|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
19.1.2013 13:05:25   
CheryBlossom
user posted image je prišla user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.1.2013 13:12:17   
bybyka_1987
CheryBlossom
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.1.2013 13:20:08   
*viva*
wwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, končno sem se lahko vpisala v RRuser posted image user posted image user posted image

Najprej vsem vse najlepše in najslajše v tem letu, ooogroooomno rozik!! user posted image user posted image

Kak je pa ta mesec lep. BRAVO vsem rozikam, čas je že bil, da se roza virus tako razširi.

witch zdaj pa tak, drug teden bi rada vidla, da si roza, zmenjeno? In nobenih izgovorov! ;)

Zdaj pa bom še jaz malo zasitnarla.

Najprej bom pojamrala, kak so okol mene noseči. Ena kolegica, pa svakinja, pa zdaj še bratranec (no, njegova punca). Pri nas pa še kar čakamo, čakamo, čakamo.... Sicer je res, da bi mogoče bilo dobro, ko bi zdaj kaki mesec počakali z user posted image zaradi nove službe, čeprav se ne bom nič prtoževala tudi če bo prej...prioritete so mi bolj jasne kot kdajkoli v življenju... In ja, sej me razumete, vesela sem za vsakega malčka, ki je na poti ampak...jaz bi tudi....potem pa še me nekaj heca user posted image .

V sredo je kvazi prišla, vztrajala čisto malo, v četrtek še manj od včeraj pa ni več ne duha ne sluha o njej...

Je pa res bila sreda točno 10 dan po pozitivnem O testu, ampak sej veste...ne upam niti upati, da bi lahko bilo kaj druga kot izcedek... Prsa me bolijo, napenja me, ampak ni pa nekih znakov da se bo ulila... ja,ja sej vem, magična paličica bi pokazala svoje, ampak enostavno ne upam...trenutno je paličica moj enemy nr 1....

Zdaj pa teoretično vprašanje...predpostavimo, da je bila to vgnezdtvena....koliko dni bi ve počakale predno bi lulale? Tisočkrat prebran odgovor pa še vseeno.... user posted image

Upam, da me RR ne bo več hecala in se bomo lahko znova družiliuser posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.1.2013 13:32:57   
bybyka_1987
mozno je...ponavadi se od vgnezditvene ze zna kaki 3,4dan po njej pokazat na testku...bol tocn ti bodo znale rozike in ostale povedat :)

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.1.2013 13:39:56   
Penny
CheryBlossom user posted image . Res sem mislila, da bo šibka črtica tudi pri tebi srečna črtica user posted image .

*viva*, sem prebrala, da traja 3-4 dni, da pride hormon iz krvi do urina. Pri meni je držalo, VK je bila zgodaj popoldan 7.dpo in rahla črtica 3 dni pozneje zgodaj popoldan (zjutraj še belina). Držim pesti! user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.1.2013 13:46:52   
S*
Mene lahko tudi barvate modro user posted image . Ja nič, kaj čmo. Gremo v februar al pa kar marec glede na dolge cikluse.
Za vse ostale pa še naprej močno stiskam pestke.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.1.2013 14:19:07   
bybyka_1987
jaz sem pa danes 6/7dpo in sem dobila beli gostejsi izcedek....user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.1.2013 22:16:35   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)user posted image

12.1.
teodora75user posted image
goplayuser posted image

14.1.
pika555user posted image

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirluser posted image

16.1.
puppeuser posted image
mojcapokraculja user posted image

17.1
CheryBlossomuser posted image

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)user posted image
trezkauser posted image

20.1.
S*(14.krog)user posted image

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual
pišanec

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)
Luckasmucka (4. krog)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)
lillith82 (13. krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy
lici

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image
Kaličopka6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

NOSEČK: 6

user posted image USPEŠNOST: 16,21 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.1.2013 22:24:38   
witch
jona klara, cheryblossom in S* user posted image user posted image user posted image pa pogumno naprej.

viva lepo te je spet brati. Zdaj pa upam, da te počasi neha hecati user posted image Na tvoje vprašanje pa nimam odogovra, niti nimam pojma kak ti naj svetujem. Mogoče še kak teden počakaj in naredi test. Se ga pa tudi jaz izogibam če se le da. Nekako lažje prenesem ko pride M, ko pa polna upanja lulam in je negativen test. Držim pesti user posted image user posted image

curly kako si ti? Kako je pikica? Mislim na vaju user posted image

Pri meni ni še nič novega. Med tuširanjem sem prav "mučila" joške in ne bolijo - nikjer. Krčev nobenih, običajnega pms-ja ni. Me pa še vedno tak rahlo boli glava. In se to že kakšen teden vleče. Bomo videli kaj bo jutri. Sem pa danes že 36. dan. Razen tiste nedelje 14 dni nazaj ni bilo nikoli znakov za dogajanje glede O tam spodaj. Pa še test je bil pozitiven. Tak da v roku dveh, treh dni bi mogli biti jasno kaj je in kaj ni. Mi je pa zanimivo to, da nimam nobenga občutka, nobenega prevelikega upanja. NIč.

