|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
8.2.2013 8:28:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Wojcica

Skupina je zaprta oz. skrita, tako da jo bomo videle samo me in je ne bo našel nihče drug!! user posted image

Da bo lažje vse skupaj, meni se ni potrebe več skrivat, najdete me pod imenom Mojca Majerič, za prikazno slikico imam svojo malčico, da ne boste katere druge Mojce zaprosile za prijateljstvo user posted image
Ko me boste dodale, mi samo v privat sporočilcena FB napišite, "katera" ste, da ne bom dodajala nekoga, ki ne "spada zraven" user posted image

poslala sporočilo anonimna user posted image

(odgovor članu Wojcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
8.2.2013 8:38:33   
MojcaD1980
Maora super samo, da je vse vredu :) user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.2.2013 11:21:52   
Čebelca10
Pozdravljene!

Tudi jaz sem imela prvi redni pregled v torek in je zaenkrat bp. Nisem se prej javljala, ker sem imela krvavitve in sploh nisem vedela kaj bo. No zaenkrat sem v bolniški z tabletami pa bomo videli kaj bo.... NS imam 6.3., naslednji pregled pa 2.4. user posted image drugič, user posted image drugi... Velik je 1,77 cm. Prvi bo maja star štiri leta in ima neskončno veliko energije.user posted image . Je pa ta druga nosečnost čisto nasprotje prvi, slabo mi je, utrujenost, izcedki... Ni da ni.... pa saj bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
8.2.2013 11:23:16   
Čebelca10
...aja in še PDP...zaenkra 12.9. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 979
8.2.2013 17:52:59   
paškec
živjo čebelca10! imava pa na isti dan pdp :) sem že čisto nestrpna mojega naslednjega pregleda in mi je ful zanimivo spremljat podatke. jaz sem bila že 21.1. na pregledu in je bil/a [sm=duda.gif velik/a 9mm.
dajte mi povedat, ali katera od vas še kak cigaret kdaj pokadi? pa ne me napasti zdaj prosim, no, malo me že lahko

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 980
8.2.2013 18:22:49   
lollipop07
paškec če si prej kadila tako ali tako ni priporočljivo kar naenkrat nehat, ko si noseča...dobro je da zmanjšaš in po možnosti nehaš v doglednem času...drugače je pa prenehanje s kajenjem šok za telo al si noseča al ne...to ne pomeni, da te spodbujam...user posted image
maora jaz sem svojim povedala ko sem bila 6t...glede na to, da si ti noseča, je odločitev povsem tvoja...no pa od partnerjauser posted image sem ugotovila v zadnjem času, da preveč paničarimo...če poslušaš telo in sebe, nimaš kaj falit...saj ti vsako nepravilno ravnanje vrne udarec tako ali drugačeuser posted image
drugač sm pa dans skoraj skupaj zlezla in tudi slučajno ne vem zakaj...šla sva na izlet..in ko sva začela hodit - po ravnem- se mije začelo malo vrtet...ko sva se usedla na kosilo, mi je pa noro zakuhalo, teklo je od mene in čutila sem, da ne bom več dolg prisotna...hitro noge na klopco, vse puloverje dol in jagodni sok na eks...pol hitro še kruh vase...pa je bilo potem boljše...zdaj sem ok, čeprav sem utrujena do amena...ne vem kaj je danes...user posted image

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 981
8.2.2013 19:00:59   
Pinas
paškec-jaz sem v prvi nosečnosti sicer na začetku nehala s kajenjem,samo ko mi je čez nekaj mesecev zadišalo,se pa nisem mogla več nazaj držati in sem enostavno mogla tudi kakšnega pokaditi.user posted image Tisti,ki ni nikoli kadil bo težko razumel,pa ne da podpiram kajenje,sedaj že 8 let spadam med nekadilce.user posted image
Tako,kot je napisala lollipop07- zmanjšaj to pa le daj.user posted image
lollipop07-nekje sem brala,da so vrtoglavice na začetku nosečnosti normalne,lahko,da ti je padel pritisk.
Lahko si pa tudi premalo pojedla in ti je padel nivo sladkorja v krvi,ko si pa spila gosti sok je bilo pa boljše.
Ne mislim te strašiti,take situacije sem imela v prejšnji nosečnosti,ko sem bila na inzulinu in mi je preveč padel sladkor.user posted image
Kje ste pa vse ostale?
A se š vedno kulturno izpopolnjujete?user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 982
8.2.2013 19:08:45   
Penny
Tudi jaz mislim, da ti je cukr padu, lollipop.

