|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
22.1.2013 13:52:52   
Luckasmucka
Joj naj bo že enkart konec meseca, pa da vidim na čem sem. Sploh ne morem nehat mislit na to da delamo na , skozi samo na to mislim.

hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.1.2013 21:03:06   
ta*mala
no, še moj upd_ate... neki se packa. ampak me jezi k hudič, namest, da bi se ulil je rozasto packastouser posted image user posted image kr neki uglavnem... mam močne rdeče rdeče menstre, ne pa rozastga packanja!!!! in če že more pridet naj takoj zdj se usuje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ta*mala -- 22.1.2013 21:04:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 627
23.1.2013 7:06:04   
cebelica_2
jaz se vedno ne vem pri cem sem. danes tudi vidim crtico sicer malenkost boljse. kasneje vam prilepim se slikico, ds pogledate ce kaj vidite.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 628
23.1.2013 7:58:24   
cebelica_2
mi lahko prosim katera pove, kako naj tukaj slikico objavim? Hvala user posted image

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 629
23.1.2013 8:05:39   
cebelica_2

no, pa mi je ratalo slikico prilepiti. Zdaj me pa zanima če ve kaj vidite? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 630
23.1.2013 8:07:03   
cebelica_2

Neposredna povezava do sporočila: 631
23.1.2013 8:12:39   
cebelica_2
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 632
23.1.2013 8:13:09   
ta*mala
Jutro
Mene lahko barvate u tagrdo barvo... po celi noči roza packanja in glavobola, k ga ne pomnim, se je menda odločila pridet...

Neposredna povezava do sporočila: 633
23.1.2013 8:13:15   
cebelica_2
no v tretje gre rado ;), se opravičujem za prazne poste... ;)

Neposredna povezava do sporočila: 634
23.1.2013 8:41:44   
babkaa
čebelica... seveda je, sicer bolj blaga ampak je...čestitam! si delala pred izostankom? ali pa maš pozne ovulacije...

Neposredna povezava do sporočila: 635
23.1.2013 8:42:37   
bybyka_1987
ta*mala user posted image user posted image user posted image

cebelica_2 user posted image user posted image user posted image jazz vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
23.1.2013 8:45:40   
cebelica_2
ja jutri naj bi prišla user posted image . jaz nisem še čisto prepričana ;) oz. kar ne morem verjeti, da je user posted image . jutri bom še na CB lulala, da vidim če je vse to res...

Neposredna povezava do sporočila: 637
23.1.2013 8:56:32   
cebelica_2
aja pa še to, da vam povem.... nimam sploh nobenih znakov, kot da bi user posted image  prišla. Le vsake toliko me malo špikne v jajčniku in (.)(.) me malo bolijo na dotik.  Prej sem imela pred user posted image  grozne bolečine.  Opazila pa sem, da sem dobila ogromno mozoljev po obrazu, ki jih prej nisem imela. Povezovala pa sem jih s spremembo okolja in drugačno hrano, saj sem bila na dopustu.
No upam, da je ta bleda črtica res črtica in da bo jutri lepo vidna :)

Neposredna povezava do sporočila: 638
23.1.2013 9:00:24   
babkaa
jaz sem dva dni pred izostankom, je bila druga tudi bolj blaga ampak bolj močna od tvoje... test imaš baby-check? jaz sem dva testa (dva sta v paketu), isti dan naredla, kasneje nisem več delala. prvega sem delala ob enih popoldan, sem ga sama delala, nisem mislila da bo kaj pokazalo, potem pa šok, čez eno uro sma še skupaj enega naredla..

Neposredna povezava do sporočila: 639
23.1.2013 9:03:31   
Luckasmucka
Bravo, Čebelica_2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako je to lepo videt!
Pri meni še nič novega, danes je 30. dan.
Ta*mala, en velik user posted image ti pošiljam!

Neposredna povezava do sporočila: 640
23.1.2013 9:06:35   
ta*mala
Hvala za objemčke... no, vsaj nisem O testov zastonj kupla... bova drug mesc taprav cajtuser posted image

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.1.2013 9:10:56   
bybyka_1987
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_2

ja jutri naj bi prišla user posted image . jaz nisem še čisto prepričana ;) oz. kar ne morem verjeti, da je user posted image . jutri bom še na CB lulala, da vidim če je vse to res...

