|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
6.12.2012 14:13:34   
oreh
Hedviga, ja res lepi imeniuser posted image

Curly, sem se glih prej na WCškoljki spomnila nate, kako si se jezila nase o vsakokratnem preučevanju izcedka, ko se obrišeš... Danes sem postala dr. lastnih izcedkov, ki je seveda snežno prozoren in običajen, a jaz še vedno vidim rdečo pikico krvi v njem, danes bi namreč že lahko bila vgnezditvena, drgač pa če mene vprašaš sem že noseča, ker sem občutljiva in tečna za znort, dons zjutraj bi najraj kar kufre spakirala in sem kr neki spet jezna na cel svet. joj, ej, meni pa res ni nikoli nič prav. ampak zdej mal pucam in večje sprostitve zame ni (no, edino pivo) in mi gre na bolje.
aja, testki so pa lepi!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 301
6.12.2012 14:30:04   
GregUr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem zakaj točno mi noče včasih tale RR odpret to okno za odgovor in pol vse kar mam v glavi da moram napisat, utone v pozabo user posted image

curly ful so lepe črtice, res!! pa čestitke za pregled, pa dobre novičke! itak da se nekaj dogaja, haloo?! pečica se štima user posted image user posted image

poročilo: gate so še vedno bele. user posted image včeraj tist rjav izcedek je bil res samo enkrat na wcju in to na papirju (za gate ne vem, ker priznam, sem mela črne user posted image ), pol pa nč več nč. user posted image
dans je sicer 11. dan Dabrostona, tko da zvečer ga še čopnem, pol pa čakam...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 302
6.12.2012 16:11:13   
Shana86
GregUr ponedeljek bo kmalu tu user posted image Navijam, da gate ostanejo bele.

Meni pa je Miklavž prinesel dva lepa pozitivna ovulacijska testa, enega dopoldne in enega popoldne user posted image Tako da je klomifen najbrž prijel in bom naslednja dva dneva ko nora skakala po mojem user posted image Jooooj če bi bil še Božiček tako prijazen...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 303
6.12.2012 16:42:54   
GregUr
user posted image tooo shana čestitam za črtici! zdej pa le tko kot si rekla user posted image nizki štart in hopa cupa user posted image user posted image

ja sej vem da je pondelk blizu, pa vseeno... user posted image
res me muči tist rjav pojav včeraj... anyone? kako zgledajo vgnezditvene?
pa še to me zdej "muči"... če je bla včeraj res vgnezditvena... kolk pametno je zdej nehat jest D?! user posted image ijoooj user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 304
6.12.2012 17:23:33   
Penny
GregUr, ČRNE gate maš? Goljufaš! user posted image (Jaz mam tut črne danes user posted image .)
Kar se pa tiče Dabrostona ... hmm dilema. Danes si 26. dan, ne? Podaljšaj za par dni, v nedeljo naredi test? Po mojem bi 29. dan že moralo pokazat? Če bo pa - , si si pač za par dni podaljšala ciklus user posted image . A maš še dost tablet? Za kolk ciklusov sta se pa zmenile z G, da jemlješ?

Jaz pa sploh ne vem več, kaj je z mojo temperaturo. Od nedelje zjutraj imam bazalno malo pod 37°C (v soboto še 36,6). Sem mislila, da imam vročino (imam malo toplo čelo, drugega mi nič ni, edino grlo me je v soboto in nedeljo malo praskalo). Sinoči spet merim (okoli 22h), da vidim, kako je in namerim 36,6. Sem si mislila OK, nimam več vročine, dobra sem. Danes zjutraj pa merim bazalno in spet 37°C. Nč jasno. A je možno, da imam zarad ciklusa tolk povišano? Ker po moji logiki je zvečer T ful višja kot zjutraj? user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 305
6.12.2012 17:32:10   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr
pa še to me zdej "muči"... če je bla včeraj res vgnezditvena... kolk pametno je zdej nehat jest D?! user posted image ijoooj user posted image

