|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
14.12.2012 16:15:48   
MIHIKA1
gasilka...............čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee.......ta tema je magična...!!!!!!!!!!!!sem vedla, da boš....!SREČNO !!!!!

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.12.2012 17:35:43   
vrtnica44
hej.
oreh, mihika in gasilka user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke tudi od mene..... sem full vesela.... držim pesti, da vam krvni v četrtek pokaže full lepo beto....
zgleda, da je ta tema res magična.... vse, ki ste aktivne na tej temi ste user posted image .... upam, da tudi jaz čez teden dni zagledam user posted image , pa bo uspešnost zanositve aktivnih na temi november-december 100%....user posted image  a ne bi bilo fajn?

lep večer vsem....

p.s.: božajte bušije in se pogovarjajte s svojimi pikicami.... sem prebrala, je ena pincala pisala na sosednjem forumu, da je dala na trebuh slušalke in zavrtela pesem stay with me in je pikica ostala.... probajte....

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.12.2012 18:40:13   
ninocka26
Joj Oreh tebe sem pa čisto spregledala. Čestitke tudi tebi. Gasilka pa tebi tudi. Letos je pa Božiček radodaren.

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.12.2012 20:50:55   
MIHIKA1
valy..sory za tako pozen odgovor...men so vedno rekli...gospa ni šlo..ker zarodek še do sedaj ni bil pravi...nakar sem obiskala bioresonanco...in homeopata...in nobenemu povedala, kaj so rekli ztdravniki...ampak ne bom pozabila besed homeopata...ko je dejal..gospa ..še sto zanositev ampak tudi sto splavov na žalost bi še lahko bilo pri vas...ni poanta v zarodku..poanta je v krvi..ker v zarodek ne pride dovolj krvi in kisika in se dobesedno posuši...dva dni pred transferjem mi je homeopat rekel, ne hodite takšni na transfer, ker bo 0...in sem šla k njemu...prepričana sem, da mi je pomagal...s homeopatskimi zdravili in sama bioeresonanca..prav tako mi ni dovolil elevita ali folne kisline...predpisal mi je folno na osnovi naravnih baz..od calvite....,glej, jaz lahko rečem..da so zdravniki asi..so mi pomgali, da sem sploh lahko zanosila..-.ampak ključno je bilo sedaj to s tem...sem pa bila na kromosomskem testiranju...tam je vse b.p....! po splavu so poslali to nekam...samo nihče nič ni povedal...ne spomnim se..!vedno je bil iz strani zdravnikov enak odgovor...zaenkrat še zarodek ni bil pravi..nisem verjela...bil je pravi večkrat in tudi tokrat je...z razliko, da se bo sedaj obdržal in razvijal, prej v takšnem stanju ni šlo...na bioresonanci mi je povedala, da ji kaže veliko kinder blokado...ki sva jo odpravile...tako, da sem in še vedno bom trdila...da mi je to pomagalo...!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.12.2012 17:23:40   
Tibetka
Pozdravljene vse skupaj in čestitke vsem, ki vam je v teh mesecih uspelo!! user posted image user posted image

Jaz sem imela transfer v sredo, 12.12.2012 user posted image , močno upam, da nama bo ta magični datum tokrat prinesel srečo. To je najin drugi poskus ...

Zdaj pa to težko čakanje do testa ... mi je pa veliko lažje, ko preberem da nisem sama, da imate enake težave in nestrpnost kot jaz ...user posted image Test bi najraje delala vsak dan, pa vem da ne bo pomagalo user posted image

Držim pesti še za ostale!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
17.12.2012 7:07:19   
gasilka
TIBETKA upajmo na srečn razplet da bo lep plusek :)

Punc danes 12. dan po ET in nalulala sem lep +, jupi jupi jupi , MEHIKA1 kako kaj ti se vidiva 20. na krvnem ?Oreh kakšn je tvoj rezulltat ?

