Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 10:21:50
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86 test-skušnjav nimaš? Pa veš, da več kot eno leto nisem imela doma niti enega testa Zdaj pa imam celo 2 sem ju gratis dobila zraven O testov. Sme že premišljevala o tem. Ampak se bojim... Mi je lažje ko pride M, kot pa negativen test. Ker ga grem navadno polna upanja delat, potem sem pa samo še bolj razočarana. Kakšen dan še počakam
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 10:36:05
|
|
|
|
Shana86
|
Čim prej ju polulaj, da ti dasta mir Ah ne, ti ju kar pusti pri miru. Vem, kako grozna je tista ena črtica na testu, sem ravno prejšnji teden spet videla eno Pa tudi če je minus - dokler ne priteče, si še vseeno govorim mogoče je bilo pa prezgodaj in podobne pravljice. Eh, sigurno bo enkrat moral biti Počakaj še kak dan in se pogovori s testoma, da nimata druge, kot da sta + Jaz pa močno navijam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 11:27:24
|
|
|
|
pikizenc
|
Punce skos vas berem in še naprej navijam Jaz osebno sicer raje naredim test, tudi če je sam ena črtica. Ne vem, se mi je lažje soočit s tem kot da ne vem pri čem sem. Mi potem včasih tudi "dol pade" in se ne sekiram več al je in ni in potem tudi prej pride , če je že tako usojeno in me saj to ne heca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 12:27:56
|
|
|
|
puppe
|
za vse, ki vas je obiskala pošiljam veliko navijam in polivam z roza, da ta mesec tiste, ki še čakate dočakate , zato vam pošiljam veliko čeprav sem že na drugi temi ostajam vaša navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 13:05:02
|
|
|
|
Penny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc Jaz osebno sicer raje naredim test, tudi če je sam ena črtica. Ne vem, se mi je lažje soočit s tem kot da ne vem pri čem sem. Mi potem včasih tudi "dol pade" in se ne sekiram več al je in ni in potem tudi prej pride , če je že tako usojeno in me saj to ne heca Enako .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 13:54:18
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Punce jaz se za nekaj časa poslavljam... Ugotavljam, da še nisem pripravljena, saj me je totalno potolkla, ko je prišla... Čisto preveč mi je delala psiha in vse skupaj. Sva se z mojim skupaj odločila, da še malo počakava, ko bo pravi čas in ne bom toliko obremenjena in dobesedno cel dan mislila samo na otroka in dve črtici. Vem, da bo naš angelček že poskrbel, da bo prišel otroček ravno v pravem času, ta čas sedaj pa se bom posvetila faxu, možeku in malčku. Pa večkrat bomo šli na grobek moje angelske deklice molit, da nama uspe, ko bova pripravljena in da bo mami močna... Lepo bodite, navijam za čimveč , vsem nosečkam pa prečudovito nosečnost z ŽIVIMI in zdravimi štručkami v naročju! ... vaša CB ...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 16:03:50
|
|
|
|
bybyka_1987
|
no punce jaz sem danes 8/9dpo...in k me je sekica vidla pa se en kolega sta oba naenkrat rekla:omg kaksne ucke pa ti imas??tako steklene tako sijoce...kar zaris...wtf?baje danes oddajam ful pozitivno energijo heheh.... no ampak ta sijaj v uckah mine pa pride hehe in naj omenim da danes se ze odkar bedim tko mal bol slabo pocutla iz zelodca gor....glavobol...ciki so mi abnormaln smrdel...k drgc sploh hudo ni.... zle sem se pa napokala celo skledo salate pa pomfrije se mi je tok zalustal da adijo...hehehe pa napenja me ze 4 dni in kar naenkrat mi danes ne pase sladko....k drgac sem lubitel coko piskotov cokoladk...ampak dans mi je kar slabo po poskotkih,a une mandljeve lucke iz lidla se mi pa noro lusta ....kava komaj po grlu tekla... glavobol mam pa itaq skos....slabost pride pa gre ....ne wem kaj je to danes za en dan...skratka cuden kako ste pa kaj ve? CB drzi se...drzim pesti da k se odlocita da je cas da bo vse ok in hitro.....lp
< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 21.1.2013 16:04:59 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 21.1.2013 16:52:19
|
|
|
|
bybyka_1987
|
Aja pa izcedek sem imela samo un dan!nc wec...wrjetn se bo tak nazaj prsu :-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 8:08:20
|
|
|
|
ta*mala
|
Jutro! Dan 29...še vedno nič novega... bele gate ... in belina na testu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 8:54:38
|
|
|
|
witch
|
No, pa ste me prepričale da bo test prava stvar. Sem ga zjutraj naredila in ja skoraj nemogoče bi bilo da bi meni pokazal kaj drugega kot eno črtico. Moram pa povedati da sem lulala prvič brez strahu in da me negativen testi ni nič spravil v slabo voljo. Ker včasih me je čisto sesul. Zdaj pa samo še čakam dan ko bo prišla. Punca a nobena več ne bo pluska nalulala? Dajmo dajmo še par dni meseca nam je ostalo. CB posveti se otročku ki ga že imaš, živite kar se da lepo, zastavi si cilje in jih uresničuj. Med tem časom bo pa prišla tudi vaša pikica.
