|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
5.12.2012 11:51:48   
witch
ronja hvala za dobre želje user posted image user posted image Te dam pod navijačico user posted image Polubčkaj svoje tri zaklade

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.12.2012 11:59:14   
ronja
Bom, hvala. Ja, seveda me štej pod navijačico! Tahudo! Sem se vedno ful drla, ko sem navijala (ne bi mogla uganit, a ne?user posted image ). Dobra stran je vsaj to, da je "probavat naredit otroka" luštnouser posted image . Uživajte v delanju otročkov in v rezultatihuser posted image !

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 277
5.12.2012 14:07:57   
curly
Danes črtica še močnejša!
Joooj, sem mislila, da bom po zraku skakala od veselja pa kar ne morem dojet! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.12.2012 14:11:27   
ta*mala
joj, curly, si prou taka k js... k sm mogla lulat na vse listke pa preučevat črticeuser posted image no, k sm CB kupla so ble stvari bolj jasne, tko da dej, dej še ti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.12.2012 14:25:04   
lidik
e moja draga tetka witch, tudi mene pod navijacice. Drugače te pa razumem kako se počutiš, ampak sej veš, z dvignjeno glavo in pogumno naprej, ker boš videla, da bo tudi vama uspelo, da dobita svojo malo štručko. In šele takrat ko jo bosta imela v rokah, bodo pozabljene vse skrbi in vsa žalost, neuspehi, ki vaju sedaj spremljajo. Drugače pa draga moja, sej veš da jaz še vedno močno močno stiskam pestke za vaju. Lahko rečem, da si za vaju še bolj želim, da zagledata plusek kot za sebe, ker jaz kljub temu enega sončka že mam, čeprav vem, da ne bo edini, ampak vseeno upam, da boš ti meni prej sporočila veselo novičko s tvoje strani !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.12.2012 15:22:14   
Shana86
curly daj nam pofotkaj to lepoto user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.12.2012 15:25:31   
GregUr
jooooj tale RR ga pa serje!! komi sem ga nafehtala, da mi je odpru okno za odgovor!! user posted image po moje use tok množično curly čestitamo in je overdose za RR user posted image

NO PA ŠE JAZ! česttiiiiiitam za še močnejšo črtico!!
si se že naročila na pregled? user posted image

jst pa ne vem al se poslavljam iz kluba belih gat v klub rjavih gat (pa ne posranih user posted image ), ampak prej k sm šla na wc, sem na papirju imela fuuuuul sluzi - tko kremasto vodene, ampak bolj vodene, pa tko rjave nitke zraven user posted image pol pa nič več. tega je zdej že 6 ur. lahk sam upam da je bla vgnezditvena user posted image čeprav je prejšnjič nisem imela. sem pa 9 dni po O. al pa rečmo 7-8.
prejšnje mesce, ko se je začel packat rjav izcedek, je bil pač izcedek, zdej pa enkratn pojav. user posted image

kakšne so ble kej vaše vgnezditvene? npr. Curly? user posted image ti si tazadna s tem pojavom user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.12.2012 16:08:46   
lily32
curly, čestitke! user posted image user posted image

Občasno pokukam na vašo stran in se veselim z vami. Predvsem navijam za stare borke.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.12.2012 16:40:05   
witch
curly no evo tak se lula user posted image user posted image user posted image

lidik moja user posted image user posted image user posted image hvala ti za vse besede, dobre želje, vse user posted image Vem, da ti bom enkrat še preden bom polulala test mms poslala, saj veš s pravimi črticami user posted image Tudi jaz držim pesti da za tebe, da bo čim prej in da bo ostalo do KONCA! Polubčkaj malčka pa pridi nas še kaj pogledat.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.12.2012 16:41:32   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

9.12.
savanah (5. krog)

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)

11.12.
Penny (2. krog)

12.12
Tammyv

15.12.
puppe (1. krog)

16.12.
pika555
Nikki34
Anonimnauser posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)
smeška83

21.12.
tara.04
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy

x.12.
witch (2. krog po THL)
LittleSun
Jona Klara
Arual
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: ___1___

user posted image USPEŠNOST:___3,44__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

< Sporočilo je popravil witch -- 5.12.2012 16:43:09 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.12.2012 17:05:25   
Anonimen
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CURLY ČESTITKE ŠE TUKI!!!
VESELA ZATE FUUUUULuser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
5.12.2012 17:35:22   
Iskrica 86
Curly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od mene pa srečno do konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.12.2012 18:24:30   
tara.81
curly ČESTITAM!!!! super vesela zate. Povej recept, si kaj spremenila, si manj o tem razmišljala, si kaj drugače delala? user posted image user posted image

