asyka -> RE: Bodoče nosečke (5.3.2013 9:52:40)
|
kar se herpesa, alergij, astme in vsega hudiča bolezenskega tiče, je meni pred časom ful pomagala bioresonanca. Pred tem sem imela herpes pozimi non stop. Zdaj mogoče kakšen en, max dva in je to to. No včeraj sem pa jaz bila srečna, da sedim, ker če ne bi bila malo polomljena. Sva se zvečer kot ponavadi preko skypa pogovarjala z mojim in on meni, da zdaj pa že komaj čaka da pride domov, da bova dojenčka delala. Da je zdaj pa res že čas, da se zresni in gre z družino polno v akcijo. Jaz sem pa ga debelo gledala, če je kaj strupenega gor v Nemčiji pojedel. Ker pri nama je tak, da je govora o tem, ampak on bi vseeno raje počakal, da jaz fax dokončam in si potem poiščem službo. Jaz pa se s tem ne strinjam, ker pač ne. Saj niti ni pravega razloga, razen tega, da bi raje sedaj ko mam fax malo bolj na izzi pa potem počasi službo iskati. ta*mala ne se sekirati toliko pa čuvaj pikico v trebuščku. Saj verjamem, da te je strah zobarja in da ni prijetno vse to, ampak raje si govori, da bo potem super ko bo on to poštimal. Je bolje če gledaš s pozitivne strani, kot pa da ves čas razmišljaš o bolečini.
|
|
|
|