|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
21.1.2013 10:21:50   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

test-skušnjav nimaš?

Pa veš, da več kot eno leto nisem imela doma niti enega testa user posted image Zdaj pa imam celo 2 user posted image sem ju gratis dobila zraven O testov.
Sme že premišljevala o tem. Ampak se bojim... Mi je lažje ko pride M, kot pa negativen test. Ker ga grem navadno polna upanja delat, potem sem pa samo še bolj razočarana.
Kakšen dan še počakam user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.1.2013 10:36:05   
Shana86
Čim prej ju polulaj, da ti dasta mir user posted image

Ah ne, ti ju kar pusti pri miru. Vem, kako grozna je tista ena črtica na testu, sem ravno prejšnji teden spet videla eno user posted image Pa tudi če je minus - dokler ne priteče, si še vseeno govorim mogoče je bilo pa prezgodaj in podobne pravljice. Eh, sigurno bo enkrat moral biti user posted image

Počakaj še kak dan in se pogovori s testoma, da nimata druge, kot da sta + user posted image Jaz pa močno navijam...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.1.2013 11:27:24   
pikizenc
Punce skos vas berem in še naprej navijam user posted image

Jaz osebno sicer raje naredim test, tudi če je sam ena črtica. Ne vem, se mi je lažje soočit s tem kot da ne vem pri čem sem. Mi potem včasih tudi "dol pade" in se ne sekiram več al je in ni in potem tudi prej pride user posted image , če je že tako usojeno in me saj to ne heca

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.1.2013 12:27:56   
puppe
za vse, ki vas je obiskala user posted image  pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

navijam  in polivam z roza, da ta mesec tiste, ki še čakate dočakate user posted image user posted image user posted image , zato vam pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav sem že na drugi temi ostajam vaša navijačica user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.1.2013 13:05:02   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc
Jaz osebno sicer raje naredim test, tudi če je sam ena črtica. Ne vem, se mi je lažje soočit s tem kot da ne vem pri čem sem. Mi potem včasih tudi "dol pade" in se ne sekiram več al je in ni in potem tudi prej pride user posted image , če je že tako usojeno in me saj to ne heca

Enako user posted image .

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.1.2013 13:54:18   
CheryBlossom
Punce jaz se za nekaj časa poslavljam...

Ugotavljam, da še nisem pripravljena, saj me je user posted image totalno potolkla, ko je prišla... Čisto preveč mi je delala psiha in vse skupaj. Sva se z mojim skupaj odločila, da še malo počakava, ko bo pravi čas in ne bom toliko obremenjena in dobesedno cel dan mislila samo na otroka in dve črtici. Vem, da bo naš angelček že poskrbel, da bo prišel otroček ravno v pravem času, ta čas sedaj pa se bom posvetila faxu, možeku in malčku. Pa večkrat bomo šli na grobek moje angelske deklice molit, da nama uspe, ko bova pripravljena in da bo mami močna...

Lepo bodite, navijam za čimveč user posted image user posted image user posted image , vsem nosečkam pa prečudovito nosečnost z ŽIVIMI in zdravimi štručkami v naročju!

... vaša CB user posted image ...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.1.2013 16:03:50   
bybyka_1987
no punce jaz sem danes 8/9dpo...in k me je sekica vidla pa se en kolega sta oba naenkrat rekla:omg kaksne ucke pa ti imas??tako steklene tako sijoce...kar zaris...wtf?baje danes oddajam ful pozitivno energijo heheh....
no ampak ta sijaj v uckah mine pa pride hehe in naj omenim da danes se ze odkar bedim tko mal bol slabo pocutla iz zelodca gor....glavobol...ciki so mi abnormaln smrdel...k drgc sploh hudo ni....
zle sem se pa napokala celo skledo salate pa pomfrije se mi je tok zalustal da adijo...hehehe pa napenja me ze 4 dni user posted image user posted image user posted image
in kar naenkrat mi danes ne pase sladko....k drgac sem lubitel coko piskotov cokoladk...ampak dans mi je kar slabo po poskotkih,a une mandljeve lucke iz lidla se mi pa noro lusta user posted image user posted image ....kava komaj po grlu tekla...
glavobol mam pa itaq skos....slabost pride pa gre ....ne wem kaj je to danes za en dan...skratka cuden

kako ste pa kaj ve? CB drzi se...drzim pesti da k se odlocita da je cas da bo vse ok in hitro.....lp

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 21.1.2013 16:04:59 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.1.2013 16:52:19   
bybyka_1987
Aja pa izcedek sem imela samo un dan!nc wec...wrjetn se bo tak nazaj prsu :-)

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.1.2013 8:08:20   
ta*mala
Jutro!

Dan 29...še vedno nič novega... bele gate ...user posted image in belina na testuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
22.1.2013 8:54:38   
witch
No, pa ste me prepričale da bo test prava stvar. Sem ga zjutraj naredila in ja skoraj nemogoče bi bilo da bi meni pokazal kaj drugega kot eno črtico. Moram pa povedati da sem lulala prvič brez strahu in da me negativen testi ni nič spravil v slabo voljo. Ker včasih me je čisto sesul.
Zdaj pa samo še čakam dan ko bo prišla.

Punca a nobena več ne bo pluska nalulala? Dajmo dajmo user posted image še par dni meseca nam je ostalo.

CB user posted image user posted image posveti se otročku ki ga že imaš, živite kar se da lepo, zastavi si cilje in jih uresničuj. Med tem časom bo pa prišla tudi vaša pikica.

