tiši -> RE: Novembrčki 2012 (20.3.2013 16:59:16)
|
ufff.... odkar so spremenili portal meni forum ne dela več [sm=smiley13.gif] Končno sem si vzela čas in šla na možev računalnik in porabila kar lep čas, da sem vse prebrala, ko pa se toliko dogaja. krst: mi smo ga imeli preteklo nedeljo. Bilo je super. [sm=duda.gif] je bil celo mašo priden. Večino je prespal. Ko ga je župnik polil z vodo, se je zbudil, pogledal kaj se dogaja in takoj zaspal nazaj. Smo imeli pa kosilo pri nas doma. Sem imela kar nekaj dela. Sem se pa počutila kot da mali ni moj otrok. Sorodniki po moževi strani so si ga kar naprej podajali iz naročja v naročje. Še ko je zaspal, ga tast ni odložil. Saj je bil priden tist čas, posledice smo imeli pa zvečer, ko je bil enostavno preveč utrujen, da bi zaspal. Moja mami do malega ni prišla niti za minuto. In kar ni mogla verjet, da ga majo skoz po rokah. Smo pa imeli prejšnji četrtek pregled in je bil tudi cepljen. Pri treh mesecih in pol smo težki 7400g, dolgi pa kar 65,5cm. Ko je bil cepljen, sploh ni vedel kaj se dogaja. Ni nič zajokal, posledic pa tudi nismo imeli nobenih. Ker naš tudi kar dosti poliva in bruha, še dve uri po hranjenju, mi je pediatrinja svetovala, naj mu v mleko vmešam riževo kašico. Mali se nič ne pritožuje nad novim okusom in veselo vse popaca. Z drugo gosto hrano bom pa počakala še en mesec - tako mi je rekla pediatrinja da se bomo na naslednjem pregledu o tem pogovarjal in da takrat začnemo. spanje ponoči je kakor kdaj. Nekaj noči zapored je lepo spal od 20h pa do 4h in nato še do 7h. Zdej pa že kakšen teden spi od 20h do 2h. Potem do 5h in se zbudi ob 7h. Je pa tudi pri nas tako, da če ponoči bolj slabo spi, potem naslednji dan zelo veliko spi. To pa na naslednjo noč nima vpliva. Se pa še nič ne obrača. Tudi na bok ne. Kadar pase kravice in se utrudi, dvigne roke in noge in joka dokler ga ne obrnem. Včasih ga nalašč pustim malo dlje jokat, da bi si sam probal pomagat. Pa to še ne gre. Je pa res lušno opazovat majhne otroke ki se ukvarjajo še z manjšimi. [sm=smiley36.gif] Kadar pride sestra na obisk, njen dvoletnik skoz skrbi za našga [sm=duda.gif] Mu nosi flaško, da bi čaj pil, pa mu daje dudo v usta. Zasuje ga z igračkami... Res je prisrčen. Sem pa nad mojo postavo kar malo razočarana [sm=smiley13.gif] Kile so šle že vse dol. Imam celo eno kilo manj, kot pred nosečnostjo, ampak obleči pa ne morem nobenih hlač. Vse mi je preozko. No ja... imam vsaj izgovor za šoping [sm=bravo.gif]
|
|
|
|