Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (1.3.2013 8:32:30)
|
Dobro jutro. Ste zelo pridne, sploh vas ne sledim komentirat. Je pa fino brat. Michelle hvala za [sm=kava.gif], jaz si bom danes kar dvojno dozo privoščila. Metuljčica2013 dobrodošla. Mamica deklicam si bolje? Pa [sm=bravo.gif] za uspešen pregled.Če sem prav razumela, boš potem začela s postopkom? Pa ste se že kaj pogovarjali tudi o tem kako in kaj? IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 No, roke na srce, mi tudi naše kobile vozimo na obisk k žrebcu vsakih 36 ur, pač v času pojatve. Tako da nekaj podobnosti je v tem... [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hahaha, to je zato, ker za kobile še niso izumili ovulacijskih testov, michelle!!! kaj si pa ti mislla???? Men je blo čist kul vsak dan... zdj bi pa večkrat na dan, če bi mela čas[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ti povem iz lasnih izkušenj, da ti bo sedaj še bolj pasalo.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Verjetno zaradi hormonov, ki ti sedaj razsajajo po telesu Vidiš kako smo različne. Meni pa v nosečnosti čist mine do takšnih aktivnosti...sploh v prvi nisem imela nobene želje.... Drugače pri nas tudi megla, te ne vleče ravno ven, ko skozi okno pogledaš, ampak bo treba.
|
|
|
|