Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: medo2013 No, jst sem v čeri bila na testu, ki je tudi potrdil nosečnost. jeeeeeee , ampak nihče mi ni povedal koliko je vrednost hormona, jst pa tud nism upala vprašat itak sm mela občutek, da se jim je full mudilo, smo kot po tekočem traku hodile notri. Dobla sm recept za dabroston, a si ga ti Luna tudi dobila? nihče ni nič rekel, kako dolgo si moram vstavljati, predvidevam da pač dokler ne zmanjka . Ma glavno da nama je uspelo in to v prvo, ne znam vam povedat kolk srečna sem. Tako, sedaj se pa odpravljam domov, naravnost v posteljo, dosti je bilo službe za danes. Aja, samo nekaj bi vas še vprašala. Včeri ko sem prišla domov, sem imela grozen glavobol. Glava ni pa ni nehala boleti, sem poizkušala zaspati, ampak seveda zaradi premočnih bolečin mi nikakor ni uspelo. "trpela" sem bolečine vse do 23.00, in ker res ni bilo več za zdržati, sem vzela tableto. A mislite, da je fejst narobe? Ker imam že od nekdaj grozne glavobole, jemljem nalgesin tamočni ali pa analgin, včeri pa sem namesto nalgesina vzela dva lekaodla, ker eden vem da mi ne bi prijel. Upam, da nisem kaj narobe naredila, ampak res nisem mogla več zdržati. Ko bom šla na UZ, se moram z zdravnico malo pogovoriti glede bolečin, kaj lahko vzamem. Lep popoldan sicer sem bila Resevka, ki nama je po 7 neuspelih ICSI ratalo naravno in sedaj 7.1. pricakujemo hormon jemljes 3x/dan => na 8 ur, do konca 13. oz. 14. tedna (to ti potem tvoj G pove - jaz sem jemala do konca 16. tedna) ce ti ga bo zmanjkalo, se zapelji v Italijo in si kupi Prometrium 200mg (15 kom je v skatlici in stane 5,40e - neki takega) ..... ker tablet ti v Lj itak ne bodo dali dovolj !!!! pa seveda za plusek in srecno , ne beri crnih stvari, pojdi dol s forumov in beri same pozitivne knjige