Gregur, a ti ni G nič rekla o tem? Ne vem no, meni je rekel, da če je vse ok je ok, če ni tudi D ne bo preprečil da se ulijeuser posted image ...

js bi v tem primeru nehala z njim in naredila čez par dni test... pa šla takoj do G če bi kej pokazu...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 306
6.12.2012 18:09:53   
GregUr
penny tablet mam 3 škatle, rečen mi je blo, da jemljem do 26. dneva cikla, pol pa čakam + ali pa user posted image in ob morebitnem + začnem nazaj jest. tko da to bom najbrž tut nardila. ne bom si zdej v nedogled daljšala cikla, ker brez veze. če ni blo nč ta mesec, pač se naj ulije, pa je to to. user posted image

ja je res, da je T po navadi višja zvečer, ampak če si zdrava, tut ne more bit 40 user posted image tko da očitno imaš bazalno tok povečano, sej to ni nč takega, jih je kar nekaj takšnih, tut men je prejšnji cikel pršla do 36,8, zdej ta cikel pa samo do 36,6.

ta*mala sej to je men jasno da če neb blo kej ok da bi se ulil, ampak... ah nč user posted image sem že začela komplicirat user posted image pač danes vzamem zadnjega pa da vidmo. user posted image

(.)(.) mam pa nafilane pa trde za pop*****! tale dabroston user posted image user posted image namest silikona user posted image user posted image

gate kljub temu da so črne, ostajajo bele!! user posted image res sem ful vesela, da je tale D "prjel" in da sem si podaljšala tole lutealno fazo. user posted image

kje ste telly in 00PoLoNa00??

< Sporočilo je popravil GregUr -- 6.12.2012 18:11:11 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.12.2012 8:00:53   
telly
Živjo!

Meni je FS pokazal rahlo črtico (še vedno ga gledam če sta res dve) user posted image Jutri naredim še CB za vsak slučaj, de vidm če je to res to.

Navijam za vse in polivam z roza.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.12.2012 8:43:49   
Shana86
Hej!
Prekleti klomifen... jajčnike mam tako napihnjene, da sva morala prav paziti, v katerem položaju sva user posted image , da me ni bolelo... Ma tole bojo četvorčki user posted image

Penny: tako nihanje TT je normalno, vse do 37,4 se ne smatra kot vročina. Pri teli bazalni moraš biti ful dosledna, ne smeš biti pod stresom, moraš spat vsaj 6 ur, vsako jutro ob isti uri moraš merit, ne smeš pred merjenjem niti mignit itd. Tisto, kar meriš zvečer, ni bazalna temperatura in ni važno, kakšne so vrednosti, pod 37 pa ni vročina.

telly super user posted image

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.12.2012 8:44:09   
LittleSun
Jutro pikice.
Kako ste kaj? Jaz norim...je ludnica v službi.

Včeraj na pregledu brez posebnosti, imam nekaj na sluznici, sva požgala in načeloma bi se morali izcedki nehati. Nima pa to vpliva na zanositev. Dobila klomifen, je rekel da ne more verjeti, da mi ga niso predpisali, da je to prva stvar, ki se bi v mojem primeru morala narediti. No naslednji cikel poskusimo...polni upanja user posted image user posted image
Domov sem dobila izvide in tale G je res ena velika zmeda. Meni govorila eno, zapisala drugo. Ampak jaz bom tak kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam čudovit petek.

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.12.2012 8:51:00   
GregUr
user posted image same super novičke!!
vesela za vsako posebej!! user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.12.2012 8:58:22   
curly
Jutro!

