|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november-december IVF/ICSI 2012
20.12.2012 8:56:12   
jona klara
mihika, ne vem, če se me spomniš lani sma februarja skupaj trepetali.zELO SEM VESELA ZATE, ČESTITKE RES IZ SRCA.Tako potem vidimo, da se ves trud enkrat poplača in obrestuje.Čuvaj se in uživaj v tem prelepem obdobju, bog, da je v šesto šlo.Srečno do konca in naprej.

buška- saj ne morem verjeti, kaJ RODILA ŽE BOŠ, TO PA JE MINILO .Za tebe sem tudi tako vesela.Kako si kaj? pošlji mi kako slikico na mail ali zs, da te vidim.

DRugače pa sem imela včeraj posvet pri TT ZA 4. IVF, TOREJ PREDZADNJI, KER PO 1. IMAMO DOMA DVE LETI STAREGA, KI JE RAVNOKAR PRAZNOVAL, SEDAJ PA UPAM, DA ŠE BOMO KDAJ ZIBALI ENKRAT.....v glavnem dal me je na kratki postopek gonal, tako kot prvič, ko je zuspelo pa ima da sedaj spet, ker se mi že meša. no začnem šele spomladi, upam, ker mam probleme v službi, da me spusti šef, za bruhat.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.12.2012 10:59:11   
Klimtovka
Ne morem mimo vaše teme punce... Prebrala sem ga od prve strani pa do zadnje in ob vsakem nalulanem user posted image skoraj jokala... Res ste magične vse po vrsti! user posted image Čestitke vsem! Avgusta/septembra bo pa veselo in upam, da se vam v kratkem pridružim še jazuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.12.2012 12:33:49   
MIHIKA1
jupiiiiiiiiiiiiiii.......potrjena beta 1004 ! v treh nosečnostih nikoli nisem prišla tako daleč...beta je bila v enakem času največ 211..tako, da...kaj naj rečem...vesela, vesela, vesela....zdaj pa čakamo UZ, da vidimo srčka....!
jona klara..kako se te ne bi spomnila..hvala za lepe besede...!
coala....bila sem pri Nikoliču v LJ...če katera želi kontakt naj mi pošlje ZS....ok ? bioresonanca pa tu v MB....tudi lahko pošljem kontakte...res ampak res verjamem, da mi je ratalo zaradi njiju...!!!!
punce, hvala vam za vso vzpodbudo, za lepe besede, verjamem, da tokrat grem svojemu cilju naproti, zato lahko še enkrat rečem....14 let truda vse skupaj...4 x inseminacija....5 x ET, 3 x ETZ...3 x SS...danes pa kljub vsemu beta na 15.dan po ET 1004.....kaj še lahko lepšega...!

res sem vesela...hvala homeopatu, ki me je opozoril na problem pri meni...v to sem prepričana, ne morem si pomagat...!pa čeprav eni nič ne dajo na te stvari...!

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.12.2012 12:48:18   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mihika, ne vem, če se me spomniš lani sma februarja skupaj trepetali.zELO SEM VESELA ZATE, ČESTITKE RES IZ SRCA.Tako potem vidimo, da se ves trud enkrat poplača in obrestuje.Čuvaj se in uživaj v tem prelepem obdobju, bog, da je v šesto šlo.Srečno do konca in naprej.

buška- saj ne morem verjeti, kaJ RODILA ŽE BOŠ, TO PA JE MINILO .Za tebe sem tudi tako vesela.Kako si kaj? pošlji mi kako slikico na mail ali zs, da te vidim.

DRugače pa sem imela včeraj posvet pri TT ZA 4. IVF, TOREJ PREDZADNJI, KER PO 1. IMAMO DOMA DVE LETI STAREGA, KI JE RAVNOKAR PRAZNOVAL, SEDAJ PA UPAM, DA ŠE BOMO KDAJ ZIBALI ENKRAT.....v glavnem dal me je na kratki postopek gonal, tako kot prvič, ko je zuspelo pa ima da sedaj spet, ker se mi že meša. no začnem šele spomladi, upam, ker mam probleme v službi, da me spusti šef, za bruhat.

ma ne morem posiljat kle zs, ker neki ne dela ... a ti mi lahko ... drugace moj mejl lina.decman@gmail.com in mi poslji in te obvestim, ko pride Jaka na svet :P

