tinka986 -> RE: Novembrčki 2012 (21.2.2013 16:51:52)
|
Tudi mi smo dali skos dva dneva "letanja". Včeraj smo imeli UZ kolkov, kjer smo dobili oceno 1a, dvakrat. Tako da se je stanje popravilo. Danes smo imeli še cepljenje. Zaenkrat vse ok, samo zaspati noče. Naše bejbe so očitno same manekenke. Tudi naša je 62,5 cm in ima 5480 g (porodna 2740 g). Lepo se razvijamo, bilirubin je očitno izzvenel. Danes je celo gledala tist rdeč klobčič volne, ki ji ga je kazala zdravnica (do zdaj ga je gladko ignorirala) [sm=smiley1.gif]. Je bila strašno razpoložena. Ob pikici je malo zajokala, a nič kritičnega. Tudi naša malčica vztrajno sesa pest. Mi je pa danes rekla patronažna da jo lahko pustimo, dokler liže in sesa celo pest in ne izrazito palca. Če se bo pa to začelo, ji pa seveda ne smemo pustiti. Kakšno stvar že prime, ampak če ji jo naštimam v rokico. Tako npr. grizalo prime, ga parkrat tudi zadane v usta in pridno grize/liže, potem pa ji pade z rok. Roka je itak najboljša. Pa saj za prijemanje majo še čas. S spanjem pa hvala bogu nimamo težav. Sploh ne podnevi. Spi, ko se ji zahoče. Kdaj samo za par minutk, pa je kot nova, včasih pa po uro, dve, celo več. Tudi ponoči je vredu, edino včasih ne more zaspati nazaj (se zbujamo 1x na noč). Vztrajam pa pri tem, da jo samo podojim, podreva kupček in gre nazaj v svojo posteljo. Potem je ne jemljem več nazaj, razen če je res izredno stanje - ali se ji mora podreti še kupček ali pa traja vse skupaj že preveč časa. Načeloma itak brez problema zaspi nazaj. Drugače pa smo pridni in nasmejani in komaj čakamo sonček. [sm=bravo.gif] Ob vsej tej poplavi snega (pri nas ga je spet 20cm in še pada) tudi jaz mislim samo na lepše dneve. Glede dopusta še ne razmišljamo, bomo pa najbrž šli samo za par dni na morje, nikamor daleč.
|
|
|
|