Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (13.12.2012 17:36:03)
|
No, sem prišla še enkrat pogledat. Ja, to decembrsko božično vzdušje je super,res je za mene to na nek način najlepši čas v letu. Čeprav drugače nisem ravno neki navdušenec nad zimskimi temperaturami in debelim oblačenjem. Za otroke pa je to čisto drugače, sin vsak dan ves vesel skoči v kombinezon in se sanka in vsak dan tudi sprašuje kdaj bo prišel božiček [sm=smiley1.gif]. Michelle, vidim da imaš že dva starejš otročka, super. Je mogoče že malo lažje, no vsaj z vidika da sta že samostojna. Pri nas je med prvorojencm in drugorojenko razlike slaba tri leta, sta pa oba še majhna. Vedno sem želela dva otroka, mož tri, ko pa je prišel prvi, pa se je tudi v meni prebudila želja - da jaz bi le mogoče tudi tri. Sem pa ves čas govorila, da če se odločim za tretjega bo razlika večja, sigurno kakšnih štiri ali pet let... Samo zdaj sem prišla do sklepa, da ne bom tako dolgo čakala. Boljše mi je le, da je manjša razlika in potem zaključimo...bolj skupaj zrastejo in s tem imam tudi jaz potem prej možnost spet vsaj malo bolj v ospredje postavit kakšne svoje želje in cilje. Poleg tega pa so tukaj še moja leta... No, zdaj sem pa se res razpisala....bo kar dovolj za danes. Aja, tipkovnica me malo zafrkava, bo treba novo nabavit, tako da če kje kakšna črka manjka...
|
|
|
|