Žabinčica
|
Dober dan. Pri nas zelo mrzlo, termometer je zjutraj kazal -10 . Mi smo se imeli zelo lepo te dni, smo rajali, praznovali rd in uživali. Sicer mala še vedno kar kašlja, ampak je že ta prava drugače. Praznovanja, se mi zdi lepo in prav da se praznujejo zadeve, da se zberejo prijatelji, družina in se malo podružijo in skupaj nasmejijo. Je pa res, da če je teh veliko, je lahko obdarovanje kar finančni zalogaj. Včasih se mi zdi gre tudi vse skupaj bolj za neko formo, kot za druženje iz srca, tam je potem vse skupaj tudi bolj tako-tako, nekako prisiljeno. Pa tudi nisem pristaš množičnega napijanja oz. meni pač ni do tega in so mi tudi takšna praznovanja, kjer jih je polovica v "komi" brezveze. Drugače pa je najina družina zelo maloštevilčna. Mladika, jaz osebno sicer ne bi ravno posegala v njihove običaje, konec koncev, se itak ne bodo spremenili, če so njim po volji. Bi pa omenila ob priliki kakšen je pač tvoj/vajin pogled na to. V vsakem primeru bi jih obdarila z malenkostimi, glede na to kar pač finance dopuščajo. Mislim, da bi to vsak moral razumet. Se mi pa zdi zelo fajn ideja, da kaj sama narediš-kakšno čestitko, mogoče domači liker v kakšni lični flaški, lahko tudi sama poslikaš stekleničko, daš v njo kopalno sol, kaj spečeš....veliko je takšnih malih lušnih stvari, kjer lahko ustvarjaš in si kreativna. Darilo lahko tudi sama zaviješ. Mi velikokrat kaj sami ustavrajamo, sicer predvsem za božič. Takega darila se po mojem razveseli vsak-vsaj takšen, ki res praznuje zato, ker se želi poveseliti z bližnjimi. Treningi, jaz bom pa šla ta mesec, konec mesca sprobat pump (vadba z utežmi), me prav zanima kako bo in se že veselim. Bybyka sem se že spraševala kje si. Po mojem je kar fajn, da si dala vse skupaj malo na odklop če je že bilo preveč razmišljanja. Pa javi se še kaj, lahko tudi o čem drugem, ne le o + . Ta*mala, mi je hudo ko berem kako je tvojem . Sploh ne vem kaj ti naj svetujem. Probaj s pogovorom, razloži mu,da po 2 poskusih res še ni panike, da je tudi čakanje do 1 leta čisto normalno...ne vem, probaj mogoče speljat tako, da ne razmišlja še on o tem kdaj imaš o. (če se recimo pogovarjata o takšnih stvareh), ne delaj o. testov pred njim, naj bo nekak vse bolj sproščeno. Probajta se tudi kak mesec ne pogovarjat o , vzamita si čas za sebe in stvari, ki jih rada počneta. Potem se bo mogoče malo pritisk zmanjšal...Saj ne vem če sem ti kaj pomagala, ampak drugega ti ne znam svetovat. IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam Ja pa novo pošiljko snega napovedujejo , jupi, spet bomo kidali!!! , mi je všeč tvoj smisel za humor... Punce lep dan vam želim .
|