pomežik -> RE: Julijke 2013 (6.11.2012 7:41:25)
|
Dobro jutro! Dobrodošle vse na novo! :) Posebej se veselim z vama, ki sta zanosili z umetno oploditvijo in vama želim vse dobro! Pikapoka35, jaz sem včeraj klicala v ambulanto, ampak ni bilo G, mi je samo sestra dala datum za 1. pregled - 20.11. Danes dopoldan pokličem pa še zaradi tablet. Je pa moja G pravi angel, prepričana sem, da brez njene skrbi in posredovanj ne bi do konca zvozila 1. nosečnosti, tako da ji popolnoma zaupam. Kako je pa kaj tvoja slabost? Brati je precej hudo :( Sicer pa zaenkrat nimam čisto nobenega znaka nosečnosti, zato grem kar malo prestrašeno vsakič na wc, da ne zagledam kakšne krvi... ampak tudi 1. razen trebuha nisem imela nobenih znakov. Iz katerega konca pa ste kaj? Morda bomo pa katere lahko skupaj uživale z vozički :) Pri nas vemo za dojenčka samo mi trije, in nameravamo to še lep čas skrivat, če se ne bo mali zagovoril :) No, zdaj pa delat, danes bo spet en doooolg dan. V službi je že tako ta del leta zame najbolj naporen, popoldan moram še v knjižnico, da me ne bodo zaprli zaradi vseh opominov ;) Pa na občino se morm spet kregat, ker nam nočejo posodit enga prostora za mladino, ki so ga že obljubil. No, prej seveda še po sinka v vrtec, pa v trgovino, ... Pestro bo :) Imejte lep, izkoriščen dan, s čimmanj slabostmi! :)
|
|
|
|