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 204
20.12.2012 12:50:01   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: MIHIKA1

jupiiiiiiiiiiiiiii.......potrjena beta 1004 ! v treh nosečnostih nikoli nisem prišla tako daleč...beta je bila v enakem času največ 211..tako, da...kaj naj rečem...vesela, vesela, vesela....zdaj pa čakamo UZ, da vidimo srčka....!
jona klara..kako se te ne bi spomnila..hvala za lepe besede...!
coala....bila sem pri Nikoliču v LJ...če katera želi kontakt naj mi pošlje ZS....ok ? bioresonanca pa tu v MB....tudi lahko pošljem kontakte...res ampak res verjamem, da mi je ratalo zaradi njiju...!!!!
punce, hvala vam za vso vzpodbudo, za lepe besede, verjamem, da tokrat grem svojemu cilju naproti, zato lahko še enkrat rečem....14 let truda vse skupaj...4 x inseminacija....5 x ET, 3 x ETZ...3 x SS...danes pa kljub vsemu beta na 15.dan po ET 1004.....kaj še lahko lepšega...!

res sem vesela...hvala homeopatu, ki me je opozoril na problem pri meni...v to sem prepričana, ne morem si pomagat...!pa čeprav eni nič ne dajo na te stvari...!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prelepa novicka - zdaj pa vse odklopi, same pozitivne misli, pocivaj, max se razvajaj, ta user posted image ti je namenjen in pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.12.2012 13:11:34   
Tibetka
Cestitam Mihika!!!!!! user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela zate ...

Jaz trepetam še do 24.12 preden bom naredila prvi test ... user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.12.2012 15:42:42   
gasilka
Živjo punce !
Moja beta danes 944,5 super avgusta bomo pestval da bo le vse po sreči user posted image

MEHIKA1 Super za lepo beto in srečno paprej oz do konca !!!!!!!

Zdaj smo srečke user posted image user posted image

SREČNO VSEM OSTALIM

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.12.2012 19:12:36   
espérer
Čestitke MIHIKA1!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

GASILKA, tvojim postom MIHIKI1 se pa vedno nasmejim.... kdaj jo boš že poimenovala MIHIKA in ne MEHIKA???user posted image user posted image user posted image

Pa prosim brez zamere, ker ni mišljeno zlonamirno je zelo simpatično!!!!user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.12.2012 19:55:31   
luna85
se javlam čist na kratko, ker sm res fejst zmatrana+bolečine.
moje novičke, mamo beto 8596 in dans je bil že viden utrip (okroglih 6tednov), drgač mam pa hiperstimulacijo (vodo v trebušni votlini+povečane jajčnike s cistami) pa še vnetje mehurja. tko da sm tut zarad tega bolj mal na compu, ker enostavno težko sedim. bolniško mam podalšano do pregleda pri moji osebni G, ki pa bo drug tedn, pol pa vidmo kako naprej.

nisem vsega brala, upam da smo še zmeri 100%, da so novi pluski in da ni slabih novic.

bodte lepo, pa božejte bušija.

lp

(odgovor članu espérer)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.12.2012 21:30:10   
gasilka
MIHIKA1 se opravičujem za napačno napisan tvoj vzdevek na forumu ena črka mi je spodletela user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.12.2012 8:09:31   
medo2013
hej hoj....kako ste kaj? Vidim da se nam je pridružilo še nekaj članic, superuser posted image . Za nazaj nisem uspela vse prebrati, ste kar dosti napisale, meni pa čas zadnje dni ni dopuščal forumov. Upam, da bo sedaj kaj več časa za to user posted image .
Valy, ja res je, imava dokaj podobne znake, razen da je pri meni izcedek ponehal, držim pesti da bo tudi pri tebi in da bo do nadaljnega vse ok. Slabosti imam samo občasno, vendar bruham ne, prsa napeta, bolijo, srbijo, ni da ni user posted image , zraven pa tudi grozne želodčne težave, želodec me pa boli vsak dan. Valy boš videla da bo 3.januar en, dva, tri tu, sej veš, prazniki so pred vrati, in sedaj bo čas tako hitro tekel. Drži se, boš videla da bo vse ok user posted image .
Luna, upam, da se čim prej pozdraviš, ma tebe pa tud kr naprej nekaj lovi no. Jooooj kak lepo, kar utrip si že videla, upam, da ga tudi jaz v ponedeljek zagledam. Že komaj čakam. A kri so ti zopet vzeli, da veš za rezultat bete? Pa napihnjena si tudi kaj? Dosti pij tekočine. Jst sm imela pri transferju rahlo obliko hiperstimulacije, pa imam občutek da me še vedno spremlja. Bolečine v jajčnikih, napihnjenost kot da sem v 4.mesecu user posted image ...Kaj pa pravijo za ciste? Je to kaj narobe? Pridno počivaj pa upam, da se čim prej pozdraviš in pričneš uživati v nosečnosti user posted image .
Gasilka in Mihika user posted image user posted image user posted image za beto, sedaj pa pridno božajta bušije. Tudi vsem ostalim puncam ki ste zalgledale user posted image čestitam in vam želim lepo nosečnost brez zapletov.

