bincha -> RE: Bodoče nosečke (3.3.2013 19:21:43)
|
[/quote] sicer pa sama nič kaj veliko ne upam ta mesec, tako, da ni 2x za rečt da bomo čakale skupaj spet aprila [sm=smiley36.gif] ... [sm=sloncek.gif] sicer redno ... ampak sem prvi mesec po kt ... jemljem elevit tabletke... ampak vseeno, vprašanje, če bo sploh ovulacija že ta mesec :) Drugače sem vedno imela (brez kt) redne M na 28 dni in do zdaj nikoli nobenih težav ... prvo navihanko smo dobili 2. mesec po prenehanju kt - zato ne verjamem v prvi mesec po kt [sm=jezicek.gif] [/quote] moja sestrična je med jemanjem kt delala krajše premore "da se telo sčisti" - po kakšen mesec in je med temi pavzami "pridelala" prvega sina [sm=smiley36.gif] tako se lahko zgodi, da boš že sedaj zanosila - če boš ujela tiste 3 dni okrog ovulacije [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] jaz pa imam sedaj vsak dan v mislih ali se je kaj prijelo ali ne - sem mojemu naročila, da je kupil test in ga bom naredila enkrat po 20.3. piše namreč, da v primeru, če še dojiš (ko še nimaš (redne) menstruacije) moraš narediti test 19. dan po odnosu. bomo videli [sm=smiley1.gif] se pa tako fino počutim- spet to upanje, sanjane, razmišljanje [sm=smiley36.gif] drugače pa sem včeraj prehodila okrog 10 km, danes pa okrog 18! sedaj pa že mora kak kg it dol! [sm=jezicek.gif] pa tudi če ne - je bilo fino na sončku! lp
|
|
|
|