rakica82 -> RE: Novembrčki 2012 (8.4.2013 13:52:36)
|
Mi smo pa včeraj imeli krst, mala je bial dokaj pridna ,se je sicer pritoževala, ker čez jopco ni mogla dobit rokice da bi jo v usta dala, pa ko smo jo polegli da bi jo krstili. drugače pa pridan tudi an kosilu, malo smo jo pestvali ,potem se mj odala v voziček ,je bial tak osrečna da je malo brcala, ko je bla zmatrna je zaspala. skratka super, edino mraz je blo pa ful, smo bil isamo notri. spimo na srečo bolje zadnje čase, ima pa prav uro da se ob 3h začne zbujat, ji dam dudo in spi naprej, dojiva se nekje ob 4h ali 5h in potem okoli 7h vstanemo, včasigh prej tamala, kakšen dan tavelika tko da so jutra precej pestra špelička ne vem no, po pravici povedano se men to zdi pretiravanje, da moreš dodajat, moja je od rojstva pridobila precej manj, pa mi ni niti enkrat rekla naj dodam. pri prvi hčerki je bilo pa tudi tako, prvi mesec gor 1 kilo, drugi mesec malo manj, tretji manj kot pol kile, potem celo v mesecu in pol samo 70g...čisto normalno je da vsak mesec manj pridobivajo na teži, ker pač manj spijo, več se gibajo, in več porabijo. bistveno je da otrko napreduje kaj imate vse pediatre, ki tako spodbujajo dodajanje? moja namreč pravi , da se vidi kdaj imaš premalo mleka in tudi ko mi zadnjič mala ni pridobila v enem mesecu skoraj nič zaradi polivanja, ni komplicirala, samo rekal naj pristavljam. mleko se mi dejansko dela po poterbi ,prav vidim, dneve ko je mal več na joški imam potem par dni vidno bolj polne prsi.
|
|
|
|