Partika -> RE: Septembrcice 2013 (31.1.2013 13:19:25)
|
Hmmm, zdaj berem to o laboratoriju in dajanju krvi na tešče. Imam srečo, da s kakršnimikoli preiskavami nimam izkušenj, saj sem bila vedno zdrava (trkam!) in sem kri in vodo dajala le na kakšnih sistematskih pregledih. Zato nimam pojma kako te stvari potekajo. Skratka, po pregledu me je G poslal v laboratorij. Glede na to, da je bilo to popoldan, ob dveh, je jasno, da nisem bila tešča. Zjutraj sem si privoščila kruh z dooooosti nutele. Saj ne vem, če bi morala kri torej oddat prihodnji dan zjutraj? Mi pa nihče ni nič omenil, da bi morala biti tešča. No, saj bodo sporočili, če kaj ne štima, verjetno, ne? Pa še eno vprašanje imam za tiste, ki že imate otroke. Moje delo je tašno, da sem nekajkrat mesečno ves dan na nogah; tekam okoli, dosti stojim, počepam, tudi prenašam nekoliko težje zadeve. Pod ves dan je mišljeno 12 do 16 ur. Naivno verjamem, da bom tak tempo zmogla še v juniju in morda celo juliju. Dajte mi povedat, da se znam organizirat - je to izvedljivo ali ne? Vem, da je pri vsaki drugače, a kako ste se počutile ve par mesecev pred porodom? Naj za poletje raje računam s počitkom?
|
|
|
|