medo2013
|
hej hoj....kako ste kaj? Vidim da se nam je pridružilo še nekaj članic, super . Za nazaj nisem uspela vse prebrati, ste kar dosti napisale, meni pa čas zadnje dni ni dopuščal forumov. Upam, da bo sedaj kaj več časa za to . Valy, ja res je, imava dokaj podobne znake, razen da je pri meni izcedek ponehal, držim pesti da bo tudi pri tebi in da bo do nadaljnega vse ok. Slabosti imam samo občasno, vendar bruham ne, prsa napeta, bolijo, srbijo, ni da ni , zraven pa tudi grozne želodčne težave, želodec me pa boli vsak dan. Valy boš videla da bo 3.januar en, dva, tri tu, sej veš, prazniki so pred vrati, in sedaj bo čas tako hitro tekel. Drži se, boš videla da bo vse ok . Luna, upam, da se čim prej pozdraviš, ma tebe pa tud kr naprej nekaj lovi no. Jooooj kak lepo, kar utrip si že videla, upam, da ga tudi jaz v ponedeljek zagledam. Že komaj čakam. A kri so ti zopet vzeli, da veš za rezultat bete? Pa napihnjena si tudi kaj? Dosti pij tekočine. Jst sm imela pri transferju rahlo obliko hiperstimulacije, pa imam občutek da me še vedno spremlja. Bolečine v jajčnikih, napihnjenost kot da sem v 4.mesecu ...Kaj pa pravijo za ciste? Je to kaj narobe? Pridno počivaj pa upam, da se čim prej pozdraviš in pričneš uživati v nosečnosti . Gasilka in Mihika za beto, sedaj pa pridno božajta bušije. Tudi vsem ostalim puncam ki ste zalgledale čestitam in vam želim lepo nosečnost brez zapletov. Lep dan, mene čaka danes zavijanje za moje.
|