< Sporočilo je popravil witch -- 22.1.2013 8:56:23 >
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 9:08:50
|
|
|
|
bybyka_1987
|
witch pred mano je dobrih 5 dni....sem 23dan ciklusa :) itaq bom kk dan prej lulala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 9:10:31
|
|
|
|
Pinas
|
witch-pogumna punca si
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 9:39:26
|
|
|
|
cebelica_2
|
najprej čestitke vsem novim nosečkam . Nekaj časa se nisem nič oglasila, ker sem bila na dopustu. Danes pa sem tudi jaz lulala, sicer je ne pričakujem 24.01., ampak že ki sem imela test doma sem ga mogla polulat . Zdaj pa sem v dvomih. Mislim da vidim zelo zelo bledo črtico ali pa imam samo privid. Moj je rekel da se full slabo vidi. Jutri bom še enkrat lulala, da vidim če bo kaj bolj razločno videti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 10:13:59
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Tudi pri nas mislim, da ne bo nič Najbrž bi že bil kak znak, pa še nič, razen rahlega špikanja Uf... Witch, te zelo razumem ... Cebelica_2, upam, da ni bil samo privid!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 10:26:48
|
|
|
|
pikizenc
|
tamala - v tolažbo, pri prvi mi je zamujala ene 9 dni preden mi je pokazalo . Se je izkazalo, da je bila pozna ovulacija Luckasmucka - znaki gor al pa dol, vsaka je tolk specifična, da lahko imaš miljon znakov, pa potem ugotovijo da je samo psiha, druge pa nič, pa so nosečke. Ne se zanašat na to! Na sosednjem forumu nosečk, ki nam je uspelo v tem mesecu je glavno vprašanje: nimam nič znakov, a je to ok? Pozitivno in roza naprej!! cebelica_2 - kater test si pa delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 10:36:14
|
|
|
|
cebelica_2
|
pikizenc delala sem test kupljen po internetu na spletni strani plodnost.si. Razmišljam, da bi danes kupila CB in lulala jutri zjutraj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 11:20:17
|
|
|
|
pikizenc
|
Po moje boš najbolj zihr. Če je bila res črtica, potem mora itak bit vsak dan ali vsaj drugi dan močnejša.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 11:48:05
|
|
|
|
curly
|
Hej hej. Se na hitro javljam, da je z nami vse OK. Stari smo skoraj 11 tednov. Danes sem dobila prvo slikico, je pa naš otroček zelo živahen, ga je G komaj ujel (tam 10 min se je trudil, da bi naredil lepo slikico). Priznam, da so mi od sreče solze pritekle, ker me je zelo skrbelo! Šele zdaj začenjam dojemat, da se mi to dejansko dogaja in vsakič ko se spomnim na to, dobim solzne oči. witch stalno mislim nate. Ostale borke, močno navijam za vse vas!!! Dajmo še malo roza barve iztisnit v tem mesecu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 11:58:10
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Hej hej. Se na hitro javljam, da je z nami vse OK. Stari smo skoraj 11 tednov. Danes sem dobila prvo slikico, je pa naš otroček zelo živahen, ga je G komaj ujel (tam 10 min se je trudil, da bi naredil lepo slikico). Priznam, da so mi od sreče solze pritekle, ker me je zelo skrbelo! Šele zdaj začenjam dojemat, da se mi to dejansko dogaja in vsakič ko se spomnim na to, dobim solzne oči. witch stalno mislim nate. Ostale borke, močno navijam za vse vas!!! Dajmo še malo roza barve iztisnit v tem mesecu! sedajle si pa še mene spravila v jok. Poznam tiste občutke, ko gledaš svojega otročka na tistem monitorju. A si imela potem že nuhalno?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 11:59:45
|
|
|
|
curly
|
Ne, imam jo šele 4.2.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 12:00:33
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Pikizenc, hvala za spodbudne besede. To bi bila sicer moja tretja nosečnost, zato si nekako dopovedujem, da če bi bila noseča, bi že nekako morala vedet ... Upam, da imaš ti prav - upanje umre zadnje, a ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 12:14:23
|
|
|
|
witch
|
curly še jaz sem dobila solzne oči. Samo da so te končno pomirili zdaj pa le uživaj, saj bo zelo hitro avgust.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 12:21:01
|
|
|
|
Penny
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_2 pikizenc delala sem test kupljen po internetu na spletni strani plodnost.si. Razmišljam, da bi danes kupila CB in lulala jutri zjutraj Osebno bi s CB počakala na dan nepričakovane ali pa celo na en dan zamude (tako sem jaz nardila) ali pa da je vsaj na trakcu s plodnosti kaj več kot samo domišljiska črtica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 12:57:36
|
|
|
|
lici
|
hej punce, hvala da ste me sprejele medse. Vsak dan vas prebiram in skozi držim pesti da bo čimveč pluskov -še v tem mesecu. Joj naj bo že enkart konec meseca, pa da vidim na čem sem. Sploh ne morem nehat mislit na to da delamo na , skozi samo na to mislim. Ker sva se pa z mojim (na mojo željo ) odločla, da nikomur ne povema da delamo na tem, se nimam s kom razen z njim o tem pogovarjat. Njemu pa tudi nemorem skozi težit. Zato bi malo več tukaj "jamrla". Lahko? Navijam, za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 22.1.2013 13:02:06
|
|
|
|
bybyka_1987
|
lici popolnoma enako je pri meni...zato te popolnoma zastopim :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?