Lep dan, mene čaka danes zavijanje user posted image za moje.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.12.2012 10:05:29   
vrtnica44
dobro jutro.

drage moje.... sem lulala danes zjutraj, ampak nalulala samo eno črtico.... če sem še tako gledala in čakala, druga se ni in ni zrisala....
zgleda, da ne bo nič s 100% naše teme.... vse kaže na to, da tudi tokrat ni ratalo, sem namreč dobila mozolj, od zjutraj imam vse pogostejše krče, pa prsa so me nehala bolet.... vse to nakazuje prihod user posted image ....

bom pa za vse vas, ki ste že user posted image navijala, da speljete uspešno in brez problemov do konca....
in za vse vas, ki še trepetate bom navijala, da zagledate user posted image .

lep dan vsem....

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 212
21.12.2012 10:39:07   
medo2013
Vrtnica zelo mi je žal za samo eno črtico user posted image , ampak ne še izgubit upanja. Saj veš, dokler ne priteče obstaja upanje. Tudi moja prsa niso bila nič boleča in napeta, ko sem delala test. Držim pesti da se vse dobro izteče pri tebi in da tudi ti zagledaš user posted image . Pa misliš da ni bil test prehitro delan?
Drži seuser posted image

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.12.2012 12:42:52   
valy25
Vrtnica zelo, zelo mi je žal, da ti ni uspelouser posted image user posted image Še sreča, da bo januar kmalu tu. Ti pa prav nič ne privoščim zopet čakanja na rezultat. user posted image In neka mala tolažba je mogoče tudi to, da imata še več možnosti odprtih. Če slučajno ne bi uspelo z IUI, je možnost še IVF, kjer je večji procent uspešnosti.... Ampak boš videla, januar bo tisti pravi mesec!!! user posted image

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.12.2012 12:47:53   
vrtnica44
medo, v MB mi je bilo po IUI rečeno, da delam test čez 14 dni, to je danes.... ni bilo prehitro.... čeprav sem se že od zjutraj tolažila s tem, da sem pa mogoče le delala test prehitro....

ampak je konec.... se je user posted image že prikazala....

ostajam optimistočna.... pa januarja v nove boje.... imava še 2 IUI-ja....

če ni bilo leto 2012 magično kar se user posted image , bo pa leto 2013.... tokrat vem, da bo....

hvala vam punce, ker ste trepetale z mano in držale pestke zame....

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.12.2012 14:06:00   
valy25
Vrtnica user posted image , ker ostajaš optimistična. Tako je prav! to je pravi recept za uspeh!

user posted image vsem za uspele zanositve Waw, da po toliko letih uspe naravnouser posted image Take zgodbe nam dajejo upanje, tako da hvala.

Mihika hehe, tvoj mali je vklopil extra power pogonuser posted image Kakšna lepa beta! in Et si imela že tretji dan, kajne? Ma seveda je tokrat vse okej!!!user posted image

Gasilka
tudi tebi bravo za lepo betouser posted image

Luna bogica!!! Še hiperca te je doletela. Ti kar lepo počivaj! oh, kako lepo, da ste že srčkali slišali!!! Jaz se bom pomojem tam od sreče kar zjokalauser posted image

Medo
če se do ponedeljka ne slišimo, veliko sreče. Pomojem se bo že slišal srček. Ali pa celo dvauser posted image user posted image user posted image Drži se do takrat. Imaš prav ja, tale decembrski čas je odličen. Se ves čas nekaj dogaja, tako, da bo januar prav kmalu tuuser posted image . Meni je občasno slabo, ampak tudi ne bruham. Pa zaspana sem bolj. Prsa pa so po strokovni oceni možeka tudi malo večjauser posted image user posted image Bomo videli kaj bo...

Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu vrtnica44)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.12.2012 17:53:59   
MIHIKA1
ojla punce..na hitro se vam malo javim...vrtnica....žal mi je zate....ampak, boš vidla, da boš naslednjič zmagovalka.
punce...imejte se lepo..božajte bušije...pa zares enkratne praznike vam želim...!

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.12.2012 17:54:56   
MIHIKA1
gasilka..super beta..eh..čopka, kaj se sekiraš...mehika al mihika...skoraj isti šmorn...hihihi..!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
22.12.2012 9:32:01   
luna85
vrtnica žal mi je...pošiljam ti močne virtualne user posted image user posted image user posted image . Leto 2013 bo sigurno uspešno.

jst se bom za nekej časa oddalila od foruma, ker sm zdravstveno precej švoh (vsak dan mam zdej 11 tablet za pojest, ampak vse za bibo), in me vsak negativen rezultat še bolj prizadane.