SREČNO VSEM!!! Dobri možje nas majo še radi user posted image

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
17.12.2012 10:52:18   
oreh
Bravo gasilka!!! No, še dve nalulata in smo 100%user posted image

Valy, kako si pa ti?

Pri Rešu je krvni samoplačniški tako, da bom šla enkrat čez teden, saj nimaš določenega datuma.

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
17.12.2012 15:25:49   
Tibetka
Čestitam Gasilka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 183
17.12.2012 17:06:33   
medo2013
ooooooo kaj jst beremuser posted image user posted image user posted image bravo punce za user posted image , full vesela za vse. Ma tale december je res en veseli december user posted image . Kar tako naprej, čakamo še na več user posted image . To nas bo veliko vozičkalo avgustauser posted image .
Valy, kako se držiš? Si imela danes UZ? Sem mislila nate in držala pesti upam, da je vse ok in tako kot mora biti.user posted image
Luna, kak pa kaj tvoje vnetje, že gre na boljše? A že odštevaš dneve do UZ-ja? Jst že komaj čakam da grem.
Nič, grem malo počivat, imam zadnje dni majnše bolečine v jajčnikih, tako da nič kaj ni z mano te dni.
Pridno božajte bušije.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
18.12.2012 9:26:10   
valy25
Živjo punce!

Se opravičujem, ker se nisem nič javila... So dnevi kar minevali.

Naše nosečke kako se kaj počutite? Hehe, nas je preveč, da bi vsako posebej spraševalauser posted image

Mihika res hvala za odgovor. Sem se odločila, da bom pred tretjim poskusom tudi jaz poizkusila s homeopatom. Zdravniki so itak zakon in vse, ampak se pa res držijo le tistega, kar je znanstveno desetkrat potrjeno... Se mi je zdelo, da bom včeraj dobila tak odgovor, da je vse odvisno od sreče. Ampak mi je res čudno, zakaj se potem mali sploh uspe vgnezditi in preživeti prve tedne....

Tibetka navijamo za plusekuser posted image Test okrog božiča bo sigurno kaj dobrega pokazal. Hehe, pa tale forum je itak 100% user posted image

Medo midve imava podobne znake že cel časuser posted image Mene tudi zadnje dni pogosto špika in boli v jajčnikih... Imaš kakšne druge znake? Slabosti, občutljiva prsa?

Drugače sem pa imela včeraj pregled. Videla se je ena gestacijska vrečka, okej velikosti. Imam pa še vedno rjavokrvav izcedek. Tako, da imam sedaj to super diagnozo grozeči splav. Imam fifty fifty možnosti za uspeh. Naslednji pregled imam šele 3.januarja daljnega leta 2013user posted image Tako, da sem sedaj skoraj kot po transferju. Še 17 dniuser posted image No in če bi se takat videl srček bi bilo seveda vse oh in sploh suuuper in oba bi bila veeeliko bolj mirna.

Vsem en lep danuser posted image

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 185
18.12.2012 10:58:05   
Tibetka
Valy25 hvala, močno upam zate, da bo tokrat res uspelo!!! Sem prepričana, da bosta 3. januarja slišala srčka!!!user posted image Držim pesti! user posted image

Jaz sem bila včeraj 5 dan po transferju in sem imela popolnoma enake bolečine kot pri user posted image in povečan beli tok. Danes teh bolečin ni, me pa špika v jajčnikih. Prsa me pa tako bolijo in srbijo, da se zjutraj komaj oblečem. Saj vem, da je pri vsaki drugače, ampak a je imela katera kaj podobnega, mogoče mi katera lahko pove kaj to pomeni!?!?! user posted image Jaz sem tako neučakana in ne vem kako bom potrpela še do božiča ...

