rakica82 -> RE: Novembrčki 2012 (12.2.2013 9:43:55)
|
odganjanje zime pa pustu letos res ne gre najbolje[sm=smiley2.gif] mi se ne bomo šemili, v tem vremenu itak nimaš kam it. krofi pa njami, smo že med vikendom pridno papcali[sm=smiley1.gif] moja miška še vedno poliva sto na uro, poleg tega pa še kaka tko na 3 ali 4 dni ostale dni jo pa matra in prdi, pokaka pa ne. prov revček, jo mam precej po rokah, ker al je jedla pa je ne smem dol dat al pa jo napenja pa joka[sm=smiley13.gif] je pa tudi naša, če jo dam na hrbet takoj na boku pa spet na hrbet pa na drugi bok..,roke so nonstop v ustih, si celo pest tlači notri, pa slini se tudi precej, včasih kar teče od nje. sicer dvomim da sože zobki, bomo vidli jakisonček tudi moja se v nartočju kar pokonci dviguje, ne vem kam misli da bo šla [sm=smiley36.gif]. jo morem kr fajn držat dolgčaš tudi nam ni, sploh ker imam 2 doma, tamale niti za sekundo ne smem pustit same na blazini, ker ta velika mimogrede kaj ušpiči, je še premajhna da bi razumela in ji nosi igrače, pol ji pa po možnosti kaj na glavo vržr, tamala pa v jok. skratka pestro imamo
|
|
|
|