|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2013 14:11:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Bodoče nosečke
1.2.2013 14:48:36   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - kateri dan ciklusa pa si danes? Mogoče si delala test prehitro? Kaj pa tvoj razgovor za službo?

danes sem 29 dan. Nisem pa imela še nobenih krvavih izcedkov, kot so bili prisotni prejšni cikel. Trenutno je še belina in upam, da ostane še kar nekaj mesecevuser posted image

za službo zvem verjetno drug teden. Ampak imam občutek, da ne bo nič. Če me pa le ta vara, se pa tudi ne bom pritoževala.

Ti se boš učila ta vikend, mi se bomo pa očitno prenažirali. Jutri bomo imeli torto user posted image za hčerin 2 rojstni dan, v nedeljo smo vabljeni v gostilno, kjer stric vsako leto naredi za hčerin rojstni danuser posted image . Tako, da bo pestro, jaz pa še kar kašljam in smrkamuser posted image

Kaj kupiš 10 letnici za rojstni dan, s tem da računajte, da ima doma vse, ker so bajno bogati. Do sedaj k sreči vsaj ni bila razvajena

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.2.2013 16:02:18   
Žabinčica
Dober dan, no danes pa zaenkrat ni bilo kaj veliko za brat user posted image ...

Mamica deklicam user posted image , ne vem kaj ti naj rečem...počakat bo treba še par dni, da vidiš kakšno je stanje tam spodaj, žal druge ni. Edino, če približno veš kdaj je bila o., se lahko mogoče po tem orientiraš ali bi test že moral kazat pravilno.
Drugače pa, vse najboljše tvoji vodnarčici user posted image , pa lepo praznujte. Za darilo za 10 letnico - ne vem, kakšna knjiga mogoče, kak dekliški parfum ali kak kos oblačila ali nakita-npr. kakšni lušni modni uhančki, verižica ali zapestnica. To je prvo kar je meni padlo na pamet. Edino če ima kak tak konjiček oz. posebni interes, potem lahko kaj v zvezi s tem.

Michelle, looking forward to hearing from you soon. Pa pikepoke za izpit user posted image .

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.2.2013 16:03:41   
mamica deklicam
očitno ne znam več niti šteti. Glede na to, da sem imela prejšno user posted image 4.1., potem sem danes že 30 dan. user posted image Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
1.2.2013 16:08:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 430
1.2.2013 16:24:47   
Martyna83
Puunce user posted image a sprejmete še mene med čveke ???? user posted image No ne delava še na temu bova pa naslednji mesec,..ker sem na zalost 12.1 imela abrazijo,..noseca 15 tednov user posted image ampak življenje gre naprej glavo pokonci počakamo 2user posted image pol pa spet v akcijo,..do takrat pa si bom med vami krajsala cas,...

Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
1.2.2013 16:29:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
1.2.2013 16:34:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Martyna83)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
1.2.2013 16:48:33   
Martyna83
Ojoj v 18 tednu user posted image ,.. ampak res nic drugega ne preostane kot glavo gor in pozitivno naprej,... Nisem brala nazaj a zdaj delata ponovno na user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 434
1.2.2013 17:01:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Martyna83

Puunce user posted image a sprejmete še mene med čveke ???? user posted image No ne delava še na temu bova pa naslednji mesec,..ker sem na zalost 12.1 imela abrazijo,..noseca 15 tednov user posted image ampak življenje gre naprej glavo pokonci počakamo 2user posted image pol pa spet v akcijo,..do takrat pa si bom med vami krajsala cas,...

ti pošiljamuser posted image user posted image
sem bila kar šokirana, ker se te spomnim malo nazaj, da si bila srečnica, ki je nalulala user posted image

Seveda si dobrodošla tu med nami, tukaj se vsaj še o čem drugem pogovarjamo kot samo o znakih in neznakihuser posted image , če smo noseče.

Neposredna povezava do sporočila: 435
1.2.2013 17:03:08   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

očitno ne znam več niti šteti. Glede na to, da sem imela prejšno user posted image 4.1., potem sem danes že 30 dan. user posted image Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?user posted image user posted image

OK, moja domneva, da je test pokvarjen.

