Wojcica -> RE: Septembrcice 2013 (30.1.2013 20:49:38)
|
Kar se tiče prvega jutranjega urina, pri nas tega še nisem slišala... Pomembno je, da prideš v laboratorij na tešče, zaradi pregleda sladkorja v krvi, glede vode pa je res malo "smešno", jaz bi se verjetno do G v avtu kar polulčkala [sm=jezicek.gif], ker še dodatnih pol ure ne bi mogla držat, da bi prišla do tja [sm=smiley36.gif] Jaz jemljem samo elevit tablete, v prvi nosečnosti mi je G razložila, tako kot je zapisala že ena pred mano, da vsebuje zadostno količino železa in vitaminov, tako da ni potrebno jemati nobenih drugih vitaminov zraven, ker pa elevit sam po sebi ne vsebuje omega3 maščobe, se priporoča tudi uživanje le te. Je pa res, da je potrebno pazit na priporočeno dnevno količino zaužite omega 3, tako da punce če imate tablete, ki že vsebujejo omega 3, ne še posebaj jesti omega 3 tablet... Jaz nisem ne v prvi nosečnosti jedla omega3, tudi zdaj v drugi do sedaj nisem in ne bom, ginekologinja mi spet priporoča v zadnjem trimesečju, ker že sama po sebe ne maram ne rib in ničesar podobnega,kar vsebuje omega3 maščobe.
|
|
|
|