*viva*
|
wwwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, končno sem se lahko vpisala v RR Najprej vsem vse najlepše in najslajše v tem letu, ooogroooomno rozik!! Kak je pa ta mesec lep. BRAVO vsem rozikam, čas je že bil, da se roza virus tako razširi. witch zdaj pa tak, drug teden bi rada vidla, da si roza, zmenjeno? In nobenih izgovorov! ;) Zdaj pa bom še jaz malo zasitnarla. Najprej bom pojamrala, kak so okol mene noseči. Ena kolegica, pa svakinja, pa zdaj še bratranec (no, njegova punca). Pri nas pa še kar čakamo, čakamo, čakamo.... Sicer je res, da bi mogoče bilo dobro, ko bi zdaj kaki mesec počakali z zaradi nove službe, čeprav se ne bom nič prtoževala tudi če bo prej...prioritete so mi bolj jasne kot kdajkoli v življenju... In ja, sej me razumete, vesela sem za vsakega malčka, ki je na poti ampak...jaz bi tudi....potem pa še me nekaj heca . V sredo je kvazi prišla, vztrajala čisto malo, v četrtek še manj od včeraj pa ni več ne duha ne sluha o njej... Je pa res bila sreda točno 10 dan po pozitivnem O testu, ampak sej veste...ne upam niti upati, da bi lahko bilo kaj druga kot izcedek... Prsa me bolijo, napenja me, ampak ni pa nekih znakov da se bo ulila... ja,ja sej vem, magična paličica bi pokazala svoje, ampak enostavno ne upam...trenutno je paličica moj enemy nr 1.... Zdaj pa teoretično vprašanje...predpostavimo, da je bila to vgnezdtvena....koliko dni bi ve počakale predno bi lulale? Tisočkrat prebran odgovor pa še vseeno.... Upam, da me RR ne bo več hecala in se bomo lahko znova družili