[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.2.2013 14:11:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 14:48:36)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

mamica deklicam - kateri dan ciklusa pa si danes? Mogoče si delala test prehitro? Kaj pa tvoj razgovor za službo?

danes sem 29 dan. Nisem pa imela še nobenih krvavih izcedkov, kot so bili prisotni prejšni cikel. Trenutno je še belina in upam, da ostane še kar nekaj mesecev[sm=smiley36.gif]

za službo zvem verjetno drug teden. Ampak imam občutek, da ne bo nič. Če me pa le ta vara, se pa tudi ne bom pritoževala.

Ti se boš učila ta vikend, mi se bomo pa očitno prenažirali. Jutri bomo imeli torto [sm=torta.gif]za hčerin 2 rojstni dan, v nedeljo smo vabljeni v gostilno, kjer stric vsako leto naredi za hčerin rojstni dan[sm=torta.gif]. Tako, da bo pestro, jaz pa še kar kašljam in smrkam[sm=smiley11.gif]

Kaj kupiš 10 letnici za rojstni dan, s tem da računajte, da ima doma vse, ker so bajno bogati. Do sedaj k sreči vsaj ni bila razvajena

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 16:02:18)

Dober dan, no danes pa zaenkrat ni bilo kaj veliko za brat [sm=smiley6.gif]...

Mamica deklicam [sm=smiley31.gif], ne vem kaj ti naj rečem...počakat bo treba še par dni, da vidiš kakšno je stanje tam spodaj, žal druge ni. Edino, če približno veš kdaj je bila o., se lahko mogoče po tem orientiraš ali bi test že moral kazat pravilno.
Drugače pa, vse najboljše tvoji vodnarčici [sm=darilo.gif], pa lepo praznujte. Za darilo za 10 letnico - ne vem, kakšna knjiga mogoče, kak dekliški parfum ali kak kos oblačila ali nakita-npr. kakšni lušni modni uhančki, verižica ali zapestnica. To je prvo kar je meni padlo na pamet. Edino če ima kak tak konjiček oz. posebni interes, potem lahko kaj v zvezi s tem.

Michelle, looking forward to hearing from you soon. Pa pikepoke za izpit [sm=pikapoka.gif].

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 16:03:41)

očitno ne znam več niti šteti. Glede na to, da sem imela prejšno [sm=hudicek1.gif] 4.1., potem sem danes že 30 dan. [sm=smiley36.gif] Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.2.2013 16:08:59)

Martyna83 -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 16:24:47)

Puunce [sm=smiley36.gif] a sprejmete še mene med čveke ???? [sm=smiley36.gif] No ne delava še na temu bova pa naslednji mesec,..ker sem na zalost 12.1 imela abrazijo,..noseca 15 tednov [sm=smiley19.gif] ampak življenje gre naprej glavo pokonci počakamo 2[sm=hudicek1.gif] pol pa spet v akcijo,..do takrat pa si bom med vami krajsala cas,...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.2.2013 16:29:10)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.2.2013 16:34:42)

Martyna83 -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 16:48:33)

Ojoj v 18 tednu [sm=smiley19.gif],.. ampak res nic drugega ne preostane kot glavo gor in pozitivno naprej,... Nisem brala nazaj a zdaj delata ponovno na [sm=nosecka.gif] ?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 17:01:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Martyna83

Puunce [sm=smiley36.gif] a sprejmete še mene med čveke ???? [sm=smiley36.gif] No ne delava še na temu bova pa naslednji mesec,..ker sem na zalost 12.1 imela abrazijo,..noseca 15 tednov [sm=smiley19.gif] ampak življenje gre naprej glavo pokonci počakamo 2[sm=hudicek1.gif] pol pa spet v akcijo,..do takrat pa si bom med vami krajsala cas,...

ti pošiljam[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
sem bila kar šokirana, ker se te spomnim malo nazaj, da si bila srečnica, ki je nalulala [sm=rozacrtici.gif]

Seveda si dobrodošla tu med nami, tukaj se vsaj še o čem drugem pogovarjamo kot samo o znakih in neznakih[sm=jezicek.gif], če smo noseče.

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 17:03:08)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

očitno ne znam več niti šteti. Glede na to, da sem imela prejšno [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/hudicek1.gif[/img] 4.1., potem sem danes že 30 dan. [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif[/img] Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?[img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif[/img] [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif[/img]

OK, moja domneva, da je test pokvarjen.