Je pa res lepo, da si lahko med sabo tako potožimo, ne vem če lahko kdo drug to tako razume kot tiste, ki ste to vse že "pretrpele" ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 186
18.12.2012 11:37:19   
valy25
Tibetka, če si mela slučajno transfer peti dan, bi ti test mogel pravilno pokazati že 10. dan. Puncam tukaj je že prej kazal, čeprav potem gre malo več živčkov ali je res ali ne. Ampak pomojem je že kar pravi, če je plus... Zoprno je, če ti pokaže lažen minus in se potem za bz sekiraš...
Občutljiva prsa so pa dober znak... Ker to naj bi bil prvi znak nosečnosti... slabosti pridejo kao malo kasneje. Aja, pa jaz sem imela osmi in deveti dan po ET cel kup nekega vodenega izcedka.... In špikanje je tudi okej. Čeprav saj veš kako je s temi znaki.... Podobno ali začetek nosečnosti ali priprava na M... Zdrži še teh par dniuser posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
18.12.2012 11:47:10   
oreh
tibetka jaz nisem imela podobno, ampak identičnouser posted image . Samo 4-5 dan po transferju me je močno zvijalo, od takrat pa nič oz. zelo malo, pa boleče prsi, zdaj so le tu in tam, šele danes mi je prvič malo slabo. No, držim pesti, da punce na tej temi postavimo rekord za Guinesovo knjigo, ker, da bi bile pa 100% pa se mi zdi, da take teme še ni bilouser posted image . Vrtnica, kako se pa ti držiš? zdaj bo moral pa kmalu biti test, a ne?. Je fajn ja kak dan več počakati s testom ja, če le zdržiš, jaz nikoli.

Valy, verjamem v kakem strahu živiš. Zdi se ti, da 3.1. ne bo nikoli prišel, a bo tik tak tukaj!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
18.12.2012 11:48:08   
Tallulah
Hojla bivše soborke

Že dolgo časa nisem bila na tem forumu. Sedaj sem se odločila, da vam pišem in vam vlijem malo upanja. Naj vam povem svojo zgodbo. Midva z mojim sva se dolgo let trudila zanosit. Sprva sva rekla dajva poskusit če bo ratalo bo, če ne bo pač ne bo. Tako sva delala na tem kar nekaj časa, pa ni bilo nobenega uspeha. Nato sem šla jaz k svoji ginekologinji kjer so mi odkrili endometriozo in en jajčnik čisto neprehoden, en jajčnik imam malo prehoden. Lansko leto sem šla na laparoskopijo, kjer so mi odstranili endometriozo. Nato sva šla v potopek IVF, bilo je brez uspeha. Takrat sem imela enga zamrznjenčka, vendar tudi brez uspeha. Potem sem šla še letos aprila v postopek in tudi takrat ni ratalo, v tem postopku so mi rekli, da se mi je endometrioza ponovila. Takrat sem rekla, da imam vsega dovolj in da v postopek ne grem več.
Avgusta letos sva šla k enemu duhovniku v Ljubljano, kjer naju je mazilil (baje da jih je po tem veliko zanosilo), prvi mesec ni ratalo nič, sem rekla nič ne bo iz tega. Vse sem čisto izklopila in sem rekla, da se ne grem več. Prejšni mesec pa sem zagledala user posted image . Bila sem čisto šokirana, v treh dneh sem naredila 4 teste, ker nisem morala verjeti. Včeraj sem šla na prvi pregled k ginekologinji in sem noseča 8 tednov. Z plodkom je vse v redu.

Tako punce moja zgodba je dokaz, da ne smete obupati nikoli, borite se do konca. Kljub endometriozi in zamašenim jajcevodem sem zanosila naravno.
Lep pozdrav

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
18.12.2012 16:11:43   
vrtnica44
Tibetka dobrodošla. upam, da tudi ti ugledaš user posted image .....

valy drži se.... verjemi, da če si tako dolgo zdržala, boš pa še teh 17 dni....
verjamem pa da ni lahko.... držim pesti in navijam, da takrat zaslišiš najlepši zvok, bitje user posted image ....