Kadila pa nikoli nisem.

Kulturno izpopolnjujemo ja user posted image . Samo od daleč (izza računalnika) spremljam proteste in počivam, ker mi danes popoldan spet tolk grozno slabo dela user posted image . Pa spi se mi zudi že od 3h popoldan.

Kdaj pridete še ostale na FB? user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 983
8.2.2013 19:19:23   
Pinas
Penny-jaz sem oddala prošnjo za prijateljstvo na FB,pa ni nobenega odgovora,edino,če sem napačni poslala.user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 984
8.2.2013 19:25:54   
Penny
Sem ti na ZS poslala link do pravega profila. Mislim, da lahko samo Wojcica kot admin grupe dodaja nove člane, sicer bi te jaz dodala.

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 985
8.2.2013 20:02:52   
mami411

IZVIRNO SPOROČILO: Pinas

Penny-jaz sem oddala prošnjo za prijateljstvo na FB,pa ni nobenega odgovora,edino,če sem napačni poslala.user posted image

jaz tud čakam

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 986
8.2.2013 20:06:53   
Penny
OK da boste poslali pravi punci - na sliki je samo otroček (roza bundica, vijola kapica). Pa priimek je s č in ne s c na koncu :).

Se pa danes v FB grupi čisto nič ne dogaja, tako da mogoče Wojcice ni še bilo nič na internetu danes :) . Ostale so pa očitno bolj praznične :) .

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 987
8.2.2013 20:08:42   
me ni
user posted image maora, me veseli, da je vse ok

Jaz ne bom šla na nuhajno, ker nima smisla, itak mi bo zaradi let pokazalo spet 1:200, tko da bom šla kar na ... se še odločam: BHR ali amniocentezo. Se moram prej posvetovati z ginekologom. Prvi pregled bom imela v 10tem tednu, ker sem se že pred nosečnostjo prijavila zaradi poporodnega pregleda, pa se mi zdi nesmiselno za teden ali dva prestavljati. Zaenkrat je še vse ok, jempljem pa prometrium, ki mi je ostal še od lani. Škoditi nemore user posted image

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 988
8.2.2013 20:10:04   
mamz
joj, ta ringaraja skoz zafrkava

Danes sem tudi jaz cockto pila, je prav pasal, ampak že ene dva dni se mi ful "riga", a katera ve kaj pomaga, k sploh ne morem več?user posted image
Če ima katera krče oz. jo špika ful pomagajo magnezijeve šumeče tablete. Mene je včeraj ful, sem šla v lekarno in sem dobila tole. Mi je ful pomagalo. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 989
8.2.2013 20:28:56   
Penny
Mene blago tišči v trebuhu, ampak šumečih tablet si ne upam več jemat. Še obakrat (maja nenoseča in zdaj januarja po plusku) ko sem jih jemala, se mi je čez par dni pojavila pena v urinu, kar jaz razumem kot beljakovine v urinu in tega se bojim kot hudič križa. Pa niso bile obakrat iste šumečke (prvikrat multivitamin in Ca + D, zdaj pa samo Mg), ampak očitno šumečke mojim ledvicam ne pašejo (je pa res, da moje ledvice niso ravno 100% dobre). Moram se pri zdravnici pozanimat, v čem je fora tega pojava user posted image .
Mogoče me pa tišči v trebuhu od tega, ker že 2 dni nisem šla na wc grrrrr! user posted image user posted image

