Cari -> RE: Septembrcice 2013 (29.1.2013 9:36:33)
|
Ojla, glede nuhalne na štajerskem koncu ne poznam, sem bila pa do sedaj v Dravljah pri Antonič Babnik in je bilo super. Vse pove, naredi cel kup slikic, pa ugane spol [sm=smiley1.gif]. Je res prijazna. A se katera drži kakšne posebne diete? Meni je ob misli na hrano že itak slabo, sedaj me pa še G sekira. Je rekla da ne smem jest nič škroba... da ne bo otrok spet tako velik kot prejšnjič, ker je to za mojo drobn opostavo čist preveč in ne ve kako sem ga ven spravla... Pa da je vsak naslednji še težji. Je blo res težko, priznam, je mel 4500g. Tako da se po resnici povedano sedaj kar malo bojim. In če upoštevam še da ne smem paštet, pa hrenovk, pa suhe salame, pa pršuta, pa sirnih namazov (ker niso iz pasteriziranega mleka), pa sadje in zelenjava se mi zdi sedaj preveč kemije, ko ni sezona, ... pa sploh ne vem kaj še lahko jem. Groza. Da raje ne omenim, da sem imela v prejšnji [sm=nosecka.gif] še dieto zaradi morebitne sladkorne, ki je HB potem ni bilo. Tako da kakšen nasvet kaj jest, bo zelo dobrodošel. Vesna pa hvala za sonček. Je prav pogrel sobo, ko je zunaj tako oblačno in megledno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|