Hvala vam še enkrat za dobre želje in misli user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.1.2013 8:53:28   
bybyka_1987
witch glede tega stavka :Mi je pa zanimivo to, da nimam nobenga občutka, nobenega prevelikega upanja. NIč.
sva ze dve pri meni je isto ta mesec :)

se zmeraj drzim pesti da bi ti le ko se bos spravla lulat pokazaluser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.1.2013 10:22:18   
ta*mala
Ojla...
Vsem, ki vas je user posted image obiskala en velik user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej... ne, ne za naprej, za naslednji mesec!!!

Jaz sem danes že 27. dan ciklusa... u bistvu "pričakujem M", ampak, potihem pa upam, da je ne bo... vsake tok me je neki šraufal, pa se je nehal... joški so še vedno čudni, ampak lahko nehajo bolet v sekundiuser posted image Tko da ja... lohk se zgodi, da bo danes, da bo jutri, da bo u sredo... ali pa da je ne bo splohuser posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.1.2013 16:23:33   
jona klara
CHERYBLLOSOM- user posted image user posted image VEM KAKO TI JE HUDO.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.1.2013 16:39:51   
tiana
Pozdravljene! se bom kar k vam v januar prislinila... po prvem ivf (krvni test imam sicer 01.02.)naj bi že konec meseca test pokazal naš rezultat. svojih user posted image  nimam, tko da naj bo datum kar zadnji januar.

Želim vsem nam čimvečuser posted image ...naj bo januar kar se da lep in uspešen user posted image . Vsem ostalim katere ste razočarane pa velik user posted image user posted image user posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.1.2013 20:30:24   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Ojla...
Vsem, ki vas je user posted image obiskala en velik user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej... ne, ne za naprej, za naslednji mesec!!!

Jaz sem danes že 27. dan ciklusa... u bistvu "pričakujem M", ampak, potihem pa upam, da je ne bo... vsake tok me je neki šraufal, pa se je nehal... joški so še vedno čudni, ampak lahko nehajo bolet v sekundiuser posted image Tko da ja... lohk se zgodi, da bo danes, da bo jutri, da bo u sredo... ali pa da je ne bo splohuser posted image

Jooj beib drzim pesti,da je ne bo!zagotowo si nestrpna!daj povej ob vsej zalogi a res se nis lulala?niti mal firbca?
Hehehe

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.1.2013 21:44:04   
ta*mala
hehe...nisem...res ne. mogoce jutri

Neposredna povezava do sporočila: 590
20.1.2013 22:18:58   
bybyka_1987
Hjoj kk men ta RR steka komaj zdaj sm lahk gor prisla
Jooj si pridna!jaz se komaj nazaj drzim,krje itq fulprehit!tam petek,soboto pa bm itq polulala!
Ampak itaq vem da ninc!tk filing mam k mal visje opisan!
Ne wem no tk cudnmi je hehe

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.1.2013 7:56:12   
ta*mala
Lulala u loncek....ampak je - ce m ne bo probam cez par dni...

Neposredna povezava do sporočila: 592
21.1.2013 8:09:35   
bybyka_1987
Ooo drzim pesti user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.1.2013 8:40:51   
ta*mala
Hehe, hvalauser posted image

Sem šla gledat novembersko temo, k sem delala test isto lih en dan pred nepričakovano in je bil negativen... tri dni po datumu za M je bila šele una namišljena črtica, samo obris, tam, kjer naj bi bila, pet dni po predvideni M je bla na teh listkih še vedno ful švoh črtica na CB pa plus... tko da sem pač čudna in glede na to, bom probala spet čez nekaj dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
21.1.2013 8:49:43   
tara04
No, moja user posted image je prišla že v petek. Tako, da me kar obarvajte v modro. Se pa za nekaj časa tudi jaz poslavljam...punce nalulajte čimveč user posted image in to čimprej!
Vsem user posted image pa srečno do konca.

Pozdravček!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.1.2013 9:51:01   
Shana86
jonaklara, CherryBlossom, S* in tara04 user posted image user posted image user posted image user posted image

viva, sumljiva si user posted image

witch?

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.1.2013 10:03:07   
Luckasmucka
En velik user posted image vsem, ki ste se obarvale user posted image in pogumno novim zmagam naproti!
Js sem zdej 28. dan ciklusa in me tako šraufa, komaj hodim. Po navadi pred M nimam kaj dosti znakov, a vseeno si ne upam prehitro delat utvar. Lulanje je še daleč ... Tiste, ki tut lulate okrog 26. - a vas že kaj matra? Kaj špika?

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.1.2013 10:04:46   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)user posted image

12.1.
teodora75user posted image
goplayuser posted image

14.1.
pika555user posted image

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirluser posted image

16.1.
puppeuser posted image
mojcapokraculja user posted image

17.1
CheryBlossomuser posted image

18.1.
tara04(19.krog)user posted image

19.1
jona klara(14.krog)user posted image
trezkauser posted image

20.1.
S*(14.krog)user posted image

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual
pišanec

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)
Luckasmucka (4. krog)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)
lillith82 (13. krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy
lici
tianauser posted image

X.1.
LittleSunuser posted image
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image
Kaličopka6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 38

NOSEČK: 6

user posted image USPEŠNOST: 16,21 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 598
21.1.2013 10:07:19   
witch
tiana dobrodošla in močno držim pesti da vam je uspelo user posted image user posted image

tara04user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega. Znakov za M ni nobenih, sem čisto ok. In kar malo sumim da tisto takrat vseeno ni bilo O...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.1.2013 10:14:18   
Shana86
test-skušnjav nimaš?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?