Tallulah pozdravljena in hvala, ker si delila zgodbo z nami.... in ja, tudi jaz ne mislim nikoli obupat.... 

oreh hvala na vprašanju.... se kar držim.... na trenutke me špika spodaj, pa prsa so začela biti od včeraj naprej občutljiva, pa danes sem začutila par krčev.... imam drugačne znake kot prejšnjič.... ampak vem, da je lahko spet vse psiha....
bom počakala s testom do petka.... prejšnji postopek sem delala prehitro.... sicer sem vedela (5 dan po IUI sta se mi naredila 2 mozolja na obrazu, ki se mi vedno pojavita 10 dni pred M), da ni ratalo, ampak sem vseeno še nekako upala....

kako se pa kaj ostale?

božajte bušije.....

prijeten dan vsem

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 190
18.12.2012 16:23:30   
Tibetka
Vrtnica, hvala. user posted image

Tudi jaz zate držim pesti, da bo v petek veeelik in debel plusek, da te razveseli za božične praznik ...user posted image

Po sporočilih od Orehkice in Valy sem že imela upanje, da sem mogoče tokrat res noseča, zdaja pa ko si omenila mozoje user posted image , tudi jaz sem jih dobila včeraj ... sicer to pri meni ni pravilo pred M, je pa kar pogost pojav ... user posted image . Drugače pa tudi jaz razmišljam, da bi že v petek naredila test, je ravno 14 dan po stopki. Kaj praviš, se uskladiva? user posted image

Jaz grem počasi kar psička sprehajat, da vsaj malo preusmerim misli ...

lep večer vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
18.12.2012 17:34:37   
vrtnica44
Tibetka ne oziraj se na moje mozolje.... če jih nimaš pred M, pa so se pojavili sedaj, je potem to dober znak.... jaz jih vedno dobim pred M.... tokrat ni še nikjer nobenega.... trkam.... upam, da je to dober znak in da tako tudi ostane....
ja lahko bi v petek obe lulali.... da ne bom sama.... user posted image  v petek boš 9 dan po ET, ne? glede na to, da so punce tudi že 8 dan nalulale rahel user posted image jaz mislim, da lahko poizkusiš.... jaz sem bila na IUI in moram 14 dan narediti test, to je pa v petek....
držim pesti za obe....

prijeten sprehod s psičkom....

lep večer

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
18.12.2012 18:18:41   
coala
MIHIKA1mi lahko poveš pri katerem homeopatu si bila in kolikokrat si bila pri njem in koliko stane ena terapija,pa kje si bila na bioresonančni terapiji.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

Neposredna povezava do sporočila: 193
19.12.2012 8:12:53   
gasilka
MEHIKA1 kje si ti upam da je vse uredu steboj in tvojo pikico !

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 194
19.12.2012 8:33:58   
smeška83
Se javljam še ornk v šoku... bila sva na posvetu pri Rešu, po novem letu bi (s prvo M) začeli z ICSIjem, sedaj pa sem zagledala user posted image . Danes zjutraj sem test ponovila in seveda je spet pokazalo user posted image . Sploh ne morem verjet... glede na to, da najine hčerkice ne bi bilo brez Reša in ICSI in da je praktično zelo malo verjetno, da bi naravno zanosila (imava namreč oba kar ornk težave), sem res čist iz sebeuser posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
19.12.2012 8:44:37   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: medo2013

No, jst sem v čeri bila na testu, ki je tudi potrdil nosečnost. jeeeeeeeuser posted image , ampak nihče mi ni povedal koliko je vrednost hormona, jst pa tud nism upala vprašat user posted image itak sm mela občutek, da se jim je full mudilo, smo kot po tekočem traku hodile notri. Dobla sm recept za dabroston, a si ga ti Luna tudi dobila? nihče ni nič rekel, kako dolgo si moram vstavljati, predvidevam da pač dokler ne zmanjkauser posted image . Ma glavno da nama je uspelo in to v prvo, ne znam vam povedat kolk srečna sem.