In še moja napoved: absolutno noseča in tudi služba te čaka drug teden. Gremo stave pobirat? user posted image

v tem primeru moram pa absolutno kaj častit heheheuser posted image user posted image

ampak počakajmo na naslednji teden, kako stvari stojijo.

Tebi pa v ponedeljek veliko sreče na izpitu in seveda zahtevamo izčrpno poročilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
1.2.2013 17:12:22   
Martyna83
Hvala mamica deklicam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
1.2.2013 18:28:37   
d_m_b
Zdravo bodoče nosečke user posted image sprejmete še mene v čvekanje? user posted image midva tudi upava na user posted image , zadnjo user posted image sem imela 2.1. , cikluse imam pa redno kar na 28 dni, tako da zaenkrat je še kar ni, sem pa naredila včeraj test first sign, pa je bila le ena črtica user posted image ..ampak sem vseeno še kar optimistična, dokler je še ni.

Neposredna povezava do sporočila: 438
1.2.2013 18:49:02   
Žabinčica
Martyna83 dobrodošla in user posted image user posted image user posted image mi je zelo žal za tvojo izkušnjo.

Drugače pa smo načeloma tukaj punce, ki bomo letos začele načrtovati user posted image -no, čeprav jih večina že kar dela na tem, tako da si kar na pravi temi. In res se pogovarjamo o raznih zadevah, včasih celo malo preveč razgretouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Očitno potem sodim med zelo malo firbčne user posted image ... nisem še kupila testa naprej, pa tudi delala ne pred izostankom. No, samo to je pri tebi čisto drugo, ker nimaš točnih ciklov in je potem kar težje. A občutka pa nimaš nobenega?

Mi smo počasi v večerni rutini, upam da bosta otroka danes uspela kmalu zaspat, da si mamica malo oddahne po pestrem tednu. Vikend pa je tudi kar splaniran, jutri en tako zelo na izi družinski rd, ned. pa je malo odvisno od tega če bo tavečji že čisto pri močeh. Mala pa je tudi neka nataknjena in jokca za vsako figo, upam da še ona ne dobi kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 439
1.2.2013 18:55:12   
Žabinčica
d_m_b dobrodošla tudi ti. Glede testa - jaz vedno predlagam CB, meni se zdi da je kar natančen. Upam da vseeno zagledaš + že v tem krogu. Če pa ne bo tokrat, pa da bo vsaj čimprej. Kako dolgo pa že poskušata ?

Neposredna povezava do sporočila: 440
1.2.2013 19:10:09   
d_m_b
Hvala Žabincica za odgovor user posted image ..ja tudi jaz sem že razmišljala o cb, pa sem imela doma še firts sing duo in sem še ta trakec sprobala, bom pa verjetno res šla po cb, da me ne živcira več user posted image , katerega pa bolj priporočaš digital ali navadnega? Poskušava že kar nekaj časa ampak to tako bolj kampanjsko če lahko tako rečem, želja je pri obeh zelo močna že dlje časa, vendar naju je vmes mučila njegova služba, zdaj je pa zaposlen za nedoločen čas, tako da sva se pa zares odločila da je čas user posted image ..pa vidva?

Neposredna povezava do sporočila: 441
1.2.2013 19:19:49   
Žabinčica
Jaz sem delala obakrat navadnega (pri prvem user posted image ga menda še niti ni bilo), tako da z digitalnim nimam izkušenj. Mi je navadni čist dost, itak imam redne m., tako da mi je vseeno če tiste tedne zraven kaže ali ne.

Midva zaenkrat še ne poskušava, bova pa enkrat v letošnjem letu začela.

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 1.2.2013 19:21:14 >

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.2.2013 21:43:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Očitno potem sodim med zelo malo firbčne user posted image ... nisem še kupila testa naprej, pa tudi delala ne pred izostankom. No, samo to je pri tebi čisto drugo, ker nimaš točnih ciklov in je potem kar težje. A občutka pa nimaš nobenega?

saj če pomisliš, da sem imela testek od baby chac že pol leta v predalu, potem tudi jaz nisem preveč firbčna. user posted image

Glede občutkov: ne morem niti povedat ali so ali niso, ker si jih lahko zamišljam. Mogoče imam bolj polne prsi, rahlo slabost, prehlad se mi stopnjuje, namesto da bi recimo pojenjal...
Ko sem bila v prvo noseča, nisem imela nobenih znakov, razen da je zamujala, četrti dan izostanka so me bolele prsi. V drugo tudi nobenega razen izostanek. Potem bodi pameten.

