lutko -> RE: Novembrčki 2012 (6.3.2013 21:10:40)
|
Pozdravljene... Naj vam povem, da sem temence danes odstranila z pomočjo Bepantena, res pomaga...[sm=smiley1.gif] Sicer ima sedaj na tistem mestu malce rdečice, ker je imela res veliko bunkico, pa sem ji ponovno namazala z bepantenom...[sm=bravo.gif] Ja, baje da bo vreme nenaklonjeno nam mamicam... [sm=smiley19.gif]ampak jaz potem dam mojo princesko v kengurujčka in jo malo peljem na zrak, pa čeprav pod dežnikom, tudi ko je snežilo sva tako prakticirale [sm=smiley1.gif] Čeprav pravijo, da kengurujček ni najbolj zdrav, pa 15 minut ob slabem vremenu ne more škodit...( moje mnenje) Drugače pa smo mi mogli ta teden že prestavit našo spalno uro na 19:00, ker čez dan spi samo kakšno uro in pol v celem dnevu, tako da jo ne mučim da ostaja pokonci, ampak jo lepo položim v posteljico in zaspi takoj... [sm=smiley1.gif] Spi pa še vedno do šestih zjutraj, ne glede na to, da je eno uro prej v postelji, tako da imam res srečo...pa še potem potegne do osmih, devetih [sm=smiley1.gif] Drugače pa smo danes stari 3 mesece in se že pozna, da smo večji...namreč spije celo flaško 160 ml...Bom morala verjetno malo povečat dozo [sm=smiley1.gif] Lep večer...
|
|
|
|