaupam tem podatkom. http://med.over.net/forum5/read.php?19,7770145,7772681#msg-7772681
Narobe ni, če daš kri istočasno z merjenjem NS, je pa rezultat baje manj zanesljiv, pa še čakaš potem na DHT kak teden in ti ne morejo takoj izračunat obojega tveganja skupaj.

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.2.2013 12:05:08   
skrivnostnica
Penny, kok pa stane DHT? Nisem zasledila... Jaz bi pa dala kri, preden grem na NS...Moram pogledat, če lahko dam na zavodu za transfuzijo. Boš ti dala?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.2.2013 12:17:56   
MojcaD1980
tukaj so podrobnejse informacije o cenah. DHT okrog 40 €.

http://babybook.si/izbrano/izvajalci-pregleda-nuhalne-svetline-v-sloveniji.html

(odgovor članu skrivnostnica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.2.2013 12:18:58   
Maora
Penny user posted image

Hehe, dobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
7.2.2013 12:21:05   
Penny
skrivnostnica 40€ v Dravljah in 44€ na Polikliniki (kot sem informirana). Na ZT ne vem, če to delajo?

Maora, no comment res, ne morem verjet user posted image .

< Sporočilo je popravil Penny -- 7.2.2013 12:22:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 942
7.2.2013 12:24:29   
paškec
super link penny. prej nisem nič kaj prav uporabnega našla. pušenjak forum je zakon! se bom jaz tudi kr počasi odpravila na dht. lep dan vsem

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.2.2013 12:49:50   
Pinas
Penny-a tebi se je res dalo ob 1 ponoči?user posted image Mi še na misel na pride,mojega po moje kap zadane,ker ni navajen-ne na moje nespanje,ampak na kakšno nočno akcijo.user posted image
Posledice nespanja so prišle,boli me glava in sama sebi sem odveč.user posted image
Včeraj sem dobila št.za diabetologa in podatek naj kličem po 12 uri,danes kličem tja po 12 uri in mi dajo neko tretjo številko,na katero pa lahko kličeš samo do 10.30.user posted image user posted image
Nekoga bi zadavila,samo ne vem koga!user posted image
Do ponedeljka spet ne morem nič urediti.

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.2.2013 13:01:27   
Penny
Pinas, saj nisva seksala, samo malo oralnih užitkov sem dobilauser posted image . Jup, he's THAT cool user posted image . Jaz sem se verjetno zbudila, ker me je lulat ali pa ker mi je blo vroče. Ne vem pa, zakaj ON ni spal, ampak še nikoli ni imel nič proti nočnim akcijam, meni je pa tut fajn v polsnu še user posted image .

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.2.2013 13:08:58   
Maora
Klicala sem v zdravstveni dom, sestra je rekla, da ce imam bolecine, naj raje pridem tja se danes. Zdaj pa se ze res sekiram, jocem kot otrokuser posted image Upam, da vam nisem ze tecna, ampak moram dati to iz sebe user posted image
Sestra je rekla, naj pridem cetrt na tri, zdaj pa mi povejte ob kolkih je to. Cudno se slisi, ampak se razumem ses v te cetrte.

user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.2.2013 13:16:45   
Penny
Maora, 14:15 je to (butasto izražanje user posted image ).
user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu.

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.2.2013 13:29:51   
Pinas
Jaz se tudi ne spoznam na te izraze za uro,tako,da jez bi se verjetno nalimala že ob 14 tam,da bo ja za ziher-samo res ne vem,jaz bi pa rekla,da je to 14.45?user posted image
Ne vem,res ne vem!user posted image
Nisem prepirčana v tisto teorijo 4% zmanjšanja možganov,meni se sliši absolutno premalo.user posted image
Penny-saj če si bila ti deležna oralno,to še gre,sem ravno zadnjič premišljevala,kako bi bilo v kontra situaciji,glede na to,da mi je slabo in sem dostikrat tik pred tem,da kam letim.Mogoče bi pa pomagalo-ampak ob 1 zjutraj me ne zanima.user posted image
Imena-Zoja-tudi meni všeč,ampak imamo v bližnjem sorodstvu,tako,da odpade.
Meni je bilo vedno neskončno lepo ime Iza,ko sem ga predlagala je moj rekel,da absolutno odpade,ker izhaja iz imena Ismeta,kar je muslimansko-in kaj potem,meni je še vedno všeč.user posted image
Potem mi je bilo lepo ime Flora,še preden sem bila sploh noseča,pa je ta velika rekla,da mi ne bi odpustila,če bi ji dala tako ime.user posted image
Trenutno so mi všeč-Brina,Pika,Tajda pa tudi kakšno klasično Katja,Nina,Urša
Za fantka-nisem še tako daleč.user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.2.2013 13:31:37   
Pinas
Maora-sem pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v mislih sem s tabo,vse bo dobro,ker mora biti.

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.2.2013 13:39:11   
lollipop07
hej vsem souser posted image
niti slučajno ne morem vsega prebrat kar ste napisale v zadnjih dneh, tako da se danes samo na hitro pofočkam in spišem poročilo od včerajšnega pregleda.
Vse je ok, veliki smo 11,52mm, naslednji pregled 13.3., za nuhalno morm pa še poklicat. verjetno bom kar v Domžale poklicala, ker v P v Kranju me ne vleče, do Dravelj se mi pa tudi ne dauser posted image
toliko zaenkrat...ko preberem vse poste pa še na kaj od tega odgovorimuser posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?