tudi pri meni je iz zakasnele po 10 min pokazal skoraj nevidno crtko nasledn dan ze bolj(baby check)...no in se naslednji dan lep + u sekundi na CB...sej booooo...aja pa to je bilo pri sinku 5dni pred menstro...:)test sem pa zato delala tak hitro k me je moj prepriceval da sem noseca k naj bi se mi prsi malo ucvrstile al kako naj recem...zdaj pa kar njega vprasam pa nic ne pove(naj omenim da se nikol ne zmoti...tudi na vecer k se je sinko rodil k me sploh muclo ni je rekel ti si ze odprta 2 prsta k me je un urejo jaz pa ja vbejzde ka ti je,no in sem potem rodila 2ure pa pol kasnej heheh)pa nbi dohter pa nic...p[ravi nic ne bova lulala bos vidla v pondelk bol al ne...btw lulat mislim v soboto...me CB caka...ceprow mi je kar malo zal da sem ga kupla ker itaq nebo pset_ nic..ja nimam upanja,pricakovanja....
zdaj....pa ne wem kaj naj pricakujem....v pondelk nocem videt user posted image ampak samo kot znak user posted image
ja mozolje sem zdle jaz tut dobla teden prej k ponvad sam dan dva pred tecko....pa par stvari je ampak ne dajem vec pozornosti na to ker je psiha ena sama vlka packa user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 23.1.2013 9:12:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 642
23.1.2013 9:13:40   
bybyka_1987
se opravicujem za napake...mi otrocka skaceta pa rukata :)

Neposredna povezava do sporočila: 643
23.1.2013 9:16:06   
Luckasmucka
Bybyka, tudi jaz sploh več niče ne dam, na te "znake", ker vem, kaj vse psiha dela user posted image .
Moj mi je včeri rekel, ko sva ležala, da čuti zelo močno toploto iz mojega trebuščka, kot bi mela pečko prižgano user posted image user posted image .
Dajmo, punce, ni še konc meseca, še je čas za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
23.1.2013 9:17:43   
Luckasmucka
se opravicujem za napake...mi otrocka skaceta pa rukata :)
user posted image user posted image Tudi jaz mam danes enega v službi, še dobro, da lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
23.1.2013 9:21:43   
bybyka_1987
Luckasmucka ja sej tocn tako...pri meni je znacilno da sploh znakov nisem imela kaj ocitnih...pri hceri nisem vedla do 10t da sem noseca mocnejse krvavitve 2x na mesec prva 2....ta tretja pa sam zjutri enmal in konc in test+...spala sem edin mal vec....(takrat nisem vedela da je to tudi znak)

pri sinu pa sem tak zvedela pred izostalo M pa tudi nic kaj posebnega....razen kasnej v obeh nosecnosti une tezave kot so...

tako da mi je vcasih prow smesno zakj bi pa glih zdaj mogla met tok ocitne znake..torej tetka psiha ponagaja..sicer vem da nebena nosecnost ni enaka...
res pa je da me sploh ena prsa malo bol boli na otip in tud tko tokom dneva veckrat...sam ker sem pri limoncah ni tok izrazito...povecane pa kaj pa vem niso...si pa izrazitejse zile..ampak tosem dala prvi krog skos :)

jaz bi lahko enega dala v vrtec pa nisem hotela...sole pa itq ni :)

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 23.1.2013 9:23:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 646
23.1.2013 9:26:41   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)user posted image

12.1.
teodora75user posted image
goplayuser posted image

14.1.
pika555user posted image

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirluser posted image

16.1.
puppeuser posted image
mojcapokraculja user posted image

17.1
CheryBlossomuser posted image

18.1.
tara04(19.krog)user posted image

19.1
jona klara(14.krog)user posted image
trezkauser posted image

20.1.
S*(14.krog)user posted image

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)user posted image
Arual
pišanec

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)
Luckasmucka (4. krog)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)
lillith82 (13. krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy
lici
tianauser posted image

X.1.
LittleSunuser posted image
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image
Kaličopka6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

NOSEČK: 6

user posted image USPEŠNOST: 16,21 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.1.2013 9:28:49   
witch
ta mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo februar tisti pravi mesec.

cebela jaz vidim črtico in navijam da te jutri barvam roza user posted image

Arual in piščanec navijam za vaju user posted image

Pri meni nobenih sprememb.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.1.2013 9:48:58   
ta*mala
hehe, al pa marec, ane...

prejšnjič ni ratal tok časa, da je moj zvedu okol rojstnega dneva... če zdj traja isto časa, k prvič, bo pa že darilo dobu za rojstni danuser posted image Mogoče se pa vse zgodi z namenomuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.1.2013 9:49:41   
pikizenc
cebelica - je je črtica, ampak sej je logično da je šibka, če si pred M delala. Bo vsak dan močnejša user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?