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 990
8.2.2013 20:45:44   
me ni
Penny - predlagam donat. Vsebuje naraven magnezij in še odlično odvajalo je. Jaz ga spijem 1-1,5 dl zjutraj na tešče. Pila sem ga že pred prvo nosečnostjo, ker sem imela težave s prebavo, a semi je med nosečnostjo stanje močno izboljšalo. user posted image očitno odlično deluje namoje zdravje user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 991
8.2.2013 20:50:15   
Penny
Dober predlog, moram si napisat Donat na nakupovalni seznam, drugače bom še pozabla.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 992
8.2.2013 20:51:36   
mala.pikica
Čer!
Najprej maora en velik jupi za tebe! Vedno znova me je groza, ko berem kaj o tem, da ni vse lepo in prav. Za vsako, ki se je predčasno poslovila, sploh nimam besed. Si ne znam predstavljat... Čeprav, mati narava verjetno že ve, kako in kaj!

Kakšen fajn petek je bil! Bi pasalo bit tako vsak petek doma, v družbi mojih fantov! Pa še cela dva dni sta pred nami!
Moje počutje je precej boljše, slabosti je manj, utrujenost je manjša. Sicer sem danes do treh bila od jutra ful v pogonu, pol sem pa kar omagala ... pa križ me jezi. Res je, da moja hrbtenica ni v najboljšem stanju, po prvem porodu je bilo kar pestro ... Bomo videli. Je pa res, da sem se do zdaj počutila tako, da sem samo sedela in ležala, nič aktivnosti ... Pred tem pa sem bila precej aktivna, redna vadba ... Verjetno eno z drugim.
Jutri pa malo med maske. Se bomo vsi trije maskirali in šla na povorko. Se veselim!
še bolj pa se veselim naslednjega petka! KO bom spet videla mojo pikico ...

NA fb pa pridem kmalu!

Lepo postujte jutri, če boste pekle krofe, naj lepo uspejo, hihi :-)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 993
8.2.2013 21:13:09   
Tejči
Hej punce, evo mene spet user posted image
Full sem vesela za vse pozitivne novice, ki jih preberem, ampak enostavno se nimam časa javljat. V službi nenormalna gužva, energije mi že tako zmanjkaob 12ih in potem sem do večera kot cota, ko pridem domov še samo padem na sedežno. Še dobro, da je lubi tolk priden in vse porihta doma user posted image
Spomin mi tudi že malo nagaja…tako, da tiste, ki sprašujete kdaj povedat…jaz sem najbližjim povedala takoj (v 6. tednu), ostalim pa sedaj ob priložnosti povem, začela pa sem po prvem pregledu (v 9. tednu). Svoje veselje rada delim, če bi se pa kaj zgodilo, pa vem, da bi mi vsi ti, ki vedo, stali ob strani in bi mi bilo veliko lažje, kot če bi zadržala zase. Takšno je moje razmišljanje, pač vsaka po svoje, kakor začuti ;)
Nabavla še nisem nič, nekako še nimam te potrebe, razmišljam pa že na veliko, kaj bo potrebno kupit, kaj se bo dalo kje sposodit itd. Od starejše pikice imam posteljico in stolček za hranjenje, vse ostalo pa bomo morali nabaviti. In tukaj že imam eno vprašanje za vas. Oba z mojim sva se zaljubila v vijoličen voziček, a ker ne veva kaj bo, bi rada da je voziček primeren tako za deklico kot za dečka. Bom prilepla slikico (če mi bo uspelo), pa prosim za vaše mnenje. Ne bi rada, da bi me potem čudno gledali, češ da vozim fantka v vijoličnem vozičku. Prosim mnenja!
Še slikica:

user posted image
Hvala in vse dobro vsem sonosečkam user posted image

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.2.2013 21:16:48   
Penny
Tejči, ful lep voziček. Katere znamke pa je?
Kar se barve tiče: osebno ne bi imela vijoličastega za fantka, močno se nagibam k nevtralni barvi, da bo uporaben, če bova slučajno imela še kakšnega otroka.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 995
8.2.2013 21:21:45   
me ni
Po starih navadah je violična res bolj "pisana na kožo" punčkam, ampak če je tebi všeč, se ne sikiraj kaj bodo drugi rekli. Jaz bi imela moder voziček tudi za punčko, ker mi rdeča kot barva ni všeč. Me pa že tako in tako marsikdo vpraša "a je punčka?" ker ima res tako punčkasto faco user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 996
8.2.2013 21:22:52   
mala.pikica
Meni je všeč, ne vem pa, ali bi ga sama izbrala za fantka. Čeprav ... je to po svoje neumno. Moški tudi nosijo roza, rumene in vijolične srajce, pa nekateri pri tem prav dobro zgledajo. Tako da ... važno je, da je vama všeč, kaj si pa drugi mislijo, pa je njihov problem!
Itak je folk pogosto kot fijakarski konji. Moj sin ima dolge lase, pa non stop posluša, kakšna lepa punčka je ... Pa je pravi pubec, ko ga pogledaš!
Ti se moraš dobro počutit, ko boš potiskala voziček! :-)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 997
9.2.2013 8:21:19   
Vesna27
maora: super novica, le tako naprej! user posted image

Jaz se zadnjih par dni tudi dosti bolje počuti, sem kot prerojena. user posted image Ker nekaj dni je bilo res groza, sem cele dneve le ležala, do wc-ja mi je bila muka it, bruhala sem, zgaga... Tablet nočem, mi pa pri zgagi full pomaga nek napitek, ki sploh ne vem čemu je sicer namenjen. user posted image So neka zrnca, upam le, da ne bom ugotovila, da niso priporočljiva v nosečnosti. user posted image To sem že pred nosečnostjo občasno pila in mi res vedno pomaga. Gre za ta izdelek:
http://www.najcena.si/product/63008/blues-granulat-za-limonin-napitek-250g

Tejči, tudi meni je voziček na sliki full všeč. Katere znamke je? Se pa tudi meni ta barva zdi bolj za punčko. Mogoče pa imajo še kakšne druge, lepe barve?

Jaz si bom počasi tudi odprla en profil na FB in se vam pridružila, konec tedna, po prvem pregledu.

Lepo preživite preostanek vikenda!

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
9.2.2013 8:52:17   
jagodka14
Tajči ful lep tale vozičekuser posted image user posted image , ampak ga jaz za fanta nebi mela. Tko kot druge pravijo, če je vama všeč, potem je vseen kaj drugi rečejouser posted image user posted image . Sem bla jaz tud prejšno nosečnost zagledana v vijolični voziček, ampak se pol nisva odločila zanj.

Sploh več ne vem kaj naj jemuser posted image , do tri dni nazaj mi je vsaj nekaj pasal, zdej mi pa vsaka hrana pusti ful bljak okus v ustihuser posted image . Sm včeri zvečer jedla jogurt s kruhomuser posted image , sej mi je ful pasaluser posted image , ampak kaj ko se pol nism mogla znebit kislega okusa v ustihuser posted image user posted image .

Še 4 dni pol bova pa midve tud vidle najine user posted image , že komaj čakam, pa ti vesna?

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 999
9.2.2013 9:18:42   
Pinas
Sem vse preverila,poslala sem prošnjo pravi osebici na FB,samo odgovora pa ni.user posted image
Tako,da v bistvu sem na FB,ampak me ne najdete!user posted image
Tejči-lep voziček,z barvo pa naredi tako,kot se boš ti dobro počutila.user posted image
V vijoličnega jaz osebno ne bi dala fantka-ampak to sem jaz in moje mnenje.user posted image
Jaz imam po novem večerne slabosti.user posted image
Magnezijeve šumeče tablete sem jaz pila čisto na začetku,ko me je čudno bolel trebuh,zdaj jih ne in moram priznati,da meni so ogabne.user posted image
Donat bo boljša zadeva,sploh,ker je moja prebava na počitnicah.user posted image

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?