Tako, sedaj se pa odpravljam domov, naravnost v posteljo, dosti je bilo službe za danes. Aja, samo nekaj bi vas še vprašala. Včeri ko sem prišla domov, sem imela grozen glavobol. Glava ni pa ni nehala boleti, sem poizkušala zaspati, ampak seveda zaradi premočnih bolečin mi nikakor ni uspelo. "trpela" sem bolečine vse do 23.00, in ker res ni bilo več za zdržati, sem vzela tableto. A mislite, da je fejst narobe? Ker imam že od nekdaj grozne glavobole, jemljem nalgesin tamočni ali pa analgin, včeri pa sem namesto nalgesina vzela dva lekaodla, ker eden vem da mi ne bi prijel. Upam, da nisem kaj narobe naredila, ampak res nisem mogla več zdržati.user posted image Ko bom šla na UZ, se moram z zdravnico malo pogovoriti glede bolečin, kaj lahko vzamem.

Lep popoldanuser posted image

sicer sem bila Resevka, ki nama je po 7 neuspelih ICSI ratalo naravno in sedaj 7.1. pricakujemo user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

hormon jemljes 3x/dan => na 8 ur, do konca 13. oz. 14. tedna (to ti potem tvoj G pove - jaz sem jemala do konca 16. tedna)
ce ti ga bo zmanjkalo, se zapelji v Italijo in si kupi Prometrium 200mg (15 kom je v skatlici in stane 5,40e - neki takega) ..... ker tablet ti v Lj itak ne bodo dali dovolj !!!!

pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plusek in srecno user posted image , ne beri crnih stvari, pojdi dol s forumov in beri same pozitivne knjige user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 196
19.12.2012 8:48:10   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: smeška83

Se javljam še ornk v šoku... bila sva na posvetu pri Rešu, po novem letu bi (s prvo M) začeli z ICSIjem, sedaj pa sem zagledala user posted image . Danes zjutraj sem test ponovila in seveda je spet pokazalo user posted image . Sploh ne morem verjet... glede na to, da najine hčerkice ne bi bilo brez Reša in ICSI in da je praktično zelo malo verjetno, da bi naravno zanosila (imava namreč oba kar ornk težave), sem res čist iz sebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, kako je to, jst sm prvi test vrgla v smeti, ker sm rekla, da ne morem biti noseca .... iiiiiii .... takoj zacni jemat Prometrium na 8ur, poslji SMS Reskotu in te bo poklical nazaj in dal vsa nadaljna navodila ... aja, pa se naroci se k njem na pregled, da ti pogleda, ce je vse ok

user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 197
19.12.2012 9:01:56   
Tibetka
user posted image Smeska cestitam!! user posted image Mislim, da si lepšega božičnega darila ne bi mogla zaželet! user posted image user posted image

Buska, tebi pa vso srečo pri porodu!!! user posted image

Vrtnica, ja v petek bom šele 9 dan po ET ... Me je kar strah lulat že tako zgodaj, sicer dvomim da bom zdržala dlje kot do petka. Sem pa prvič že tako zgodej naredila test, pa je bilo negativno in potem sem se testirala vsak dan do 14 dne, če bo mogoče raven hormonov še kaj narasla, pa da bi test pokazal user posted image , pa ni in ni bilo ...
Kakorkoli, držim pesti zate, sem prepričana, da boš zagledala user posted image . Jaz pa če bom slučajno lahko zdržala, potem testa ne bom delala najmanj do 24, če pa ne ti pa takoj v petek sporočim user posted image

sicer sem pa prepričana, da je tudi nama uspelo!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 198
19.12.2012 12:57:59   
gasilka
BRAVOuser posted image punce same dobre in lepe stvari berem toooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! SREČNO VSEH 9 mesecev v user posted image in pazite nase in na svoje pikice user posted image

jaz grem pa ju3 na krvnrga v lj da še tam potrdijo moj +.

SREČNO

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
19.12.2012 21:22:55   
MIHIKA1
ojla punce...vse ok z mano...še preveč ok..hihihihi...slabosti ostalo pa še vam drug teden povem...!
sem bla total ne mobilna zaj te dni....gasilka...midve se jutri ne vidiva....ker bom jaz šla na bHcg v Maribor...pa javim jutri..drugače pa čista belina...!

se klikamo punce...!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!