LS, sploh ne dvomim v to! NAVIJAM! Sem ful vesela, da si se šla pokazat pa da je nek rezultat! user posted image

Shana, le pridna bit, mogoče pa res ne bo samo eden. user posted image user posted image

telly, jaz sem se odločila, da mi FS ni všeč, ker je tudi meni zeloooo bledo črtico pokazal 5 dni po izostanku. Drug dan sem naredila z bolj občutljivim testom pa je bila lepo vidna druga črtica. Držim pesti, da je to to, potem se nam pa le pridruži pri avgustovkah! user posted image

GregUr, jaz bi na tvojem mestu, kar naprej jemala D. Pa srčno upam, da je VK. Jaz sem jo imela en dan preden bi morala priti user posted image in na dan D. Bila je rjava mala pikica na papirju, ko sem se obrisala. To se je pojavilo 3x in potem BELE GATE (čeprav so tudi moje bile zeleneuser posted image ). V glavnem, na dnevnem vložku ni bilo nič! user posted image Aja, se moram popravit, verjetno je bila tista "druga" O taprava, ker bi glede na G komentar (da sem še na začetko 4-5 t) to ustrezalo. Po tej ovulaciji sem imela VK 11 in 12 dan po O. Upam, da je to to! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Hedviga, ja res lepi imeniuser posted image

Curly, sem se glih prej na WCškoljki spomnila nate, kako si se jezila nase o vsakokratnem preučevanju izcedka, ko se obrišeš... Danes sem postala dr. lastnih izcedkov, ki je seveda snežno prozoren in običajen, a jaz še vedno vidim rdečo pikico krvi v njem, danes bi namreč že lahko bila vgnezditvena, drgač pa če mene vprašaš sem že noseča, ker sem občutljiva in tečna za znort, dons zjutraj bi najraj kar kufre spakirala in sem kr neki spet jezna na cel svet. joj, ej, meni pa res ni nikoli nič prav. ampak zdej mal pucam in večje sprostitve zame ni (no, edino pivo) in mi gre na bolje.
aja, testki so pa lepi!

Oreh, to bo znak! Tudi jaz sem se prejšnji mesec jezila glede študiranja izcedkov pa poglej, kam me je to pripeljalo! Nisem zasledila, kdaj delaš test? A si sploh povedala ali boš zadržala zase? Za tebe še posebej navijam, da bo IVF uspešen! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 7.12.2012 8:59:23 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.12.2012 9:13:48   
oreh
Aleluja LS, jaz tudi ne vem kaj so čakali s klomifenom, če sumijo na težave z ovulacijo. Super, da si se znašla po svojeuser posted image user posted image . Zdaj pa res upam, da nisi več daleč od +. Kdaj ga predvidoma začneš jemati?

Curly, naj bi ga delala enkrat po 14., sumim, da bom sredi drugega tedna že šla v nabavo in lulalauser posted image  Pusti otroku veseljeuser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.12.2012 9:14:55   
oreh
Aja, telly čestitke in srečno do konca!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.12.2012 9:31:49   
GregUr
no curly hvala! jst sem imela pa to krvavitev na 10. dan po ovulaciji, pa mi je blo ful pozno za to da bi bla VK. zgledala je pa tko pikica pa mal nitk, pa fuuul sluzi user posted image kdaj ti je pol test pokazu +?
drugače sem dabroston danes preskočila, itak sem se spomnila, da bi kot user posted image morala čisto drug odmerek jemat, tko da mi teta 2 tabletka - en zjutraj in en zvečer nebi drugega naredila kot res le morebitno prihajajočo user posted image prestavila... user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.12.2012 9:51:53   
Penny
Shana86: Hvala za pojasnilo. Nisem vedla, sem mislila, da je vročina vse, kar je 37+. Za zvečer pa vem, da ni bazalna, tisto sem merila samo zato, ker sem mislila, da imam vročino in sem hotla informativno videt, kolk še kaj kuham user posted image . Bazalno pa merim zjutraj ja, samo do nočne omarice se stegnem user posted image .

telly user posted image za črice in LS user posted image za napredek user posted image .