Ja, jaz bi tudi slikico! user posted image user posted image

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.12.2012 19:59:10   
Nikki34
curly čestitke pa srečno all the way...user posted image user posted image user posted image
ostale pa ajmo akcija...user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.12.2012 7:45:32   
LittleSun
Dobro jutro punce
Moram delit z nekom, ker sem tako žalostna.
Včeraj zvedela, da je ena znanka noseča in  gre za nežaljeno nosečnost. Je že dve tableti za sprožitev splava pojedla in se je še vedno obdražlo. Tako sem jokala cel popoldan, res je krivičen ta svet. Tako zelo sem jezna, da ljudje, ki ne želijo dojenčka ne pazijo in se take stvari dogajajo user posted image user posted image user posted image

Danes grem samoplačniško do ginekologa in da vidimo kaj bo rekel.

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.12.2012 8:25:29   
curly
LS, verjamem, da ti je hudo! Tudi jaz se zgražam ob takšnih zgodbah! Prav srce me boli, ker poznam toliko punc, ki si nosečnost želite (kot sem si jo tudi sama!)... Jaz tebi in seveda tudi ostalim zelo želim, da bi vam čim prej uspelo ugledati user posted image ! Za takšne ljudi je pa včasih škoda izgubljati čas in energijo! Vem, da se boš pobrala, ker si mali sonček! Pošiljam user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.12.2012 8:42:55   
curly
Slikico vseh testkov sem dodala v album, zdaj pa da vidim, če to deluje...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=163686 user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 6.12.2012 8:45:26 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.12.2012 9:31:48   
aviva83
še vedno na vsake toliko časa pokukam sem gor in vas spremljam user posted image in kaj vidim??? da je naša curly srečka nosečka user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiii bravo bravo in še 1x bravo user posted image user posted image user posted image vidim da si imela iste postopke kot jaz hehe koliko testerjev te je prepričalo da je to to? user posted image mene šele 6 test user posted image
uglavnem od zdaj naprej pa glej da pridno božaš svoj trebušček user posted image
ostale pa v akcijo! December mora biti čist roza, ste me slišale? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.12.2012 10:31:15   
Penny
Zelo lepe črtice, curly user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.12.2012 10:42:06   
curly
No, pa še eno novičko imam. Sem bila že danes pri G pa smo videli, da smo še čisto na začetku! user posted image Zaenkrat še ni plodu. Je pa potrdil, da se nekaj dogaja. Drug teden grem spet na UZ!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 295
6.12.2012 11:12:20   
Klimtovka
Iskrene čestitke curlyuser posted image
Navijam za vse nas, da ta mesec končno zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.12.2012 11:13:48   
Penny
Sem ravno prebrala pri avgustovkah (si ne morem kaj, da ne bi špegala user posted image ). Ful lepo, čestitke za dobro novičko user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.12.2012 13:49:24   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

No, eto mene s transferja, grejem Špelco in Mihcauser posted image .

Ultra dobra izbira imen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (glej spodaj...)

in seveda pestke, da ostaneta pri tebi!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.12.2012 13:58:55   
curly
No, katera se mi bo pa zdaj pridružila pri avgustovkah? Jaz čakam, da dobim še več poznane družbe pri avgustovkah, oreh, na tebe lahko 100% računam, a ne? user posted image

N A V I J A M!!! IN POLIVAM ROZIKOOOOOOOOOOO...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.12.2012 14:11:08   
NeJa88
Joooj punce... Jz sem vas na tiho brala, ker sem vesela prav za vsako novo nosečko in žalostna za vsak testek z eno črtico. Midva sva po letu in pol pridelala debel plusek, ki trenutno spi :) Dost o meni. Curly, sploh te ne poznam, ampak vem, da si stara borka in... Iskreeeene čestitke. Tudi če si čisto na začetku, vse se nekje in enkrat začne. Tako da, bravo, čestitke tudi tvojemu dragemu, ki sploh ne dvomim da je ravno tolk srečen kot ti!!! Zdej pa kr božat bušija, potem je kr naenkrat okrog 9mesecev in še naslednjih 9 mesecev in ;) Sreeečno punce. Seveda se pofočkam med navijačice, ko pa se naša princeska odloči, da bo ponoči spala in bova z dragim imela čas tudi midva kaj več slončkati, pa zihr javim in se prestavim tudi med čakajoče :) Sreečno in polivam z decembrsko roziiko :)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!