Kar bo pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
2.2.2013 9:15:26   
Martyna83
Jah punce res je tezko glede teh obcutnov,..nosecniskih znakov in ne znakov,..jaz lahko dodam le da je edini moj znak bil da so me takoj po O zacela bolet prsa,..drugace me par dni pred M,..tako da je bil to moj edini znak,..pa bolela so me ful,..no pa se herpes na ustnici sem dobila sam tega imam veckrat tako da ga nisem pripisovala nosecnosti,ceprav mi je potem doktorica rekla da je prisel najbrz zaradi tega,... Tako da ah kdo ve,...najbolje in najtezje,..je pocakati da par dni zamuja in narediti testek,..Je pa tezko cakati vsak mesec,..ampak tudi za nas bo posijal soncek :)

Neposredna povezava do sporočila: 444
2.2.2013 11:03:05   
briljantina
Dobrodošli martyna83 in d_b_m!user posted image

Pri prvi nosečnosti sem takoj vedela, da sem noseča, 32. dan ni bilo user posted image . Sem imela pa cikel na 28 dni. Zdaj jo čakam 18-tega. Drugih znakov pri prvi nosečnosti nisem imela in to še kar nekaj časa. Tudi slabo mi ni bilo, niti sprememb na prsih, nič. Mi je pa 32. dan test pokazal user posted image . Če 18. ali 19. ne bo user posted image , potem delam test. Že komaj čakam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
2.2.2013 12:20:52   
d_m_b
Hvala briljantina =) pri meni je tudi danes 32 dan, imam pa vedno redno na 28 dni, je pa tudi res, da sem pred user posted image vedno imela krče in prsi so me bolele, sedaj pa nič, čisto nič, sploh nobenega znaka o nosečnosti ali pa da prihaja user posted image ..verjetno bom počakala še do ponedeljka potem pa po cb testek, tudi jaz komaj čakam user posted image .

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.2.2013 12:57:39   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: d_m_b

Hvala briljantina =) pri meni je tudi danes 32 dan, imam pa vedno redno na 28 dni, je pa tudi res, da sem pred user posted image vedno imela krče in prsi so me bolele, sedaj pa nič, čisto nič, sploh nobenega znaka o nosečnosti ali pa da prihaja user posted image ..verjetno bom počakala še do ponedeljka potem pa po cb testek, tudi jaz komaj čakam user posted image .

bobrodošla tudi z moje strani. user posted image

Potem sva pa kar isti dan cikla in tudi jaz ne vem, na čem sem. Predem jo dobim imam že krče, tako da kar vem, da bo vsak čas prišla in imam pripravljene vložke in tampone. To rundo nič. Dela pa veliko psiha. Preden sva začela delati na otrocih, sem jo dobivala vsak četrti petek praktično na isto uro zjutraj, potem se je ritem sesul.

Sem se odločila, da bom v ponedeljek še enkrat lulala, če je do tedaj ne bo. Drugače se naj pa že ulije in me neha zafrkavati

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.2.2013 13:10:54   
d_m_b
Hvala mamica deklicam user posted image
ja pol praviš da sva kar na istem..upam da nam vsem rata čimprej zagledati user posted image ..ampak tole čakanje mi je tako mučno, sem bolj firbčne sorte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
2.2.2013 13:41:38   
briljantina
Joj, d_m_b... se opravičujem, sem pri dobrodošlici napačno zapisala tvoj nick. Upam, da se M ne prikaže. user posted image

(odgovor članu d_m_b)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.2.2013 17:04:38   
morskazvezdica
Pozdravljene!

Moja M se bliza koncu user posted image sva bila ze vceraj v akciji pa se danes bova.ne morva zdrzat user posted image
Na obrazu so se mi naredili trije mozolji,ki jih do zdaj nikoli nisem mela...groza...pa skos bi jedla user posted image

Zunaj pa sneguje user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!