Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 18:49:02)
|
Martyna83 dobrodošla in [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mi je zelo žal za tvojo izkušnjo. Drugače pa smo načeloma tukaj punce, ki bomo letos začele načrtovati [sm=duda.gif]-no, čeprav jih večina že kar dela na tem, tako da si kar na pravi temi. In res se pogovarjamo o raznih zadevah, včasih celo malo preveč razgreto[sm=smiley36.gif]. IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam očitno ne znam več niti šteti. Glede na to, da sem imela prejšno [sm=hudicek1.gif] 4.1., potem sem danes že 30 dan. [sm=smiley36.gif] Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Očitno potem sodim med zelo malo firbčne [sm=smiley36.gif]... nisem še kupila testa naprej, pa tudi delala ne pred izostankom. No, samo to je pri tebi čisto drugo, ker nimaš točnih ciklov in je potem kar težje. A občutka pa nimaš nobenega? Mi smo počasi v večerni rutini, upam da bosta otroka danes uspela kmalu zaspat, da si mamica malo oddahne po pestrem tednu. Vikend pa je tudi kar splaniran, jutri en tako zelo na izi družinski rd, ned. pa je malo odvisno od tega če bo tavečji že čisto pri močeh. Mala pa je tudi neka nataknjena in jokca za vsako figo, upam da še ona ne dobi kaj.
|
|
|
|