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.12.2012 9:57:37   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

no curly hvala! jst sem imela pa to krvavitev na 10. dan po ovulaciji, pa mi je blo ful pozno za to da bi bla VK. zgledala je pa tko pikica pa mal nitk, pa fuuul sluzi user posted image kdaj ti je pol test pokazu +?
drugače sem dabroston danes preskočila, itak sem se spomnila, da bi kot user posted image morala čisto drug odmerek jemat, tko da mi teta 2 tabletka - en zjutraj in en zvečer nebi drugega naredila kot res le morebitno prihajajočo user posted image prestavila... user posted image

Uuuuuuuuu, dobro kaže!!! user posted image Nič ni pozno za VK! user posted image In ja, jaz sem tudi imela veliko sluzi zraven, držim pesti! Drugače pa mislim, da se 2x dnevno jemlje zato, da ne bi prišlo do propadanja rumenega telesca. user posted image
Test mi je prvič pokazal pozitivno 5 dni po VK. Če boš delala test, naredi z najobčutljivejšim, ker meni je FS tako rahlo črtico pokazal, da sem bila čisto zmedena. Drug dan sem ponovila s tistimi trakci iz plodnost.si in se je takoj izrisala druga črtica, tako da ni bilo dvoma...

< Sporočilo je popravil curly -- 7.12.2012 9:58:02 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.12.2012 10:24:37   
GregUr
joj upam da res, pa saj sama veš, da nekaj ne upaš ravno upati user posted image
a si mela ti svežo kri, al rjav izcedek?
ja dabroston se zaradi suma popuščanja RT jemlje 2x dnevno, ampak ko pa je enkrat potrjena user posted image , pa se jemlje drugače, a ne?

ja sej se kr bojim delat test, pa ravno FS imam doma - eno plastično palco user posted image pa eno škatlo kjer sta dva listka noter, pa mam še eno plastično palco od CB user posted image me je moj založu, nimam kej rečt user posted image

ampak ravn FS naj bi imel občutljivost 25... CB pa 50 al kolk, pa je men tut pr prejšnji nosečnosti z istim urinom CB boljš pokazu kot pa FS. očitno je to res en sfejkan test k laže user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.12.2012 11:47:34   
curly
Sveže krvi ni bilo, sploh. Bila je pikica rjavega izcedka.
Jaz jemljem D 3x1 tbl/dan.
FS je pa očitno res cheap shit. user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.12.2012 11:49:00   
witch
LS user posted image user posted image za premik.

GregUR držim pesti da te barvam roza user posted image

telly čestitam in srečno do konca user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.12.2012 11:51:04   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)

11.12.
Penny (2. krog)

12.12
Tammyv

15.12.
puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy

x.12.
witch (2. krog po THL)
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: ___2___

user posted image USPEŠNOST:___6,89__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.12.2012 12:07:53   
witch
Da še povem kako sem jaz. Čisto tako user posted image user posted image Ne vem.. od takrat ko sem sanjala da sem nalulala en lep plusek, sem cela zmedena in nora in ne ve kakšna še vse. Sem že sanjala da sem noseča, da imam otroka, ampak prvič da sem plus nalulala. V tistih dneh me je močno špikalo v jajčnikih. In kar sumim na to, da sem po mojem prvič v življenju čutila O. Ker tega prej skoraj nikoli ni bilo.
Pa sem spet v tistem obdobju ko hočem, ko si želim. Se razeseliti pluska, jokati ob njem, sporočiti novičko dragemu, staršem, njegovi mami, ki si močno želi postati babica, želim si izbirati ime, pa voziček, pa nakupovati, pa pobožati trebuščka, pa iti na pregled vsak mesec in se jeziti da čakaš 100 let, hočem da mi je slabo, da me bolijo joške, da me boli križ, da sem kot nasedli kit. Vem, da ta mesec spet preveč upam. To pa pomeni, da bom spet jokala, da bom spet razočarana. Taki meseci, ki so polni upanja se vedno končajo s solzami in bolečinami.Prav ne zdi se mi mogoče, da bi lahko kdaj jaz nalula pluska. Da bi lahko jaz končno rekla to je to. Že tri leta nazaj sem rekla to so najini zadnji božični prazniki v dvoje user posted image so minila tri leta in še kar bodo v dvoje.
Zadnjič me je kar pri srcu stisnilo. Tukaj na rr sem gledala kdaj naj bi bila O. In ker imam daljše cikle so prvi trije bili datum poroda 2013, potem pa kar januar 2014 user posted image Kar tema se mi je naredila pred očmi, 2014 user posted image In če kakšen mesec, dva, tri spet ne bo uspelo... bo prej počasi 2015 user posted image
Tak, zjokala sem se, zamorila sem tudi vas verjetno... Zdaj pa nehajmo. Zunaj je čudovit dan, petek je user posted image in takoj je življenje lepše.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.12.2012 12:21:45   
GregUr
na, curly, pa mi je spet en notranji glasek prišepnil "kaj pa če?!" glede na to, da tut jst nisem imela sveže krvi user posted image ijoooj, spet bo doooooolg vikend, čeprav minejo kot bi trenil user posted image

