bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (29.1.2013 21:07:37)
|
Hjoj moja [sm=hudicek1.gif]je pa tk cudn: 1.prehitevala en dan,obilna kolicina zelo temno rdece mal bol gostejse ,izredn pekoc obcutek prek maternice in v jajcniku 2.drugi dan td mocna kot prvi,velik sluzi vmes 3.dan zju3 se normaln potem pa odrez vse do danes zju3,k je bla tok temna rjava, Sibka do normal,vmes kot wse dni prisotne goste nitke!ter parkrat pekoce zarezal prek kriza vceraj,k sm kuhala tok da nism bruhala tokmi smrdel! Zdaj je s5 ni k se obrisem td nc!glavobol,slabost prisotn ze 5dan! Dans 4 dan ciklusa! Normaln menzis mi je tocen,prve 3dni mocen,prvi dan glavobol ,krci!4dan normaln,5dan sibek in una cisca!6dan na sporedu ze sex kajti je konec! Malome je zmedl saj odkar sm dobila perilo se ni bilo kratko,razn v prvi nos. ,k sm mela sele v 10t nos.en dan sibko(prej 2mesca po 2x mesecn ful mocne krvavitwe po 5,6dni,test nekje v 5t -) Tako da vse do une sibkosti nisem wedlaza nos.znakov razn zaspanostini bilo! Torej k me je mal zmedl sem dans s5 lulala -!torej je problem drugje!vrjetn bols da pok G a ne? No mal bol sm se razpisala lp
|
|
|
|