rakica82 -> RE: Novembrčki 2012 (5.3.2013 9:11:47)
|
Lutko dobrodošla mi ne spimo več tako lepo. Sapt gre ob 20h ,včasih še malo prej, in se mi je adnes zbudila že petnajst čez polnoči, anslednjič pa okoli 3h, takrat sem ji dala dudo in vztrajala, da je zaspala nazaj še az eno uro ,ker je že malo preveč tole. Od tega, da mi je spala do 5 celo 6 zjutraj mi zdej po novem že dvakrat vmes je. In sem rekla da imam tega dost, čez dan jo itak dojim nekje na 2 uri zaradi polivanja, ponoči se pa tega ne grem. čisto drugače kot moja prva, ki je vedno spala nekje od 20h pa do jutra. tud zdej gre spat ob 19h in spi nekje do 7 zjutraj. ta naša mala miška bi pa rada ponoči mami pokonci spravjala. samo niam sreče, ker se jaz ne dam in se bomo spravili nazaj v red,slej ko prej. tudi drugače moaj ni tako nezahteven otrok, je veliko po rokah, ker nimam izbire zaradi polivanja in starejše, ki skaše okoli nje, in se zelo rada pritoži ,če jo dam dol. se moremo prav hudo z njo ukvarjat, jo žkečgat, telovadit, se pogovarjat...da zdrži. pa rada pokaže če ji kaj ni rpav, moj pravi da se prva niti slučajno ni toliko jokala. jaz ne vem a je to res, je pa ta res bolj zahtevne sorte. toliko o tem ,da drugi otrok zraste še veš ne kdaj , pa kako so pridni. pri nas ta terorija zaenkrat ne drži vode[sm=smiley2.gif] oblačilca mi še vedno bodije nosimo 56, nekateri so ji še prav, pa večino ostalega 62, naša ima 5500g tako da je bolj pri majhnih
|
|
|
|