witch user posted image user posted image user posted image popolnoma te razumem. vem kako se počutiš, čeprav misliš da ne. popolnoma tako sem se počutila po splavu, prepričana, da sem razočarala vse okrog sebe, da je zame življenje končano, želela sem si že v naslednji uri nalulati plusek in spet razveseliti najbližje, predvsem pa sebe in mojega, izbirati voziček, pobožati trebušček, želela sem biti nasedli kit in želela sem si da bi bila zelena od slabosti, želela sem iti na pregled in videti svojo punčko, pa sem videla le prazno "meglo" in G, k je ugotavljala če so kje kakšni polipi in kolk so veliki. vse to sem si želela, tako kot si želiš ti. ampak pridejo trenutki, ko je psiha res totalno na psu. vendar verjemi, da bo tudi za vaju kot tudi za naju in tisoč drugih ki upajo, posijalo sonce. poglej si Helenčico, poglej si Curly, poglej si mnoge druge, ki jim je uspelo!! pa so bile tudi ničkolikokrat v takšni situaciji kot ti. verjetno se mimo takih slabih obdobij ne da it... sploh zato, ker smo v tem "časovnem" oklepu, ko meseci in leta kar bežijo, željenega cilja pa kar ni na spregled. jst bi morala imeti 2 meseca staro sončico, pa je nimam. pa tudi noseča še nisem. tudi mene to ubija. ampak ne smeš se pustiti. dvignit morš glavo in si rečt, da bo. ker res BO! boš videla! user posted image user posted image user posted image
želim ti da se zjočeš, ker drugače ne moreš mimo takih dni. potem pa samo pozitiva!! user posted image user posted image
pa nisi nas nič zamorila!! ne razmišljaj tako user posted image saj veš da smo zato tu user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.12.2012 12:50:10   
puppe
čestitke user posted image user posted image user posted image  curly in telly user posted image user posted image user posted image   poskrbele sta za lep začetek meseca user posted image  dobile sta najlepše miklavževo darilouser posted image

upam, da se nas bo roza user posted image user posted image user posted image držala do konec meseca in še naprej user posted image

navijam in stikam pesti za vse nas čakajoče, da tudi mi zagledamo user posted image  in naj bo december ves roza user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.12.2012 12:52:02   
lillith82
curly čestitke user posted image user posted image user posted image vesela sem zate user posted image

Jaz se vračam nazaj na spisek...upam da se mi je ciklus uredil, tak da je ne pričakujem 29.12., je pa to 12 krog. mislim da je že čas da tud jaz zagledam user posted image po 1 letu user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

IMENA
kostekova

KATERE IME TI JE VSEC

ANDREA (17%)

SANDRA (20%)

SNEZANA (3%)

PETRA (26%)

KATIC A (6%)

KRISTINA (27%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!