Lyah -> RE: Septembrcice 2013 (30.1.2013 7:30:17)
|
Dobro juuutrooo :) Sem že včeraj hotela pisat, pa je nekaj štekalo. No, prvi pregled sem dala skozi, videla pikico na UZ in srček kako bije. Čist me je presunilo. Ginekologinja je sicer bila zelo redkobesedna (kot vedno), rekla je, da je vse ok in da srce bije, ter mi dala slikico. Nič mi pa ni povedala koliko je velik, ali je na UZ slikici kje zapisano? Nasploh sem dobila zelo malo informacij. Izvedela sem edino, da imam amniocintezo na napotnico, nuhalno svetlino si moram pa sama plačat. Zdaj pa rabim vaše nasvete, saj vidim da obvladate :) Sem prvi dan 8. tedna nosečnosti, kdaj naj bi se nuhalna izvajala in koga v Lj. mi priporoočate? Se naročim samo za nuhalno ali še kaj? Prvi laboratorij imam šele čez 2 tedna, ene ste ga imele že pri prvem pregledu. Aha PDP mi je premaknila za en dan; 18.9.2013. Moram pa tudi jaz povedat, da nimam nobenih slabosti, edino prsa me bolijo, vsake toliko špikne v trebuhu in bolj sem utrujena, tako da zvečer mnogo prej padem v posteljo. Bi pa rada še pripomnila tistim, ki ste me brale od začetka, da se je moj "partner" celo javil z smsom po 3eh tednih, da me ima rad bolj kot vse na svetu, ampak da nekako ne more sprejet moje nosečnosti, ker še ni pripravljen. Ne ukvarjam se več z njim in njegovo nezrelostjo, ker trenutno ne potrebujem dodatnega stresa. Drugače pa sem ne glede na situacijo mnogo bolje in ko bo tretji mesec mimo, se bom dobila z njim. Želim vam en lep dan [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|