< Sporočilo je popravil witch -- 22.1.2013 8:56:23 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.1.2013 9:08:50   
bybyka_1987
witchuser posted image user posted image pred mano je dobrih 5 dni....sem 23dan ciklusa :) itaq bom kk dan prej lulala :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.1.2013 9:10:31   
Pinas
witch-pogumna punca si user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
22.1.2013 9:39:26   
cebelica_2
najprej čestitke vsem novim nosečkam user posted image . Nekaj časa se nisem nič oglasila, ker sem bila na dopustu. Danes pa sem tudi jaz lulala, sicer je ne pričakujem 24.01., ampak že ki sem imela test doma sem ga mogla polulat user posted image .
Zdaj pa sem v dvomih. Mislim da vidim zelo zelo bledo črtico ali pa imam samo privid. Moj je rekel da se full slabo vidi. Jutri bom še enkrat lulala, da vidim če bo kaj bolj razločno videti...

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.1.2013 10:13:59   
Luckasmucka
Tudi pri nas mislim, da ne bo nič user posted image user posted image
Najbrž bi že bil kak znak, pa še nič, razen rahlega špikanja user posted image
Uf...
Witch, te zelo razumem ...
Cebelica_2, upam, da ni bil samo privid!

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.1.2013 10:26:48   
pikizenc
tamala - v tolažbo, pri prvi user posted image mi je zamujala ene 9 dni preden mi je pokazalo user posted image . Se je izkazalo, da je bila pozna ovulacija

Luckasmucka - znaki gor al pa dol, vsaka je tolk specifična, da lahko imaš miljon znakov, pa potem ugotovijo da je samo psiha, druge pa nič, pa so nosečke. Ne se zanašat na to! Na sosednjem forumu nosečk, ki nam je uspelo v tem mesecu je glavno vprašanje: nimam nič znakov, a je to ok? user posted image Pozitivno in roza naprej!!

cebelica_2 - kater test si pa delala?

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.1.2013 10:36:14   
cebelica_2
pikizenc delala sem test kupljen po internetu na spletni strani plodnost.si. Razmišljam, da bi danes kupila CB in lulala jutri zjutraj user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.1.2013 11:20:17   
pikizenc
Po moje boš najbolj zihr. Če je bila res črtica, potem mora itak bit vsak dan ali vsaj drugi dan močnejša.

Neposredna povezava do sporočila: 617
22.1.2013 11:48:05   
curly
Hej hej.
Se na hitro javljam, da je z nami vse OK. Stari smo skoraj 11 tednov. Danes sem dobila prvo slikico, je pa naš otroček zelo živahen, ga je G komaj ujel (tam 10 min se je trudil, da bi naredil lepo slikico). user posted image Priznam, da so mi od sreče solze pritekle, ker me je zelo skrbelo! Šele zdaj začenjam dojemat, da se mi to dejansko dogaja in vsakič ko se spomnim na to, dobim solzne oči. user posted image

witch stalno mislim nate. user posted image user posted image Ostale borke, močno navijam za vse vas!!! user posted image
Dajmo še malo roza barve iztisnit v tem mesecu! user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.1.2013 11:58:10   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Hej hej.
Se na hitro javljam, da je z nami vse OK. Stari smo skoraj 11 tednov. Danes sem dobila prvo slikico, je pa naš otroček zelo živahen, ga je G komaj ujel (tam 10 min se je trudil, da bi naredil lepo slikico). user posted image Priznam, da so mi od sreče solze pritekle, ker me je zelo skrbelo! Šele zdaj začenjam dojemat, da se mi to dejansko dogaja in vsakič ko se spomnim na to, dobim solzne oči. user posted image

witch stalno mislim nate. user posted image user posted image Ostale borke, močno navijam za vse vas!!! user posted image
Dajmo še malo roza barve iztisnit v tem mesecu! user posted image

sedajle si pa še mene spravila v jok. Poznam tiste občutke, ko gledaš svojega otročka na tistem monitorju. A si imela potem že nuhalno?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 619
22.1.2013 11:59:45   
curly
Ne, imam jo šele 4.2.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.1.2013 12:00:33   
Luckasmucka
Pikizenc, hvala za spodbudne besede. To bi bila sicer moja tretja nosečnost, zato si nekako dopovedujem, da če bi bila noseča, bi že nekako morala vedet ... user posted image Upam, da imaš ti prav - upanje umre zadnje, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 621
22.1.2013 12:14:23   
witch
curly user posted image user posted image user posted image user posted image še jaz sem dobila solzne oči. Samo da so te končno pomirili zdaj pa le uživaj, saj bo zelo hitro avgust.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.1.2013 12:21:01   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_2

pikizenc delala sem test kupljen po internetu na spletni strani plodnost.si. Razmišljam, da bi danes kupila CB in lulala jutri zjutraj user posted image

Osebno bi s CB počakala na dan nepričakovane ali pa celo na en dan zamude (tako sem jaz nardila) ali pa da je vsaj na trakcu s plodnosti kaj več kot samo domišljiska črtica.

Neposredna povezava do sporočila: 623
22.1.2013 12:57:36   
lici
hej punce, hvala da ste me sprejele medse.
Vsak dan vas prebiram in skozi držim pesti da bo čimveč pluskov -še v tem mesecu.
Joj naj bo že enkart konec meseca, pa da vidim na čem sem. Sploh ne morem nehat mislit na to da delamo na user posted image , skozi samo na to mislim. Ker sva se pa z mojim (na mojo željo ) odločla, da nikomur ne povema da delamo na tem, se nimam s kom razen z njim o tem pogovarjat. Njemu pa tudi nemorem skozi težit.   Zato bi malo več tukaj "jamrla". Lahko?
Navijam, za user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.1.2013 13:02:06   
bybyka_1987
lici popolnoma enako je pri meni...zato te popolnoma zastopim :)

(odgovor članu lici)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?