mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (3.2.2013 18:11:45)
|
Pozdravljene. Kakor sem napisla prenažiranje na deseto potenco. Če bi omenila, da hujšam potem bi vsak, pa zakaj ne ješ tega po onega.... Verjetnov bom sedaj nekaj dni prihajala nazaj v rutino pravilnega prehranjevanja. Torta za hčerko SUPER!!!![sm=bravo.gif] Odličnega okusa in izgleda. Naredila mi jo je kolegica, ki je slaščičarka in tako dobre torte nisem jedla že nekaj časa. Bila je ledena (moj hotel tak okus a je bila res zelo dobra), gor mi je dala dve figurice zajčkov, tri smrekice, mušnice, jurčke, rožice, na ribniku sta plavali dve rački. Hčerka je nora na zajčke in jo je od petka hodila gledat, še dobro da je ni prijemala. Vse je iz marcipana, tako da se da pojesti. [sm=darilo.gif] nekaj majčk, pobarvanka, barvice, sladkarije Moji sestrični, ki je imela sedaj šele 10 let, sem nesla zelo lepo knjigo Pravljice o princeskah in še eno bonboniero sem dala zraven. Tudi upam, da je bilo [sm=darilo.gif]v redu. Kakor se nakazuje, mi jutri ne bo potrebno lulati na tester. Ja nekaj se je začelo pacati. [sm=smiley19.gif] Ni še tista taprava [sm=hudicek1.gif], a verjetno bo prišla jutri, najkasneje v torek. Kaj hočemo, imam konec meseca prvi pregled v neplodnostni in komaj čakam, da ugotovijo, kaj je narobe. Nisem niti razočarana, ker sem pričakovala, čeprav na tihem sem pa seveda upala, da je uspelo.
|
|
|
|