Tejči
|
Pozdravljene mamice in bodoče mamice Lep čas vas že berem, a se nekako nisem želela izpostavljati do prvega pregleda, ki sem ga imela včeraj. Pikica je velika 1,33 cm, srček pa že lepo bije Trenutno mi je G pustil datum PDP po menstruaciji in sicer 16.9. To bo naše drugo detece, starejša pupika bo oktobra stara 9 let. Se pa druga nosečnost tako razlikuje od prve, da ne morem verjet. V prvi nič slabosti, vedno polna energije...sedaj pa cele dneve slabo (bruham na srečo ne), vlečem se kot cota, če bi lahko bi spala ves dan in noč..ampak mi služba ne dopušča in me sedaj že dva dni popoldan začne glava bolet od utrujenosti. Upam, da se mi vsaj malo energije kmalu vrne, ker se takšne res nisem navajena in mi je kr mučno. A konec koncev, samo da bo detece zdravo Aja, še zgodbica okrog tega, kako smo "prišli" do deteca. Pred letom in pol sem nehala jemati KT, zaradi glavobolov in slabosti. M pa ni in ni bilo - pol leta. Po pregledu pri G sem dobila diagnozo policističnih jajčnikov in 3 mesečno zdravljenje s Cycla proginovo. M se je malenkost popravila, a še vedno sem imela zelo neredne cikluse (od 15-40 dni). Zraven tega sem imela še močno glivično vnetje, nakar sem spet šla h G-to je bilo letos 4. januarja. Vnetje smo pozdravili in z G sva bila dogovorjena, da bova v februarju naredila UZ, da vidima, ali sploh imam ovulacijo ali ne. A M ni več bilo, začela se je slabost, boleče prsi in pozitiven test Brez načrtovanja, brez psihiranja, v bistvu z redkimi spolnimi odnosi, sem zanosila Presenečenje za naju, presenečenje za G. Vedno sva rekla, da skozi postopke umetne oploditve in te stvari ne greva, če se bo zgodilo, se bo, če ne, pa imava že eno pupiko, ki nama lepša dneve. A narava je poskrbela za presenečenje in sedaj je veselje toliko večje Še to: naslednji pregled + nuhalno svetlino imam 8.3. Tako, sedaj pa moram it delat, še vas berem in še vam pišem. Vsem želim nosečnost brez težav, zdravo detece in vse kot mora biti!!! Pozdravček, Tea
|