Tejči
|
Hej punce, evo mene spet Full sem vesela za vse pozitivne novice, ki jih preberem, ampak enostavno se nimam časa javljat. V službi nenormalna gužva, energije mi že tako zmanjkaob 12ih in potem sem do večera kot cota, ko pridem domov še samo padem na sedežno. Še dobro, da je lubi tolk priden in vse porihta doma Spomin mi tudi že malo nagaja…tako, da tiste, ki sprašujete kdaj povedat…jaz sem najbližjim povedala takoj (v 6. tednu), ostalim pa sedaj ob priložnosti povem, začela pa sem po prvem pregledu (v 9. tednu). Svoje veselje rada delim, če bi se pa kaj zgodilo, pa vem, da bi mi vsi ti, ki vedo, stali ob strani in bi mi bilo veliko lažje, kot če bi zadržala zase. Takšno je moje razmišljanje, pač vsaka po svoje, kakor začuti ;) Nabavla še nisem nič, nekako še nimam te potrebe, razmišljam pa že na veliko, kaj bo potrebno kupit, kaj se bo dalo kje sposodit itd. Od starejše pikice imam posteljico in stolček za hranjenje, vse ostalo pa bomo morali nabaviti. In tukaj že imam eno vprašanje za vas. Oba z mojim sva se zaljubila v vijoličen voziček, a ker ne veva kaj bo, bi rada da je voziček primeren tako za deklico kot za dečka. Bom prilepla slikico (če mi bo uspelo), pa prosim za vaše mnenje. Ne bi rada, da bi me potem čudno gledali, češ da vozim fantka v vijoličnem vozičku. Prosim mnenja! Še slikica: Hvala in vse dobro vsem sonosečkam
|