In še moja napoved: absolutno noseča in tudi služba te čaka drug teden. Gremo stave pobirat? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/img]

v tem primeru moram pa absolutno kaj častit hehehe[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ampak počakajmo na naslednji teden, kako stvari stojijo.

Tebi pa v ponedeljek veliko sreče na izpitu in seveda zahtevamo izčrpno poročilo[sm=jezicek.gif]

Martyna83 -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 17:12:22)

Hvala mamica deklicam [sm=smiley36.gif]

d_m_b -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 18:28:37)

Zdravo bodoče nosečke [sm=smiley1.gif] sprejmete še mene v čvekanje? [sm=smiley36.gif] midva tudi upava na [sm=rozacrtici.gif], zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 2.1. , cikluse imam pa redno kar na 28 dni, tako da zaenkrat je še kar ni, sem pa naredila včeraj test first sign, pa je bila le ena črtica [sm=smiley13.gif]..ampak sem vseeno še kar optimistična, dokler je še ni.

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 18:49:02)

Martyna83 dobrodošla in [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mi je zelo žal za tvojo izkušnjo.

Drugače pa smo načeloma tukaj punce, ki bomo letos začele načrtovati [sm=duda.gif]-no, čeprav jih večina že kar dela na tem, tako da si kar na pravi temi. In res se pogovarjamo o raznih zadevah, včasih celo malo preveč razgreto[sm=smiley36.gif].

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
očitno ne znam več niti šteti. Glede na to, da sem imela prejšno [sm=hudicek1.gif] 4.1., potem sem danes že 30 dan. [sm=smiley36.gif] Pa saj mi je rekla žabinčica, da naj še malo počakam. Ja babe smo firbčne, kaj hočemo. Poleg tega sem imela ta test doma že od poletja. In enkrat ga je bilo pač potrebno sprobat ali ne?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Očitno potem sodim med zelo malo firbčne [sm=smiley36.gif]... nisem še kupila testa naprej, pa tudi delala ne pred izostankom. No, samo to je pri tebi čisto drugo, ker nimaš točnih ciklov in je potem kar težje. A občutka pa nimaš nobenega?

Mi smo počasi v večerni rutini, upam da bosta otroka danes uspela kmalu zaspat, da si mamica malo oddahne po pestrem tednu. Vikend pa je tudi kar splaniran, jutri en tako zelo na izi družinski rd, ned. pa je malo odvisno od tega če bo tavečji že čisto pri močeh. Mala pa je tudi neka nataknjena in jokca za vsako figo, upam da še ona ne dobi kaj.

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 18:55:12)

d_m_b dobrodošla tudi ti. Glede testa - jaz vedno predlagam CB, meni se zdi da je kar natančen. Upam da vseeno zagledaš + že v tem krogu. Če pa ne bo tokrat, pa da bo vsaj čimprej. Kako dolgo pa že poskušata ?

d_m_b -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 19:10:09)

Hvala Žabincica za odgovor [sm=smiley1.gif]..ja tudi jaz sem že razmišljala o cb, pa sem imela doma še firts sing duo in sem še ta trakec sprobala, bom pa verjetno res šla po cb, da me ne živcira več [sm=smiley1.gif], katerega pa bolj priporočaš digital ali navadnega? Poskušava že kar nekaj časa ampak to tako bolj kampanjsko če lahko tako rečem, želja je pri obeh zelo močna že dlje časa, vendar naju je vmes mučila njegova služba, zdaj je pa zaposlen za nedoločen čas, tako da sva se pa zares odločila da je čas [sm=smiley1.gif]..pa vidva?

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 19:19:49)

Jaz sem delala obakrat navadnega (pri prvem [sm=duda.gif]ga menda še niti ni bilo), tako da z digitalnim nimam izkušenj. Mi je navadni čist dost, itak imam redne m., tako da mi je vseeno če tiste tedne zraven kaže ali ne.

Midva zaenkrat še ne poskušava, bova pa enkrat v letošnjem letu začela.

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (1.2.2013 21:43:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Očitno potem sodim med zelo malo firbčne [sm=smiley36.gif]... nisem še kupila testa naprej, pa tudi delala ne pred izostankom. No, samo to je pri tebi čisto drugo, ker nimaš točnih ciklov in je potem kar težje. A občutka pa nimaš nobenega?

saj če pomisliš, da sem imela testek od baby chac že pol leta v predalu, potem tudi jaz nisem preveč firbčna. [sm=smiley36.gif]

Glede občutkov: ne morem niti povedat ali so ali niso, ker si jih lahko zamišljam. Mogoče imam bolj polne prsi, rahlo slabost, prehlad se mi stopnjuje, namesto da bi recimo pojenjal...
Ko sem bila v prvo noseča, nisem imela nobenih znakov, razen da je zamujala, četrti dan izostanka so me bolele prsi. V drugo tudi nobenega razen izostanek. Potem bodi pameten.