Vsem želim, vesele praznike, pa držim pesti da zagledate plusek in srček. Na vsake tolk bom še pošpegala, v vsakem primeru pa res fuuulll navijam za vsako posebej.

lp

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.12.2012 18:59:25   
Tibetka
Vrtnica, zelo mi je žal, jaz ti tudi pošiljam virtualne user posted image user posted image . Boš videla, da bo naslednjič uspelo, držim pesti zate user posted image

Jaz sem tudi v petek zjutraj naredila test, pa je bil negativen, sem bila šele 9 dan po ET. Za enkrat se tolažim, da sem test delala res prezgodaj. Danes sem že 15 dan po stopki, pa M še ni. Upam da tako tudi ostane. Imam pa vročino 37,4 že dva dni, prsa še vedno napeta in boleča, in ves čas bolečine, kot da bo vsak čas pritekla M, upam da so to vse dobri znaki. CB test bom naredila v ponedeljek, takrat bo pa že moralo nekaj pokazat ...

Vsem nosečkam pa čestitam in tudi za vas držim pesti, da bo vse potekalo tako kot mora! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna85)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.12.2012 10:35:56   
Pommaranca
pozdravljene soborke in že vesele user posted image

ker se počasi približuje moj 3.postopek ICSI, se spet malo zbližujem z forumi user posted image

V začetku januarja imava deit z Rešom, da štartamo v postopek. In srčno upam, a tokrat tudi za naju uspešen.
V 2.postopku sva imela 1 zarodek izvrstno razvit, vendar se ni vgnezdil. In to me muči, kje obstaja razlaga za to, da se idealen zarodek na prime?
In ne vem kako naj potem upam, da se bo sploh kdaj kakšen vgnezdil?

Vsem želim lep božič in vse dobro v 2013 in seveda čimveč dojenčkov v naslednjem letu!

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.12.2012 13:28:39   
valy25
Živjo punce!

Lep preostanek božičnega dne vam želim!

Kako ste kaj?
Tibetka kako se držiš? Je test pokazal dve črtici? Še vedno držim pesti.
Medo, a si videla srčka včeraj?
Luna, boga revica. Drži se!!! Upam, da se bo stanje kmalu umirilo.
Kaj pa ostale nosečke?
Pomaranča veliko sreče v januarju! V tretje gre rado! To z vgnezditvijo je vaje tako kot v naravnem ciklu- 25% možnosti, da rata. Tako, da naj bi v štirih postopkih enkrat uspelo. Vidiš, dva sta že za tabo, sedaj pa ma da rata... Pa, če se zarodki lepo razvijajo, bo itak ratalo...

No, čez dober teden imam pa že pregled.user posted image komaj čakam. matrajo me slabosti, drugače nić posebnega. Rjav izcedek imam še vedno ves čas, ampak splava pomojem še nisem imela.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.12.2012 19:28:31   
oreh
Pozdravljene,
po dolgem času spet malo pokukam, vrtnica žal mi je, boš pa kmalu dvignila povprečje na drugi temi. Edina prava pot je ta, ki jo ti voziš, optimizem!
Valy, a ti imaš 3.1. pregled, a ne?jaz tudi, že odštevam. Sicer več lulam, bolijo me dojke, sem mal napihnjena, voham čudne stvari, slabo mi je pa glih minutko na dan. Res že komaj čakam pregled, da se prepričam, da je vse ok, ker imam kar prepogosto negativne misli.
Nič, lepo praznujte še naprej, zaslužile smo si praznike v družbi naših pikic!

Neposredna povezava do sporočila: 223
27.12.2012 11:27:09   
gasilka
Valy25 srečno na pegledu.
Medo2013 a ti si že imela prvi uz?
Oreh tudi jaz že komaj čakam da grem na prvi pregled uz da zaslišim srčka da bom pomirjena .

Vrtnica zelo mi je žal za neuspešen postopek SREČNO naslednjič !!!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 224
28.12.2012 10:00:18   
medo2013
Punce pozdravljene. Se opravičujem ker se nisem nič javila. Me je internet nekaj hecal, no, pa sem si čas krajšala s pečenjem peciva. Vsako slabo je za nekaj dobregauser posted image
Mi smo tudi videli srčeka v ponedeljek jeeeeuser posted image user posted image user posted image .... tok sem bla vesela, da mi je šlo kar na jok. Sicer sem po tihoma upala, da bom videla dva, ampak sem tudi za enega fullll vesela. Na srečo na bruham, čeprav slabosti so prisotne, imam še malce povečan jajčnik tako da moram še naprej počivat, drugače pa mislim, da je vse ok. Bolečine in pikanje v jajčnik je pa tako normalno a ne?
In kako ste kaj ve, kako se pripravljate na novo letouser posted image . A veste, da je bil to zadnji božič brez naših pikic, drugo leto nam bodo že družbo delale,.... že komaj čakam.
Želim vam lep preostanek praznikov, in pa vse dobro v novem letu, predvsem pa veliko user posted image .

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.