Penny
|
Punce, včeraj sem prebrala, da se ženski možgani med nosečnostjo zmanjšajo za 4%. Meni so se očitno za 40% . Danes zjutraj mi je kapnilo, zakaj ima Maora s skoraj istim CRL ploda 5 dni kasneje PDP. Ker je bla 4 dni kasneje na pregledu! Sem očitno res že mal neumna . IZVIRNO SPOROČILO: Penny Obstaja kje kaka tabela velikost ploda glede na starost v tednih in dnevih? Ker vidim, da Maora je imela velikost ploda 10,4 mm in čas trajanja N 7+1 (+/-4) in ima na slikici PDP 22.9., jaz sem imela velikost ploda 11,41 mm in čas trajanja N 7+2 (+/-4) in mi na slikici piše PDP 17.9. To je kar 5 dni razlike v PDPju Zdaj pa ne vem, a je to odvisno od posameznega UZ aparata, od ginekologa, od česa tretjega ???? Očitno pa v 8. tednu raste po 1mm/dan, glede na razliko v trajanju N med nama? Na noseca.com sicer piše, da je velikost ploda v 8. tednu 4-18mm (in jaz sem bila na zlati sredini tega intervala ). Maora, po mojem je izcedek lahko od brisa, ampak sej ne škodi, če ti naredijo še kak dodaten UZ, da se prepričaš, da je vse OK s fižolčkom . puppe, meni je tudi Zoja všeč. Oz. je eno od imen na mojem seznamčku imen, ki mi je všeč. Pinas, če si bla budna ponoči, bi pa svojega tipa izkoristila . Jaz sem se tudi zbudila tam okol 1h al 2h in se je moj kar sam od sebe spomnu, da mi podari mal užitkov . paškec, jaz bom šla na DHT (kar v Dravlje verjetno, ker grem tja tudi na NS). DHT je najbolj relevanten do 11. tedna, tako sem prebrala pri Pušenjaku. Nameravam pa it naslednji teden dat kri, ko bom v 10. tednu. Moraš bit pa vsaj 8. tednov noseča za DHT, bolš je pol, da daš si še kak dan plusa, ker je lahko plod za kak dan manjši, izgubiš pa nič ne s tem, če greš par dni kasneje kri dat. Prebrano pri Pušenjaku, niso to moje modrosti .
|