Kar bo pa bo[sm=smiley1.gif]

Martyna83 -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 9:15:26)

Jah punce res je tezko glede teh obcutnov,..nosecniskih znakov in ne znakov,..jaz lahko dodam le da je edini moj znak bil da so me takoj po O zacela bolet prsa,..drugace me par dni pred M,..tako da je bil to moj edini znak,..pa bolela so me ful,..no pa se herpes na ustnici sem dobila sam tega imam veckrat tako da ga nisem pripisovala nosecnosti,ceprav mi je potem doktorica rekla da je prisel najbrz zaradi tega,... Tako da ah kdo ve,...najbolje in najtezje,..je pocakati da par dni zamuja in narediti testek,..Je pa tezko cakati vsak mesec,..ampak tudi za nas bo posijal soncek :)

briljantina -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 11:03:05)

Dobrodošli martyna83 in d_b_m![sm=bravo.gif]

Pri prvi nosečnosti sem takoj vedela, da sem noseča, 32. dan ni bilo [sm=hudicek1.gif]. Sem imela pa cikel na 28 dni. Zdaj jo čakam 18-tega. Drugih znakov pri prvi nosečnosti nisem imela in to še kar nekaj časa. Tudi slabo mi ni bilo, niti sprememb na prsih, nič. Mi je pa 32. dan test pokazal [sm=modricrtici.gif]. Če 18. ali 19. ne bo [sm=hudicek1.gif], potem delam test. Že komaj čakam. [sm=smiley1.gif]

d_m_b -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 12:20:52)

Hvala briljantina =) pri meni je tudi danes 32 dan, imam pa vedno redno na 28 dni, je pa tudi res, da sem pred [sm=hudicek1.gif] vedno imela krče in prsi so me bolele, sedaj pa nič, čisto nič, sploh nobenega znaka o nosečnosti ali pa da prihaja [sm=hudicek1.gif]..verjetno bom počakala še do ponedeljka potem pa po cb testek, tudi jaz komaj čakam [sm=smiley1.gif].

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 12:57:39)

IZVIRNO SPOROČILO: d_m_b

Hvala briljantina =) pri meni je tudi danes 32 dan, imam pa vedno redno na 28 dni, je pa tudi res, da sem pred [sm=hudicek1.gif] vedno imela krče in prsi so me bolele, sedaj pa nič, čisto nič, sploh nobenega znaka o nosečnosti ali pa da prihaja [sm=hudicek1.gif]..verjetno bom počakala še do ponedeljka potem pa po cb testek, tudi jaz komaj čakam [sm=smiley1.gif].

bobrodošla tudi z moje strani. [sm=bravo.gif]

Potem sva pa kar isti dan cikla in tudi jaz ne vem, na čem sem. Predem jo dobim imam že krče, tako da kar vem, da bo vsak čas prišla in imam pripravljene vložke in tampone. To rundo nič. Dela pa veliko psiha. Preden sva začela delati na otrocih, sem jo dobivala vsak četrti petek praktično na isto uro zjutraj, potem se je ritem sesul.

Sem se odločila, da bom v ponedeljek še enkrat lulala, če je do tedaj ne bo. Drugače se naj pa že ulije in me neha zafrkavati

d_m_b -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 13:10:54)

Hvala mamica deklicam [sm=smiley1.gif]
ja pol praviš da sva kar na istem..upam da nam vsem rata čimprej zagledati [sm=rozacrtici.gif]..ampak tole čakanje mi je tako mučno, sem bolj firbčne sorte [sm=smiley36.gif]

briljantina -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 13:41:38)

Joj, d_m_b... se opravičujem, sem pri dobrodošlici napačno zapisala tvoj nick. Upam, da se M ne prikaže. [sm=smiley1.gif]

morskazvezdica -> RE: Bodoče nosečke (2.2.2013 17:04:38)

Pozdravljene!

Moja M se bliza koncu [sm=bravo.gif] sva bila ze vceraj v akciji pa se danes bova.ne morva zdrzat [sm=smiley36.gif]
Na obrazu so se mi naredili trije mozolji,ki jih do zdaj nikoli nisem mela...groza...pa skos bi jedla [sm=smiley36.gif]

Zunaj pa sneguje [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>